Årets konsol 2022: PLAYSTATION 5 | SE BEDSTE PRIS |

Vildtkamera test – Find det bedste vildtkamera

Hvad skal du lede efter? Hvad skal du lede efter for at finde det bedste vildtkamera til dine behov? Hvordan finder du det bedste vildtkamera? Ja, måske spørger du: “Hvad er et vildtkamera?”

Vi har lavet en vildtkamera test, som du kan læse, så du kan vælge det helt rigtige vildtkamera til dig. Ved du allerede, hvad du skal have, skal du blot scrolle længere ned på siden, hvor vi gennemgår vores vildtkamera test.

Hvad er et vildtkamera?

Et vildtkamera kaldes også et jagtkamera. Et vildtkamera bruges til at hænge op i naturen, så man kan observere, optage og dokumentere vildtets færdsel i naturen. I modsætning til dit almindelige, digitale kamera aktiveres et vildtkamera af bevægelse – og endda kropsvarme. Det betyder, at du ikke behøver at være i nærheden, når optagelserne skal finde sted.

Derfor er det muligt at få billeder af vildt, som ikke ville være muligt på andre måder. Du kan tænke på et vildtkamera som et sikkerhedskamera til hjemmet. Det benyttes bare udendørs.

Det kan nemlig være svært at filme vildt. Dyr og fugle er ofte ikke glade for mennesker, der kommer for tæt på, og derfor er det svært at få ordentlige billeder, hvis man ikke benytter sig af alternativer – som eksempelvis et vildtkamera.

Et vildtkamera begynder at filme, når der er aktivitet. Dermed sikrer du også, at du ikke skal sidde og sortere flere timers video, når du vil se, hvad der foregår i området. Samtidig kan et vildtkamera også filme om natten, selvom det er vådt, koldt, gråt og trist. Det er bygget, så det ikke tager skade af fugt, hvilket også sikrer, at det ikke ødelægges, hvis man taber det.

Normalt sætter man kameraet i en holder, så det er sikret, men hvis man tager det ud, kan det altså også klare lidt af hvert. Dog er det selvfølgelig en nødvendighed at have en holder til sit vildtkamera, så det er sikret mod tyveri. Ja, selvfølgelig, hvis en person tager det, men dyr kan også finde på lidt af hvert – selvom det med garanti ikke er af samme årsag. Ser det spændende ud, er det interessant.

Dog er der nogle forskellige overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber et vildtkamera.

Spørgsmålene er mange, og det kan være svært at beslutte, hvad man skal købe. Jeg vil her gennemgå nogle af de mange kameraer, de kan bruge. 

Inden du køber et vildtkamera

Der findes mange forskellige muligheder, når vi snakker vildtkamera, og dem har vi testet. Dog vil vi gerne have dig til at overveje nogle ting først:

 • Hvad er dit budget?:
  • Du kan finde vildtkameraer, som koster alt mellem 500 og 5.000 kroner.
  • Overvej, hvad du har brug for. Det kan du komme nærmere ind på gennem nedenstående.
 • Vær realistisk:
  • Hvis du beslutter dig for at spendere 2.000,- på et vildtkamera, finder du sikkert det perfekte, som stiller dine behov til 2.200. Sådan er det ofte.
  • Men når vi beder dig om at være realistisk, mener vi, at du skal lede efter et vildtkamera, som lever op til dine behov, og det kan sjældent betale sig at være nærig lige på det område.
 • Hvad er dit egentlige behov?
  • Du skal vide, hvad det helt præcist skal bruges til.
  • Vil du bare have nogle billeder og se, hvor meget vildt der er i området, skal du måske ikke helt op i 4.000 kroner.
  • Skal du kunne optage videoer, der skal vises i forbindelse med promovering af forretning?
  • Hvis du gerne vil have udstyr, der kan optage i god nok kvalitet til, at du kan vise det til familie, venner og bekendte, skal du nok også være klar på at betale lidt for et vildtkamera.
 • Har du specifikke præferencer?
  • Vil du gerne optage og dokumentere dyrs adfærd i naturen, skal du også have et vildtkamera af en vis kvalitet. Det er godt at kunne se på optagelsen, om dyret fejler noget, og hvis du får optagelser af høj kvalitet, kan du eksempelvis se, om dyret har pelslus.
  • Det er ofte et problem, hvis vildt med pelslus kommer ind til en foderstation, da det smitter ved direkte kontakt, hvilket ofte er tilfældet netop ved en foderstation.
  • Til overvågning af en foderstation er det derfor en god idé at sikre ordentlig kvalitet. Vildtkameraet skal derfor være af høj kvalitet, så du sikrer, at du ikke misser, hvis der kommer sygdomme ind på området.
 • Hvilket andet udstyr har du?
  • Lad nu være med at købe et vildtkamera til 5.000 kroner, hvis du har en riffel til 3.000 og andet udstyr til samlet 5.000. Kameraet skal stemme overens med de forventninger, du har.
  • Hvis du derimod gerne vil opgradere det udstyr, du har, er det ikke nødvendigvis en dårlig måde at gøre det. Det er mere et spørgsmål, om du vil investere i “toppen af poppen” fra starten, eller om du langsomt vil gå fremad.
 • Billed- og optagekvalitet:
  • Sørg for, at vildtkameraet lever op til dine krav og forventninger for, hvad det skal 

I virkeligheden drejer alting sig om, hvad du gerne vil opnå, og hvilke økonomiske begrænsninger der er. Det er jo en investering ligesom alt andet.

Hvilket vildtkamera skal du købe? – Vildtkamera test

Der findes adskillige muligheder, og vi vil her give dig nogle forskellige muligheder. Vi inddeler dem efter pris, så du kan finde det, der matcher dit budget. Vi starter med de dyreste, som også typisk er de bedste – men det kommer vi selvfølgelig meget nærmere ind på!

Vi vil her gennemgå de bedste vildtkameraer på markedet. Det bedste vildtkamera er dog ikke altid det samme for den enkelte, så det er et spørgsmål om behov. Vi skal nok finde frem til det bedste vildtkamera for dig gennem vores vildtkamera test!

Det bedste vildtkamera – Bolyguard – MG984G D 36MP

Bedste vildkamera - vildkamera test - bolyguard MG984G-36M

4.099GrejFreak.dk 3.499Specialkamera.dk
 

Dette vildtkamera var det bedste i vores test, men det er også det dyreste. Det bedste vildtkamera for os er jo ikke nødvendigvis det bedste vildtkamera for dig. Det bedste vildtkamera finder man ved at gøre op med sig selv, hvordan behovet er. Desuden er der selvfølgelig også personlige præferencer.

Toppen af poppen. Bolyguards nye vildtkamera er af samme kvalitet som modellen MG983, men forskellen er, at den nu er blevet opdateret, så der er 4G på. Dette vildtkamera er med MMS i høj kvalitet og billeder i høj opløsning (36 MP).

Hvis der kommer et dyr ind foran, sender MG984G billeder direkte til dig på din mobiltelefon eller e-mail. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor du foretrækker at modtage videoerne henne.

Såfremt du ønsker at bruge kameraet på din jagt, kan du indstille den til at sende videoerne til flere modtagere. Du kan indstille den til at sende videoerne til fire forskellige telefonnumre. På den måde kan alle, der har interesse i din jagt modtage de relevante videoer, der er at finde på dit område. Selvfølgelig kræver det din tilladelse!

Med dette vildtkamera får du video i 1080p med lyd og PIR sensordækning, som strækker sig 60 grader til siderne og 30 meter ud.

Desuden kan du i kameraet smide et hukommelseskort på 32GB ind.

Hvis du har brug for at ændre noget i indstillingerne, er det smarte, at kameraet også kan modtage information fra dig. Det foregår gennem SMS eller Apps fra mobilen. Dermed er det ikke blot dig, der modtager video, da der er 2-vejs kommunikation. Find BG Tools i App Store eller Playbutik.

Til sidst skal det nævnes, at når du investere i det bedste vildtkamera, er det muligt at tilkoble et solcellepanel eller et eksternt genopladeligt batteri, så kameraet bliver mere økonomisk og miljøvenlig.

Du får nogle smarte features, og der er et utal af muligheder. Her kan du finde en oversigt over, hvad du får:

 • Menuerne er på dansk, når du skal betjene kameraet.
 • Kan sende besked med billede og efterfølgende video.
 • Vildtkameraet kan styres via SMS eller app.
 • Du kan rekvirere fotos fra vildtkameraet med SMS.
 • Vildtkameraet optager i 1080p HD.
 • Blå dioder med usynligt IR-lys.
 • Rækkevidden på PIR-sensoren er op til 30 meter. Kategoriseres som ultra lang.
 • Time lapse funktion.
 • Tidsindstilling, så det kun er tændt på bestemte tidspunkter.
 • Kan indstilles til kun at være aktivt på bestemte dage.

Her får du altså toppen af poppen. Den absolutte top for at sige det tydeligt. Du får absolut, hvad du betaler for – dette vildtkamera kan alt!

Alt efter, hvor du bestiller kameraet kan du finde det til enten 4.099,- eller 3.499 kroner.

Hos grejfreak får du en vejledning med til aktivering af SIM-kortet. Det koster lidt at få det bedste , og det får du her ifølge vores test af vildtkamera.

Det her er det bedste vildtkamera, men det koster også – det skal du selvfølgelig opveje, så du kan træffe beslutningen. Ellers kommer det bedste vildtkamera for dig længere nede – that’s a promise!

Det anden bedste vildtkamera – Seissiger S378E Special-Cam LTE 12 MP

vildkamera test - Seissige

 

3.399Specialkamera.dk
 

Der er dog ikke den store mærkbare forskel på dette vildtkamera og det førnævnte. De ligger også i samme prisleje. Vores vildtkamera test viste:

Seissiger S378E er et vildtkamera af meget høj kvalitet. Den understøtter nemlig høje datahastigheder og samtidig benytte LTE til at sende fotos og video meget hurtigt.

Billedkvaliteten er ligesom førnævnte kamera helt i top – dette vildtkamera filmer nemlig også med 1080p i HD. 

En anden stor bonus ved netop dette vildtkamera er, at du får følgende med i pakken:

 • 12 stk. AA batterier.
 • SD-kort 8GB.
 • ASB-kabel.
 • Monteringsrem.
 • Et SuperSIM til gratis afprøvning af MMS- og e-mail – inkl. begrænset opstartsperiode.
 • Dansk brugervejledning.

Dette vildtkamera kan du få for 3.399,00.

Vildtkamera test – Burrel – Edge HD+ 4G/MMS

Vildtkamera test - Burrel-Edge-HD - bedste vildtkamera

 

3.295GrejFreak.dk
 

Burrels vildtkamera, som hedder Edge HD+ er også en del af topklassen. Det er et af de bedste vildtkameraer på markedet, og vi kan fint anbefale det. Det er en ny og opgraderet version af det populære 3G kamera fra Burrel, og selvfølgelig kommer vildtkameraet med usynlig, infrarød flash, så den tager perfekte billeder og film om natten.

Næsten uanset hvor du stiller kameraet op henne, er du sikker på at kunne modtage billeder og video, fordi Edge HD+ både har 2G, 3G og 4G. Når du indstiller det, skal du blot sikre, at du benytter det netværk, der fungerer bedst i området.

Vildtkameraet kan/er:

 • Fjernstyres fra mobil og PC.
 • Optage video i fuld HD.
 • Vand- og spuletæt.
 • Sende billeder og videoer direkte til dig.
 • Selv oprette forbindelse til det nærmeste 2G, 3G eller 4G netværk.
 • Med ny og forbedret linse, som giver bedre billeder både dag og nat.
  • 12 Megapixel.
 • Ekstra stor og kraftig 4G antenne, så du sikres den bedste dækning.
 • Nemt opsættes – guide medfølger.
 • Overleve uden ret meget strøm – lavt strømforbrug.
 • Med medfølgende kamerahus.
  • Kan åbnes med ekstern strømforsyning tilsluttet.
  • Med indbygget kamerahus i camouflage.
 • Installeret til, at det kan overskrive de ældste optagelser, så de nye gemmes.
 • Tage billedsekvenser på 1-10 billeder, hvor du modtager det første.
 • Batteri: 12 x AA batterier eller 6v eksternt batteri
 • Billedeopløsning: 12MP/8MP//5MP/3MP 640*480 -1280*960
 • Videoopløsning: 720p @30fps / WVGA (800*[email protected]) / QVGA (320*[email protected]) / 1080p @10fps
 • Lukketid: 0,6 sekunder
 • Linse FOV (Field of View): = 52°
 • Nat blitz: Usynlig Infrarød
 • SD kort: op til 32GB
 • Bevægelsessensor: (PIR) / Timer (Time Lapse)
 • PIR Sensitivitet: Justerbar (Høj/Normal/Lav/slukket)
 • Temperatur: -20 – +60℃ (Operation) -30 – +70℃ (lager)
 • Stand-by strøm: < 0.20mA (SMS fra); 2-3mA (SMS til)
 • Lydoptagelse (video): Ja
 • Montering: Tripod/Strop/Python lås
 • Vægt: 0.38kg

Dette vildtkamera koster 3.295,00, og er meget anbefalelsesværdigt. Det er en del af den absolutte topklasse.

Dette kan sagtens være det bedste vildtkamera for dig! Undersøg specifikationerne og se, hvad du har behov for. Igen – vej det op mod prisen.

Vildtkamera test – Bolyguard – BG584 24 MP 4G MMS

vildtkamera test - Bolyguard-BG584 - bedste vildtkamera

 

2.698Specialkamera.dk
 

Nu bevæger vi os ind i prisklassen omkring midt på. Og det betyder selvfølgelig, at der er visse aspekter, der ikke er en del af de vildtkameraer, vi præsentere herfra.

Du får ikke samme lynhurtige lukketid, som på de ovenstående er under 1 sekund og helt ned til 0,6 sekund – men det behøver ikke at betyde noget. Lukketiden er 1,2 sekunder, og det er stadig meget hurtigt!

Den kan også filme ud på 27 meter, hvor de ovenstående kunne til 30, og det er selvfølgelig et spørgsmål om, hvad du har brug for! Der er blot nogle forskelle, der er værd at have i baghovedet, når beslutningen skal træffes.

Dog kan dette vildtkamera ligeledes tage hukommelseskort, og det kan også klare 32GB.

Forskellen ligger dog i megapixel. Dette vildtkamera har 24 megapixel, mens de ovenstående har 36. Det betyder selvfølgelig noget for kvaliteten af videoen, der skal optages eller billedet, der skal tages. Men det er igen et spørgsmål om behov og præferencer.

Her kan du læse mere om specifikationerne for vildtkamera Bolyguard – BG584 24 MP 4G MMS:

 • Du får den nyeste teknologi, som kan sende billeder direkte til telefon eller e-mail.
 • Du får 3 måneders gratis abonnement med Telia.
 • Når det leveres, er det klart – du kan tage det i brug med det samme!
 • Videooptagelse med lyd
 • 24 Megapixel
 • Super hurtig 1,2 sekunders lukketid
 • Nem software-opdatering, så kameraet altid er up-to-date
 • Dansk menu
 • 1 års garanti
 • Bruger 4 eller 8 x AA batterier
 • Det er nemt at ændrer indstillinger – der er ligesom i de ovenstående 2-vejs kommunikation, så du fjernstyre vildtkameraet.
 • Benytter 4G LTE teknologi, som sikrer dig, at du modtager billederne med det samme. Dog tager den ikke 2G og 3G, som du finder i de ovenstående. Derfor kan det være en udfordring, hvis der er langt til den nærmeste mast. Dog bør det ikke være et problem, med mindre der virkelig er udfordringer med dækningen.

Bolyguard – BG584 24 MP 4G MMS – Vildtkamera koster 2.699,00. Så der er en god besparelse, hvis du ikke har brug for, at produktet er den absolutte top. Dog skal det nævnes, at dette vildtkamera kan næsten alt! Det er stadig et LANGT over standard vildtkamera.

Et meget populært produkt! Det kan sagtens være det bedste vildtkamera for dig, men undersøg gerne flere muligheder nedenunder.

vildtkamera test – Bolyguard – BG310-MFP 4G MMS

vildtkamera test - Bolyguard-BG310

 

2.099GrejFreak.dk
 

18 megapixel – det er det første, vi skal nævne. Det er stadig rigeligt til at fange vildt, der går ind foran – og du kan sagtens se, hvad der foregår. Det må du ikke misforstå! Det er også rigeligt til at filme en video, som familie, venner og bekendte kan se og nyde. Der er stadig ikke den vilde mærkbare forskel.

Dette vildtkamera er klart, når det kommer ind ad døren. Du skal bare smide de to genopladelige lithium batterier i, der medfølger.

Der medfølger desuden også 3 måneders gratis abonnement med til SIM-kortet, som er fra Telia. Samtidig modtager du sammen med vildtkameraet et SD-kort og et SIM-kort.

Specifikationer:

 • 3 måneders abonnement med Telia.
 • Klar til brug.
 • Optagehastighed: 0,7 sekunder.
 • To genopladelige batterier medfølger.
  • Kan lades op med USB eller solcelle.
 • SIM-kort kan bruges i Sverige.
  • Kræver dog et SIM-kort, der tillader det.
 • 18 MP foto og 720P HD video
 • Rækkevidde: 30 meter
 • 940 nm LED
 • 2 stk. LED
 • Field of view: 57 grader
 • Billedsensor 3MP farve CMOS
 • Lyd på video
 • Videolængde: 5-180 sekunder
 • 1,44” farve LCD skærm
 • Justerbar sensor
 • Micro SD kort op til 32 GB kan anvendes
 • Sprogmuligheder: engelsk, tjekkisk, tysk, fransk, spansk, svensk og finsk
  • Bemærk! Er ikke på dansk ligesom de andre.
 • Dansk manual kan downloades
 • BolyRaw: Pantenteret billedbehandlings teknologi
 • Mål: 115 x 81 45 mm V
 • Vægt uden batterier: 174 g

Bolyguard – BG310-MFP 4G MMS koster 2.099,00. Gode besparelser i forhold til ovenstående alternativer. Et meget godt vildtkamera til prisen!

Det her vil være det bedste vildtkamera for mange brugere. Det er ikke for dyrt, og det optager i god kvalitet!

Spypoint Link-micro LTE inkl. SIM-kort og basis-abonnement

vildtkamera test -SpyPoint-Link-Micro - bedste vildtkamera

 

1.699Specialkamera.dk
 

Her nærmer vi os priser, de fleste kan være med på. Der er dog stadig ikke tale om de billigste vildtkameraer, men du får også lidt mere, end du gør i de helt billige.

Det smarte ved netop dette vildtkamera er, at du får et gratis SIM-kort med, som kan sende dig 100 billeder om måneden. Det er selvfølgelig ikke altid nok, men frygt ej! – Du vil stadig kunne hente billederne, som gemmes på kameraets SD-kort.

Dette vildtkamera er en god løsning for dig, der gerne vil ligge i et fornuftigt prisleje og stadig have god kvalitet på dine billeder af det vildt, du vil observere.

Samtidig er der en mængderabat, hvis du vil købe mere end et kamera, hvilket kan være en god idé, hvis du har et større areal, der skal observeres. Desuden er der mulighed for at købe hele 3 stk. af denne type i stedet for et enkelt et af den absolutte topklasse.

Derfor er dette nok det bedste vildtkamera, hvis man skal bruge mange. Dog findes det bedste vildtkamera dog også længere nede, hvis behovet ikke er helt vildt for gode optagelser.

Det bedste vildtkamera er jo selvfølgelig et spørgsmål om præferencer og behov!

Som om det ikke var nok, er der lige det ekstra, at kameraet er en komplet løsning – det betyder, at alt er med, og at kameraet er gjort helt klar til brug.

Hvis du dog ønsker at benytte et bestemt SIM-kort, er det ikke det bedste vildtkamera. Du kan nemlig ikke skifte SIM-kortet ud, som kommer fra Spypoint. Spypoint tilbyder naturligvis, at du kan modtage mere end 100 billeder, men vær opmærksom på, hvad det koster.

Hvis du dog blot skal modtage 100 billeder om måneden eller ikke har langt ud til kameraet, er det det bedste vildtkamera. Det er relativt billigt at købe, og det koster ikke noget at have, fordi du ikke skal investere i SIM-kort og abonnement.

Du kan læse mere om Spypoint Link-micro LTE inkl. med dertilhørende SIM-kort og basis-abonnement:

 • SIM-KORT medfølger
 • 10 MP fotoopløsning
 • Infrarødt lys rækkevidde: 24 meter
 • PIR bevægelsessensor rækkevidde: 24 meter
 • Hurtig reaktionstid (trigger time): 0,5 sekund
 • Hurtig 4G (LTE) transmission af billeder
 • Gratis App
 • Fotos er tilgængelige i app’en i 30 dage
 • Buck Tracker funktion (genkendelsesteknologi)
 • Kan bruge op til 32 GB micro-SD kort
 • Drives af 8 stk AA batterier i en god kvalitet
 • 12 volt strømforsyning kan anvendes
 • Ultra kompakt størrelse 8 x 11 x 5,5 cm.
 • 4 Power Low Glow LED
 • Dansk manual.
 • Spypoint LINK-MICRO har ikke en video optagefunktion.
 • Multi-foto funktion: Op til 2 fotos pr. bevægelseshændelse.

Spypoint Link-micro LTE inkl. SIM-kort og basis-abonnement fås for 1.699,00 og er ifølge os det bedste vildtkamera til dig, der ikke har behov for de bedste billeder, men gerne vil have en vis kvalitet. Desuden er det det bedste vildtkamera, hvis du skal bruge flere end et – og det ikke skal være for dyrt, da der er mængderabat.

Vildtkamera – Bedst i test til prisen – SG520 (D) vildtkamera testvinder fra Bolyguard

Bolyguard-SG520 - bedst i test til prisen

 

994Specialkamera.dk
 

Nu er vi ved at være i det, vi kalder meget fornuftigt prisleje. For under tusind kroner, kan du nemlig få et meget godt vildtkamera.

Det blev testvinder hos Specialkamera.dk 

Anbefalingerne taler vist for sig selv. Det er bare et fremragende kamera til prisen. Det er der ingen tvivl om. Desuden sparer du næsten 100 kroner pr. stk., hvis du bestiller tre af dem samtidig. Det er selvfølgelig også værd at tage med.

Det her er det bedste vildtkamera, hvis du ikke vil bruge hele opsparingen på kameraer, men samtidig gerne vil have fin kvalitet på optagelserne. Det skal dog nævnes, at kvaliteten på videoerne ikke bliver meget bedre end fine.

Selvfølgelig er det god kvalitet, og specifikationerne nævner også, hvor god kvalitet det handler om. Læg lige mærke til, at dette vildtkamera optager med 1080p og tager billeder op til 24 megapixel. Det er altså imponerende til den pris – uanset, hvordan man vender og drejer det!

Om vildtkameraet skriver specialkamera.dk:

 • Testvinder
 • Et godt kamera til en attraktiv pris
 • Vores mest populære vildtkamera
 • Masser af tilfredse brugere
 • Danske menuer

Det taler vist for sig selv. Det her er det bedste vildtkamera til prisen. Hvis du dog gerne vil have endnu bedre billeder, finder du det bedste vildtkamera – specifikt for dig – over det her. Og modsat – hvis du ikke vil bruge tusind kroner på et kamera, finder du ikke det bedste vildtkamera over. Så kan du læse om dem herunder!

SG520 (D) vildtkamera fra Bolyguard koster 994,00 kroner for et, mens det koster 899,00 kroner, hvis du køber 3. Det er den bedste løsning på vildtkamera, hvis du skal bruge flere.

Bresser – Observation 8MP Vildtkamera

 

Bresser - Observation 8MP Vildtkamera

 

Se prisen ved forhandlerenGrejFreak.dk
 

Nu er vi i den lave ende – både pris- og kvalitetsmæssigt. Dog giver det dig stadig gode forudsætninger for at komme helt tæt på dyrene.

De største forskelle er, at dette vildtkamera ikke har lige så mange pixel som de ovenstående. Her ser vi for første gang et egentligt dyk, fordi dette vildtkamera har 8 megapixel. Dog er det også til en meget fornuftig pris!

Det gode ved vildtkameraet Observation 8MP er dog, at det stadig filmer på 20 meters afstand, og det er ret godt for et vildtkamera til den pris. Du skal dog være opmærksom på, at kameraet derfor skal relativt tæt på. 20 meter er dog stadig ret langt.

Dog er vildtkameraets design og LED-belysning lavet, så det kan observere alle dyr. Samtidig har vildtkameraet en indbygget PIR-bevægelsessensor, som betyder, at det automatisk optager foto eller video ud til de føromtalte 20 meter.

Dette vildtkamera optager stadig i Full HD og giver dig billeder i høj kvalitet, som afslører de fleste detaljer. Dog kan det være lidt svært at se helt specifikke ting ved de enkelte dyr på video. Billederne er dog meget gode.

Bresser har samtidig 5 års garanti, når du registrerer det online. Det er selvfølgelig værd at tage med i sine overvejelser.

Her kan du læse mere om Bressers Observation 8MP. Specifikationerne lyder som følger:

 • Fotoopløsning: 1920×1080 eller 3328×2496 pixels
 • Videoopløsning: 640×480, 1280×720 eller 1920×1080 pixels
 • Videovarighed: 10, 20, 30 eller 60 sekunder
 • Reaktionstid: 0,5 sekunder
 • IR belysning: 850nm
 • Multifotos: 1, 2 eller 3 i sekvens
 • Optagetilstande: foto, video eller foto og video
 • Formater: JPG og AVI
 • Synsvinkel: 55 grader
 • Tilslutning: Micro USB
 • Hukommelse: SD-kort op til 32 GB (medfølger ikke)
 • Strømkilde: 4 stk. eller 8 stk. AA batterier (medfølger ikke)
 • Dimensioner: 140x108x76mm
 • Vægt: 305 gram uden batterier

Bresser Observation 8MP 799,00 kan sagtens være det bedste vildtkamera for dig! Det fungerer godt, og det kan klare alt, man typisk oplever at ville observere. Prisen er god, kvaliteten er fin og kameraet er nemt at bruge.

Måske det bedste vildtkamera til nybegynderen.

Nedis 16 MP fotos Full HD video – Det billigste vildtkamera i testen

Nedis-HD-Wildlife-Camera-16MP-WCAM130GN - vildtkamera test

 

589Specialkamera.dk
 

Det billigste vildtkamera vi testede. Infrarødt lys, let anvendeligt og god pris. Det her er også en god løsning, hvis du er nybegynder og ikke ønsker at bruge for mange penge. Desuden er det på 16 megapixel, hvilket jo er bedre end det foregående.

Det er nok det bedste vildtkamera, hvis du er helt grøn og bare vil teste, hvad du kan få ud af at have et vildtkamera stående. Du får sammen med kameraet også et USB-kabel, en rem og en lynvejledning, så du ved, hvad du skal gøre for at få det i gang.

Vildtkameraet har både mulighed for optagelse og foto, og det kan du selv styre. Dog medfølger SD-kort ikke, og kameraet fungerer ikke uden, så det skal du selvfølgelig være opmærksom på.

Du kan indsætte et micro SD-kort i kameraet på op til 32GB. Du kan dog ikke fjernstyre vildtkameraet, da det ikke tager SIM-kort, ligesom nogle af de andre produkter gør.

Samtidig fås menu-sproget ikke på dansk. Du kan enten indstille kameraet til engelsk, tysk, norsk eller svensk. Så der burde være en løsning for de fleste danskere, men det er selvfølgelig vigtigt at nævne, da det kan udelukke nogen.

Noget, der var ret smart, var, at skærmen på kameraet gør, at du kan gennemse alle billederne direkte på skærmen.

Samtidig skal det nævnes, at du kan få denne til 499,00, hvis du køber 3 stk. Det fås ikke billigere.

 • Meget lavt energiforbrug
 • Farve: camouflage / Grøn
 • Videoopløsning: 1080p @ 15 fps / 720p @ 30 fps
 • Mulighed for at optage lyd på video (kan vælges til og fra).
 • Video maks. varighed: 30 sekunder.
 • Videoformat: AVI – Fotoformat: JPEG
 • Start- og stoptidspunkter kan indstilles til at afgrænse et dagligt aktivt tidsrum
 • Lagringsmedie: micro-SD (maks. 32 GB, medfølger ikke).
 • Vandtæt kapslingsklasse: IP66 – Batteri type: 8 stk. AA (batterier medfølger ikke).
 • Billedchip: CMOS 3 Megapixel – Følerområde: 20.0 m – Følervinkel: 60 °
 • Infrarød LED type: Sort low glow IR, 940 nm
 • Maks. fotoopløsning: 16 MPixel – Multi-foto funktion: 1, 2 eller 3 fotos pr. bevægelsesregistrering.
 • Nattesyn rækkevidde: 15 m
 • Driftstemperatur -30 – +70 °C
 • Skærmstørrelse: 2.36″ – Synsvinkel: 90 °
 • Reaktionshastighed (triggertid): 0.6 s
 • Time-lapse funktion: Maks 24 timer mellem hvert foto
 • Standbytid ved 8 stk. AA batterier: Op til 8 måneder
 • Dimensioner: 145 x 110 x 74 mm.

Det her er det bedste vildtkamera for den helt grønne jæger eller observatør. Du kan samtidig få 3 stk. for 499,00 pr. stk. Det koster dog 589,00 kroner for et enkelt.

Kasse til vildtkameraet

Du skal selvfølgelig sørge for at have alting til dit vildtkamera, da det ikke står ret godt alene. Vi vil råde dig til at købe en kasse, så dit elektronik ikke bliver snuppet. Helt ærligt – det kan ikke stå alene.

Her gennemgår vi dog nogle muligheder for, hvordan dine kameraer kan sikres.

Bushnell – Låsbar Stålkasse til Vildtkamera

bushnell_staalkasse_vildtkamera-test

499GrejFreak.dk
 

Nem løsning – lidt pebret. Lettere kan det ikke siges. Du får her en låsbar stålkasse til dit vildtkamera. Det er den sikreste løsning, og vi forstår i hvert fald godt, at man ønsker at passe godt på sine kameraer, da de jo ikke er gratis.

 • Sikkerhedsboks i tykt stål til vildtkamera fra Bushnell
 • Kamera medfølger ikke!
 • Mange muligheder for montering
 • Hængelås med nøgler medfølger
 • Mål (H x B x D): 16,6 x 12 x 7,2 cm

Selvfølgelig medfølger der ikke kamera, men det skal nævnes! – Kamera medfølger ikke i nogle af de kasser, vi her gennemgår.

Du har nogle forskellige muligheder for, hvordan denne stålkasse kan monteres, og både hængelås og nøgler medfølger. Det betyder, at du nemt kan tage dit vildtkamera ud og ind – og det er samtidig sikret.

Denne stålkasse fra Bushnell koster 499,00 kroner, men de fås heller ikke sikrere! Man skal virkelig ville ind i kassen, hvis man skal få adgang uden nøgle.

Derfor er det en fin løsning, hvis den skal hænge i et område med meget trafik el. lign.

Burrel – Låsbar Stålkasse til Vildtkamera

 

burrel_laasbar_staalkasse_til_vildtkamera - bedste vildtkamera

429GrejFreak.dk
 

Dit vildtkamera hænger jo i det fri. Det betyder, at uvedkommende ret ofte har fri adgang til det, og derfor skal det altså sikres ordentligt. Med denne låsbare stålkasse kan du undgå tyveri af dit værdifulde vildtkamera.

 • Monteres nemt
 • Passer til alle Burrel Vildtkameraer
 • Kan bruges med alt tilbehør
 • Kabelindgang med alt tilbehør
 • Beskytter mod vind og vejr
 • Materiale: Stål

Denne stålkasse beskytter også mod dårligt vejr. Typisk er et vildtkamera meget modstandsdygtigt, men mange års slid kan betyder noget. Med denne stålkasse sikrer du dit vildtkamera i mange år frem.

Denne løsning koster 429,00.

Primos – Stålkasse til vildtkamera

primos_metalkasse_til_kamera

399GrejFreak.dk
 

Den her er lidt blæret, hvis vi selv skal sige det. Det kan nemlig ikke ses på afstand på samme måde som de andre. Camouflage er lidt smart – det kender vi jægere i hvert fald til, ikke?

Fedt design, sikkerhed i top og hængelås på. Denne stålboks kan klare det, de ovenstående også kan, og designet er blæret. Med mindre – selvfølgelig – at den skal hænge på dit hus. Så kan det godt være, man ikke vil have en stålboks med camouflage på. Det er dog et fedt design, hvis den skal hænge i skoven.

Du skal dog lige sikre dig, at dit vildtkamera passer til. Det er nemlig en kasse fra Primos, så inden du køber kassen, skal du lige tjekke op på målene.

 • Passer til alle vildtkameraer fra Primos
 • Kraftig stålboks låses med hængelås
 • Plads til hængelås på op til 120 mm
 • Huller til 95 mm bolte til montering
 • Garanterer dig, at dit kamera bliver hængende, hvor du forlod det
 • Går i ét med buskadset med camouflage

Kassen passer til alle vildtkameraer fra Primos og koster 399,00 – og så er den bare lidt blæret.

Burrel – Cover Beskytter til Vildtkamera

burrel_cover_beskytter_til_vildtkamera

149GrejFreak.dk
 

Nu kommer vi ned til covers til dit vildtkamera. Hvis du skal bruge en kasse, skal du ikke kigge videre – så skal du kigge på ovenstående muligheder!

Med dette cover fra Burrel vildtkamera får du sikring mod vand og sne. Coveret kan nemt monteres på vildtkameraet, og det kan også sagtens fjernes igen. Dette er primært, hvis det skal vaskes.

Coveret kan selvfølgelig monteres hen over antennen!

Cover beskytteren:

 • Monteres nemt
 • Passer til Burrel Vildtkameraer
 • Beskytter mod vind og vejr
 • Er af blød gummi

Coveret virker, som det skal. Der er ikke så meget spændende at sige om det – det er jo “bare” et cover. Det koster 149,00.

Montagebeslag Til Kamera og Solcellepanel

jk-623_montagebeslag_til_kamera_solcellepanel_01

 

149GrejFreak.dk
 

Et monteringbeslag er ikke det, vi foretrækker, men det kan sagtens være, det er noget for dig. Dog vil vi altid foretrække en kasse til vores vildtkameraer. Dog er det en fin løsning, hvis dit vildtkamera alligevel skal hænge et sted, som ikke er tilgængeligt for andre. Det kan være højt oppe, ude midt i ingenting eller et helt tredje sted. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du har brug for.

Montagebeslag:

 • Til montering af dit vildtkamera eller solcellepanel
 • Farve: hvid
 • Materiale: plastik

Montagebeslaget koster blot 149,00 – så det er billigt, og samtidig er det super nemt at benytte.

Burrel – Træmontage til vildtkamera

Vi kunne mere eller mindre skrive det samme om denne løsning, som vi har skrevet om den ovenstående. Det er hamrende nemt, men det er ikke den bedste løsning. Du kan sagtens hænge dit kamera højt oppe eller midt ude i ingenting, men det er ikke den sikreste løsning på markedet.

Desuden er det ikke en ret god løsning, hvis du gerne vil kunne have dit vildtkamera i hånden indimellem.

 • Montér nemt dit vildtkamera på alle træer
 • Passer til alle vildtkameraer med 1/4″ gevind
 • Design uden snore
 • Kompakt og letvægt

Træmontagen koster 129,00, så det er meget billigt at købe. Dog skal du huske at tænke over, hvor meget du har investeret i dit vildtkamera.

Køb den her.

Husk at have de rigtige stik til dit vildtkamera

Burrel – 6V Batterikabel til Vildtkamera

Hvis der ikke medfølger stik til dit vildtkamera, er det en god idé at have styr på det fra starten af. Tjek det lige igennem!

Du kan selvfølgelig også købe et ekstra, hvis du er bange for at miste et stik og ikke gider at vente, men det er absolut ikke nødvendigt!

 • Længde: 1,8 meter
 • Passer til Burrel Vildtkameraer

Stikkene koster 119,00 kroner, så det må siges at være meget overskueligt!

Køb det her.

Tilbehør

Solcelle med power bank til vildtkamera

solcelle-powerbank-til-vildtkamera

 

979Specialkamera.dk
 

Altså, vi synes, det er mega genialt! Du slipper for at skulle lade dit vildtkamera op – i nogle perioder af året! Desuden fungerer det rigtig godt, og det er meget nemt at implementere. Dog skal du være opmærksom på, at du skal have adgang til sollys, så hvis dit vildtkamera skal være midt i en stor skov, skal du muligvis lige overveje denne investering.

Det fungerer dog vildt godt, hvis du eksempelvis vil observere en foderstation el. lign. og ikke vil oplade dit vildtkamera konstant.

 • 4 stk. genopladelige batterier medfølger og er installeret
 • Strøm direkte fra powerbanken til dit vildtkamera
 • Kan anvendes til kameraer, der har en driftsspænding på 6 volt DC og et 4,0 x 1,7 mm DC strømstik.

Solcellen er lidt dyr, så det er selvfølgelig igen noget, du skal overveje, når du investerer i et vildtkamera. Det koster 979,00, og det er jo en pris, der er højere end nogle af de vildtkameraer, du kan finde på markedet. Dog er det simpelthen genialt at have, hvis du spørger os.

Monteringsrem til Bolyguard SG880

Det her ved du, hvad er. Det er udelukkende en rem, som du kan bruge til at montere dit vildtkamera. Mere er der ikke at sige. En nødvendighed, hvis det ikke medfølger, men den er også meget billig. Tja, det var vist det.

40,00

Køb den her.

Ekstra fjernbetjening til Bolyguard SG880

Sørg lige for, at fjernbetjeningen passer til det produkt, du har købt. Det passer bl.a. til Bolyguard SG880, BG584, König SAS-DVRODR31 og B&S SG880. Dog er der flere, det virker til, men tjek lige, inden du køber fjernbetjeningen. Det er til gengæld rart at have en, men det kan også være, det allerede er en del af den pakke, der er sammen med vildtkameraet.

Fjernbetjeningen koster 199,00, og det er selvfølgelig værd at have med i sine overvejelser.

Køb den her.

Fandt du det, du ledte efter?

Om du var på udkig efter det bedste vildtkamera til dit behov, en stålkasse til beskyttelse, et cover eller noget tilbehør, håber vi, du fandt det, du ledte efter!

Vi har forsøgt at komme omkring alle de mange forskellige muligheder, og der burde være noget for enhver smag.

Tak, fordi du læste vores vildtkamera test, og vi vil gerne ønske dig held og lykke med dit nye udstyr!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here