Sportsur - 6 af de bedste sportsure til motionister

Andreas Thomsen

Skrevet d. 20/04/2020 af Andreas Thomsen

Sportsur

Bedste sportsur – Her er vores bud pĂĄ de bedste

Der findes et væld af ure til diverse typer fysisk aktivitet, så du kan finde et ur skræddersyet til dig, hvad end du er løber, svømmer, triatlet, cykelrytter eller noget helt femte; kald dem motionsure, løbeure, smarture, fitnessure eller aktivitetsure.

Uanset navnet, så kan et sportsur hjælpe dig med en masse godt; det kan give dig et overblik over, hvordan du løber (el. andet) og dermed forbedring af dine rutiner og vaner. Så hvis du gerne vil nå udover dine egne grænser, så er denne liste af gennemtestede og velanmeldte sportsure en god start.

Testvinder
Apple-Watch-Series-8-Cellular-41mm-Aluminum-Case-with-Sport-Band

Apple Watch Series 8

Det bedste sportsur i test er Apple Watch Series 8. Sportsuret har indbygget moderne teknologi, som sikrer, at du kan holde øje med din sundhed. Læs meget mere om testvinderen og de andre bedst i test sportsure i denne artikel.

GĂĄ direkte til forhandler
De bedste sportsure i test
Pris
Billigst hos
Link
 • Apple-Watch-Series-8-Cellular-41mm-Aluminum-Case-with-Sport-Band
  1. Apple Watch Series 8
  3.899 kr.
  Proshop
 • Garmin-Vivoactive-4
  2. Garmin Vivoactive 4
  1.984 kr.
  CompuMail
 • Garmin-Forerunner-745
  3. Garmin Forerunner 745
  3.097 kr.
  Pulsure
 • Garmin-Vivoactive-4
  4. Garmin Forerunner 945
  3.755 kr.
  Urværket

Billigt sportsur

 


FĂĄ data pĂĄ det nye ĂĄrs aktiviteter

Der er ikke nogen entydig konklusion på, præcist hvilket ur netop du skal købe. Det vigtigste at forholde sig til er dit budget, din smag og dine behov, samt ikke mindst hvad uret skal bruges til. Skal du bruge det til løb, så er en model bedre end en anden, omvendt hvis det er til at bruge når du sidder på din spinningcykel, så er det måske en anden model.

Dit behov behøver endda ikke engang at være et sportsur – står du og skal bruge et ganske almindeligt og smart digitalt armbåndsur, så kan et sportsur være en rigtig god mulighed.

Almindelige armbåndsure i god kvalitet er almindeligvis heller ikke en billig omgang, så du kan måske endda spare lidt penge oveni vældet af de ekstra features. Der er helt klart en korrelation mellem pris og kvalitet, når det kommer til sportsure og smartwatches.

Med det sagt, så får du også rigtig meget for pengene i nogle af de billigere modeller fra de sikre mærker.

I denne artikel har du fået mindre overblik over de forskellige muligheder i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Med ure er der dog også et æstetisk element, især fordi man bruger sit ur så meget, som man gør.

Vi anbefaler derfor helt klart, at du gransker alle modellernes design og finder det, der taler til dig. Alle urene kommer fra respektable mærker, der giver gode garantier og sikrer dig velfungerende software.