Træning af alt fra krop til pengepung

Andreas Thomsen

Skrevet d. 08/11/2018 af Andreas Thomsen

Træning af alt fra krop til pengepung

Det er de færreste af os, der ikke gerne vil have en flottere krop, veje mindre og tjene masser af penge.

Det er de færreste af os, der føler, at vi har tid til det hele, men det er, fordi vi kun gør en ting ad gangen.

Hvad hvis der var en måde, hvor du kunne kombinere de forskellige ting og derved kunne blive mere succesfuld, når vi både måler på din bankkonto og når folk ser din krop.

I sidste handler det om, at du ved, hvordan du bliver succesfuld. En flot krop kræver egentlig kun, at du træner og at du spiser sundt.

Hvis du får nok søvn, er det endnu bedre. Dem der tjener penge arbejder hårdt, og de sørger for at lære nye ting hele tiden.

Hvis du har meget viden, er det lettere at få succes. Det skyldes især, at du ikke behøver at begå samme fejl som andre, hvis de allerede har fortalt dig om, hvordan du kan undgå det. Dvs. succes handler i høj grad om viden og om at udføre den viden i virkeligheden.

Bevæg dig på dit arbejde

De fleste mennesker har i dag et arbejde, hvor de bruger det meste af dagen på at sidde ned.

Flere artikler har påpeget, at det kan være ekstrem farligt for vores helbred, at vi ikke bevæger os mere.

Her skriver de, at du skal rejse dig hver 30. minut. Nogle sammenligne det endda med at ryge.

Artiklen fra CNN skriver endda, at du har større risiko for at dø tidligere, hvis du sidder ned længe, selvom du i forvejen dyrker motion.

Det betyder, at du skal sørge for at bevæge dig, selv når du er på arbejde. Hvis du ikke allerede har det, så bør du købe et hæve-sænkebord, så du kan stå op engang imellem. Sørg for at holde flere korte pauser så du hele tiden kommer op fra din kontorstol.

For at gøre det lettere for dig selv, kan du sætte en alarm eller købe en Fitbit.

Tracking er en god idé, fordi det er svært at lyve for sig selv, når man har konkret data, som fortæller dig, hvor meget du har bevæget dig.

Hvis du er meget hardcore, kan du endda indføre en smule motion, som du kan lave hver gang, du har en person.

Det kan være nogle mavebøjninger eller armbøjninger. På den måde kommer du i bedre form, selvom du faktisk er på arbejde.

Få viden mens du træner

Selvom vi vil anbefale dig, at du rejser dig op hver 30. minut og tager armbøjninger, hvis du har mulighed for det, så bør du selvfølgelig stadigvæk tage ned i dit lokale fitnesscenter eller løbe en tur.

Det er nok her, at de fleste tænker, at det har de slet ikke tid til, men her er det, at vi vil anbefale dig, at du kombinerer din træning med at lære noget nyt. Det oplagte er at lytte til lydbøger eller podcast.

På den måde skaffer du ny viden, når du alligevel bevæger dig. Det smarte er, at mange føler, at de ikke har tid til at læse nye forretningsbøger, men hvis du vil udvide din virksomhed, bør du skaffe ny viden hele tiden. Her er træning smart, da du alligevel ikke kan lave andet.

Vi vil anbefale dig, at du skifter rundt mellem bøger eller podcasts om investering, selvudvikling, forretning og inspiration. Der findes et par gode podcasts om investering.

Hvis du indfører disse to simple regler i dit liv, så øger du din mulighed for at få succes på alle fronter i dit liv.

Huskeseddel