Smarte gadgets til øl og vin entusiaster

Andreas Thomsen

Skrevet d. 16/12/2018 af Andreas Thomsen

GADGETS TIL ØL OG VIN

Danskerne er helt vilde med øl og vin. Der kan gå rigtig mange timer med, at hygge og drikke hjemme hos vennerne, naboerne eller familien.

Faktisk så drikker hver dansker i gennemsnittet 9,4 liter om året, hvilket ligger ret højt i forhold til mange europæiske lande.

For at opmuntre stemningen eller gøre det hele meget sjovere, kan du overveje at anskaffe gadgets til øl og vin.

Der er mange muligheder, og det kommer helt an på om du til det ene eller det andet gadget grej, og hvor mange penge du vil bruge på det.

Mange typer gadgets til øl og vin

Om du er til Tuborg øl, eller Amarone vin så der lidt af hvert på markedet. Ofte så foretrækker øl entusiasten en ekstra køleelement til bajerne, og omvendt vil vinelskeren heller have en smart oplukker til samlingen.

Udover de fede gadgets til øl og vin, kan i også spille en masse sjove spil, og tilføje lidt ekstra snacks på bordet som prikken over iét.

Så med andre ord, har i alle muligheder åbne, og der er kun fantasien, der sætter grænser for at skabe en god og hyggelig stemning.

Tænk langsigtet og fornuftigt

Hvem har ikke købt et eller andet fancy gadget på tilbud, som bare er endt ned i en skuffe og aldrig brugt?

Det kan langt de fleste nikke ja til, og som i sidste ende er røget ud i skraldespanden. Det vil vi helst allesammen gerne prøve, at undgå og derfor kan det betale, at sig tænke sig en ekstra omgang inden varen havner i kurven.

Du kan også overveje, at læse diverse gadgets anmeldelser, og tjekke udtalelser fra andre kunder.

Alder har en afgørende betydning for valg af øl og vin gadgets

Vi bliver ældre med tiden, og vores forbrugsmønster ændre sig også. Kort fortalt vil den unge studerende på 21 år hellere kigge efter et billigere, og sjovere gadget til sine øl frem for en familiefar på 45 år.

Her vil kvaliteten og funktionaliteten være i høj kurs, og familiefaren vil med stor sandsynlighed tænke mere over produktudvalget.

Familiefaren der sætter pris på en god kvalitetsvin, vil højst sandsynligt gå efter en lækker oplukker.

Omvendt vil den unge mand på 21 år bare have noget sjovt og festligt her og nu, som han og venner kan hygge sig med i weekenden.

Sjove oplukkere i mange former og varianter

Uanset alder, uddannelse og køn så kommer man ikke udenom oplukkeren. Det er ikke sikkert du drikker øl, men så har du stensikkert en eller flere familiemedlemmer, som nyder en kold øl.

Faktisk fås der stadig sodavand på glas, og hvis du har børn kan det være et nyttigt stykke værktøj i køkkenet.

En oplukker findes i rigtig mange varianter til forskellige priser. Du kan få de helt simple, som du kan købe i den lokale supermarked til 20 kroner, og så finder du også de eksklusive udgaver, der koster omkring 2000 kroner.

Til denne pris får du også et håndlavet produkt i det bedste kvalitet, som ingen af dine venner har.

Du skal virkeligt være en stor øl og vin entusiast, før det kan betale sig at ofre så mange penge på en oplukker.

 

Huskeseddel