Tyverialarm fra Danmarks største vagtselskab

Andreas Thomsen

Skrevet d. 01/10/2018 af Andreas Thomsen

Tyverialarm

Tyverialarm fra G4S

G4S er Danmarks største vagtselskab, som dagligt levere tyverialarm, og diverse sikkerheds løsninger til både private boliger og større virksomheder.

Uanset set hvad er Danmark hård plaget af indbrud og tyveri, som gør rigtig mange usikre.

Både dit psyke og hverdag kan blive påvirket af usikkerheden, og ved at sikre din bolig med en tyverialarm, kan du helt undgå de daglige bekymringer.

Med en tyverialarm kan du holde potentielle indbrudstyve på afstand, og har samtidig en rigtig god præventiv virkning for omgivelserne.

Næsten alle indbrud der begås i dag, har tyvene som regel haft arbejdsro og er ikke blevet forstyrret af en tyverialarm.

G4S levere små og store tyverialarmer, og kan sammensættes helt afhængig af dine personlige behov. Professionelle montørere kommer ud på adressen og laver en plan i forening med boligejeren, og finder en skræddersyet løsning.

Din ejendom bevogtes – 24 timer i døgnet

Når din alarm er færdig monteret og installeret behøver du nemlig ikke bekymre dig om de tekniske udfordringer, og heller ikke hvis der uheldigvis skulle opstå fejl i alarmen senere hen.

Tyverialarmen er tilkoblet en kontrolcentral som overvåges af professionelle vagter 24 timer i døgnet på alle årets 365 dage.

Du kan trygt forlade din ejendom i flere dage eller tage på ferie med ro i sindet, fordi G4S overvåger boligen.

Du kan selv bevogte din bolig – Med SMARTHOME

Med en smarthome alarm får du alt i én løsning, hvor du selv er herre over hele alarmsystemet.

Det er en applikation som der styres via din smartphone, og er en cloud baseret løsning.

Det betyder rent praktisk, at du selv kan tjekke alt på din bolig hvor som helst, og når som helst –  24 timer i døgnet.

Udover alarm fås der mange intelligente produkter til hjemmet, som giver dig fuld kontrol over hjemmet, og du kan længere sigt spare rigtig mange penge el og varmeregningen.

Tyverialarm fra G4SDu kan via din smarphone:

  • Koble alarmen til og fra
  • Tjekke om hoveddøren er låst
  • Låse op for gæster/naboer/venner
  • Få besked når børnene kommer hjem
  • Se live video stream direkte fra dit hjem
  • Se status på temperature, stikkontakter & lås

Med andre ord får en langt nemmere hverdag, hvor du kan bogstaveligt talt tjekke alt som er sat op til smarthome systemet.

Systemet holder både potentielle indbrudstyve ude og er en ekstra sikkerhed, både for dig og din familie.

Med en travl hverdag med familie og fuldtids beskæftigelse, kan selv den bedste glemme simple ting som, at slukke for lyset i gangen eller låse hoveddøren.

Med smarthome behøver du ikke længere køre tilbage for, at tjekke om du lige har husket det ene eller andet, og alt besværligheden kan klares med et par tast via din mobiltelefon.

Applikationen klarer nemlig det hele for dig, og meddeler om f.eks hoveddøren ikke er blevet aflåst. Det tager blot under 1 minut, så er din hoveddør låst via smarthome applikationen, og du har sparet for bekymringen, benzinen, tiden og som i sidste ende koster penge.

Det tager cirka 1 time at installere, og kan bestilles hos G4S.

Bliv ringet op – helt uforpligtende og gratis

G4S tyverialarm
Gode idé at få vagtelskabet i talerøret, da der kan være mange spørgsmål omkring alarmsystemet.

Rigtig mange mennesker kan have det lidt svært, at overskue det hele på en gang og frygter lidt, at skulle binde til et system man ikke kender til, og har en masse ubesvarede spørgsmål omkring en alarmsystemet.

Du kan vælge blive kontaktet af G4S, som står klar med et professionelt team der kan hjælpe dig med din rette løsning.

Få besøg af en konsulent  – helt uforpligtende og gratis

Du har også denne mulighed ved, at aftale en besøgstid med en konsulent fra G4S, som gennemgår dine ønsker og behov omkring din ejendom.

Det kan være at der er nogle udfordringer i hjemmet, som skal overvejes inden der skal opsættes en tyverialarm eller helt tredje problemstillinger omkring en boligalarm, som konsulenten bedst mulig forsøger, at finde en løsning på.

Du har en god mulighed for, at personligt møde en professionel G4S medarbejder, der ved hvordan hver enkelt enhed fungere, også i din ejendom.

Husk der findes også løsninger med alarmsystem uden abonnement , og der “ejer” du alarmpanelet.

Huskeseddel