Guide til bedste gaming headset 2020 – Find det rette gaming headset

Når du skal vælge det helt rigtige gaming headset, kan det være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige produkter på markedet. Mikrofon, lyd og komfort spiller alle en stor rolle, ligesom muligheden for at gøre sit headset trådløst også er et stort fokuspunkt.

Derfor har vi her samlet de bedste gaming headsets, der er blevet testet. Produkterne er blevet testet af eksperter hos blandt andet Trustedreviews.com og T3.com, og vi har taget udgangspunkt i deres bud på de bedste gaming headsets i 2020.

Guiden vil hjælpe dig med at vælge netop det gaming headset, der passer perfekt til dit behov og budget.


Kingston HyperX Cloud II – Imponerende i testen af gaming headset

 • Fantastisk lyd, der giver den perfekte spiloplevelse
 • Behageligt at have på grundet hukommelsesskum
 • Super gaming headset i sin prisklasse

gaming headset test

583,00Proshop.dk 674,40ComputerSalg.dk 689,00WEBdanes.dk 912,00Wattoo.dk 1.098,00Skiftselv.dk

Først lægger vi ud med et headset, der i en test af Trustedreviews.com får hele 5.5/6 stjerner. Gamer headsettet er af mærket HyperX, der er nogle af de helt store kanoner inden for producenter af gaming-udstyr. Modellen Kingston HyperX Cloud II er lavet til dig, der gerne vil have et habilt gaming headset til en rigtig fin pris.

Rent udseendemæssigt brager HyperX’s røde logo igennem på det sorte headset, hvilket skaber et lækkert og stilrent design.

Du kan sagtens nyde at sidde med headsettet på i længere tid ad gangen, da dets over-ear puder er fremstillet af hukommelsesskum. Udover at være behagelige hjælper ørepuderne også med at holde støjen ude, så man virkelig kan nyde kvaliteten i headsettet.

Formidabel lyd til gaming

Kingston HyperX Cloud II overrasker især på lydkvaliteten, der blandt andet skyldes, at headsettet både kommer med 53 mm drivere og Virtual 7.1 Surround Sound. Lyden er især iøjnefaldende under gaming, hvor lydens balancegang skaber en virkelighedstro og realistisk fornemmelse. For et headset i denne prisklasse er lyden derfor urimelig god.

Selvom lyden er i højsædet, så er mikrofonen også af fin kvalitet til normalt brug for den almindelige gamer. Mikrofonen kan tages af, og du har mulighed for at justere både lyden og mikrofonen gennem hver deres selvstændige volumenkontrol.

Dog har mikrofonen ikke noise cancellation, og modellen er ikke trådløs, hvilket kan ses som en ulempe afhængigt af det formål, som headsettet skal bruges til.


Logitech G433 – Gaming headset møder hverdagen

 • Simpelt og lækkert design
 • Udskiftelige dele og skidtafvisende
 • Den billigste model i testen

Billigt gaming headset

569,00Proshop.dk 571,00ComputerSalg.dk 830,50Skiftselv.dk 979,95Gucca.dk

Ofte anses et gaming headset som en item, der kun hører hjemme på skrivebordet ved siden af computeren. Det prøver Logitech at gøre op med, og derfor har de lanceret deres Logitech G433, som lever op til en god standard og har et meget farverigt og lækkert design.

Eksperterne på hjemmesiden Ign.com har testet headsettet og vurderet, at vi igen har at gøre med et gaming headset, der lever op til de fleste forventninger til et fint gaming headset.

Logitech G433 besidder god komfort, da der er blødt stof rundt om hovedbøjlen, stoffet er skidtafvisende, og ørepuderne er til at skifte ud. Da gamer headsets ofte skal sidde på hovedet i længere tid ad gangen, er det derfor vigtigt at have komfort med sig i baghovedet, når man søger efter sit nye headset.

Et billigt headset med kvalitet

Prisen på Logitech G433 er også værd at overveje, når du kigger på de bedste gaming headsets. Til en forholdsvis lav pris får du her et headset, der både har god komfort, lyd og design. Lyden i headset er også 7.1

Surround Sound, og her er mikrofonen aftagelig, hvilket kan have sin fordel, hvis du blot skal bruge headsettet som normale høretelefoner.

Headsettet er med kabel, hvilket gør det lidt mere besværligt at bruge på farten, selvom Logitech har sørget for et smooth design. Generelt har Logitech G433 også fået en rigtig fin anmeldelse fra TrustedReviews.com, da det er et simpelt headset med de kvaliteter, man kan forvente til prisen.


Sennheiser Game Zero – Når kvaliteten overgår prisen

 • Erfarent firma bag lydteknikken
 • Støjreducerende mikrofon
 • En fornuftig investering på trods af prisen

Bedste gaming headset

1.190,00HiFiklubben.dk 1.347,00ComputerSalg.dk

Hvis du er interesseret i at investere lidt mere i dit gaming headset, er der utallige gode muligheder for at finde et headset, der lige er lidt bedre på de fleste parametre. Virksomheden Sennheiser er kendt for sit speciale inden for høj lydkvalitet, som man blandt andet også ser i deres soundbars.

For at få en den optimale oplevelse af at blive draget ind i spilverden kræver det et headset med både kvalitet i lyden og muligheden for at holde udefrakommende støj væk. Her er modellens ørepuder af tykt kunstlæder og et dobbelt lag af memory-skum vigtige, da de udover komfort medvirker til, at det kun er headsettets lyd, der får lov til at komme ind i dine øregange.

Mikrofonen er også støjreducerende, sådan du ikke behøver at være bange for en skrattende mikrofon, når du kommunikerer med andre online.

Et af de bedste gaming headsets i test i 2020

Både IGN.com, Pcworld.com og Gamingscan.com har alle givet Sennheiser Game Zero så godt som topkarakter, og de forskellige eksperter har masser af rosende ord til modellen. Ifølge eksperterne har headsettet både god komfort, lyd og design.

Selvom prisen på headsettet er i den lidt dyrere ende, så kan det godt betale sig på den lange bane.

Her får du et headset, som besidder mange af de kvaliteter, som både nybegyndere og professionelle længes efter i et gaming headset. Der er dog nogle funktioner, som der er værd at overveje, før du investerer i Sennheiser Game Zero. Mikrofonen i denne model ikke af aftagelig, og der er heller ikke noise cancellation.

Derudover fungerer headsettet gennem ledning, hvilket på trods af det tre meter lange kabel giver mindre fleksibilitet.


Logitech G933 – Gaming headset med fokus på fleksibilitet og design

 • Trådløst gaming headset op til 15 meter
 • 16,7 millioner lysfunktioner til personligt design
 • Noise cancelling i mikrofonen

Bedst i test gaming headset

1.055,00ComputerSalg.dk 1.067,00Proshop.dk 1.179,00Skiftselv.dk 1.349,95Gucca.dk

Siden spillekonsollerne første gang så lyset, har de været med til at skabe en udvikling inden for spilverden, som har været spændende at følge.

Ved spillekonsoller som PlayStation og X-box sidder brugeren ofte længere væk fra skærmen, hvilket kræver en vis fleksibilitet, når det kommer til at vælge det rette gaming headset.

Logitech har lanceret modellen Logitech G933, der ikke er til at forveksle med Logitech G433, som vi har beskrevet længere oppe i artiklen.

Logitech G933 er nemlig en af de bedste gaming headsets i test i 2020, da de på mange parametre rammer plet – og så er de endda trådløse. Dette er for mange et plus, da det netop giver den fleksibilitet, som mange efterlyser.

Batteriet kan holde strøm op til mellem 8-12 timer, hvilket afhænger af, om man gør brug af designets 16,7 millioner lysfunktioner.

Attraktivt trådløst gaming headset

Logitech G933 giver dig en rækkevidde på op til 15 meter og en 360 grader lyd-oplevelse, da modellen gør brug af 7.1. Surround Sound. Trods mikrofonens simple design i forhold til resten af det lysshow, som Logitech G933 kan præstere, så er mikrofonen i topklasse og gør brug af noise cancelling.

Herudover er komforten fin grundet den gode polstring både rundt om hovedbøjlen og på øre-puderne. Derudover har du mulighed for at være på tre enheder på én gang, da der er en 4 GHz trådløs USB-adapter i den ene side af headsettet.

Trustedreviews.com giver Logitech G933 4/5 stjerner, da modellen til prisen rammer plet, selvom trådløse gaming headsets normalt er dyrere end gaming headsets med kabelfunktion. Den manglende stjerne skyldes det relativt ringe batteri i Logitech G933, hvilket desværre ofte ses i trådløse gaming headsets.

Ofte kan lydkvaliteten også være svingende i trådløse gaming headsets, men i dette tilfælde formår Logitech at opretholde en god lydkvalitet.


Kingston HyperX Cloud Mix – En favorit med mulighed for at gå trådløs

 • Både trådløst og med kabel
 • Perfekt til gameren på farten
 • Det mest alsidige headset i testen

Gaming headset bedst til prisen

1.332,00ComputerSalg.dk 1.337,00Proshop.dk

HyperX tager både forbehold for, at der er fordele og ulemper ved at have et trådløst gaming headset. Fordelene er selvfølgelig friheden, da et trådløst headset giver dig muligheden for at connecte til alle dine enheder gennem Bluetooth, hvilket man eksempelvis også gør med trådløse højtalere nu til dags.

Ulempen er ofte, at lydkvaliteten kan svinge grundet den manglende, direkte forbindelse til enheden. Derfor har HyperX lanceret Kingston HyperX Cloud Mix, hvor du har mulighed for at gøre brug af både kabel og den trådløse funktion.

Et af de mest alsidige gaming headsets i 2020

Der er endnu en gang tale om et headset fra HyperX, hvor designet er moderne, enkelt og stilrent. Kingston HyperX Cloud Mix gør også brug af hukommelsesskum, så der er fin komfort i ørepuderne. Prisen på headsettet er den højeste i denne test,

Eksperterne hos T3.com lægger ikke skjul på deres begejstring for modellen – med god grund! Du får her et headset, der giver dig Hi-Red Audio – altså lyd i høj opløsning. Det er en vigtig detalje, når det kommer til gaming, men lyden er også fængende, når det kommer til at høre musik eller streame video.

Det indbyggede batteri holder hele 20 timer, så man behøver ikke at rende rundt med opladerkablet på sig konstant. Mikrofonen er også aftagelig, hvilket som sagt ofte ses som en fordel for gaming headsets.


SteelSeries Artics 7 – Topkarakter hos eksperterne i test af gaming headsets 2020

 • Komfort, der skiller sig ud
 • Mulighed for at skifte mellem to lydkilder
 • Kvalitetsmaterialer hele vejen rundt

Steelseries gaming headset

1.189,00WEBdanes.dk 1.190,00HiFiklubben.dk 1.193,00Proshop.dk  1.477,40ComputerSalg.dk

Et generelt problem ved gaming headset er, at de store ørepuder ofte kan gå hen og blive godt og grundigt svedige, når man sidder med dyb koncentration og spiller. SteelSeries er et af de største brands inden for gaming-verden, og de har lanceret SteelSeries Artics 7, der netop tager hånd om det problem.

SteelSeries har ladet sig inspirere af atleters svedtransporterende beklædning, og derfor er ørepuderne lavet af Air Weave-stof, der sørger for at tørre sveden væk og holde ørerne kølige.

Ved første øjekast bliver man draget af det meget modne og professionelle look, som SteelSeries Artics 7 besidder. På hovedet sidder modellen tæt grundet hovedbøjlen, der nærmest fungerer som en ski-brille. Det kan dog være en ulempe for nogle, da denne funktion ikke er et perfect fit for alle.

Ligesom de mange andre modeller i testen gør SteelSeries Artics 7 også brug af 7.1 Surround Sound, hvor man i denne model har mulighed for at skifte mellem to lydkilder.

Et af de bedste produkter på markedet

De mange rosende ord kommer ikke uden grund. For eksempel er T3.com dybt imponerede over den trådløse forbindelse, hvilket er en vigtig detalje blandt trådløse gaming headsets. Mikrofonen er exceptionel og gør brug af noise cancellation og Clear Cast, hvilket giver en super, klar lyd.

Derudover har batteriet 15 timers levetid, og SteelSeries Artics 7 har en forbindelsesrækkevidde på op til 12 meter. Dette gaming headset rammer spot on til dig, der gerne vil have et headset af kvalitet angående lyd og mikrofon.


Find det rette gaming headset til dig

Du stræber selvfølgelig efter at få det bedste til prisen, hvilket vi har forsøgt at hjælpe med her, hvor vi især har kigget på lyd, komfort, fleksibilitet og pris.

Med budgettet i den lavere ende vil vi anbefale dig Kingston HyperX Cloud II, da lyden i dette headset overgår prisen. Logitech G433 er også et fint bud, da du får et gaming headset, der har mange fine kvaliteter i forhold til prisen.

Sennheiser Game Zero er i den dyrere ende, men det vil være investeringen værd grundet de lydmæssige kvaliteter.

Logitech G933 er til dig, hvor den trådløse funktion og det personlige design er i højsædet.

Hvis du ønsker muligheden for både kabel og trådløs funktion, er Kingston HyperX Cloud Mix svaret på dine bønner, da du får stor fleksibilitet grundet modellens alsidige Bluetooth-funktion.

Den store kanon blandt eksperterne i testen er SteelSeries Artics 7, hvor du får et trådløst headset, der topper skalaen på de fleste parametre og er et rigtig godt valg – hvis behovet er til det.

For alt i alt vil det bedste gaming headset til dig netop være et headset, der har de funktioner, som du har behov for.


Datalife har anvendt disse kilder: