Bedste printer: Her er de 5 bedste

Denne bedste printer guide er lavet til dig, der er på udkig efter en driftsikker printer til en fornuftig pris.

Butikkerne og diverse danske elektronik webshops har et så stort udvalg af printere, at det kan virke som en uoverskueligt marked for den enkelte forbruger.

Og det er også netop grunden til, at Datalife ikke har haft mere end 5 forskellige printere i denne artikel.

Vi har især haft fokus på printere, der er kompatibel med mobile løsninger således, at du du kan udskrive fra din computer, smartphone eller tablet.

Udover egne erfaringer har vi også gennemgået en række danske samt udenlandske test hjemmesider med de seneste resultater.

Således finder du de – 3 bedste printere lige nu, og til nettets bedste priser.


HP Color Laserjet Pro M252dw – Bedste laser printer til prisen

HP Color Laserjet Pro M252dw

1.539,00Proshop.dk 1.799,50Skiftselv.dk 1.849,50Gucca.dk

Denne HP model er i al sin enkelthed en yderst suveræn og den bedste printer, som med sit tonersystem gør udskrivningen pr. side noget mere økonomisk end sine konkurrenter.

Toner og farvesystemet er både god og økonomisk fornuftig løsning i forhold til kvaliteten i printning – både hvad angår farverige fotos og tekstdokumenter, og prisen pr. udskrevet side.

Printeren er en mindre kompakt maskine, som opfylder de fleste behov i husstanden eller en mindre virksomhed.

Det betyder også, at den udskriver i et lidt hurtigere tempo end de fleste andre printere i denne klasse.

Derudover vil du med denne printer kunne udskrive på begge sider med en helt fantastisk duplex-funktion, der gør at man også udnytter papiret langt bedre.

NFC, LAN og wifi giver dig alle muligheder

Med hjælp fra det enkle NFC system vil du også kunne udskrive fra moblie enheder i nærheden af printeren, og så længe de understøtter NFC.

Printeren har naturligvis også LAN og trådløst wifi som en mulighed og kan derfor bruges i mange sammenhænge.

Desuden kan betjeningen af printer og alle udskrivningsfunktioner gøres meget lettere ved hjælp af den lille smarte touch skærm, som bare skal berøres let ved betjening og styring. Denne printer skriver op til 18 sider pr. minut – Hvilket er rigeligt for de flestes behov.


Epson Expression Photo-XP 960 – Bedste printer til fotos og billederEpson Expression Photo-XP 960

2.215,00Proshop.dk

Ikke alle har behovet, men har man først en gang prøvet, det, så bliver man svær at imponere fremover.

Udskrivning i A3 format er bare super anvendeligt og særligt, når det er i den helt fantastiske kvalitet, som denne Epson printer leverer.

Kvaliteten er mere end overlegen, og dine fotos bliver så skarpe og klare, at det vil føles som den ægte præcis som hos fotohandleren.

Derfor er denne Epson den bedste printer – Som netop levere den højst kvalitetsfotos til krævende opgaver.

Når fotograferne skal vælge printer-partner, så er det denne model, som printer i A3 format helt til kant, og bliver ikke bedre i denne prisklasse.

Printeren fylder desuden ikke mere end en almindelig printer, så man tænker ikke ret meget over, at den udskriver i A3, eller at det er en all-in-one printer med både scanning, kopiering og print.

Touch skærm giver lettere betjening

Denne flotte model fra Epson har en touch skærm, så det bliver mere end enkelt at betjene printeren med små lette tryk og strøg henover skærmen.

Printeren bliver leveret med både arkfødder og printerpatroner og fremstår som lige klar til at blive taget i brug ved udpakning af printeren.

Printeren kan sluttes til computeren med usb stik eller via LAN og trådløst wifi. Du kan også udskrive fra andre mobile enheder i nærheden, når bare de har wifi installeret. Det gør al udskrivning nem og enkel.


Epson Expression Premium XP-830 – Bedste printer til kopiering og scanningEpson Expression Premium XP-830

1.235,00Proshop.dk

Testvinderen blandt og den bedste printer blev denne model fra Epson. Epson er kendt for at fremstille de bedste printere på markedet, og denne model er ingen undtagelse.

Det er en god og gedigen, 4-i-1 printer, fax, kopi, og scanner med Wi-Fi – trådløs adgang fra blandt andet pc, mobile enheder med mere.

En printer som har udskrivning på begge sider eller duplex-funktion, er bare en kæmpe fordel, og det gør, at man kan udnytte papiret på en helt anden måde.

Super effektiv printer til ethvert brug

Denne Epson er den bedste i printer, fordi den overgår alle andre modeller i både funktionalitet og kvalitet. Epson er den bedste printer og klart bedst, når det gælder udskriftskvalitet, og den har klare og rene foto-udskrivninger i meget flotte farver.

Typisk vil en printer, der anvender blæk til fotos og billeder – Give et langt mere tilfredsstillende resultat i forhold til andre printere.

Sammenligner man fotoudskrifter fra en blækprinter direkte mod en laserprinter, så er der ikke i tvivl om, hvad man skal vælge.

Desuden er denne Epson bedste printer er også udstyret med en lille touch skærm, som gør det endnu nemmere at vælge udskrifter og meget mere.

Epson Expression XP-830 leveres med to printer bakker, og den er usædvanlig hurtig i udskrivning – både når det gælder fotos og almindelige dokumenter.

Fra apps er der en nem og hurtig adgang fra andre mobile enheder. Sådan at direkte udskrivning bliver lettere end en leg. Også her er kvaliteten helt i top og Epsons printere er kendt for.


HP Envy 5540 All-in-one – God printer til udskrift, kopiering og scanHP Envy 5540 All-in-one

579,00Proshop.dk

De fleste kender HP´s All-in-one koncept, som efterhånden har været på markedet i mange år.

Men konceptet holder stadigt den dag idag, og det er kort fortalt det mest kopierede koncept inden for printere – fordi det netop virker.

Forbrugerne ville for år tilbage have enkelthed og det nemme betjeningspanel, hvor tekniske aspekter ikke havde den store betydning, men bare at maskinen smed resultaterne ud i den anden ende.

Det koncept har HP holdt fast ved. All-in-one betyder, at HP printeren kan både scanne, kopiere og udskrive fra samme maskine. Det er den populæreste løsning i hjemmet, da man kan få hele pakken i én maskine – Til en forholdsvis lav driftsøkonomi.

Super kvalitet og hurtig udskrivning

HP formår på trods af størrelse, teknologi og prisniveau at efterlade et super indtryk hos forbrugerne næsten hver gang. Også med denne model kommer HP helt i mål med en maskine, som leverer tilfredsstillende resultater hver gang.

Du får den helt sublime kvalitet både i foto og tekst dokument-udskrift, og du får det meget nemme og overskuelige betjeningspanel, som gør det hele rigtig nemt at arbejde med.

Det er så enkelt at få udskrevet en kopi, eller scannet et billede til computerne, at den ældre borger snildt ville kunne betjene printeren. HP har med denne model også gjort det nemt at udskrive fra mobile enheder med den trådløse funktion.


Brother DCP-J562DW – Billigste printer til hjemmetBrother DCP-J562DW

878,00Proshop.dk

Brother var en af de første på markedet, der introducerede all-in-one konceptet, og på den måde blev multifunktionsmaskinen skabt, der både var printer, fax, kopi og scanner i en maskine.

Det gør jo maskinerne kompakte, og meget små, men til gengæld kræver de heller ikke så meget plads på kontoret.

Det har været en klar fordel med lidt plads, men også, at printerpatroner og papir heller ikke fylder så meget.

Det er multi maskinernes printerpatroner, som gør det hele muligt, og her har Brother en kæmpe fordel, da de er meget billige i drift.

Touchskærm og duplex

Denne printer fra Brother udskriver 12 sider tekst pr. minut og 6 fotos pr. minut og er derfor ikke den hurtigste, men til gengæld har den en meget fin udnyttelse af printerpatronen, som giver den en noget mindre forbrug end andre printere på markedet – med sit blæk spareprogram.

Denne printer har også simpel duplex-funktion med manuel indføring, og det giver dig som forbruger helt nye muligheder.

Med den fine touch skærm har du alle muligheder for at lette betjeningen af de mange udskrivningsfunktioner, som denne Brother maskine tilbyder.

Brother er et godt bud på en billig printer med lavt patronforbrug, der giver lidt flere udskrevne sider i den sidste ende.

LÆS OGSÅ: Eksterne harddiske – 4 store med masser af plads


Hvilken printer skal jeg købe?

Skal du og købe en printer for første gang? Så kan det være en god idé at læse vores printer guide. Som forbruger kan det godt være svært at gennemskue markedet – Fordi der er rigtig mange valgmuligheder i forskellige prisgrupper.

Den bedste printer til dit behov – Behøver nødvendigvis ikke, at være en fotoprinter hvis du alligevel ikke har brug for, at udskrive fotos.

Hvad skal du printe ud?

Som det er aller første punkt, som er det vigtige af valg af printer, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad du skal bruge printeren til.

Som udgangspunkt er det også vigtigt at finde ud af, hvor ofte du skal printe ud. (Pr. uge – Måned – dag)

Taler vi om få print pr. måned i sort hvid? Eller skal du printe billeder og andet grafisk materiale ud? Har du måske en forventning om at printe familiebilleder ud i den bedste kvalitet? Dit valg er 100% afgørende, om det bliver en succes.

Funktioner som kopiering og scanning

Der er efterhånden mange printere, som både kan kopiere og scanne. For mange kan det være en god funktion at have.

Er man studerende kan disse funktioner være guld værd, når der skal scannes eller kopieres tekst til en opgave.

Derfor kan en multifunktionsprinter eller All-in-one printer være den helt rigtig løsning og den bedste printer, der dækker alle behov.

USB Kabel eller trådløs printer?

De fleste printere forbindes til computeren med et USB kabel, og denne løsning har fungeret i mange år.

Den anden type er den trådløse, hvor printeren kan tilslutte sig et netværk, dvs en router og en Wifi forbindelse.

Den tredje mulighed er printere med deres helt eget trådløse ad hoc netværk, som ikke er afhængige af et en router.

Da man som ofte er flere i husstanden, der bruger en printer fra flere forskellige enheder (Smartphone, IPad, Computer, Tablet) Kan det være gedigen at vælge en printer, der kan forbindes trådløst.

For en familie er det stort set en uundværlig løsning – Da alle kan have behov for, at printe ud før eller siden.

Laserprinter til masser af tekst i sort/hvid

Denne typer printer er den mest optimale løsning, hvis der er behov for udskrift af større mængder tekst.

Det er en stor fordel både økonomisk – Da tonerne er billige i drift, og denne type er hurtigere til at udskrive.

Man kan også få en farvelaserprinter til grafiske elementer, og udskrift af fotos – Men det er ikke den bedste printer til formålet.

Billigere og bedre valg er inkjetprinter, som gør arbejdet en hel del bedre.

Inkjetprinter til fotos, billeder og grafik

En Inkjetprinter er den bedste printer, hvad angår fotos og billeder. Kvalitetsmæssigt leverer printeren flotte og pænere resultater.

Desuden er den billigere i drift i forhold til en laserprinter. Inkjetprintere kan også anvende rigtig foto ark i mange forskellige formater og bruger rigtige blækpatroner.

Endnu en stor fordel ved printeren er, at ikke ret meget og er generelt en hel del mindre end laserprintere.

All-in-one/multifunktionsprinter til kopiering, scanning og print

De seneste par er disse type printere blevet rigtige populære i private hjem. Kort fortalt kan de alt en printer skal kunne. Nemlig både scanne, kopiere og printe fra en enhed.

Driftsikkerheden er helt i toppen og god for økonomien. Man kan både anvende lasertoner, og blækpatroner.

Der er rigtig rart med alle funktioner i énhed, og de tager heller ikke ret meget plads. For mange er dette den bedste printer til hjemmet, hvor man mere eller mindre kan have dét hele samlet på én enhed.