Gadgets til smartphone og hjemmet

Andreas Thomsen

Skrevet d. 30/05/2020 af Andreas Thomsen

Gadgets til smartphone

Over 90% af befolkningen i Danmark ejer en gadgets til smartphone og mobiltelefon, der udover de basale ting, kan gå på internettet, bruge social medier, spille spil, lytte til musik, tage flotte billeder og mange flere smarte ting.

Man kan stort set undvære computeren i dag, da din mobiltelefon næsten kan alt det, du har behov for.

Vi er så langt fremme i teknologien, at der hele tiden udvikles nye og smarte innovative elektronik tilbehør til vores mobiltelefoner.

Tjek de fem nye smarte gadgets til mobilen, som løfter din telefon til nye højder.

Gadgets til smartphone – Her er de 5 bedste

Smartphone objektiv

Kogeto dot
Kogeto dot har lavet et af de bedste objektiver i verdens til mobiltelefoner. Tjek deres officielle hjemmeside ud og se nogle af de videoer der er blevet lagt ud.

[maxbutton id=”129″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=9723&htmlurl=https://www.made4men.dk/kogeto-dot-panoramic-video-thingy-iphone-4-4s-sort.html” text=”Se pris” text2=”Made4men.dk” ]

Er du vild med, at skyde fotos fra bedre vinkler og optage videoer på en helt anden måde? Du kan nu både skyde billeder og optage film klip med din mobil i 360 graders vidvinkel med denne gadgets til smartphone.

Vidvinkel objektiver bruges primært af professionelle fotografer til, at skyde billeder i den helt perfekte vinkel, men dette lille objektiv kan forhandle din iphone til et endnu bedre kamera.

Du kan dele din optagelse med alle dine venner og bekendte straks efter videoen er filmet færdigt. For at få endnu mere ud af din smartphone objektiv med en applikation fra Kogeto, som du kan læse meget om lige her.

Kogeto og dot spot objektivet har formået, at bygge en smart og et innovativt produkt, som rigtig mange Iphone ejere har allerede har købt til telefonen.

Dette objektiv egner sig til både drenge som piger, og kun fantasien sætter grænser hvor kreative optagelser og fotos der kan produceres. Kort sagt er denne kogeto dot en et af de bedste gadgets til smartphone.

Fisheye linse til smartphone

Fish eye linse
Fisheye eller vidvinkels objektiv har indenfor de seneste få år haft en enorm succes på markedet som skyldes den lave pris og alle de kreative muligheder der bliver åbnet op for.

[maxbutton id=”129″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=17685&htmlurl=https://www.coolstuff.dk/Objektiv-til-mobiltelefon” text=”Se pris” text2=”Coolstuff.dk” ]

Fisheye linse har tidligere kun været muligt lave et spejlreflekskamera med et “rigtigt” fisheye objektiv.

Nu er det muligt, at få det samme flotte perspektiv med din smartphone og endda i et fremragende kvalitet.

Kort fortalt bliver får billedet en lille baggrund og en stor forgrund, hvor fronten er i fokus.

Forestil dig når du ser gennem et kighul i din dør, eller hvis du spejler dig f.eks i en juletræskugle.

Der kan både skyde foto og optages video sekvenser med dette fisheye. Monteringen kan blot klares på under 2 minutter og så er det bare om, at få produceret en masse sjove billeder.

Du kan bruge linsen overalt og til alle slags fotografier, uanset om det er den mindste i familien der skal foreviges eller om du skal skyde sports fotografier.

Bemærk at denne gadgets til smartphone er lidt dyrere i forhold til mange andre på markedet, men til gengæld er kvaliteten i orden og er bygget af en robust kvalitet.

Nano drone 

NANO DRONE
Nano dronen er en virkelig sjov lille sag, som kan give dig mange timers underholding i stuen.

[maxbutton id=”129″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=55216&htmlurl=https://www.hubshop.dk/droner-under-250-gram/” text=”Se udvalg” text2=”Hubshop.dk” ]

Nano drone fra Hubshop.dk er en robust lille sag, som kan gemmes i enhver lomme eller taske.

Den er super god til farten, hvor du kort fortalt, kan bringe med dig overalt. Faktisk er der tale om et af verdens mindste droner.

Helt præcis lyder vægten på blot 11 gram, og dimension på 2,2 x 2,2 cm ialt. Selvom den er så lille, kan du alligevel få mange timers underholdning ud af Nano dronen.

Det tager cirka 20 minutter via USB kablet at oplade batteriet. Sammenlagt får du en samlet flyvetid på cirka 8-10 minutter, hvilket er tilfredsstillende kontra prisen. Lav ultra sjove moves og fede skills alle steder i hjemmet.

Med andre ord kan du flyve med den i stuen, køkkenet, børneværelset, eller alle steder du kan tænke dig, så længe der plads til det. 

Benzin minioplader

Mini oplader til smartphone
Dette er absolut verdens mindste oplader på nuværende marked. Med mikroladeren i din nøglebundt er du altid sikret strøm til din mobil. BEMÆRK at den IKKE virker til Apples mobiler.

[maxbutton id=”129″ url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=25483″ text=”Se pris” text2=”Coolstuff.dk” ]

Er du typen, der altid eller tildels glemmer at oplader din smartphone? Eller generelt syntes det er enormt besværligt altid skal huske den klodsede oplader?

Prøv at se denne geniale og mikro oplader som netop kan være med overalt. Hav den med dig hvor som helst, som kan også sættes fast til nøglebundt.

Du behøver ikke længere, at bekymre dig om din smartphone er ved at løbe tør for strøm.

Med et enkelt klik med denne lille Benzin oplader er din telefon mere eller mindre kørende igen.

Denne lille oplader har målene 3,3 cm x 2,3 cm x 1,3 cm, og kan være med overalt uden at det bemærkes.

Selvom der er tale om verdens mindste mobil oplader, kan den alligevel holde strøm op til en hel måned, hvilket er ret imponerende.

Denne super gadgets til smartphone oplader passer til de fleste mobiltelefoner, men desværre IKKE til Apple mobiler.

Det skal man lige være opmærksom på inden man smider den i indkøbskurven.

 

Mini DJ mixer fra Pokketmixer

Pokketmixer
Hold din egen fest eller overrask dine venner med verdens mindste DJ mixer fra Pokketmixer. Der skal ikke herske nogen tvivl om at kvaliteten er i top. Tyskerne laver generelt gode produkter og her har de også ramt plet.

Går du rundt med en DJ drøm eller syntes det spændende at mixe musik?

Måske er du DJ i forvejen eller har tidligere stiftet bekendtskab med musik?

Denne geniale pokketmixer behøver ikke engang strøm, og kan smides direkte i jakkelommen og bringes med overalt.

Overrask dine venner til festen eller sammensæt musiknumre i stuen.

Det er dig der styrer showet og bestemmer hvad der skal spilles, og den kan tilsluttes både din smartphone, mp3 afspiller, ipad eller hvilken som helst anden tablet.

Det eneste krav er, at du eller dine bekendte har et par højtalere stillet til rådighed.

Pokket DJ spilleren en 3,5 mm jackstik hovedtelefon udgang, der passer til alle enheder. Selvom det er en “pocket” DJ mixer har mange eqaluizer funktioner, som kan indstilles manuelt for at få den bedste lyd kvalitet.

Du kan blandt andet skifte imellem højre og venstre crossfader, samt indstille HI, MID og LOW.

Derudover kan du som en professionel DJ tilslutte er par headphones som du kan lytte til, inden musikken afspilles gennem højtalerne.

Er du tit ude og rejse, kan du også tage pokketmixer med dig, som i øvrigt kun vejer 130 gram. Kort fortalt er det en af de sejeste gadgets til smartphone.

Yderligere specifikationer:

  • Mål: L 10,9 cm x b 7,8 cm x H 2,8 cm
  • Vægt: 130 gram

In/outputs:

  • 2 x 3,5 mm stereo-input til afspillere via jackstik
  • 1 x 3,5 mm stereo-output til hi-fi udstyr
  • 1 x 3,5 mm hovedtelefon tilslutning

Tilbehør i pakken:

  • 1 x rejsetaske
  • 2 x stereo kabler af 35 cm (3,5 mm dobbelt jackstick)
  • 1 x Brugsanvisning

Fivestar bluetooth højtalere

Fivestar højtalere
Fivestar har lanceret 4 farver så der lidt af vælge imellem. Desuden kan højtalerne tage imod micro SD kort med mulig for lagering helt op til 128 gigabyte.

Her er en kanon lækker sterero højtalere der kan fås i 4 forskellige farver, og med en suveren lydkvalitet.

Udover din smartphone kan den også tilsluttes til en computer, tablet eller en helt tredje medie enhed.

Du kan desuden også modtage indgående opkald enten via din smartphone, eller fra din computer via skype eller viper.

Faktisk behøver din enhed ikke være integreret med bluetooh, men blot et 3,5 mm jackstick.

Vil du gerne have den med under rejsen, er højtaleren nem og enkelt at transportere, men vil du både spare vægt og aflaste dine skuldre under rejsen, behøver du kun at medbringe et micro SD kort til dine musik filer.

Fivestar er en af de få højtalere med indbygget kortlæser til en rigtig god pris og tage læse SD kort helt op til 128 gigabyte.

Fandt du ikke din gadget, så prøv dette alternativ 

Bor du i nærheden af af Århus kan du stedet for gadgets til boligen eller mobilen, besøge det super hyggelige vinbar, der ligger i den charmerende del af Århus.

Hos dinvinbar kan du få kvalitetsvine fra sydeuropa, og en uformel betjening fra et af byens bedste medarbejdere.

Udover god vin tilbyder dinvinbar en række lækre snacks og specialiteter, som er direkte importeret fra sydeuropa.

Her ligger Din vinbar:

Jægergårdsgade 21A st

8000 Aarhus C

Huskeseddel