Årets konsol 2021: PLAYSTATION 5 | SE BEDSTE PRIS |

Bedste printer: Her er de 6 bedste printere i 2021

Bedste printer: Her er de 6 bedste printere i 2021

I dag har du et væld af muligheder, hvis du skal købe en ny printer. Det er dog ikke alle modeller, der er lige gode. Af denne grund kan det virke vanskeligt at finde den rette model for dit vedkommende, da der er stor forskel på folks behov, hvorfor at du med rette er landet i denne printer test, hvor vi gennemgår nogle af de bedste printere på markedet. 

Når du skal købe en printer, er det vigtigt at være klar over, at der ikke findes én model, der er den bedste for alle. Der er stor forskel på, om man har brug for en printer, der blot skal bruges til at udskrive få dokumenter i sort/hvid eller en fotoprinter i høj kvalitet.

Inden du giver dig i kast med at lede efter en printer, er det derfor en god idé, at du afsætter tid til at vurdere, hvad dine behov er. Uden et godt kendskab til dine behov og krav, kan det vise sig at være vanskeligt at finde frem til den helt rette model for dit vedkommende.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, er du dog havnet på den rette side. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for en række af markedets bedste printere. Derfor er der også en god chance for, at du kan finde frem til en model, der harmonerer med dine krav og behov.

Testvinder
Brother MFC-J890DW

Brother MFC-J890DW - Testvinder

Brother MFC-J890DW er en fantastisk all round printer, som med sine multifunktioner kan klare de fleste behov i hjemmet. Med op til 12 sider i minuttet og høj kvalitet, har vi valg at kåre denne som bedst i test for printere. 

Gå direkte til forhandler

Bedste printer
Pris
Billigst hos
Gå til
 • Brother MFC-J890DW
  1. Brother MFC-J890DW
  Pris: 1.557 kr.
  Billigst hos: Happi
 • Multifunktionsprinter Brother MFC-J1300DW FAX WIFI
  2. Brother MFCJ1300DW
  Pris: 3.356 kr.
  Billigst hos: ComputerSalg
 • HP Officejet Pro 9010
  3. HP Officejet Pro 9010 All-in-One
  Pris: 1.678 kr.
  Billigst hos: CompuMail
 • Brother DCP-L2530DW
  4. Brother DCP-L2530DW
  Pris: 1.170 kr.
  Billigst hos: Happi
 • HP Envy Photo 7134
  5. HP Envy Photo 7134
  Pris: 999 kr.
  Billigst hos: Bilka
 • Canon Pixma iP8750
  6. Canon Pixma iP8750
  Pris: 2.290 kr.
  Billigst hos: CDON


1. Brother MFC-J890DW

 • Multifunktionsprinter til de flestes behov
 • Udskriver op til 12 sider pr. minut

Brother MFC-J890DW

 

i samarbejde med PriceRunner

Det er ikke let at finde en god printer, hvis man ikke ved, hvad man har af behov. Et godt bud på en printer, der kan dække de flestes behov, er MFC-J890DW fra Brother. Her er der nemlig tale om en multifunktionsprinter, hvorfor den lever op til de flestes krav. 

I og med, at det er en multifunktionsprinter, er det muligt at bruge den til både at printe, sende fax og scanne. Det betyder, at det er begrænset, hvad du ikke kan få opfyldt af behov, hvis du beslutter dig for at investere i denne moderne printer fra Brother.

Moderne blækprinter til fotoprint

MFC-J890DW er en blækprinter, hvilket betyder, at den er forholdsvis billig i anskaffelse. Det betyder også, at den egner sig godt til dig, der skal bruge den til at printe billeder. Skal du printe billeder i ny og næ, vil du derfor sætte stor pris på netop denne printer.

Hvis du skal udskrive dine billeder i en fart, og du har dem gemt på et USB-stik, kan du blot sætte stikket direkte i din printer fra Brother. På den berøringsfølsomme skærm på printeren kan du blot vælge de billeder, du vil udskrive, uden at skulle tænde for en PC.

Udskriv fra alle dine enheder

Du behøver end ikke at tænde din PC, hvis du skal udskrive et dokument, et billede e.l. Med MFC-J890DW har du nemlig mulighed for at udskrive fra alle dine enheder. Du kan for eksempel nemt udskrive fra enten din smartphone eller fra din tablet-pc.

Det er tydeligt, at det er en printer, der er designet til at gøre dine opgaver lettere. Den kommer med en intuitiv farveberøringsskærm, ligesom den er forsynet med en automatisk dokumentføder med plads til 20 ark. Derfor kan du nemt udskrive større dokumenter.

Specifikationer:

 • Funktioner: Print, kopier, scan og fax
 • Papirstørrelse: Max. A4
 • Teknologi: Inkjet
 • Papirkapacitet: Op til 100 ark
 • Mål: H: 457 x B: 497 x D: 249 mm

Du kan læse endnu mere om Brother MFC-J890DW her


2. Brother MFCJ1300DW

 • Trådløs alt-i-én-inkjetprinter
 • Også ideel til mindre virksomheder

 Multifunktionsprinter Brother MFC-J1300DW FAX WIFI

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Brother har med MFC-J1300DW formået at vise, at man sagtens kan skabe en moderne og stilren printer, hvor der ikke er gået på kompromis med funktionerne. Der er nemlig tale om en kompakt alt-i-én-inkjetprinter, der også kan bruges i den mindre virksomhed.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en printer, der er bygget med æstetik for øje. Samtidig er den også kompakt og nem at finde plads til. Ikke nok med det, så byder den også på et hav af praktiske funktioner, der gør brugen af den mere intuitiv.

Byder på mange tilslutningsmuligheder

Beslutter du dig for at købe denne printer, får du ikke blot en printer, der ser godt ud. Du får også en printer, der kan bryste sig af at have en lang række tilslutningsmuligheder. Det er en klar fordel, da det gør det både hurtigt og nemt at printe.

Det er muligt at tilslutte via det trådløse netkort eller kablet LAN. Det gør det nemt at sætte op, og sikrer, at det er muligt for flere brugere at bruge den på én gang. Du kan også nemt printe fra din mobil eller tablet via  Near Field Communication (NFC).

Automatisk dokumentføder

I og med, at der er tale om en alt-i-én-inkjetprinter, kan du naturligvis bruge den til andet, end blot at printe dokumenter ud. Det er også muligt at bruge den til at scanne, kopiere og faxe. Det er især noget, der er gavnligt til brug i mindre virksomheder.

Skal du bruge den til enten at scanne ind, kopiere eller sende fax, kan du glæde dig over, at Brother har forsynet deres MFC-J1300DW med en automatisk dokumentføder med op til 20 ark. Derfor kan du blot lade den passe sig selv, mens du klarer andre opgaver.

Specifikationer:

 • Standard mediekapacitet: 150 ark
 • Anbefalet månedlig volumen: 50-1.500 sider
 • Udskrivningsteknologi: Blækprinter (farve)
 • Billedskærm: 2.7″
 • Dokumentføder kapacitet: 20 ark
 • Mål: B: 43,5 x D: 34,1 x H: 19,5 cm

Du kan læse mere om Brother MFCJ1300DW her


3. HP OfficeJet Pro 910 – All-in-one printer

 • All-in-One-printer med professionel udskrivning
 • Understøtter en lang række papirstørrelser

HP Officejet Pro 9010

 

i samarbejde med PriceRunner

HP OfficeJet Pro 910 er en komplet printer, der kan alt, hvad du har brug for, at den skal kunne. Printeren kan håndtere store opgaver, hvad enten der er tale om udskrivning, fax, scanning og kopiering. Derfor kan den også sagtens bruges af den mindre virksomhed.

Hertil skader det selvfølgelig ikke, at printeren har et moderne og stilrent udseende. HP har tilmed formået at skabe en kompakt alt-i-én-printer, hvorfor den er nem at finde plads til. Det understreges blot af, at det nydelige design medfører, at du ikke behøver at gemme den væk.

Klar det hele fra HP Smart Mobile

Printeren fra HP kan bryste sig af at have en lang række funktioner, der gør den praktisk og økonomisk forsvarlig. Blandt andet kan du benytte dig af automatisk dobbeltsidet udskrivning, da du dermed kan minimere den mængde papir, der bliver brugt.

Derudover er det nemt at oprette redigerbare og søgbare dokumenter samt både udskrive, scanne og kopiere direkte fra din mobiltelefon eller en tablet via HP Smart Mobile. Der gør det til en printer, der især er velegnet til virksomheder, der vil forøge produktiviteten.

Opnå besparelser på farveudskrifter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at OfficeJet Pro 9010 fra HP især er et godt valg for dig, der skal bruge en printer, der kan lave flotte farveudskrifter. Med denne printer er du nemlig garanteret, at du vil kunne producere farveudskrifter i professionel kvalitet på kort tid.

Hvad der også er værd at påpege er, at du kan udskrive farveudskrifter til en pris pr. side, der er op til 50 procent lavere end for laserudskrifter. Derudover er den blevet udstyret med en stor papirbakke, der har en kapacitet på intet mindre end 250 ark.

Specifikationer:

 • Produkttype: All in One
 • Udskrivningsteknologi: Farve
 • Hukommelse: 512 MB
 • Papirhåndtering: 250 arks papirbakke
 • Dupleksudskrivning: Automatisk
 • Papirstørrelser: A4, A5, A6, B5 konvolut, kort

4. Brother DCP-L2530DW

 • Kompakt sort/hvid alt-i-én laserprinter
 • Lydsvag printer med stor papirskuffe

Brother DCP-L2530DW

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Brother DCP-L2530DW er en både prisvenlig og lydsvag printer, der er udviklet specifikt til brug på det travle hjemmekontor eller den lille virksomhed. Det er en printer, der bryster sig af både en lang række funktioner, høj printhastighed og indbygget trådløst netkort.

Ikke nok med det, så kan du vide dig sikker på, at du får en printer, der byder på et kompakt og lydsvagt design. Derfor vil du ikke opleve, at du bliver forstyrret af en larmende enhed. Dertil byder den på en yderst simpel opsætning og er generelt meget brugervenlig.

Lydsvag uden at gå på kompromis

Der er mange, der tror, at man må acceptere, at man får fat i en langsom printer, hvis den samtidig skal være lydsvag. Det er dog slet ikke tilfældet. Det beviser denne moderne printer fra Brother, da den formår at være lydsvag, uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Enhver model, der er at finde i denne serie fra Brother, er lydsvage og printer ved mindre end 50 dB. Det medfører, at du får en printer, der sagtens kan stå på dit skrivebord, uden at du bliver forstyrret, selvom du bruger printeren til at udskrive, scanne eller lignende.

Print i højt tempo

Fra du har taget din DCP-L2530DW ud af kassen, til den er klar til brug, går der ikke mere end et par minutter. Når du først har sat den op, kan du udskrive i et højt tempo, da den kan bryste sig af at have en hurtig printhastighed, der lyder på helt op til 30 sider pr. min.

Endvidere er det også værd at tilføje, at denne printer er bygget til at holde i lang tid. Den er en del af en s/h-laserprinterserie, der er designet til både private og virksomheder. Desuden er den lavet i et robust materiale, så du er sikker på, at den holder i mange år.

Specifikationer:

 • Teknologi: Laser
 • A4-printhastighed: Op til 30 sider pr. minut
 • Anbefalet månedlig volumen: 2.000 sider
 • Udbakkekapacitet: 120 ark
 • Mål: B: 41 x D: 39,85 x H: 27,2 cm

5. HP Envy Photo 7134

 • Egner sig godt til fotoprint
 • Print fra alle dine enheder

HP Envy Photo 7134

 

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du ved, at du kommer til at printe et stort antal billeder ud, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge en printer, der kan gøre dette. Det er dog ikke nok, at du kan vide dig sikker på, at den kan printe dem ud – de skal også være i høj kvalitet.

Vælger du en HP Envy Photo 7134, er du sikker på at få virkelighedstro billeder med autentiske farver. Du får endda mulighed for at udskrive dine billeder direkte fra din smartphone eller direkte fra hukommelseskortet fra dit kamera.

Udskrivning af fotos har aldrig været nemmere

I og med, at du kan udskrive dine billeder fra stort set enhver enhed, har det aldrig været lettere at udskrive dine fotos. Faktisk er der end ikke behov for, at din udskrift foregår via en enhed, da det også er muligt at udskrive direkte fra det SD-kort, du har i dit kamera.

Det betyder dog slet ikke, at du ikke vil kunne bruge den til andet, end at udskrive fotos. Det er nemlig en alsidig og moderne printer, der er i stand til at håndtere de fleste printopgaver. Derfor kan du vide dig sikker på, at den også kan håndtere netop din opgave.

Udskriv fra alle dine enheder

Printeren kan tilsluttes dit trådløse netværk på kort tid. Derfor kan du hurtigt være i gang med både at skrive ud, scanne ind mv. Ikke nok med, at det går stærkt, så kan du også glæde dig over, at du har mulighed for at bruge printeren fra stort set alle dine enheder.

Derudover er det en besparende printer, der klarer de fleste former for udskriftsopgaver på ingen tid, uden at gå på kompromis med kvalitet. Du kan indstille den til at lave dobbeltsidet udskrivning, så du dermed minimerer dit forbrug af papir.

Specifikationer:

 • Printertype: Alt-i-en
 • Udskriftshastighed: Op til 14 sider pr. minut
 • Anbefalet arbejdscyklus: 300-400 sider pr. måned
 • Maksimal kapacitet: 125 ark
 • Indbygget SD-læser: Ja
 • Mål: B: 453,5 x D: 410 x H: 159,2 mm
 • Farveprint: Ja

6. Canon Pixma iP8750

 • Fremragende valg, hvis du søger en fotoprinter
 • Imponerende farvedybde på print

Canon Pixma iP8750

 

i samarbejde med PriceRunner

Canon Pixma iP8750 er en kraftig printer, der både egner sig til brug i hjemmet og på kontoret. Canon har forsynet denne printer med hele seks separate blæktanke, der hver især er medvirkende til, at den kan levere en farvedybde, som andre printere har svært ved at matche. 

Derudover er den også i stand til at levere en opløsning på op til 9600 x 2400 dpi. Det sikrer, at du ikke skal bekymre dig for, at du er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten, selvom maskinen er effektiv. Her får du derfor en høj effektivitet og høj kvalitet i én og samme maskine.

Førsteklasses A3+-fotoprinter

Pixma iP8750 fra Canon er uden tvivl en fotoprinter af højeste kaliber. Det er en printer, der bryster sig af et sofistikeret design og et avanceret blæksystem med seks forskellige farver, der giver dig de bedste forudsætninger for at printe fantastiske fotos og dokumenter.

Desuden har den understøttelse fra en lang række papirtyper og -størrelser, hvorfor du kan udskrive dine fotos og dokumenter i den ideelle størrelse. Du kan udskrive dem i størrelser lige fra  10 x 15 cm op til A3+, alt afhængigt af, hvad du selv ønsker.

Nem og trådløs tilslutning

Før i tiden skulle man have et kabel mellem sin printer og PC. Sådan er det slet ikke i dag – i hvert fald ikke, hvis du beslutter dig for at vælge en Canon Pixma iP8750. Den har nemlig understøttelse for en lang række forskellige former for trådløs udskrift.

Du kan blandt andet downloade en Canon PRINT-app til din smartphone, så du kan udskrive direkte fra din smartphone. Den er dog også kompatibel med både Apple AirPrint og Google Cloud Print, der gør det nemt og hurtigt at udskrive fra langt de fleste af dine enheder.

Specifikationer:

 • Udskriftstype: Farve
 • Udskrivningsteknologi: Blækprinter
 • Maksimal opløsning: 9600 x 2400 dpi
 • Lydemission (i drift): 43.5 dB
 • Mediekapacitet: 150 ark
 • Dimensioner: H: 15,9 x B: 59 cm x D: 33,1 cm

Guide: Vælg den rigtige printer

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde den rette printer. Der er nemlig stor forskel på de mange modeller på det danske marked. Ligeledes er der også stor forskel på folks behov, hvorfor man ikke kan pege på én printer som værende den bedste.

Det vigtigste er dog, at du finder ud af, om du skal have en laser- eller Inkjet-printer, og om det skal være en almindelig printer eller en alt-i-én-printer. Derudover er der også andre overvejelser, der er gode at gøre sig, men førnævnte er klart mest afgørende.

Inkjet-printer

Vil du gerne have en printer, der er i stand til både at udskrive billeder og dokumenter i høj kvalitet, er det en god idé at vælge en Inkjet-printer. Desuden kan de ofte også bryste sig af at være kompakte, og være særligt ideelle til at klare udskrivningsopgaverne i privaten.

Da en sådan printer gør brug af flydende blæk, leverer den flotte og livagtige farver på både billeder og dokumenter. Printerne er ofte også billige at anskaffe sig, men prisen pr. udskrift er typisk højere, end hvis du vælger en laserprinter.

Laserprinter

En Inkjet-printer er ikke det rette valg for alle. Der er mange, der vil være bedre stillet med en laserprinter. Det er især dig, der har brug for at udskrive store mængder dokumenter. Til gengæld er den ikke særlig god til at udskrive billeder, grafik og deslige.

Ved du på forhånd, at du kommer til at udskrive et stort antal dokumenter, skal der ikke være nogen tvivl om, at en laserprinter er den bedste løsning. Har du også brug for at udskrive billeder mv., er det ikke sikkert, at en laserprinter er den bedste løsning for dig.

Laserprinteren gør ikke brug af blæk, men i stedet bruger den patroner med et pulverindhold, der giver klar og tydelig tekst. Det kan være en billigere løsning på den lange bane, selvom printerne er dyrere. Disse patroner er nemlig billigere og kan klare flere udskrifter end blækpatroner.

Alt-i-én-printer

Ikke alle kan nøjes med en printer, der kun kan printe. Mange har brug for en enhed, de også kan bruge til at scanne, kopiere og tilmed sende fax. Er du på udkig efter en sådan enhed, skal du finde en såkaldt alt-i-én-printer. Den kan nemlig prale af at have alle disse funktioner.

Går du på jagt efter en sådan enhed, er det vigtigt at være opmærksom på, at prisen er højere end på andre printere. For mange er det dog værd at betale den højere pris, da den kan andet end at printe. Som angivet kan de også både scanne, kopiere og sende fax.

Leder du efter en printer til kontoret eller til dig, der arbejder hjemme, kan det være en fordel med en alt-i-én-printer. Netop derfor er denne type printer også at finde på de fleste kontorer og hjemmekontorer, da de er alsidige og har den funktionalitet, der skal bruges.

Vurder dine behov, inden du vælger printer

Når du skal købe en printer, skal du vælge en model, der kan dække dine behov. Det har ikke den store betydning, om det er en topmodel, om den er testvinder e.l. Det eneste, der har betydning er, at du erhverver dig en printer, der kan dække dine behov.

For at sikre dette, er du selvfølgelig nødt til først at skabe et overblik over dine behov. I denne forbindelse er der flere faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser. Blandt andet skal du overveje, hvor mange udskrifter, den skal kunne håndtere om dagen.

Er der tale om en printer, der kommer til at blive brugt flere gange om dagen, stiller du helt andre krav til enheden, end hvis den blot skal bruges et par gange i måneden. Det er nemlig langt fra alle printere, der rent faktisk kan håndtere flere daglige udskrifter.

Derudover skal du også vurdere, om du skal kunne bruge enheden til andet, end blot at printe. Har du et krav om, at du også kan bruge den til at scanne, kopiere og/eller sende fax, er du nødt til at investere i en enhed, der også har denne funktionalitet.

Ønsker du at leje din printer og slippe for at købe toner, service o.s.v – Så kan du evt. tjekke dem her ud https://printerguys.eu/da/, hvilket typisk er aktuelt hvis du er på jagt efter en lidt dyrere printer. 

Har du krav om yderligere funktionalitet?

I takt med den teknologiske udvikling har printere også flere funktioner. Derfor skal du også gøre op med dig selv, om det er noget, du har brug for eller anser som en fordel at have. F.eks. findes der flere modeller, som du kan tilkoble til dit trådløse netværk.

Andre giver dig mulighed for cloud-udskrift, så du kan udskrive fra enheder, der end ikke er på netværket. Hertil er der også flere og flere printere, der er kompatible med mobilapps, hvilket betyder, at du kan udskrive billeder, dokumenter osv. fra dine mobile enheder.

Der er stor forskel på, hvad folk har af ønsker i denne forbindelse. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at overveje, om der er yderligere funktioner, du ønsker at have i din printer, før du gennemfører et køb.

Læs også vores 3D printer test 

Billige printere er ofte ikke de billigste

I dag kan du finde printere på det danske marked, der kan købes for blot få hundrede kroner. I nogle tilfælde er det faktisk lige før, at printeren er billigere end blækpatronerne.

Det kan virke tiltalende at vælge en af de helt billige modeller, men det er ikke alle, det kan betale sig for. Én ting er, at kvaliteten af deres udskrifter sjældent er gode, men noget helt andet er, at det på den lange bane faktisk kan vise sig at være den dyre løsning.

Årsagen til dette er, at de billige printere ofte bruger dyre blækpatroner, og at de bruger rigtig meget blæk. Hvis du har rigtig mange udskrifter hver måned, er det derfor en god idé at overveje driftsomkostningerne ved din printer.

Selvom det er dyrere at købe en laserprinter, kan det vise sig at være den billigste løsning på sigt. Det vil dog kun være tilfældet, hvis den ofte er i brug. Skal den kun bruges et par gange i måneden, vil det næppe kunne betale sig at købe en laserprinter.