TOP 5: Bedste laptop til prisen (under 6000 kroner)

I denne TOP 5 guide med den bedste laptop til prisen vil vi danne et overblik over de nuværende bedste bærebare computere på markedet.

Da markedet udvikler sig hastigt, og hele tiden kommer nye laptops i handelen, har vi barberet os ned til 5 gode bærbare computere.

Sådan fandt vi frem til den bedste laptop til prisen

Uanset om du er på farten med en computertaske eller har din computer stående fast på et skrivebord, så har stort set gået efter de mindre modeller.

Her taler vi typisk om en skærm imellem 13”-14” størrelsen, og med en lav vægt som overhovedet muligt.

Desuden har vi lavet et grundigt gennemgang af udbuddet, og fundet frem til de billigste priser (under 6000 kroner)

Kort fortalt kan en billig bærbar computer netop det helt rigtige for dig, der dækker dit behov.

LÆS OGSÅ: Bedste studie computer: 10 bedste studie pc


HP ENVY Notebook – Prisvenlig laptop til mange formål

HP ENVY Notebook 13-d101no

4.999 kr.Proshop.dk

Her har du endnu en lille ny super slank bærbar computer i den velkendte HP-kvalitet og med det lige så velkendte HP-look.

Så sværger du til HP, eller vil du bare gerne lære sådan en at kende, så vil du bestemt ikke blive skuffet over dette nyeste skud på stammen.

Kompakt og slankt design

Her får du nemlig 13,3” Full HD pakket virkelig lækkert ind. Den er en lille toptunet, robust pc, der med sit slanke design er meget potentiel blandt mange studerende.

Den er både pæn og stærk, og egner sig også til dem, der tit er på farten. Den kommer med 4 GB RAM / 128 SSD GB Harddisk, som kan trække det meste.

Dertil kommer, at skærmen har en vældig høj opløsning (1920 x 1080 pixels), så du får et klart billede, der vises fra kant til kant.

God Bang & Olufsen lyd

Med hensyn til lyden, overraskes du af den høje og delikate Bang & Olufsen lyd, der afspilles gennem to højttalere.

Steamer du TV, lyd eller film, så er du godt hjulpet med denne lille stærke computer. Med andre ord så får du virkelig meget value for money, hvis du investerer i denne mere end glimrende computer.

Du kan derfor nyde din yndlingsmusik eller Netflix film, og få endnu bedre oplevelse.

Hurtig på farten of lav vægt

HP ENVY Notebook kommer også med Bluetooth, kortlæser, tre usb-indgange, HDMI og Windows 10 Home. Der er født med en Intel Core i5 processor, og selvom computeren virker slank, så den er både effektiv og lynhurtig.

Den er også hurtigt klar til brug, så du vil nemt kunne have den med alle vegne og få den i gang på ingen tid.

Med hensyn til det med det mobile, så lever den i den grad op til at være det. Den vejer blot 1,36 kg, og den måler kun 1,29 cm i tykkelsen. Den er med andre ord meget let og handy – lige til at lægge i tasken, når du er på farten.

Den er produceret i et ganske robust materiale, nemlig rent metal, så den kan sagtens holde til at blive brugt meget og til at blive hevet op og ned af tasken og blive båret rundt med det meste af dagen.

Batteridriftstid helt op til 9 timer

Den måler bare 32,6 cm x 22,6 cm. Det er gode standardmål, så du kan nemt finde en taske eller et sleeve til den. Den fortjener at have en god beskyttelse, så den beholder sit flotte ydre.

Batteriet kan lades op til at kunne holde i omkring ti timer, så du kan oftest lade din oplader blive derhjemme.

Og batteriet i denne HP bærbar computer, lades i øvrigt meget hurtigt op, så du behøver ikke undvære din mobilitet særlig længe ad gangen.

Prisen og det fornuftige levetid på batteriet gør, at maskinen er godt valg hvis den skal bruges til mellem skole, arbejde og hjem.

Derfor skal du købe HP ENVY Notebook

Skal din næste computer naturligvis være en HP og naturligvis kunne yde det nødvendige til både erhverv, studie og hjemmebrug, så er denne HP ENVY Notebook 13-d101no et helt perfekt valg.

Du får nemlig i den en lille, let og robust sag, der er både stærk og hurtig. Designmæssigt lever den fuldt ud op til nutidens trend, den er nemlig både elegant, tjekket og ultratynd. Så vælg trygt denne lækre model, den bliver du glad for.

LÆS OGSÅ: 5 bedste ultrabook til prisen


Lenovo Ideapad S – Kraftfuld laptop i 14″

Lenovo IdeaPad 520S.

4.699 kr.Proshop.dk

Lenovo er det helt sikre valg, når det gælder en bærbar computer, der skal være god, stabil og lækker.

Nu er der kommet denne nyeste slanke, men alligevel super stærke model på markedet. Den er på 14″ og er virkelig elegant i sit design. Den kommer med en Core i5 processor og har en hukommelse på 8 GB.

Den er således meget stærkere, end man skulle tro, når den blot vejer 1,7 kg, og dens tykkelse blot er 1,93 cm.

God til arbejde og underholdning

Den syner ikke af meget, men tag endelig ikke fejl. Den kan alt det, den skal kunne – og mere til. Den er nemlig vældig kraftfuld og driftsikker. Om du så spiller, redigerer eller arbejder på din computer, så vil denne lille laptop kunne levere varen.

Denne Ideapad 520S er særligt velegnet til dig, der har brug for en maskine, der er god til både underholdning og til at arbejde på på et vist niveau.

Stærk grafikkort og stort lager kapacitet

Den er udstyret med NVDIA GeForce 940MX-grafikkort, så ønsker du lynhurtig og avanceret grafik af virkelig høj kvalitet, når du spiller eller arbejder, så er dette computeren for dig.

Den leveres med op til 512 GB-lager, så du kommer nok aldrig til at løbe tør for plads til alle dine billeder, film, musik eller apps.  

Du er hermed langtidssikret i forhold til plads. Derfor er den god til dig, der typisk hurtigt har fået for lidt plads på din pc. Nu er det slut med det.

Lille transportabel arbejdscomputer

Når nu den er så lille og let, er den selvfølgelig nem at have med sig, når du er på farten. Dens overflade har afrundede kanter og er fremstillet af særligt solidt metal, hvilket gør den solid nok til at blive brugt meget og transporteret meget.  

Du kan få den i fem forskellige farver, så du har mulighed for at få den gjort mere personlig også på ydersiden.

Du får i denne lille, stærke pc en utrolig klar skærm. Den har fuldstændig knivskarpe billeder, som kan nydes lige godt fra mange vinkler. Så kan I også være flere, der ser på skærmen samtidig.

Lille computer og overraskende god lyd

Lydmæssigt overraskes du af en fuldstændig krystalklar lyd, der kommer via de indbyggede Harman-højttalere, der har Dolby Audio, hvilket sørger for, at du får alle lyd detaljer med.

Computeren har indbygget webkamera, et delikat tastatur med touchpad, Windows 10 Home og som nævnt lynhurtig grafik i høj kvalitet.

Det er et rigtig godt udgangspunkt, inden du begynder at fylde den med dine egne tilføjelser. Og husk igen, at den har virkelig god plads. 

Passer denne bærbare computer lige præcis til dine behov, så kan du roligt vælge denne computer.

Den kommer så rigeligt til at leve op til dine forventninger om en lille, let, elegant computer med stor kapacitet, der lynhurtigt kommer i gang og arbejder bundsolidt og stabilt.

Dens ydeevne er i absolut særklasse, den grafik er uovertruffen i dens klasse, og den er samtidig så let at håndtere, at den snart får en fast plads i din taske.


Acer Aspire S5 – “Bedste laptop til prisen i 2017”

Bedste laptop til prisen

5.125,00Proshop.dk

Prismæssigt ligger denne super gode Acer Aspire S5 laptop lige under grænsen.

Computeren er praktisk at have med på farten og har et rigtig lækkert ydre.

Det flotte udseende, og de stærke specifikationer gør Acer Aspire til den nuværende bedste laptop til prisen.

Multitasking maskine til alle opgaver

De 8 GB ram og 256 GB SSD harddisk gør computeren til en uovertræffelig maskine, der er lyn hurtigt på rigtig mange områder.

Eksempelvis tager det ikke længere end få sekunder at få starten den op, og du kan have op til flere programmer kørende på samme tid.

Du kan både bruge photoshop, og have et word dokument åbent og et helt tredje program. Kort fortalt vil det ikke gå ud over hverken hastigheden eller arbejdsydelse.

Super flot skærm og lang batteritid til en hel dag

En hel brugere kigger kun efter gode specifikationer, men glemmer helt at se efter skærmen.

Computerskærmen er yderst vigtigt og betyder afsindig meget i dårlige lysforhold eller skæve vinkler. Acer Aspire S5 er med indbygget IPS skærm, der gør at selv i direkte sollys kan du arbejde med dine studieopgaver.

Herunder får du også gengivet det super skarpe HD billede fra alle vinkler. Du kan sidde med den i skødet fra en anden perspektiv uden, at det går udover bruger oplevelsen.

Sidder du ofte udenfor dit hjem, hvor du ikke altid har strømstikket i nærheden, kan du glæde dig over, at computeren har en batteritid på hele 11 timer. Med andre ord er det en aktuel computer til farten, studiet og til ferien.

Lynhurtig opstart og dataoverførsel til de utålmodige

Skal det gå rigtigt stærkt så er Acer uden tvivl et godt valg. Maskinen starter på blot 2 sekunder, når du åbner skærmen og lukker ligeså hurtigt ned igen.

Den ultrahurtige SSD disk gør computeren til en solid arbejdshest også med mange programmer åbne på samme tid.

Den overføre også data dobbelt så stærkt, som de traditionelle USB porte. Takket være dens USB 3.1 type-c får du masser af power oven i købet.

Derfor er Acer Aspire S5 den bedste laptop til prisen

Samlet set levere denne herlige maskine en maximal ydelse til den krævende bruger. Kort sagt kan du både skrive gå på nettet arbejde med grafiske programmer og spille mindre krævende spil uden, at gå på kompromis med ydeevnen.

Skærmen er fantastisk i HD opløsning, og det kraftige batteri gør, du kan sidde med maskinen i over 10 timer.

Den er også tynd og vejer kun 1,2 kg, som du kan bringe med dig overalt. Acer Aspire S5 er med andre ord en velvoksen model, der virker hurtigt og er spækfyldt med stærke features til en rigtig god pris.


ASUS Zenbook Pure 5 – Bedste laptop til prisen 2020

Asus Zenbook PURE

5.999 kr.Proshop.dk

Asus Zenbook Pure 5 er en super hurtig laptop til dem, der ønsker en stærk og kompromisløs arbejdsmaskine på farten.

Med en lav vægt på blot 1,2 kg og det slanke ydre så kan du stort set ikke finde andre maskiner i denne kaliber, der både arbejder hurtigt og har et sindssygt lækkert design.

Flot slankt design i topkvalitet

Man kommer ikke uden for de smæk lækre design, og den gode byggekvalitet. Asus Zenbook kommer i et super flot aluminiumskabinet, der knap nok er 1,2 cm i højden.

Man kan virkeligt føle, at producenten har vægtet udseendet højt og den bygget til design entusiasten.

Lydløs computer og super hurtig på samme tid

Mange forventer at en bærbar computer til omkring de magiske 6000 kroner skal kunne arbejde hurtigt, og presses til det yderste med flere vinduer åbne på samme tid.

Det gør denne laptop også, men takket være den indbyggede Intel Core M processor gør, at Asus Zenbook arbejder 100% lydløst hele tiden.

Producenten har virkeligt lyttet til brugerne, og sikret at maskinen på absolut ingen måder larmer tværtimod.

Man finder ikke ret mange laptops med denne nye teknologi til den pris. Derfor er denne model helt klart en af de bedste laptop til prisen i 2017.

Maksimal batteritid på 12 timer til dem på farten

Asus Zenbook Pure 5 er uden tvivl en lækker maskine, som har et højt potentiale – Hvis du er med på farten eller bruger den til studiet.

Eftersom computeren er indbygget med de nyeste features, så er batterilevetiden også blevet forlænget.

Samlet set får hele 12 timers arbejdstid uden at løbe tør for batteriet. Kort sagt levere Asus Zenbook de sidste 10% mere end de andre modeller i samme prisklasse.

Derfor er Asus Zenbook Pure 5 den bedste laptop til prisen

Denne computer er en direkte konkurrent i forhold til Acer Aspire. Man kan sige, at begge maskiner er super fede, og det kan være rigtig svært for den almindelige bruger at skelne forskellen på maskinerne.

Asus Zenbook levere næsten den samme perfomance, og de stærke egenskaber som Acer Aspire S5.

Dér hvor Asus Zenbook skiller sig ud, er på det sindssyge flotte ultraslanke design, og den lydløse processor Intel Core™ M. Ønsker du kort fortalt “nice feeling” laptop, der overhovedet ikke larmer, skal du vælge Asus Zenbook.

Er du derimod til bedre lyd, og til stærkere processor, hvilket er godt til billedbehandlings programmer, og hjemmeside design så skal anbefaler vi, at du i stedet snupper en Acer Aspire S5 bærbar computer.


ASUS Zenbook UX400 – Bedste laptop til prisen

ASUS Zenbook UX400

5.699 kr.Proshop.dk

Denne laptop er en  “klassisk” computer der fantastisk på farten og almindelig brug.

Det skal forstås sådan, at du både kan udføre skriveopgaver, webløsninger spille små spil og redigere billeder i en mindre omfang.

Med andre ord betyder “mindre omfang”, at hvis du redigere RAW billeder, som typisk fylder over 30 MB pr. billede så er der bedre alternativer i forhold til denne slanke Asus Zenbook.

Bedste laptop til prisen i medie kategorien

Denne maskine er udstyret med skarp skærm, der virkeligt giver brugeren en super god oplevelse. Selvom computeren ligger i en lavere prisklasse, så står farverne utroligt flot på den lille 13,3” skærm.

Ligeledes er lyden også et stort PLUS. De indbyggede højtalere er de såkaldte sonicmaster lyd, som netop benyttes af Bang & Olufsen.

Kort fortalt er denne computer den bedste lap til prisen med de bedste multimedie egenskaber til prisen.

Med 3 USB porte til ekstra lagring

Denne model er udstyret med hele 3 USB 3.0 indgange, hvilket giver dig en stor fordel på mange fronter.

128 GB harddisk er ikke den største kapacitet, og derfor vil man måske på længere sigt nødt til, at have overført data til andre diske.

Man kan f.eks have en ekstern harddisk tilsluttet, eller i den ene USB port d med de ekstra GB, hvor du kan overføre filerne til. Du kan desuden få mini USB pinde, som kan lagre helt op til 64GB.

Lydløs processor og dejlige skriveoplevelse

Computeren er bygget til dem, der skriver meget, og som bruger mange timer foran skærmen. Tastaturet har fået en bedre dybde, og tasterne har en lidt anderledes belægning.

Samlet set får skrive entusiasterne virkelig en fed skriveoplevelsen, hvor det helt sikkert vil kunne mærkes på effektiviteten. Især på de stille aftener kommer den lydløse Intel Core M processor virkeligt for sin ret.

Udover at den køler maskinen ned, så vil du kunne arbejde i fred, og ro uden at blive generet hverken larm fra blæseren eller computeren komponenter. Kort fortalt får du en lydløs computer i total stilhed.

Derfor skal du købe Asus Zenbook UX305CA

Er du typen, der har mange billeder, videoklip og grafiske elementer på computeren, og samtidigt lytter til musik, så er Asus Zenbook et rigtig godt valg, og den bedste laptop til prisen i medie klassen.

De indbyggede højttalere kører med Bang & Olufsen teknologi, som giver en følelse af surround. Skærmen er ligeledes super lækker med farvestærk oplæsning.

Tastaturet er specielt udviklet til mange timers skrivning, og derfor betragtes den som den bedste laptop til prisen i dens klasse.

Både designet er pænt, og takket være batteriet levetid på 9 timer, er Asus Zenbook den bedste laptop til prisen og rigtig god til farten og studiebrug. Det eneste man kunne savne, er mere plads i forhold til de nuværende 128GB SSD harddisk.


Lenovo Ideapad 320 – God laptop til prisen

Lenovo ideapad

3.799 kr.Proshop.dk

Lenovo Ideapad 320S er en 14” bærbar computer, der gradvist kan bruges til billedredigering, web programmering og skoleopgaver.

Selvom den ikke “ultramobil” som de andre computere, så er Lenovo Ideapad 500S en sublim maskine, der kan arbejde hurtigt med de basale programmer.

I forhold til der er tale om en 14” laptop, og en vægt på 1,68 kg, så er det stadigvæk en computer, du kan tage med på farten og ferien.

Masser af ram og super hurtigt SSD disk

Med 8 GB ram og 256 GB SSD harddisk er det mere end rigeligt til de fleste brugere, så på den front er man godt dækket ind.

Du kan have op til flere programmer åbne på sammen tid, uden at det går ud over computeren ydeevne. Med andre ord kan du sagtens “presse” den til det yderste, og stadigvæk surfe på nettet.

Den hurtige disk gør desuden opstartsfasen lynhurtigt, hvor computeren på under 4 sekunder er allerede klar til brug.

“Budget” computer med en stærk processor

I forhold til den kraftige Intel Core i5 processor fra 6. generation, så kan vi godt tillade os, at kalde laptoppen for en “budget” computer. Prisen holdes på et lavt niveau, i forhold til den ydeevnen eller hestekræfter som det også kaldes.

Du kan gradvist arbejde i photoshop eller andre grafiske programmer, hvor der stilles krav til computerens tekniske egenskaber. Faktisk kan man også spille computerspil i begrænset omfang, eller arbejde med wordpress hjemmesider.

God til musik og film streaming

Til film og youtube klip er denne computer faktisk den mest optimale løsning. Skærmen er alligevel noget større end 13,3” og egner sig derfor bedre til dette.

HD skærmen levere rigtig fine kontrast farver, hvor du kan nyde dine film. Det bedste er helt klart stereo højtalerne, som er designet til at yde det maksimale. Stereo højtalerne kommer fra Harman Audio, der er specialister i at levere kvalitets Hi-Fi produkter.

Derfor skal du købe Lenovo Ideapad 320

Til de knap 5000 kroner får du en flot laptop i aluminum i et slankt design. Derudover er den super god til skriveopgaver, hvor du oven i købet får en bagbelyst tastatur, som næsten uundværligt i dårlige lysforhold.

Lenovo Ideapad 500S kan levere gode film, og billede oplevelser med de super fede Harman Audio højttalere, og den kraftige Intel Core i5 processor.

Du kan smertefrit have mange programmer åbne på samme tid, uden at computeren hacker eller lukker ned.

Kontra prisen så er denne Lenovo den nuværende bedste laptop til prisen, hvis formålet også er bruge den til filmoplevelser.

Rækker dit budget til højst 5000 kroner, er Lenovo Ideapad 500S en potentiel mulighed og et godt valg.


HP ProBook 440 G – Bedste laptop til business

HP Probook 440 G

5.729 kr.Proshop.dk

Den er skabt til produktivitet, hvor du næsten kan arbejde med den uden afbrydelser.

Windows 10 Home pro er inkluderet, som er en væsentlig bedre udgave end education og enterprise versionerne.

Teknisk set kan du arbejde med mange flere programmer, og sikkerhedens har også fået et hak op af.

Høj sikkerhed og proaktiv computer

Computeren hører til i “business” kategorien pga dens gode operativsystem. Det skal helst fungere optimalt 24 timer i døgnet, og på farten så er sikkerheden er vigtigt factor.

F.eks har HP Probook 440 G4 indbygget en fingeraftrykslæser, og HP BIOsphere samt et effektivt TPM software. Kort fortalt står du langt bedre sikret med denne computer i forhold mange andre.

Høj produktivitet takket være et stærkt batteri

Når du er på farten, er det rigtigt vigtigt, at du ikke bliver afbrudt pga svækket sikkerhed eller manglende batteritid.

HP Probook kommer med et super stærkt 3-cell lithium batteri, der ifølge HP holder helt op til 15 timers brug.

Det er imponerende og er en stor fordel for dem, der ofte befinder sig udenfor kontoret.

Design bygget til mobilitet

Computeren kommer i et kompakt design, og et forstærket aluminium tastatur. Vægten lyder kun på 1,64 kg hvilket er fornuftigt for en 14” laptop.

Den er utrolig medgørlig på farten på grund det af slanke design, og som oftest er et af de vigtigt faktorer. HP Probook er derfor en potentiel maskine for de studerende, erhvervsfolk eller webdesignere der ofte har brug for, at besøge deres kunder.

Derfor skal du købe HP ProBook 440 G4

Der er slet ingen tvivl om, at målgruppen er erhvervs folket eller de studerende, hvor der stilles høj krav til sikkerheden.

En business computer klinger måske hult i ørerne, og opfattes som en “kedelig” computer.

I dette tilfælde er det lige modsat, hvor du stadig får en maskine med et “up2date” design i slanke dimensioner.

Dine data og enheder bliver ihvertfald beskyttet med udefra kommende hackere, og virus fra internettet.

HP Probook er uden tvivl den bedste laptop til prisen, hvad angår sikkerhed, og produktivitet på farten.

Maskinen kan takket være Intel Core i5 processor og NIVIDIA Geforce grafikkort arbejde med billedbehandlingsprogrammer, som kan være rigtigt tungt og krævende.

Skal man endelig give en samlet bedømmelse, så er 5 ud af 6 mulige stjerne ikke helt ved siden af.


ASUS Zenbook 3 – Elegant design til kræsne brugere

ASUS Zenbook 3

4.899 kr.Proshop.dk

Her får du simpelthen et af markedets tyndeste og mest elegante bærbar computer fra en anerkendt producent.

ASUS har videreudviklet deres Zenbook-serie og har nu kreeret denne super lækre, stilfulde model til de kræsne brugere til en rigtig fornuftig pris.

Prestigefyldt computer med Flotte detaljer

Der er ikke sparet på detaljerne, og alle dele ved maskinen er nøje udført og vel designet. Alt ved dens ydre spiller – fra det elegante, slanke look med dens tykkelse på blot 11.9 mm og til den særlige Zen-detalje – den gyldne svungne kantlinje og det lige så letgenkendelige ASUS-logo til det matchende gyldne baggrundslys i tastaturet.

Her er der virkeligt tale om gennemført bærbar computer, der gør det til en udsøgt fornøjelse at arbejde på den.

God til farten med lav vægt

Ud over det ultimative lækre design, så er denne bærbare computer også ultra-let. Den vejer ikke mere end 910 gram. Det skyldes blandt andet, at der er brugt et dæk glas, som ud over at være superstærkt ikke er tykkere end 0,4 mm.

Dermed er glasset to gange tyndere end det glas, der almindeligvis bruges til bærbare computere. Trods denne ændring er computeren ikke blevet mere skrøbelig – tværtimod er den blevet stærkere og mere robust end tidligere modeller i serien.

Da denne luksuscomputer er både meget tynd, robust og meget let, er den yderst nem og handy at have med i tasken.

Perfekt til streaming af film og video

Computerens skærm på 12,5″ full HD er også blevet forbedret på denne model. Nu går det nemlig helt ud til den kun 7,6 mm tykke kant.

Det gør den til den førende i sin klasse. Skærmen giver dig tilmed en blændende TV-kvalitet, der gør den helt perfekt til HBO, Viaplay og Netflix. Dens højtudviklede teknologi giver dig et optimalt skærmbillede med op 200 % bedre kontrast-effekt og dermed knivskarpe billeder.

Kraftigt polymer batteri med kort ladetid

Denne computer er med andre ord utrolig kraftig, og er udstyret med et meget stærkt batteri, der holder helt op til 10 timers brug.

Det specielle litium-polymer batteri er designet netop til denne meget tynde model, men er altså så stærkt et batteri, at det kan oplades op til ca. 60 % på blot 49 minutter.

Lyd med ekstra boost

Lyden i computeren er ganske simpelt forbløffende. Dens imponerende lydside fordeles mellem fire højttalere i meget høj kvalitet. Det giver dig en sublim surroundsound i den bedste biografkvalitet som på et væsentligt højere niveau, når vi taler om bærbare computere.

Derfor skal du købe ASUS Zenbook 3

For det første er ASUS Zenbook 3 udstyret med hele 8 GB RAM / 512 GB PCle SSD Harddisk og dermed næsten totalt opgraderet til at imødekomme den tekniske krævende opgaver.

Derudover får du også et integreret tastatur, der er 28 % tyndere end tidligere udgaver, og har en tastedybde på hele 0,8 mm, hvilket er dobbelt så meget som på nogle konkurrenters tastaturer. .

Har du brug for en bærbar computer i med gode tekniske specifikationer og hvad angår look, styrke, holdbarhed og kvalitet på både billede- og lydside, så der denne ASUS Zenbook 3 et virkelig godt bud.

Den er skabt til at kunne holde og er fremtidssikret på alle parametre. Og så er den bare så pænt designet og udformet, at den uden tvivl bliver den bedste bærbare computer til prisen. Og det er både, hvad angår designet, ydeevnen og styrken på denne flotte maskine.


En mindre computerskærm – Gør din hverdag lettere

Flere ønsker mobile laptops, der er super lette i det hel taget og heller ikke tager for meget plads. Vi taler om de meget populære ultrabooks, der virkeligt har gjort hverdagen nemmere for rigtig mange.

En skærm på 13,3” kan uden besvær tages med under armen eller på ferien og behøver slet ikke gemmes ned i en kuffert. De fleste kan efterhånden enten have dem i tasken eller i rygsækken på vejen.

Små laptops er de perfekte studie computere

På studiet er computeren det vigtigste værktøj med gode specifikationer. Derfor er det super vigtigt, at den har stærke egenskaber og kan flyttes rundt nemt og hurtigt.

Prisen er også interessant at se på, og når man er på SU så vil de fleste spare dér, hvor de kan.

Alt afhængigt hvad, og hvor meget man studere så har vi som udgangspunkt fundet stærke laptops, som gerne skulle arbejde problemfrit de næste 2-3 års tid.

Datalife har anvendt disse kilder:

  1. Pcworld: De bedste ultrabooks laptops og PC – August 2018
  2. ItHansen.dk: Billig bærbar computer – Januar 2020 (kommercielt link)
  3. Laptopmag: Bedste laptop 2018 – August 2018
  4. Digitaltrends: De bedste laptop til prisen i 2018 – August 2018
  5. Techadvisor: Hvilken laptop skal du købe? – Juli 2018
  6. PCMAG: De bedste laptop modeller i 2018 – Juli 2018
  7. Lifewire: De 10 bedste laptop under 3100 kr i 2018 – Juni 2018
  8. CNET: Bedste laptops til prisen 2018 – Maj 2018