Wi-fi-forstærker – De bedste wi-fi-forstærkere på markedet lige nu

Det kan være en stor irritation, hvis du oplever store udfald i din trådløse internetforbindelse på grund af et svagt internetsignal. Du kender det sikkert godt.

Du ligger godt i din seng og skal til at se den seneste afsnit af din favoritserie på din tablet, men afspilningen samt kvaliteten falder ofte ned til den dårlige kategori, fordi din router ligger helt nede i stuen.

Dermed kan det være en god ide at spejde efter en wi-fi-forstærker. Og derfor har vi lavet en sammenligning af nogle af de bedst anmelderroste wi-fi-forstærkere, som findes på markedet lige nu.

Læs med, og bliv klogere på, hvilken type der kan hjælpe dig med dine signalproblemer.


Netgear EX3800 – En fornuftig wi-fi-forstærker til en fornuftig pris

 • Meget god pris
 • Ethernet-port
 • Blokerer ikke for den brugte stikkontakt
 • Fire ud af fem stjerner hos ekspertanmelderne fra Trustedreviews.com

wifi forstærker

407,00ComputerSalg.dk 418,00Proshop.dk

Med denne wi-fi-forstærker kan du på en billig måde udvide din internetforbindelse til andre dele af dit hjem. Og denne udvidelse sker ikke på bekostning af dine andre strømforbrugende produkter, du måtte have derhjemme.

For når du sætter Netgear EX3800 ind i stikkontakten, kan du også tilslutte andet elektronik i forstærkerens udvidede stikkontakt.

Dette vil være meget brugbart, hvis du vil forbedre forbindelsen til eksempelvis soveværelset ovenpå, samtidig med at du vil undgå for mange kabler.

Derudover kan du slukke for forstærkeren og stadigvæk få strøm til f.eks. dit fjernsyn, da forstærkeren kan lede strømmen videre til anden elektronik, selvom den selv er slukket.

Selve forstærkeren er meget enkel at bruge og forstå. Dens fire lys fortæller dig bl.a., om forstærkeren er tændt, de indikerer din afstand fra routeren, og de fortæller selvfølgelig, om der er en forbindelse til en enhed samt routeren.

Med et par tryk får du forbindelse til routeren. Dog noterer anmelderen fra Trusted Reviews, at du også skal oprette en Netgear Genie-profil, for at du kan få adgang til forstærkerens egenskaber.

Men hvis ovennævnte ikke har den store betydning for dig, kan du med fordel overveje denne forstærker, hvor du f.eks. kan nyde godt af dens gode styrkelse af internetsignalet, når du bruger 5 GHz frekvensbåndet.


ASUS RP-AC66 wi-fi-forstærker – En wi-fi-forstærker med et smart design

 • Enkel WPS-opsætning
 • Indbygget LED-indikator
 • Roaming Assist hjælper dig med at fastholde den stærkeste signalstyrke

Bedste wifi forstærker

529,00Proshop.dk 548,00ComputerSalg.dk

Denne Assus wi-fi-forstærker klarer sig fint i Trusted Review’s test af wi-fi-forstærkere. Forstærkerens pris bliver fremhævet som dens store styrke, men selve ydeevnen bliver der også talt positivt om.

Bl.a. har de i deres test fået meget gode resultater, når de testede forstærkerens 5GHz frekvensbånd. Dermed fik den et solidt gennemsnitsresultat på 96.05 Mpbs.

Udseendet på Assus RP-AC66 wi-fi-forstærkeren byder på et forholdsvist tyndt design med antenner. Den ser ret smart ud, men du skal bide mærke i, at den ikke kommer med en udvidet stikkontakt.

Dermed vil du skulle bruge en hel stikkontakt på selve forstærkeren, og du vil derfor ikke kunne koble andet elektrisk udstyr til den samme stikkontakt.

Selve opsætningen af wi-fi-forstærkeren er meget let og hurtigt klaret. Og den indbyggede LED hjælper dig med at finde det sted i din bolig, hvor den udvidede signalstyrke vil være bedst i forhold til afstanden til din router.

Så hvis du gerne vil øge din routers signalstyrke, men ikke ligefrem er villig til at punge alt for meget ud for en forstærker, er denne Asus RP-AC66 et ganske fornuftigt bud.


Linksys RE6500 – En wi-fi-forstærker, der ligner en wi-fi

 • Kan opsættes fladt ned
 • 4 x Gigabit Ethernet-udgange
 • Kan forbindes til højtalere
 • Hjælper med at finde den bedste lokation i dit hjem

Wifi forstærker test

723,00ComputerSalg.dk 789,00Evermart.dk 856,00Proshop.dk

Hvis du er på udkig efter at udvide dit internets styrke og samtidig er glad for, at al din elektronik passer godt med hinanden rent designmæssigt, er det værd at tage et nærmere kig på Linksys RE6500 wi-fi-forstærker. For den ligner faktisk fuldstændigt en helt almindelig router.

Dermed kan du sætte den på samme hylde som din router og alligevel udvide dit internets styrke, som med en wi-fi-forstærker, der f.eks. skal sættes ind i en stikkontakt.

Derudover kommer den med hele fire ethernet-udgange. Dermed kan du for eksempel forbinde din spillekonsol direkte til wi-fi-forstærkeren og få meget bedre ydeevne, hvis du er glad for at spille onlinespil.

Og det er også derfor, at T3 i deres test af wi-fi-forstærkere mener, at Linksys RE6500 er det bedste valg af en wi-fi-forstærker, lige netop hvis du gerne vil forbinde din foretrukne enhed med et ethernet-kabel.

Udover at denne wi-fi-forstærker mindsker risikoen for såkaldte døde zoner, hvor signalstyrken er svag i dit hjem, kan du også forbinde en Linksys RE6500 til en højtaler, så du kan lytte til din yndlingsmusik, mens du surfer på nettet eller spiller videospil.

Så hvis du gerne vil have en wi-fi-forstærker, der kan hjælpe dig med dit umiddelbare problem og mere, kan du med fordel overveje en Linksys RE6500.


Netgear Nighthawk EX700 AC1900 – wi-fi-forstærker med lidt af hvert

 • Stor rækkevidde
 • Op til 1900 Mbps grundet dobbeltbånds-wi-fi
 • Kan opstilles vertikalt med den inkluderede stander

bedst i test wifi forstærker

802,00ComputerSalg.dk 845,00Proshop.dk 990,00CDON.dk

Hvis du blev betaget af den førnævnte wi-fi-forstærkers lighed med en almindelig router, men alligevel gerne ønsker lidt mere kraft fra din næste investering, kan du med fordel kigge lidt nærmere på Netgear’s Nighthawk EX7000 AC1900 wi-fi-forstærker.

Den kommer nemlig med en del af ekstraudstyr, som man normalt ikke forventer af en wi-fi-forstærker.

For eksempel kommer den med en USB 3.0-udgang og hele fem ethernet-udgange. Dermed kan I være en del mennesker, der på samme tid kobler jeres computere eller spillekonsoller til wi-fi-forstærkeren og stadigvæk nyde godt af den skærpede signalstyrke.

Og det er da også i sådanne lignende situationer, at ekspertanmelderen fra Trusted Reviews mener, at Nighthawk EX7000 AC1900 er mest brugbar. Læg også mærke til, at for at nå op til wi-fi-forstærkerens signalstyrke, kræver det, at du allerede har en router, der kan trække AC1900.

Men hvis du og din husstand til gengæld foretrækker at gå på nettet på denne måde, vil I til gengæld opleve en særdeles øget signalstyrke under jeres surfing.

Samme anmelder fra Trusted Reviews er efter deres test af Nighthawk EX7000 AC1900 ganske begejstret for wi-fi-forstærkerens ydeevne, der bringer den i front i forhold til dens konkurrenter.

Dette var bl.a. årsagen til, at Trusted Reviews gav Nighthawk EX7000 AC1900 fire ud af fem stjerner i deres testanmeldelse.

Du skal også huske, at denne wi-fi-forstærker, grundet dens størrelse, ikke ligefrem kan gemmes diskret væk på en skjult stikkontakt. Den ligner som sagt en almindelig router, især med dens tre antenner, så der skal være plads til den på din hylde.

Til gengæld er den pæn at se på, og du kan spare plads ved at opstille den vertikalt med den inkluderede stander.

Så hvis du er på udkig til at forstærke din nuværende internethastighed, og hvis du har det rette udstyr, der kan få mest gavn af denne wi-fi-forstærker, kan du med fordel overveje Netgear’s Nighthawk EX7000 AC1900, da den i den grad vil forøge din internetstyrke og dermed lette dit internetforbrug.


TP-Link RE200 AC750 Range Extender – Den bedste wi-fi-forstærker fra den lavere prisklasse

 • Lille størrelse, der ikke fylder
 • Lettilgængelig LAN-port
 • 750 Mbps hastighed

Billig wifi forstærker

193,00Proshop.dk 219,00ComputerSalg.dk 254,00Wattoo.dk 332,00Skiftselv.dk 329,95Gucca.dk

Når du gerne vil øge din internethastigheds signalstyrke, er det selvfølgelig ikke altid nødvendigt at investere i et monster af en wi-fi-forstærker.

Du skal naturligvis tage dit forbrug og behov i betragtning, før du spenderer dine velfortjente kroner på nyt udstyr. Måske bor du i en husstand, hvor der lige akkurat er behov for, at en eller to enheder kan komme hurtigere og lettere på internettet.

Dermed er det rart, at der findes wi-fi-forstærkere, der er mere nede på jorden, men sandelig yder en god ydeevne, prisen taget i betragtning. Derfor kan du med fordel overveje den lille TP-Link RE200 AC750 Range Extender.

Dens dual band-funktion giver en øget hastighed på op til 750 Mbps, hvorved du kan se HD-film og serier eller spille online med en god og solid hastighed.

TP-Link RE200 wi-fi-forstærkerens meget gunstige pris, der alligevel tilbyder en stærkt forøget hastighed og signalstyrke for ens internet, er også den store årsag til, at ekspertanmelderne hos T3 nævner TP-Link RE200 som den bedste budget-wi-fi-forstærker.

Desuden får den lille wi-fi-forstærker et godt gennemsnit, når det kommer til kundeanmeldelserne.


Netgear Orbi RBK50 – Formodentligt den bedste wi-fi-forstærker, som du kan finde

 • En wi-fi-router og en wi-fi-forstærker i samme pakke
 • Hurtig internetforbindelse på længere strækninger
 • Brugervenlig opsætning

Bedste wifi extender

2.593,00Proshop.dk 2.593,00ComputerSalg.dk 3.749,00CDON.dk

Her til sidst vælger vi at tage en 180 graders drejning fra den foregående wi-fi-forstærker og fortælle dig lidt om Netgear’s Orbi RBK50, hvis pris er noget af et hop i forhold til de andre wi-fi-forstærkere.

Men vi vil gerne informere vores læsere så meget som muligt i forbindelse med deres produktovervejelser, og Orbi RBK50 fortjener at blive nævnt.

For eksempel, så mener ekspertanmelderne hos Trusted Reviews, at Netgear Orbi RBK50 er det bedste køb, når det helt generelt kommer til wi-fi-forstærkere.

Og det kan jo sagtens være, at du bor i en større bolig, hvor signalstyrken ofte svigter. Måske overvejer du derfor at gå all-in og modernisere din tilgang til internettet, udover at udvide dens signalstyrke.

Orbi RBK50 er på samme tid en router og en wi-fi-forstærker. Dermed får du i pakken selve routeren og en satellitenhed, der så i dette tilfælde fungerer, som en almindelig wi-fi-forstærker vil gøre.

Forskellen her er så, at Orbi RBK50-routeren og dens satellitenhed begge har to-bånds 5GHz at gøre godt med, hvorfor kommunikationen mellem dem foregår meget hurtigere end kommunikationen med en router med en almindelig wi-fi-forstærker.

For eksempel, så testede ekspertanmelderen hos T3 Orbi RBK50 ved at distancere sig langt væk fra hovedrouteren, både når satellitenheden var slukket og tændt. Og testresultatet viste, at man kommer op på over 150 Mbits i sekundet, når satellitenheden er tændt, altså en forskel på godt og vel 100 Mbits i sekundet.    

Orbi RBK50 gik også igennem en testanmeldelse hos Trusted Reviews, og her nævner de bl.a. dens nemme opsætning, og at den generelt tilbyder en særdeles god udvidelse af internettet, hvis du bor i et større hus. Dermed giver de Netgear’s Orbi RBK50 4,5 ud af 5 stjerner.


Valget af din nye wi-fi-forstærker

Vi har i denne sammenligningsguide givet dig seks vidt forskellige wi-fi-forstærkere, med forskellige funktioner og varierende priser.

Som med så mange andre køb gør du dig sikkert store overvejelser over, hvilken wi-fi-forstærker der virker allerbedst i forhold til dine umiddelbare behov.

Hvis du for eksempel bor i en mindre bolig, men stadigvæk har brug for at udvide din signalstyrke til et par enheder, kan du med fordel nøjes med den billigste wi-fi-forstærker på vores liste.

Omvendt bor du måske i et stort familiehus, hvor I alle føler, at der er brug for en decideret ændring af jeres nuværende setup, hvorfor I gerne vil investere i noget dyrere, der kan holde længere ude i fremtiden.

Du kan med fordel også have udstyrets design med i baghovedet. Har du mangel på stikkontakter, vil en wi-fi-forstærker med udvidet stikkontakt give dig bedre internetstyrke uden at fylde.

Vil du gerne have, at din wi-fi-forstærker blender godt ind med dit nuværende udstyr rent designmæssigt? Eller lyder muligheden for at forbinde flere enheder med hver deres lan-kabel til wi-fi-forstærkeren som det mest relevante i forhold til din situation? 

Med andre ord, vi har med denne liste gået vidt og bredt og fundet de wi-fi-forstærkere, som tilbyder solide egenskaber i forbindelse med forskellige internetbehov til forskellige personer. Det er vigtigt at have en god og stabil internetforbindelse i hele sit hjem, lige meget hvor stor den er.

Derfor håber vi, at du har fået den rette hjælp på vej, og at du finder den wi-fi-forstærker, der passer dig allerbedst.


Anvendte kilder:

 • Trustedreviews.com
 • t3.com