De sjoveste og fedeste gadgets til hunden

Andreas Thomsen

Skrevet d. 22/11/2018 af Andreas Thomsen

fedeste gadgets til hunden

Tænker du, at livet ville være lidt sjovere, hvis du og din hund havde nogle fede gadgets til hverdagen?

Har du fx en drøm om at se ferien til udlandet udspille sig gennem din hunds øjne? Eller har du brug for nogle gadgets, der bare gør plejen af din hunds pels lidt nemmere?

Så kan vi varmt anbefale at læse videre, for i det følgende vil vi opliste nogle fede gadgets, der med garanti gør hundelivet lidt sjovere.

Apport på en ny måde

Med en boldkanon kan din hund selv stå for at lege apport, når din arm bliver træt af at kaste.

Med boldkanonen skydes bolden afsted til en i forvejen koordineret distance, herefter griber din hund bolden, og putter den ned i kanonen igen. Efter få sekunder bliver bolden skudt afsted igen.

Det lyder ikke som den store opfindelse, men med en boldkanon er der garanteret timevis af sjov og underholdning for din hund og en velfortjent pause til dig.

Unikke perspektiver på dine billeder og videoer

Har du gået og tænkt over, hvad der kunne gøre dine feriebilleder eller hjemmeproducerede videoer unikke og lidt federe? Så er en sele til din hund, den gadget du mangler.

En sele, der kan holde et kamera (eksempelvis det populære GoPro) omkring din hunds ryg, giver dig muligheden for at se verden fra din hunds perspektiv.

Optagelserne vil synes unikke, idet din hunds bevægelser er med til at sætte et præg på omgivelserne.

Hvis du har en drøm om at afprøve kamera selen sammen med din hund, når hele familien tager på ferie, så husk at undersøge hvilke hundeforsikringer du skal have tegnet, inden i tager afsted. Topdanmark har f.eks. en hundeforsikring.

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring enhver hundeejer skal have til sin hund, så er det en god ide at tegne en udvidet hundeforsikring, der dækker ved sygdom eller ulykker, der kan ramme din hund når i er på ferie.

Gør store-vaske-dag lidt nemmere

Som enhver hundeejer ved, så skal en hunds pels passes og plejes. Dette er nok ikke altid et højdepunkt på dagen for hverken din hund eller dig selv.

Derfor har vi her fundet en gadget, også kaldet hundevaskeren, som er et produkt, der gør rengøringen af din hund både hurtigere og nemmere.

Hundevaskeren kan med sine mange små diffusere gøre rengøring af pels meget mere effektivt, idet der også er indbygget en shampoo beholder.

Hundevaskeren doserer således selv mængden af vand og shampoo, og det eneste du skal gøre, er at holde hundevaskerens cirkulære form rundt om din hund.

Bliv set med din hund i trafikken

Vi er mange, der udstyrer os selv og vores cykler med reflekser og lys, så vi bedre kan blive set i trafikken i de sene aftentimer.

Din hund er ingen undtagelse! For at din firebenede ven er mest synlig for de andre trafikkanter, er det vigtigt, at du udstyrer den med reflekser og lys.

Dette kan gøres med enten en gul refleksvest og/eller en hundesnor med indbygget LED lys.

Dette er en smart gadget, der bringer opmærksomheden fra de andre trafikkanter hen på, at du har din tro følgesvend med dig på gåtur.

Huskeseddel