Verisure - alt, du skal vide om Verisure alarmsystem

Andreas Thomsen

Skrevet d. 29/07/2019 af Andreas Thomsen

verisure alarm

ANNONCE: Publiceret for Verisure.dk
Har du haft indbrud i dit hus, eller kender du én, der har? Der er garanteret sandsynlighed for, at du eller én i din omgangskreds har. For selvom det måske ikke nødvendigvis er hyppigt i dit lokalområde, sker der nemlig mere end tre indbrud i timen rundt i hele landet.

Det er aldrig sjovt at blive udsat for et indbrud. Det kan faktisk være yderst ubehageligt på rigtig mange måder. Først og fremmest er der næsten med garanti et økonomisk og måske sentimentalt tab i form af tyveri og/eller hærværk – og derudover er det bare en ubehagelig følelse, at en fremmed har været uinviteret i dit hjem.

Den mest ubehagelig konsekvens af indbrud er nok følelse, du kan have i kroppen efter et indbrud. Tanken om at fremmede mennesker har bevæget sig rundt i dit hus og snaget i dine ting, kan være voldsomt ubehagelig. Det kan være en følelse, der kan tage lang tid at slippe helt af med.

For at sikre dig selv og din bolig bedst muligt, er det en fordel, at du tager de rigtige forholdsregler. Det kan du blandt andet gøre med en Verisure alarm. Verisure A/S er Nordens største alarmselskab. De har derfor helt styr på, hvordan din bolig bliver sikret bedst muligt mod indbrud. Verisure Danmark har mere end 100.000 kunder på landsplan og er dermed også danskernes foretrukne alarmselskab, når det kommer til sikring af private hjem.

I dette indlæg gør vi dig klogere på alt det, du skal vide om Verisure alarmer. Det kan hjælpe dig med at få et indblik i, hvordan du vælger den bedste måde at beskytte din bolig på.

Sikr din bolig mod indbrud med en Verisure alarm

Når du skal sikre din bolig mod indbrud, er der flere ting, du kan gøre. Der er selvfølgelig de gængse løsninger med at huske at låse døre og lukke vinduer. Det burde ikke komme som nogen overraskelse.

Er du dog væk i en længere periode – for eksempel på ferie – kan det også være en god idé at få hjælp fra naboen. Det kan være i forhold til at tømme din postkasse, slå græsset, parkere sin bil i din indkørsel og så videre. På den måde ligner det nemlig, at der er nogen hjemme.

Det er dog ikke altid nok til at holde tyvene på afstand. Der skal ofte mere til. Vil du være helt sikker, kan du få installeret en Verisure alarm. Der findes flere forskellige alarmer. Fælles for dem er dog, at der vil lyde en alarm, hvis der er nogen, der forsøger at bryde ind.

Har du en Verisure alarm, kan du skræmme tyvene væk, inden de kommer helt ind i dit hus. Lyder alarmen allerede i det sekund, tyven prøver at brække en dør eller et vindue op, er det de færreste, der fortsætter indbruddet – i frygten for at blive opdaget.

For selvfølgelig vækker en hylende Verisure alarm en masse opmærksomhed. Og der er derfor større risiko for at blive fanget. Derudover ved indbrudstyvene også, at der er risiko for, at der automatisk er tilkaldt forstærkninger. Der er derfor meget begrænset tid til at færdiggøre indbruddet. Og risikoen bliver væsentlig højere.

Med en Verisure alarm kan du derfor begrænse et indbrud til et indbrudsforsøg.

Få en præventiv effekt med en alarm fra Verisure

Når du vælger en Verisure alarm, bringer det også en anden positiv effekt. Risikoen for, at et indbrud overhovedet indledes, minimeres nemlig ligeledes at tilstedeværelse af en alarm.

Indbrudstyve har en tendens til at gå uden om boliger med alarmsystemer. Der er nemlig sværere forhold at arbejde under, når der er en alarm i boligen. Dette er også tilfældet, når du vælger en alarm fra Verisure.dk. Det er derfor en fordel, du helt sikkert skal overveje.

Verisure priser – få et overblik over Verisure alarmpriser

Verisure alarmernes priser varierer alt efter, hvilken løsning du vælger. Fordelen ved en alarm fra Verisure A/S er, at du kan sammensætte en løsning specifikt efter dit behov. For overskuelighedens skyld er der dog selvfølgelig tre pakkeløsninger, du kan vælge imellem. Disse er: Verisure Home, Verisure Home Plus og Verisure Home Total.

Men du behøver dog ikke lade dig begrænse til disse. Du kan sammensætte din egen personlige Verisuer Alarm pakkeløsning alt efter, hvad du har behov for – og fravælge det, du måske ikke har synderligt behov for. Du kan se de mange muligheder på Verisure.dk.

Da der er så mange muligheder, vil priserne på Verisure A/S også variere. Ønsker du at vide mere om Verisure priser, er der mulighed for at læse mere på Verisure.dk.

Verisure alarmpriser afhænger dog ikke kun af din pakkeløsning. Der er flere ting, der kan påvirke priserne. Dette tæller blandt andet størrelsen på din bolig og udendørsarealer, indbrudsraten i dit boligområde, din boligindretning og så videre.

For at få en konkret Verisure alarm pris, kan du selv kontakte Verisure Danmark.

Verisure tilbud – få 3 måneder gratis

Hvis du vælger en Verisure alarm, er der også mulighed for at få et Verisure tilbud. Dette Verisure tilbud går ud på, at du kan få tre måneder gratis alarmsikring fra Verisure A/S, når du er kunde. Alt, du skal gøre, er at anbefale Verisure alaram til andre.

Du kan derfor forholdsvis let få del i et Verisure tilbud, der kan give en rigtig god besparelse.

Har du brug for at vide mere om Verisure? Kontakt dem her

Der er rigtig mange fordele ved Verisure Danmark. En af de bedste og mest iøjnefaldende fordele er dog, at du kan få sammensat en løsning, der passer specifikt til dig. Det giver dig den bedst mulige sikring, og du skal ikke nøjes med en løsning, hvorved du betaler for noget, du ikke bruger, eller hvor du ikke er sikret tilstrækkeligt.

Derudover har du også mulighed for at styre dine Verisure alarmer fra en Verisure app. Du kan hente Verisure app’en i Google Play eller i App Store. Når du henter Verisure app’en, er det selvfølgelig ganske gratis.

Ønsker du at høre mere om Verisure alarmpriser, eller er du måske interesseret i at læse mere om deres pakkeløsninger, kan du læse mere på Verisure.dk.

Du kan også kontakte dem på 80 20 50 50 eller [email protected], hvis du ønsker at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig med at mindske risikoen for indbrud.

Find også anmelderser af Verisure på Trustpilot

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal have en Verisure alarm? Du kan med fordel læse nogle af de mange anmeldelser på Verisures trustpilot. Her finder du en masse udtalelse om andres erfaringer med en Verisure alarm. Der er derfor en masse inspiration at hente på Verisures trustpilot.

Huskeseddel