Årets konsol 2022: PLAYSTATION 5 | SE BEDSTE PRIS |

Det bedste 55 tommer TV – 55 tommer TV bedst i test

Bedste 55 tommer smart TV – Hvilket er bedst i test?

Vi har besluttet at lave en test, hvor vi undersøger, hvilke gode muligheder du har på markedet for at finde det bedste 55 tommer TV til dit behov. 55 tommer smart TV er typisk den størrelse de fleste går efter – Så velkommen til vores 55 tommer TV bedst i test guide. 

Inden vi begynder, så kan du herunder se de mest solgte TV lige nu jf. Pricerunner, så det kunne også være et sted at starte. Her kan du nemt læse lidt mere om de tre og se om de passer til dig. Alternativt har vi nedenfor samlet en række forskellige TV, samt beskrevet deres specifikationer

Testvinder
LG-OLED55CX

LG 55″ CX 4K OLED TV OLED55CX

LG 55″ CX 4K OLED TV OLED55CX – Eminent TV. Kort sagt var dette 55 tommer TV bedst i test. Hvis vi sammenligner både pris, billedkvalitet, hastighed – ja, alting, så er der ikke meget, der er galt med dette TV.

Gå direkte til forhandler

Bedste produkt
Pris
Billigst hos
Gå til
 • LG-OLED55CX
  1. LG 55″ CX 4K OLED TV OLED55CX
  Pris: 7.777 kr.
  Billigst hos: Elgiganten
 • Samsung-QE55Q60
  2. Samsung 55″ Q60T 4K UHD QLED Smart-TV
  Pris: 7.995 kr.
  Billigst hos: Power
 • LG-55UN7100
  3. LG 55″ UN71 4K UHD Smart-TV 55UN7100
  Pris: 2.777 kr.
  Billigst hos: Elgiganten
 • Philips-55PUS7805
  4. Philips 55″ Fladskærms TV 55PUS7805/12 Ambilight LED 4K
  Pris: 4.490 kr.
  Billigst hos: Dustin Home
 • Samsung-QE55Q75A
  5. Samsung 55″ QE55Q75A QLED Smart-TV
  Pris: 8.034 kr.
  Billigst hos: Bolig Center
 • Sony-KD-55XH8096
  6. Sony 55″ XH80 4K UHD LED Smart TV KD55XH8096
  Pris: 3.499 kr.
  Billigst hos: Elgiganten
 • Samsung-QE55Q80T
  7. Samsung 55″ Fladskærms TV QE55Q80T QLED 4K
  Pris: 6.888 kr.
  Billigst hos: Power
 • Sony-KD-55XH9505
  8. Sony 55″ Fladskærms TV KD 55XH9505 LED 4K
  Pris: 8.076 kr.
  Billigst hos: LBS.dk
 • Panasonic-TX-55GZ950B
  9. Panasonic 55″ Fladskærms TV TX-55GZ950E OLED 4K
  Pris: 11.495 kr.
  Billigst hos: LBS.dk
 • LG-OLED55BX
  10. LG 55″ Fladskærms TV OLED55BX OLED 4K
  Pris: 6.995 kr.
  Billigst hos: Power
 • LG-OLED55GX6LA
  11. LG 55″ GX 4K OLED TV OLED55GX
  Pris: 13.999 kr.
  Billigst hos: Merlin

Når du investerer i et TV, er der flere aspekter, du skal overveje. Det handler ikke blot om, hvad du kan få billigst og størst, selvom det ofte er her mange starter. Det er også et fint udgangspunkt at undersøge, hvad man kan få for pengene, og det vil vi forsøge at hjælpe dig med her!

Ting du skal overveje før køb af nyt smart TV:

 • Hvis du bor i lejlighed el. lign. skal du lige sikre dig, at TV’et kan komme op. Vi har før set, at et TV ikke kunne komme ind, og det er bare ikke sjovt. TV’et var godt nok 75 tommer, men man kan aldrig være helt sikker.
 • Find det sted i huset/lejligheden, hvor TV’et skal stå. Skal det hænge på væggen eller stå på et bord? Måske du skal investere i et TV-bord også.
 • Mål op! Sørg for at have målt op, så du er sikker på, du køber det TV, der passer ind.
 • Hvis TV’et skal hænges på væggen, skal du sikrer dig, at væggen kan holde til det. Hvis det er en gipsvæg, skal du absolut ikke hænge et TV på den.
 • Dette kan du teste ved at slå blødt på væggen. Hvis den lyder hul, skal du lige overveje situationen og evt. bede nogen om hjælp til at sikre, at væggen kan holde til et TV.
 • Skal du have tilkoblet soundbar? Der skal være plads til en eventuelt soundbar hvis du har sådan en. 

Vi har testet et hav af forskellige 55 tommer TV, og vi skal finde ud af, hvilket der er bedst i test.

Vi har valgt 55 tommer TV, som koster alt mellem 3.999 og over 20.000. Derfor er der selvfølgelig også et 55 tommer TV til dig!

Vi giver i løbet af vores test tre priser. Bedst i test, bedst til prisen og bedste billige TV.

Vi har testet 14 forskellige 55 tommer TV, hvor vi har været i forskellige prisklasser og undersøgt de mange muligheder. God læselyst – og ikke mindst god jagt efter det bedste 55 tommer TV. Velkommen til vores 55 tommer TV bedst i test! 

Inden vi begynder

Der findes mange forskellige ord, som vi bruger i løbet af forklaringerne. Her er en oversigt:

 • 4k: Den horisontale display-opløsning.
 • Gen 3 Intelligent Processer: Processor, som genkender kvaliteten af det originale indhold og optimerer klar- og skarphed ved at fjerne “støj”.
 • True Color Accuracy Pro: Color Accuracy referer til et TV’s evne til at vise farvetoner eller -skygger af grå, som kan være krævet af signalet sendt fra kilden. Præcision af farverne, som vises på TV’et, påvirker oplevelsen, og True Color Accuracy er så at sige “toppen af poppen”.
 • Advanced Contrast Enhancer: Optimerer automatisk baglys og billede, så det matcher det, du ser på skærmen. Det er effektivt til mørke scener og billeder.
 • OLED: Organic Light Emitting Diodes. Det er et “flat light emitting technology,” som laves ved at placere en serie af organisk, tynd film mellem to ledere. Det betyder, at der er forskel på, hvordan de er, når de er tændte. Når elektricitet rammer den tynde film mellem lederne, tænder lyset.
 • QLED: QLED leverer højere skarphed, længere levetid, større skærmstørrelser og lavere pris. Dog leverer OLED bedre kvalitet på dybere, sorte niveauer, det bruger mindre energi, og det er muligvis bedre for dine øjne.
 • UHD: Ultra High Definition

LG 55″ CX 4K OLED TV OLED55CX

LG-OLED55CX

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Bedst til prisen

Eminent TV. Kort sagt var dette 55 tommer TV bedst i test. Hvis vi sammenligner både pris, billedkvalitet, hastighed – ja, alting, så er der ikke meget, der er galt med dette TV.

Ved første indtryk, tænker man: “Hmmm, det ligner jo et flot TV.” Helt ærligt, der er ikke de helt store overraskelser.

Dette fine 55 tommer TV er slankt og lækkert over hele skærmen, men der er dog en stor elektronikboks nederst, som er lidt ærgerlig. Den indeholder selvfølgelig komponenter – stikforbindelser, tunere osv. – men det kunne de trods alt have gjort bedre.

Det er en anelse spøjst, at LG har valgt stadig at have HDMI-indgange, der går direkte bagud. De har sørget for, at nogle af HDMI-indgangene går ud til siden, hvilket er rart, hvis TV’et skal hænges op. Dog er der stadig HDMI-indgange, som går til siden, men det er lidt mærkeligt, at de har valgt nogle indgange, som går til siden, når andre ikke gør.

Hvad er nyt ved TV’et?

I forhold til den ældre udgave, har LG opdateret deres webOS, som de selv har udviklet. Dette TV kører på 5.0, og det må siges at være et godt skridt fremad. Dog valgte LG, at denne opdatering ikke skulle være tilgængelig på de ældre TV, hvilket er en anelse åndssvagt.

Styresystemet er rigtig godt! Særligt, hvis du er vant til det gamle styresystem fra LG. Det er bekendt fra det tidligere styresystem, så det minder selvfølgelig om – men det er bedre!

Du kan fremhæve indhold fra visse apps, som understøtter ‘AI Preview’. Det betyder, at du kan se, hvilket indhold du kan se på de forskellige apps, når du står på den. Dermed behøver du ikke at gå ind på selve app’en for at se, hvad der er at byde på, men du kan blot stå på startsiden.

Du kan bruge stort set alle apps på LG’s TV, og det er nemt at benytte. Dog er de mindre partnere, som ikke har ressourcerne til at afsætte de timer, det kræver at udvikle noget helt nyt til det nye styresystem. Ikke desto mindre fungerer det vildt godt med det nye styresystem, når de apps, der er derinde, er lavet til styresystemet.

Så hvorfor er dette TV så godt?

Billedkvaliteten er i top. Derfor er dette vores 55 tommer TV bedst i test. Det er virkelig det, vi vil kalde “crisp”, hvis vi skal bruge et ord, der passer perfekt på.

Der er selvfølgelig 4k! Og lad os starte med SDR-video, som er HD og 4k-signaler. Her skinner dette TV igennem. LG har præsteret at lave enormt god skærm med kontrastrigt billede, som viser farverne præcist, og det bidrager selvfølgelig til billedkvaliteten og i sidste ende oplevelsen, når man ser film el. lign. på den.

Skærmbilledet er vildt godt til prisen, og det er tydeligt, at LG har lavet et TV, som står meget stærkt på markedet. TV’et er ikke det bedste på listen, men det er det bedste til prisen. Det er dog heller ikke det billigste, men kvaliteten er rigtig god til prisen.

Derfor vil vi varmt anbefale dette TV. Det er enormt godt!

Hvis vi ser på HDR, som betyder High Dynamic Range, ser vi nogle udfordringer. Når lysstyrken skrues op, falder forskellen på meget mørke og lyse elementer i billedet. Hvis vi eksempelvis har en video, hvor vi ser stjerner eller refleksioner på et vindue fra solens lys, vil det ikke være lige så tydeligt, som hvis lysstyrken ikke er helt skruet op.

Her er LG 55″ CX 4K OLED TV virkelig stærk. Hvis du kører på omkring 70%-75% af skærmstyrken, får du en fantastisk oplevelse. Så kan du tydeligt se de kontraster, der er mellem de helt lyse og helt mørke elementer i billedet. Derfor vil du opleve, at selvom lysstyrken falder, når du eksempelvis kører på 50% af, hvor en OLED-skærm er oplyst, er det ikke et problem.

I denne omgang har processoren fået et forbedret system til dynamisk tone-mapping. Dette kom i tredje generation af Alpha 9, og tone mapping er det system, der justerer lysstyrken/kontrasten dynamisk i HDR i forhold til typen af indhold. I forlængelse heraf sker det helt præcist ved at tilpasse lyskurven, som kaldes PQ.

Dette dynamiske tone-mapping gør, at lyse elementer bliver lysere, mens mørke områder ikke påvirkes helt på samme måde. Dermed boostes forskellige dele af billedet, så det ligner, der er flere detaljer. Dermed kommer billedet til at se lidt koldere ud, fordi farvetemperaturen fremstår koldere.

Det gør dog også, at de lyse elementer i billedet kan blive utydelige, hvis det er ekstremt lyst. Men i de typiske spillefilm, er der taget højde for, hvad det gennemsnitlige TV kan klare, og hvis du ser mørkere scener fra film, vil disse fremstå væsentligt mere tydelige og realistiske.

Du kan selvfølgelig selv slå dynamisk tone-mapping til og fra, så dette TV kan vise filmen, som den var tiltænkt i produktionen. Vil du derfor have den mest præcise gengivelse af billedet, der var tiltænkt fra producentens side, skal du blot slå det fra. Det skal dog nævnes, at det er slået til som standard.

Den helt store fordel ved at kunne slå dynamisk tone-mapping til er, at du kan se film uanset omgivelserne. Vi har ikke alle en kulsort hjemmebiograf, som er optimal at se dystre film i, så det kan være nødvendigt at have adgang til lidt mere lys på TV’et. Vores øjnes opfattelse af lys og kontrast afhænger selvfølgelig af vores omgivelser.

LG har samtidig lagt en ny “Cinema Clear”-indstilling i TruMotion, som justerer TruMotion afhængigt af indholdet. Det var altså noget af en oplevelse. Vi testede det ved at se nogle forskellige kampscener fra fra forskellige film. Vi så blandt andet scener fra Transformers, The Witcher og Ringenes Herre.

Kampscenerne blev gode af det, men så snart vi går tilbage til mere stille scener, kan det have ingen eller dårlig effekt. Det er selvfølgelig et spørgsmål om dine præferencer, om du ønsker at benytte funktionen, og det afhænger samtidig af, hvilken film du skal se.

LG har forbedret deres styresystem, og billedkvaliteten er blevet skruet markant i vejret. Dette TV er simpelthen fantastisk. LG CX menes ifølge nogen at være forud for deres tid, fordi få af deres konkurrenter tilbyder samme HDMI 2.1 funktioner.

Der er mange gode, nye tiltag, som også spiller en rolle i vores vurdering. Funktioner som Filmmaker Mode, Dolby Vision IQ og FreeSync er gode, og de giver dig muligheden for at opleve film i særklasse.

Dog vil vi som sidste led i vores test nævne, at billedkvaliteten helt klart er det, der spiller den største rolle, og designet er fænomenalt. Det er simpelthen så smukt et TV at se på, også når det bare står slukket. Men billedkvaliteten er virkelig i en klasse for sig, og det mærkes tydeligt, når man ser film på dette TV.

På baggrund af ovenstående test, har vi valgt at give vores 55 tommer TV bedst i test til LG 55″ CX 4K OLED TV OLED55CX.


Samsung 55″ Q60T 4K UHD QLED Smart-TV QE55Q60TAU

Samsung-QE55Q60

 

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du nu ikke lige havde forestillet dig at bruge hele opsparingen på et nyt TV, har vi selvfølgelig også udvalgt det bedste TV på budget. Vi har valgt at kalde det det bedste billige TV.

Det her er et af Samsungs billige TV. Og det er absolut ikke dårligt! Selvfølgelig kan du ikke forvente det samme af dette TV, som du kan af det ovenstående, men du får altså noget for pengene her!

Det er billigt, og du kommer til at have et TV, der giver dig alt, du har brug for, hvis du ikke forventer en oplevelse, der minder om biografen. Dette TV kan klare alt, og kvaliteten er god.

Dette er det billigste af de bedre TV fra Samsung i lang tid. Det, der primært trækker, er selvfølgelig prisen. Man kommer langt uden at skulle betale alt for meget. Du modtager ikke samme processer, som er en del af de lidt dyrere TV. TV’et er i og for sig hurtigt nok, men det arbejder ikke lige så hurtigt som ovenstående. Det siger selvfølgelig sig selv!

For at sige det kort. Du får et godt TV til en billig pris! Det kan alt, du har brug for, hvis du blot leder efter et TV, der kan stå i stuen og klare at spille film og serier. TV’et er samtidig også godt at se sport på.

Derfor har vi beslutter at give Samsung prisen for bedste, billige TV.

Det her var det bedste TV, vi testede. Det var til gengæld også det dyreste. Vi oplevede ikke en bedre oplevelse med noget TV i vores test, men det afspejles selvfølgelig også i prisen.


LG 55″ UN71 4K UHD Smart-TV 55UN7100 (2020)

LG-55UN7100

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Det her er et billigt TV! Det kan det, det skal kunne, men heller ikke meget mere end det. Det er jo i alle sammenhænge sådan, at du får det, du betaler for. Her får du faktisk en anelse mere, men det er selvfølgelig begrænset, hvad du får for under 3.000 kroner. Særligt når TV’et skal være 55 tommer.

Skærmbilledet er ikke helt i top, selvom det er 4k opløsning. Det er selvfølgelig efterhånden standarden, men selve billedet er ikke så flydende, som hvis vi går op i de højere prisklasser.

Vi vil ikke lægge skjul på, at det ikke er vores 55 tommer TV bedst i test, men det er ikke et dårligt TV – til så få penge.

Hvis du blot er på udkig efter et TV, som kan det helt basale, kan jeg informere om, at dette TV koster det samme i 55 tommer, som det gør i 43 tommer. Kvaliteten falder naturligvis en anelse, når TV’et bliver større, da der er samme antalt pixel i, men til gengæld er et 55 tommer TV noget mere behageligt at se på, hvis det skal stå i stuen.

Philips 55″ Fladskærms TV 55PUS7805/12 Ambilight LED 4K

Philips-55PUS7805

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Philips har her faktisk lavet en mindre genistreg. TV’et er faktisk virkelig godt. Det er dog ret ærgerligt, at det ikke er ret pænt, hvis du spørger os. Vi synes, det ligner et TV, der blev designet for 5 år siden, men det behøver ikke spille en rolle, hvis du er ligeglad. Det er faktisk et vildt godt TV.

Der er selvfølgelig 4k, men der er samtidig LED, som fungerer som baggrundslys. Det giver en fornemmelsen af, at skærmen er større, end den egentlig er, og det betyder samtidig, at ens øjne ikke bliver stressede af at kigge på skærmen. Rar funktion, hvis du godt kan lide at se TV med slukket lys, men ikke vil have helt firkantede øjne.

Baggrundslyset fungere godt, og det, TV’et gør, er at tage farven i yderkanten af billedet og skyde det op på væggen bagved, så rummet bagved også bliver oplyst.

Hvis du skal vælge mellem dette TV og det tidligere, vil vi klart råde dig til at vælge det her.


Samsung 55″ QE55Q75A QLED Smart-TV

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Endnu et TV, som er godt til pengene! Lad os starte med at se på nogle specifikationer:

 • QLED
 • 4k HD (2160p)
 • Quantum Processor 4k
 • HDR
 • Mega Contrast
Som du kan læse her, har dette TV fra Samsung alt det, man kan have som krav, når man skal investere i nyt TV. QLED og 4k HD er blandt det aspekter, der klart spiller den største rolle.Dog er det QLED og ikke OLED, og alt efter, hvad du gerne vil bruge dit TV til, er det langt hen ad vejen en god idé i hvert fald at overveje, hvad du gerne vil have.Du får dog et fantastisk TV for pengene! Det fungerer, som det skal, og du vil med garanti høre dine venner og veninder sige, at det er et flot, elegant og virkelig godt TV.

Sony 55″ XH80 4K UHD LED Smart TV KD55XH8096

Sony-KD-55XH8096

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Nu bevæger vi os en anelse op i prisklasse, men det kan godt nok nemt mærkes på kvaliteten af TV’et.

Sony har præsteret at lave et vildt godt TV, som har alle features, der gør et TV brugervenligt. Samtidig er TV’et 55 tommer 4k Ultra-HD LED, og det fungerer vildt godt.

Hvis du leder efter et brugervenligt TV, som samtidig er godt at se film, TV og serier på, skal du vælge dette. Det er markant bedre, end de billigere TV, og det kan mærkes, når man sætter sig til rette for at se en film.

Selvfølgelig er TV’et ikke fejlfrit, men det er ikke meget galt, når man ser på prisen. Det er et billigt TV, når vi ser på, hvad man får for pengene.


Samsung 55″ Fladskærms TV QE55Q80T QLED 4K

Samsung-QE55Q80T

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Vi kunne mere eller mindre sige det samme om dette TV, som vi gjorde om ovenstående. Her er det blot et spørgsmål, om du mest er til Sony eller Samsung. Det er naturligvis en smagssag.


Sony 55″ Fladskærms TV KD 55XH9505 LED 4K

Sony-KD-55XH9505

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Igen er det her et spørgsmål om præferencer. LG og Sony har lavet TV, som begge er af samme kvalitet. Dog mener vi, at det ovenstående rent designmæssigt er totalt overlegent, hvorfor det bør være det ovenstående, man vælger.

Fordelen ved Samsung er dog, at det er brugervenligt, hvis man kender systemet på forhånd. Det er dejligt at benytte sig af, og TV’et kan selvfølgelig det, man gerne vil have, det skal kunne.


Panasonic 55″ Fladskærms TV TX-55GZ950E OLED 4K

Panasonic-TX-55GZ950B

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

For 1.000 kroner mere end de ovenstående, er vi igen i det, vi kalder fantastisk design, og det spiller selvfølgelig en rolle.

Panasonics TX er en del af GX950-serien, og har HDR-teknologi, som indebærer Dolby Vision, HDR 10, Hybrid Log-Gamma (HLG, HDR 10+, HLG Photo og Dynamic HDR Effect. Samtidig er der omgivende lyssensorer, som vi tidligere har omtalt. Det giver dig en mere behagelig oplevelse, når du sidder i et mørkt rum og ser film.


LG 55″ Fladskærms TV OLED55BX OLED 4K

LG-OLED55BX

 

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Her har vi fat i storebroren til TV’et, der er bedst til prisen i denne 55 tommer TV bedst i test guide. Det kan alt det, det andet kan. Det er bare bedre.

Skærmbilledet er en anelse mere flydende, når du ser billeder af meget høj kvalitet, eller hvis det er meget høj opløsning.


LG 55″ GX 4K OLED TV OLED55GX (2020)

LG-OLED55GX6LA

 

i samarbejde med PriceRunner

Nu er vi helt oppe i toppen af design. Det her er simpelthen et blæret TV. Lettere kan det ikke siges. Prøv lige at se, hvordan det ser ud, når det hænger på en væg!

Designet er så godt, at det kan erstatte et maleri, og skærmbilledet er ligeledes så godt, at det faktisk kan bruges sådan. Dermed ikke sagt, at TV’et udlever sit fulde potentiale der.

Hvis vi ser lidt på specifikationerne, fremstår det også tydeligt, at der ikke er sparet på noget. 4k Ultra-HD med Gen 3 Intelligent Processer og True Color Accuracy Pro med Advanced Contrast Enhancer er blot nogle af de specifikationer, vi skal lægge mærke til her.

Billedet er flydende, og du får den fulde oplevelse af, hvad et TV er i stand til at vise. Det er meget lidt, der mangler for at dette TV ville blive vores 55 tommer TV bedst i test. Der er blot den forskel, at NEC virkelig har præsteret at levere varen, som gør det brugervenligt – rent fysisk. Alle stik sidder godt, og skærmbilledet er i top på NEC’s TV, så det er ikke meget forskel, der er på de to.

LG har dog præsteret virkelig at levere varen denne gang. Vi kommer ikke meget tættere på et perfekt TV!


Hvilket TV skal du vælge?

Det kan vi selvfølgelig ikke bestemme, men som sagt hænger pris og kvalitet uløseligt sammen. Det er selvfølgelig også tilfældet her.

Dog har vi udvalgt tre forskellige TV, som skiller sig ud på enten pris, kvalitet eller en blanding af de to.

Det er selvfølgelig op til dig, hvilket TV ville vinde dit 55 tommer TV bedst i test, men det spiller en markant rolle, hvilket prisleje du befinder dig i.

Dog kan det være en god idé ikke at vælge de helt billige TV, da du ofte ikke behøver at bruge en masse penge på at gå en del op i kvalitet i det lave prisleje. Samtidig er levetiden bedre på de lidt dyrere TV.

Om du foretrækker QLED eller OLED er selvfølgelig et spørgsmål om præferencer, da den ene er bedst til dystre, mørke film, mens den anden er bedre til de lysere nuancer og farver. Det kan du læse mere om i introen.

Derfor skal du også gøre det klart for dig selv, om du foretrækker at se sport, film eller noget helt tredje, da det betyder noget for, hvilket TV er det bedste for dig.

Til sidst skal du selvfølgelig overveje, hvad du synes, der passer ind i din stue, dit soveværelse eller måske et helt tredje sted. Skal det stå på et bord, eller skal det hænges op på væggen?

Det spiller nemlig en rolle for, hvordan TV’et ser ud, når du får det. Hvis det hænger på væggen, skal du have et TV, der er lige, så det ikke fylder meget. Du kan let se det på designet, da nogle af de ovennævnte TV er helt tynde i toppen med en kasse under. Det er ikke så smart at købe, hvis det skal hænges op. Her er det smartere at vælge et TV, der er tyndt over det hele.

Det samme gælder, hvis det skal stå på et bord. Her er det smart at vælge noget, der er æstetisk prangende. Det skal selvfølgelig se ordentligt ud.

55 tommer TV bedst i test

Derfor: Hvis du har en stor, blank væg i dit hus, din lejlighed eller lignende, bør du købe et 55 tommer TV.

Du får et godt TV til en fornuftig pris, som giver dig en oplevelse foran skærmen.

Fordelen ved at købe et 55 tommer TV er, at det både egner sig til næsten alle hjem, men det giver samtidig er god oplevelse.

Helt konkret får du et funktionelt og smart TV, som giver dig en kvalitetsoplevelse af dine yndlingsfilm, -serier eller flow-TV.

Vi har givet dig et bredt udvalg af gode 55 tommer TV, som er blandt de populære brands, der står for høj kvalitet og design. Det bidrager til din skærmoplevelse.

Samtidig har vi gennemgået alle de forskellige prisklasser, som gør, at der er noget for alle. Vi har dog udeladt nogle TV, der virker ekstreme. Bang og Olufsen har nogle TV, der er prismæssigt uden for de flestes kategori. Dermed ikke sagt, at de ikke lever op til det, de siger, men vi finder det ikke relevant at inddrage TV til over 100.000 kroner.

Hvis du derfor leder efter et 55 tommer TV, skal du blot klikke på linket for det TV, du godt kunne tænke dig. Læg det blot i kurven og køb, og derefter har vi ikke andet at sige end: “Tillykke med dit nye 55 tommer TV!”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here