Bedste printer: Her er de 6 bedste printere i 2021

Bedste printer: Her er de 6 bedste printere i 2021

I dag har du et væld af muligheder, hvis du skal købe en ny printer. Det er dog ikke alle modeller, der er lige gode. Af denne grund kan det virke vanskeligt at finde den rette model for dit vedkommende, da der er stor forskel på folks behov.

Når du skal købe en printer, er det vigtigt at være klar over, at der ikke findes én model, der er den bedste for alle. Der er stor forskel på, om man har brug for en printer, der blot skal bruges til at udskrive få dokumenter i sort/hvid eller en fotoprinter i høj kvalitet.

Inden du giver dig i kast med at lede efter en printer, er det derfor en god idé, at du afsætter tid til at vurdere, hvad dine behov er. Uden et godt kendskab til dine behov og krav, kan det vise sig at være vanskeligt at finde frem til den helt rette model for dit vedkommende.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, er du dog havnet på den rette side. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for en række af markedets bedste printere. Derfor er der også en god chance for, at du kan finde frem til en model, der harmonerer med dine krav og behov.


1. Brother MFC-J890DW

 • Multifunktionsprinter til de flestes behov
 • Udskriver op til 12 sider pr. minut

Brother MFC-J890DW

 

i samarbejde med PriceRunner

Det er ikke let at finde en god printer, hvis man ikke ved, hvad man har af behov. Et godt bud på en printer, der kan dække de flestes behov, er MFC-J890DW fra Brother. Her er der nemlig tale om en multifunktionsprinter, hvorfor den lever op til de flestes krav.

I og med, at det er en multifunktionsprinter, er det muligt at bruge den til både at printe, sende fax og scanne. Det betyder, at det er begrænset, hvad du ikke kan få opfyldt af behov, hvis du beslutter dig for at investere i denne moderne printer fra Brother.

Moderne blækprinter til fotoprint

MFC-J890DW er en blækprinter, hvilket betyder, at den er forholdsvis billig i anskaffelse. Det betyder også, at den egner sig godt til dig, der skal bruge den til at printe billeder. Skal du printe billeder i ny og næ, vil du derfor sætte stor pris på netop denne printer.

Hvis du skal udskrive dine billeder i en fart, og du har dem gemt på et USB-stik, kan du blot sætte stikket direkte i din printer fra Brother. På den berøringsfølsomme skærm på printeren kan du blot vælge de billeder, du vil udskrive, uden at skulle tænde for en PC.

Udskriv fra alle dine enheder

Du behøver end ikke at tænde din PC, hvis du skal udskrive et dokument, et billede e.l. Med MFC-J890DW har du nemlig mulighed for at udskrive fra alle dine enheder. Du kan for eksempel nemt udskrive fra enten din smartphone eller fra din tablet-pc.

Det er tydeligt, at det er en printer, der er designet til at gøre dine opgaver lettere. Den kommer med en intuitiv farveberøringsskærm, ligesom den er forsynet med en automatisk dokumentføder med plads til 20 ark. Derfor kan du nemt udskrive større dokumenter.

Specifikationer:

 • Funktioner: Print, kopier, scan og fax
 • Papirstørrelse: Max. A4
 • Teknologi: Inkjet
 • Papirkapacitet: Op til 100 ark
 • Mål: H: 457 x B: 497 x D: 249 mm

Du kan læse endnu mere om Brother MFC-J890DW her


2. Brother MFCJ1300DW

 • Trådløs alt-i-én-inkjetprinter
 • Også ideel til mindre virksomheder

 Multifunktionsprinter Brother MFC-J1300DW FAX WIFI

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Brother har med MFC-J1300DW formået at vise, at man sagtens kan skabe en moderne og stilren printer, hvor der ikke er gået på kompromis med funktionerne. Der er nemlig tale om en kompakt alt-i-én-inkjetprinter, der også kan bruges i den mindre virksomhed.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en printer, der er bygget med æstetik for øje. Samtidig er den også kompakt og nem at finde plads til. Ikke nok med det, så byder den også på et hav af praktiske funktioner, der gør brugen af den mere intuitiv.

Byder på mange tilslutningsmuligheder

Beslutter du dig for at købe denne printer, får du ikke blot en printer, der ser godt ud. Du får også en printer, der kan bryste sig af at have en lang række tilslutningsmuligheder. Det er en klar fordel, da det gør det både hurtigt og nemt at printe.

Det er muligt at tilslutte via det trådløse netkort eller kablet LAN. Det gør det nemt at sætte op, og sikrer, at det er muligt for flere brugere at bruge den på én gang. Du kan også nemt printe fra din mobil eller tablet via  Near Field Communication (NFC).

Automatisk dokumentføder

I og med, at der er tale om en alt-i-én-inkjetprinter, kan du naturligvis bruge den til andet, end blot at printe dokumenter ud. Det er også muligt at bruge den til at scanne, kopiere og faxe. Det er især noget, der er gavnligt til brug i mindre virksomheder.

Skal du bruge den til enten at scanne ind, kopiere eller sende fax, kan du glæde dig over, at Brother har forsynet deres MFC-J1300DW med en automatisk dokumentføder med op til 20 ark. Derfor kan du blot lade den passe sig selv, mens du klarer andre opgaver.

Specifikationer:

 • Standard mediekapacitet: 150 ark
 • Anbefalet månedlig volumen: 50-1.500 sider
 • Udskrivningsteknologi: Blækprinter (farve)
 • Billedskærm: 2.7″
 • Dokumentføder kapacitet: 20 ark
 • Mål: B: 43,5 x D: 34,1 x H: 19,5 cm

Du kan læse mere om Brother MFCJ1300DW her


3. HP OfficeJet Pro 910 – All-in-one printer

 • All-in-One-printer med professionel udskrivning
 • Understøtter en lang række papirstørrelser

HP Officejet Pro 9010

 

i samarbejde med PriceRunner

 

HP OfficeJet Pro 910 er en komplet printer, der kan alt, hvad du har brug for, at den skal kunne. Printeren kan håndtere store opgaver, hvad enten der er tale om udskrivning, fax, scanning og kopiering. Derfor kan den også sagtens bruges af den mindre virksomhed.

Hertil skader det selvfølgelig ikke, at printeren har et moderne og stilrent udseende. HP har tilmed formået at skabe en kompakt alt-i-én-printer, hvorfor den er nem at finde plads til. Det understreges blot af, at det nydelige design medfører, at du ikke behøver at gemme den væk.

Klar det hele fra HP Smart Mobile

Printeren fra HP kan bryste sig af at have en lang række funktioner, der gør den praktisk og økonomisk forsvarlig. Blandt andet kan du benytte dig af automatisk dobbeltsidet udskrivning, da du dermed kan minimere den mængde papir, der bliver brugt.

Derudover er det nemt at oprette redigerbare og søgbare dokumenter samt både udskrive, scanne og kopiere direkte fra din mobiltelefon eller en tablet via HP Smart Mobile. Der gør det til en printer, der især er velegnet til virksomheder, der vil forøge produktiviteten.

Opnå besparelser på farveudskrifter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at OfficeJet Pro 9010 fra HP især er et godt valg for dig, der skal bruge en printer, der kan lave flotte farveudskrifter. Med denne printer er du nemlig garanteret, at du vil kunne producere farveudskrifter i professionel kvalitet på kort tid.

Hvad der også er værd at påpege er, at du kan udskrive farveudskrifter til en pris pr. side, der er op til 50 procent lavere end for laserudskrifter. Derudover er den blevet udstyret med en stor papirbakke, der har en kapacitet på intet mindre end 250 ark.

Specifikationer:

 • Produkttype: All in One
 • Udskrivningsteknologi: Farve
 • Hukommelse: 512 MB
 • Papirhåndtering: 250 arks papirbakke
 • Dupleksudskrivning: Automatisk
 • Papirstørrelser: A4, A5, A6, B5 konvolut, kort

4. Brother DCP-L2530DW

 • Kompakt sort/hvid alt-i-én laserprinter
 • Lydsvag printer med stor papirskuffe

Brother DCP-L2530DW

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Brother DCP-L2530DW er en både prisvenlig og lydsvag printer, der er udviklet specifikt til brug på det travle hjemmekontor eller den lille virksomhed. Det er en printer, der bryster sig af både en lang række funktioner, høj printhastighed og indbygget trådløst netkort.

Ikke nok med det, så kan du vide dig sikker på, at du får en printer, der byder på et kompakt og lydsvagt design. Derfor vil du ikke opleve, at du bliver forstyrret af en larmende enhed. Dertil byder den på en yderst simpel opsætning og er generelt meget brugervenlig.

Lydsvag uden at gå på kompromis

Der er mange, der tror, at man må acceptere, at man får fat i en langsom printer, hvis den samtidig skal være lydsvag. Det er dog slet ikke tilfældet. Det beviser denne moderne printer fra Brother, da den formår at være lydsvag, uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Enhver model, der er at finde i denne serie fra Brother, er lydsvage og printer ved mindre end 50 dB. Det medfører, at du får en printer, der sagtens kan stå på dit skrivebord, uden at du bliver forstyrret, selvom du bruger printeren til at udskrive, scanne eller lignende.

Print i højt tempo

Fra du har taget din DCP-L2530DW ud af kassen, til den er klar til brug, går der ikke mere end et par minutter. Når du først har sat den op, kan du udskrive i et højt tempo, da den kan bryste sig af at have en hurtig printhastighed, der lyder på helt op til 30 sider pr. min.

Endvidere er det også værd at tilføje, at denne printer er bygget til at holde i lang tid. Den er en del af en s/h-laserprinterserie, der er designet til både private og virksomheder. Desuden er den lavet i et robust materiale, så du er sikker på, at den holder i mange år.

Specifikationer:

 • Teknologi: Laser
 • A4-printhastighed: Op til 30 sider pr. minut
 • Anbefalet månedlig volumen: 2.000 sider
 • Udbakkekapacitet: 120 ark
 • Mål: B: 41 x D: 39,85 x H: 27,2 cm

5. HP Envy Photo 7134

 • Egner sig godt til fotoprint
 • Print fra alle dine enheder

HP Envy Photo 7134

 

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du ved, at du kommer til at printe et stort antal billeder ud, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge en printer, der kan gøre dette. Det er dog ikke nok, at du kan vide dig sikker på, at den kan printe dem ud – de skal også være i høj kvalitet.

Vælger du en HP Envy Photo 7134, er du sikker på at få virkelighedstro billeder med autentiske farver. Du får endda mulighed for at udskrive dine billeder direkte fra din smartphone eller direkte fra hukommelseskortet fra dit kamera.

Udskrivning af fotos har aldrig været nemmere

I og med, at du kan udskrive dine billeder fra stort set enhver enhed, har det aldrig været lettere at udskrive dine fotos. Faktisk er der end ikke behov for, at din udskrift foregår via en enhed, da det også er muligt at udskrive direkte fra det SD-kort, du har i dit kamera.

Det betyder dog slet ikke, at du ikke vil kunne bruge den til andet, end at udskrive fotos. Det er nemlig en alsidig og moderne printer, der er i stand til at håndtere de fleste printopgaver. Derfor kan du vide dig sikker på, at den også kan håndtere netop din opgave.

Udskriv fra alle dine enheder

Printeren kan tilsluttes dit trådløse netværk på kort tid. Derfor kan du hurtigt være i gang med både at skrive ud, scanne ind mv. Ikke nok med, at det går stærkt, så kan du også glæde dig over, at du har mulighed for at bruge printeren fra stort set alle dine enheder.

Derudover er det en besparende printer, der klarer de fleste former for udskriftsopgaver på ingen tid, uden at gå på kompromis med kvalitet. Du kan indstille den til at lave dobbeltsidet udskrivning, så du dermed minimerer dit forbrug af papir.

Specifikationer:

 • Printertype: Alt-i-en
 • Udskriftshastighed: Op til 14 sider pr. minut
 • Anbefalet arbejdscyklus: 300-400 sider pr. måned
 • Maksimal kapacitet: 125 ark
 • Indbygget SD-læser: Ja
 • Mål: B: 453,5 x D: 410 x H: 159,2 mm
 • Farveprint: Ja

6. Canon Pixma iP8750

 • Fremragende valg, hvis du søger en fotoprinter
 • Imponerende farvedybde på print

Canon Pixma iP8750

 

i samarbejde med PriceRunner

Canon Pixma iP8750 er en kraftig printer, der både egner sig til brug i hjemmet og på kontoret. Canon har forsynet denne printer med hele seks separate blæktanke, der hver især er medvirkende til, at den kan levere en farvedybde, som andre printere har svært ved at matche. 

Derudover er den også i stand til at levere en opløsning på op til 9600 x 2400 dpi. Det sikrer, at du ikke skal bekymre dig for, at du er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten, selvom maskinen er effektiv. Her får du derfor en høj effektivitet og høj kvalitet i én og samme maskine.

Førsteklasses A3+-fotoprinter

Pixma iP8750 fra Canon er uden tvivl en fotoprinter af højeste kaliber. Det er en printer, der bryster sig af et sofistikeret design og et avanceret blæksystem med seks forskellige farver, der giver dig de bedste forudsætninger for at printe fantastiske fotos og dokumenter.

Desuden har den understøttelse fra en lang række papirtyper og -størrelser, hvorfor du kan udskrive dine fotos og dokumenter i den ideelle størrelse. Du kan udskrive dem i størrelser lige fra  10 x 15 cm op til A3+, alt afhængigt af, hvad du selv ønsker.

Nem og trådløs tilslutning

Før i tiden skulle man have et kabel mellem sin printer og PC. Sådan er det slet ikke i dag – i hvert fald ikke, hvis du beslutter dig for at vælge en Canon Pixma iP8750. Den har nemlig understøttelse for en lang række forskellige former for trådløs udskrift.

Du kan blandt andet downloade en Canon PRINT-app til din smartphone, så du kan udskrive direkte fra din smartphone. Den er dog også kompatibel med både Apple AirPrint og Google Cloud Print, der gør det nemt og hurtigt at udskrive fra langt de fleste af dine enheder.

Specifikationer:

 • Udskriftstype: Farve
 • Udskrivningsteknologi: Blækprinter
 • Maksimal opløsning: 9600 x 2400 dpi
 • Lydemission (i drift): 43.5 dB
 • Mediekapacitet: 150 ark
 • Dimensioner: H: 15,9 x B: 59 cm x D: 33,1 cm