Trådløse høretelefoner - Her er de 12 fedeste on-ear hørebøffer

Andreas Thomsen

Skrevet d. 18/01/2020 af Andreas Thomsen

Fede traadloese hoeretelefoner

Find de bedste on-ear høretelefoner

Hvis du leder efter nye høretelefoner, er der mange elementer, der skal inddrages i dine overvejelser. Først og fremmest skal du naturligvis acceptere, at komfortable høretelefoner med god lyd koster penge. Vil du have kvalitet, må du derfor betale for det.

Hertil bør det understreges, at det ikke er muligt at pege på ét par høretelefoner, der er de bedste. Det skyldes, at der er forskel på folks krav og behov, og derfor også forskel på, hvad der vil være de bedste trådløse høretelefoner for dem.

Inden du giver dig i kast med at lede efter dine nye on-ear høretelefoner, rådes du derfor til at skabe et overblik over dine behov og krav. Det vil gøre det betydeligt lettere at frasortere de modeller, der ikke har din interesse, og dermed gøre dit endelige valg nemmere.

Er du på bar bund i forhold til, hvor du skal starte, når du skal finde et par gode høretelefoner, er du havnet det rette sted. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for en række af de bedste modeller på markedet, hvorfor der naturligvis også vil være et, der harmonere med dine tanker

Trådløse høretelefoner eller hørebøffer har aldrig været så moderne, og populært, som det er lige nu.

Flere af de populære hørebøffer er uden kabler, og i stedet med bluetooth, hvor du ikke længere er afhængig af en irriterende ledning.

Trådløse hørebøffer giver dig frihed

Et af de grundene til den stigende popularitet skyldes netop, at du kan koble dine trådløse høretelefoner til hvilket som helst smartphone eller tablet – Helt uden ledning, og så længe de understøtter wireless bluetooth.

Det giver dig en frihed, hvor du ikke længere skal lade dig gå på, af en irriterende ledning, som kan sætter sig fast.

Du kan lytte til musik overalt og, uanset hvad du foretager dig.

Trådløse høretelefoner med lang batteritid

Mange af de fede hørebøffer kan levere musik i helt op til 30-40 timer på en enkelt opladning.

Med de gode modeller skal du, ikke skal bekymre dig om batteriet, også holder til næste dag og er næsten ikke eksisterende på topmodellerne.

Inden batteriet når at bliver afladet helt, vil du bliver mindet om det i en god tid, så du ikke pludseligt står med et par ubrugelige hørebøffer på vej hjem fra skolen eller arbejde.

LÆS OGSÅ: Bedste In-ear høretelefoner til prisen

12 trådløse høretelefoner med bedste lyd i 2021

I denne guide viser vi de 9 bedste og fedeste hørebøffer på det danske marked. Alle modeller er forskellige og har hver sine stærke sider, som vi vil se nærmere på.

Hørebøfferne er nøje udvalgt efter popularitet, bedst i test kilder og respons fra forbrugerne.


Marshall Major IV Bluetooth – Rock hørebøffer med lang batteritid

 

i samarbejde med PriceRunner

Her har vi et par ikoniske hørebøffer i det fedeste rock design, og med det længste batteritid overhovedet.

Lyt til rock, pop, hiphop eller house musik uafbrudt i over 80+ timer uden nogen former for bekymring af batteriet.

Med det helt lukkede hovedtelefon system kan du nyde musikken for fuld skrue uden at blive generet af omgivelserne.

Marshall Major IV Bluetooth er ligeledes også super gedigen til almindelig mobilsnak uden, at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Marshall er kendt for det fede cool rock design, og det bærer denne model helt klart tydeligt af.

For nogle vil det måske føles for meget af det gode, og andre vil elske det rock ikoniske design. Men uanset hvad – Så lyder Marshall Major IV ekstremt fedt med et bastung musik, der kan presses til det ypperste uden, at det forvrænger lydoplevelsen.

Marshall Major IV er både velbyggede og er super praktiske under transporten. Faktisk kan de seje hørebøffer foldes næsten helt sammen, og gemmes i din jakkelomme.

Dét er der ikke ret mange andre trådløse høretelefoner, der kan prale af og derfor er Marshall et af de nemmeste at have med at gøre lige nu.

Ligeledes er prisen super fin, som man ikke skal klage over.

Ikke alle behøver et “designer” hørebøffer med eksklusivt materiale valg, og ser du bort fra dette – Så er Marshall Major IV Bluetooth et par meget fede og attraktive trådløse hørebøffer til musikelskere på farten.

Marshall Major IV stærke sider: + 

 • Bedste batterilevetid på 80 timer
 • Cool ikonisk rock design
 • Sammenfoldelige og ergonomiske
 • Rigtig god pris og meget for pengene

Marshall Major IV svage sider: –

 • Designet henvender mest til de unge
 • Ikke det bedste valg til akustisk musik
 • Har ikke nogen applikation
 • Få betjeningsknapper

 

Sony WH-1000XM4

 • Uovertruffen noise cancellation (ANC)
 • Flot trådløs lydkvalitet

Sorte headphones

i samarbejde med PriceRunner

Med WH-1000XM4 fra Sony får du et par trådløse høretelefoner med noise cancelling (ANC) i absolut verdensklasse. Dets støjreduktion understøttes af avancerede smartteknologier, der er i stand til at skræddersy lyden til netop dig og dine aktiviteter.

Der er tale om en videreudvikling af det populære EISA-vindende Sony WH-1000XM3, der i forvejen var kendt for at have den bedste effektive aktive støjreduktion på markedet. Alligevel har Sony formået at skabe en indbygget ANC, der er hele 20% mere effektiv.

Ikke kun god til at fjerne lyd

Til trods for, at WH-1000XM4 især er kendt for at være gode til at fjerne lyd, er det ikke det eneste, de er gode til. De er også rigtig gode til at skabe lyd. Derfor er du sikret, at det er et par høretelefoner, der giver lydpræstationer med kraftig, dyb bas og et detaljeret lydbillede.

Det er også værd at påpege, at disse høretelefoner fra Sony understøtter det moderne Bluetooth-format Apple AAC. Det er en fordel for dig, der ikke vil gå på kompromis med lydkvalitet. Det gør det nemlig muligt at spille trådløs lyd i en markant bedre kvalitet end almindelig Bluetooth.

God batterilevetid

Du kan bruge dine WH-1000XM4 fra Sony i både aktiv og passiv drift. Det vil sige, at det ikke er et krav, at det er strøm på batteriet. Det har dog en batterilevetid på op til 30 timer med både Bluetooth og ANC slået til, hvorfor batterilevetiden er tilstrækkelig for de fleste.

Har du glemt at få ladet dine høretelefoner op, er det heldigvis muligt at bruge det, selvom batteriet er fladt. Det kræver dog, at du bruger det medfølgende kabel. Du kan få høretelefonerne i både sort og sølv. Med i prisen får man både en flyadapter og et bæreetui.

Specifikationer:

 • Frekvensområde: 4-40.000 Hz
 • Impedans (aktiv): 47 ohm
 • Impedans (passiv): 16 ohm
 • Batterilevetid: 30 timer
 • Kabel: 1,5 meter
 • Vægt: 275 gram

 


Bose Noise Cancelling Headphones 700

 • Justerbar støjreducering i særklasse
 • Stemmestyring

Elegante headphones fra Bose

i samarbejde med PriceRunner

Bose 700 kan bryste sig af at have hele støjreducerende indstillinger. Når du har disse høretelefoner på, har du derfor fuld kontrol over lyden omkring. Det er helt op til dig selv, hvor meget lyd, der skal lukkes ind, så du kan tilpasse det til støjen, der er omkring dig.

Det betyder, at du har muligheden for at begrænse støjen på steder, hvor der er meget larm. Ønsker du at høre verden omkring dig, kan du blot reducere støjreduktionen. Vil du gerne kunne følge med i, hvad der sker omkring dig, er det derfor blot at skrue ned for ANC’en.

Styr det hele med stemmen

Bose Noise Cancelling Headphones 700 gør det muligt for dig at styre dine enheder med stemmen. De er nemlig kompatible med både Google Assistant og Amazon Alexa, hvorfor du nemt kan styre diverse funktioner på dine enheder ved hjælp af din stemme.

Faktisk er det muligt både at betjene musik, modtage SMS’ere, tage imod opkald m.m. med stemmen. Tager du imod et opkald, kan du tale gennem høretelefonernes mikrofonsystem, der er bestående af fire mikrofoner, som optager og isolerer din stemme.

Har en god batterilevetid

Vil du gerne vide dig sikker på, at du får fat i et par høretelefoner, der har en god batteritid, er Bose 700 værd at have med i dine overvejelser. De er nemlig forsynet med et kraftig batteri, der giver helt op til 20 timers batteritid, når både Bluetooth og ANC er aktiveret.

I og med, at det har en batteritid på hele 20 timer, skal du ikke være bekymret for, at det løber tør lige med det samme. Hvis det skulle ske, at du løber tør, tager en opladning kun 2,5 timer. Desuden kan du sagtens fortsætte med at lytte til musik via deres kabel.

Specifikationer:

 • Batteritid: 20 timer
 • Opladningstid: 2,5 timer
 • Vægt: 252 gram
 • Stemmestyring: Ja
 • Kabel: 106 cm
 • Bluetooth-rækkevidde: Op til 10 meter

Bose QuietComfort 35 II – Populære på Pricerunner.dk

Bose QuietComfort 35

i samarbejde med PriceRunner

 • Mest populære på Pricerunner
 • Testvindende høretelefoner

Bose QuietComfort 35 II er blandt de mest populære høretelefoner på markedet. De har vundet adskillige tests og priser, og er et sikkert valg, uanset formål. Bose har formået at skabe et par fantastiske høretelefoner, der leverer en lydoplevelse i højeste klasse.

Desuden er de designet til at give langvarig komfort, da de anvendte materialer er i høj kvalitet, men udvalgt med fokus på komfort. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om det bliver ubehageligt at have dem på – heller ikke selvom de bruges i flere timer i streg.

Aktiv støjreduktion

Disse høretelefoner fra Bose er forsynet med indbyggede mikrofoner. Disse mikrofoner er i stand til at analysere den eksterne lyd, hvorefter de kan give et modsvarende afvisende signal. Dermed vil lyd fra dine omgivelser blive elimineret, når du har tændt for ANC.

Det er ensbetydende med, at du kan fokusere på din krystalklare lydkilde, hvilket vil gøre sig gældende, uanset om du bruger dem til at lytte til musik, podcasts, lydbog e.l. Det betyder også, at de egner sig godt til brug under arbejde, der kræver din fulde koncentration.

Byder på lang batteritid

QuietComfort 35 II er desuden blevet udstyret med kraftfulde Litium-ion-batteri, der er i stand til at give helt op til 20 timers afspilning i trådløs tilstand. Skulle du løbe tør for strøm, er der heldigvis mulighed for at bruge det medfølgende kabel, hvorfor du ikke afbrydes.

Når du skal lade batteriet op, foregår det ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Vil du gerne lade batteriet op, skal du forvente, at det tager cirka 2,25 timer. Derudover kan du på blot 15 minutter oplade batteriet i et omfang, der giver dig 2,5 timers trådløs afspilning.

Specifikationer:

 • Vægt: 309 gram
 • driftsafstand: 9 meter
 • Materialer: Plastik, metal, læder og alcantara
 • Bluetooth-version: 4.1
 • Kabellængde: 1,2
 • ANC: Ja
 • Batteritid: 20 timer

Beats by Dr. Dre solo 3 wireless – Med W1 chip ligesom Apples Airpods

Beats Solo 3 Wireless On-Ear

i samarbejde med PriceRunner

Siden Apple har valgt at fjerne hovedtelefon stikket på deres nyeste telefoner er der kommet en del, opdaterede trådløse høretelefoner på markedet.

Beats Solo 3 er noget af de nyeste skud på stammen.Beats Solo 3 kommer med W1 chippen, som forsøger væsentligt batteri kapaciteten med helt op til 40 timers batteritid, hvilket er ret imponerede.

Bare efter 5 minutter kan du nyde musikken i cirka 1-2 timer, og i alt tager det samlet set 3 timer at oplade Beats Solo 3 fra 0-100%.

De er super gode til hverdagen, hvor du ikke behøver at bekymre dig om batteriet. Faktisk er der nok til et par ugers musikafspilning.

Er du vant til B&O Beoplay modeller, så vil du blive lidt skuffet over designet og konstruktion, da Beats Solo 3 ikke føles ligeså “lækker” som top modellerne fra B&O.

Til mobilsamtaler er denne høretelefon helt kanon, da du nemt kan besvare opkald styre lydniveauet og aktivere Siri med, de indbyggede smarte on-ear betjeningsfunktioner.

Med andre ord får du fuld kontrol både over musik, og mobilsamtaler uden, at du behøver at bruge din Apple smartphone.

Beats Solo3 fås i flere forskellige farver og har også en støjisolering og en fed batterimåler med led lys. Har du en iphone 8 eller iphone X, så kan Beats Solo3 absolut anbefales især med den indbyggede W1-chip som spille max sammen med Apple enheder.

Beats Solo3  stærke sider: +

 • Verdens bedste batteritid (40 timer)
 • Nyeste W1 chip
 • Hurtig parring med smartphones
 • Super lækker betjeningsfunktioner

Beats Solo3 20 svage sider: –

 • Kedelig konstruktion
 • Mest til Apple folket
 • Ingen lynstik til iphone 7
 • Meget plastik

Beats Studio 3 Wireless by Dr.Dre – Fede hørebøffer i cool design

Beats by Dr. Dre Studio 3 Wireless

i samarbejde med PriceRunner

Disse trådløse høretelefoner er måske de mest kendte herhjemme, som har været markedsført i butikkerne og på internettet.

Siden hen er der kommet mange flere modeller til, og udvalget er blevet bredere.

Men Beats Studio er stadigt et par fede trådløse hørebøffer til dem, der elsker tungt bas musik indenfor hiphop og house genren.

De sidder også super behageligt på hovedet med en dejlig polstring.

Designet holder helt klart stadig, og bygge kvaliteten er i tip top. Beats Studio Wireless by Dr.Dre er helt perfekt til rejser og er med indbygget støjreduktion, der sørger for at du kan nyde musikken i ro og mag uden at blive generet af støjen omkring dig.

Denne feature er virkelig brugbar på farten i toget, bussen eller bil. Ved telefonopkald giver det også rigtig god mening, så du kan føre en samtale uden gener under opkaldet.

Det fungere både til android og IOS X systemer, der giver brugeren en god kontrol under opkald, og musik afspilningen.

Ved en fuldt opladet batteri får du samlet driftstid på cirka 20 timer, som egentligt er ganske tilfredstillende.

Beats Studio by Dr. Dre har desværre en ulempe som gør, at du ikke kan bruge dem – Før batteriet er opladet (næsten helt op).

Selvom kalenderåret tæller 2020, så er disse trådløse høretelefoner stadigt et godt køb med masser af potentiale som betragtes som et af de bedste trådløse høretelefoner på markedet.

Beats Studio 3 by Dr.Dre stærke sider: + 

 • Fedt og cool design
 • God bas til hiphop og house musik
 • Foldbar og fylder ikke meget i tasken
 • Batteridriftstid op til 20 timer

Beats Studio 3 by Dr.Dre svage sider: –

 • Kan ikke bruges med ledning
 • 100% batteri opladning før brug
 • Prisen befinder sig i den høje ende
 • Kan give støj fra elektronikken

Apple AirPods Max 

 • Førende aktiv støjreduktion (ANC)
 • Adaptiv EQ

i samarbejde med PriceRunner

Er du træt af forstyrrelser, når du lytter til musik? I så fald kan Apple AirPods Max være, hvad du søger. Apple har nemlig forsynet disse høretelefoner med intet mindre end seks udadvendte mikrofoner, der er i stand til at opfange støj og skabe en en tilsvarende anti-støj.

Desuden kan de også prale af at have en adaptiv EQ, der justerer din musiks frekvens, så der bliver skabt en konsistent og realistisk lydoplevelse i høj kvalitet. Hvis du har brug for at tale med nogen, eller blot vil lytte til omverdenen, kan støjreduktionen slås fra med et klik på en knap.

Rummelig lyd

Et af de punkter, der især får AirPods Max til at skille sig ud fra mængden er, at det er forsynet med dynamisk head-tracking, indbygget gyroskop og accelerometer. Det gør dem nemlig i stand til at følge dit hoveds bevægelser og tilpasse lyden hertil.

Det vil sige, at du hele tiden vil have en følelse af, at du er midt i handlingen. Det har ikke blot indflydelse på din musikoplevelse, men er i særdeleshed noget, der vil komme dig til gode, hvis du ser mange film og tv-serier med høretelefoner på.

Unikt design

Høretelefonerne er baseret på de kendte AirPods, men her har Apple taget skridtet videre. De er blevet forsynet med anodiserede ørekopper, der kan rotere uafhængigt af hinanden og balancere trykket. Hertil er de også også blevet forsynet med teleskopiske arme, der kan justeres.

Rammen på AirPods Max er lavet i rustfrit stål, der er blevet pakket ind i bløde materialer, der medfører både slidstyrke, komfort og fleksibilitet. Derudover har Apple også sørget for, at de er udstyret med et moderne hovedbånd, der reducerer trykket på din hovedbund markant.

Specifikationer:

 • Batteritid: 20 timer
 • Batteritype: Lithium-Ion
 • Elementstørrelse: 40 mm
 • Vægt: 239 gram
 • Lydeffekter: Adaptive EQ
 • Garanti: 1 år

B&W PX7

 • Eksklusive og luksuriøse høretelefoner
 • Suveræn lyd i luksusklassen

metalfarvet headset

i samarbejde med PriceRunner

Bowers & Wilkins PX7 er et par både eksklusive og avancerede høretelefoner, der kan bryste sig af suveræn lydkvalitet og noise cancelling (ANC). De er udviklet med et fokus på at give dig en oplevelse i luksusklassen, hvad angår både lyd, komfort og design.

PX7 er blevet forsynet med den bedste Bluetooth 5.0-teknologi, der i samarbejde med den avancerede ANC-funktion giver dig optimal lydkvalitet og støjreduktion på højeste niveau. Det indbyggede støjreduktion er i stand til selv at tilpasse sig til dine omgivelser.

Letvægtsmaterialer med høj slidstyrke

Bowers & Wilkins har formået at skabe et par høretelefoner, der er lavet med materialer, der kombinerer både slidstyrke og lav vægt. F.eks. er PX7 blevet udstyret med en hovedbøjle, der er lavet i kulfiber-komposit, der er lettere og stærkere end metal.

Desuden er det også værd at notere sig, at der er tale om et par høretelefoner, der byder på hele 30 timers batteritid. Da det også kan prale af en smart strømstyring, kan du holde dem klar på standby i ugevis. Høretelefonerne fra B&W fås i både sort og sølv.

Indbyggede sensorer

PX7 er udstyret med indbyggede sensorer, der registrerer, om du har høretelefonerne på hovedet eller ej. Når du samler dem op, sørger de desuden for automatisk at tænde. Løfter du den ene ørekop eller hænger dem om halsen, stopper de automatisk med at spille musik.

Hvis du lægger dem fra dig, slukker de selv for strømmen og standser din musik. Når du samler dem op igen, tænder de automatisk og begynder at spille fra samme sted i sangen. Det er også muligt at aktivere din stemmeassistent med et klik på en knap.

Specifikationer:

 • Frekvensområde: 10-30.000 Hz
 • Batteritid: 30 timer
 • Bluetooth-type: 5.0
 • Kabel: 1,2 meter
 • Vægt: 310 gram
 • Impedans: 20 kOhm
 • Ladetid: 3 timer

Jabra Elite 45h

 • God lyd til pengene
 • Imponerende 50 timers batteritid

Morkeblaa headphones

i samarbejde med PriceRunner

Jabra Elite 45h er et godt bevis på, at det ikke behøver at koste en formue, hvis du vil købe et par høretelefoner i god kvalitet. De er nemlig både prisvenlige og velbyggede, ligesom de kan bryste sig af at have et komfortabelt design, der gør dem rare at have på.

De indbyggede drivere på 40 mm medfører desuden, at de leverer en både flot og detaljeret lyd. Med Jabra Sound+, der er en app til din smartphone, er det muligt at vælge stemmeassistent, fintune equalizerindstillinger, se dit batteriforbrug og flere andre ting.

Imponerende batteritid

Jabra Elite 45h udmærker sig på flere punkter. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det især er den lange batteritid, der gør dem interessante. De kan nemlig prale af at have en batteritid, der lyder på intet mindre end 50 timer, hvilket er mere end de fleste høretelefoner.

Desuden kan du også opnå hele 10 timers ekstra spilletid med en opladningstid på kun 15 minutter. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du ender med at løbe tør for strøm. En af årsagerne til den god batteritid er dog, at høretelefonerne ikke har aktiv støjreduktion.

Komfortable ørepuder

For at sikre, at det ikke er ubehageligt at have disse on-ear høretelefoner på i længere tid ad gangen, har Jabra sørget for, at de bløde ørepuder er foret med memoryskum. Derfor kan du bruge dine Elite 45h til at lytte i timevis, uden at det er noget, der fører til ubehag.

Ønsker du at gøre brug af stemmekommandoer til at læse dine beskeder højt, tilføje noget til kalenderen på din smartphone eller finde vej, kan du gøre det med blot et klik på en knap. Dette gør sig gældende, hvad enten du bruger Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant.

Specifikationer:

 • Batteritid: 50 timer
 • Ladetid: 1,5 timer
 • Drivere: 40 mm
 • Vægt: 400 gram
 • Frekvensområde: 20-22.000 Hz

Beats by Dr. Dre Solo Pro

 • Prisvindende lyd uden baggrundsstøj
 • Op til 40 timers batteritid

Skrigende lyseblå headphones

i samarbejde med PriceRunner

Beats Solo Pro er et par on-ear høretelefoner, der gør det muligt for dig at nyde prisvindende lyd uden baggrundsstøj. Ikke nok med det, så er det også et moderigtigt par høretelefoner, der både er gode at have på og at se på. Både når de sidder på hovedet og om halsen.

Selvom høretelefonerne fra Beats i særdeleshed er kendt for deres udseende, er det ikke det eneste punkt, hvor Solo Pro udmærker sig. De er nemlig også yderst behagelige at have på, da ørekopperne er både polstrede og justerbare, hvorfor det er muligt at tilpasse dem.

Pure Active Noise Cancelling

Solo Pro er forsynet med Beats Pure ANC, der er i stand til at blokere ekstern støj. Derfor kan du nyde din musik uforstyrret, hvad enten du er på farten, sidder på kontoret eller hjemme i stuen. Det hjælper desuden også, hvis du har brug for at koncentrere dig.

Hvis du har brug for at vide, hvad der sker omkring dig, behøver du ikke at tage dine Beats Solo Pro af. I stedet kan du blot tænde for transparency-tilstand, hvilket vil medføre, at de lukker tilstrækkelig lyd ind til, at du kan følge med i, hvad der sker omkring dig.

Prisvindende lyd

Med Solo Pro får du prisvindende lyd til en god pris. Det er et par populære høretelefoner, der bryster sig af fremragende afspilning med fintunet akustik. Derfor er du garanteret, at du med disse høretelefoner på kan nyde din musik med klarhed, bredde og balance i lyden.

Desuden kan du lytte til musik i timevis, da de leverer op til 22 timers batteritid med ANC tændt. Hvis du slukker for ANC, kan de levere op til 40 timers lyd. Er de ved at løbe tør for strøm, kan du bruge Fast Fuel, der giver dig tre timers musik på kun ti minutter.

Specifikationer:

 • Batteritid: 22 timer
 • Vægt: 267 gram
 • Bluetooth-type: 5.0
 • Rejseetui: Ja
 • Kabel: Ja

JBL LIVE 460NC

 • Op til 50 timers batteritid
 • Adaptiv og justerbar støjreduktion

i samarbejde med PriceRunner

Vil du gerne være sikker på, at du kan nyde din musik, uanset hvor støjende dine omgivelser er? Men vil du også gerne sikre, at du ikke skal bruge en mindre formue på at investere i et par høretelefoner? I så fald bør du tage et nærmere kig på LIVE 460NC fra JBL.

Her får du nemlig et par prisvenlige høretelefoner med adaptiv og justerbar støjreduktion. Du er dertil sikret, at de er i stand til at levere en klar, dynamisk og uforvrænget lyd, som JBL selv kalder for JBL Signature Sound. Derfor skal du ikke betvivle, at du får meget for pengene.

Adaptive Noise Cancelling

Det er helt op til dig selv at justere og bestemme, hvilke og hvor mange baggrundslyde, der skal blokeres af dine høretelefoner. Dette gør du nemt og hurtigt ved hjælp af JBL Headphones-appen. De er dog adaptive, hvorfor de også automatisk indstiller på støjreduktionen.

JBL kalder denne funktionalitet for Ambient Aware, og den sikrer blandt andet, at du kan høre bilerne, når du er ude at løbe. Med TalkThru-funktionen kan høretelefonerne selv sænke lydniveauet til et niveau, hvor du kan lytte til musik, mens du fører en dialog.

50 timers trådløs musik

Vær ikke bange for at løbe tør for strøm med disse høretelefoner fra JBL. De kan nemlig bryste sig af at have en batteritid på helt op til 50 timer. Ikke nok med det, så kan du lade batteriet op på kun to timer, og du kan få 4 timers spilletid med kun ti minutters opladning.

Skulle det alligevel ske, at du løber tør for strøm, kan du blot tilslutte kablet og fortsætte med at lytte til musik. JBL LIVE 460NC er også kompatibel med stemmestyring via enten Google Assistant eller Amazon Alexa, hvorfor du kan tage imod opkald, få oplæst SMS’er mv.

Specifikationer:

 • Vægt: 210 gram
 • Drivere: 40 mm
 • Impedans: 32 ohm
 • Følsomhed: 96 dB SPL/mW
 • Stemmestyring: Ja
 • Batteritype: Lithium-Ion
 • Batteritid: Op til 50 timer

Audio-Technica ATH-M60x

  • Dynamiske høretelefoner
  • Robust design med god holdbarhed

Sort audio technical on-ear headphones

i samarbejde med PriceRunner

Audio Technica ATH M60X er lukkede og dynamiske høretelefoner. Derudover er det et par høretelefoner, der kan garantere, at du får en klar lyd og tydelig bas-respons. Det kan du vide dig helt sikker på at få i et stort frekvensinterval, der lyder på mellem 15 Hz og 28 kHz.

Audio Technica har sørget for at forsyne deres ATH M60X to store 45 mm neodymium-enheder. De er blevet integreret i høretelefonerne på en sådan vis, at det er muligt at rotere dem 90 grader. Det gør det muligt kun at lytte med det ene øre, hvis det ønskes.

Kvalitetslyd og støjreduktion

Et af de vigtigste aspekter ved et par høretelefoner er naturligvis, at de er i stand til at producere kvalitetslyd. Vil du være sikker på, at du ender med at anskaffe dig et par høretelefoner, der producerer lyd i høj kvalitet, er Audio Technica ATH M60X et godt valg.

Ikke nok med, at de kan bryste sig af, at de producerer lyd i høj kvalitet, så er de også i stand til at isolere lyden i områder, hvor der er meget støj. Derfor kan du nyde din musik ganske uforstyrret, uanset om du sidder på en travl café eller hjemme ved skrivebodet.

Behagelige og holdbare

Audio Technica ATH-M60X har et robust, der kan holde til lidt af hvert. Der er derfor ikke nogen grund til at være bekymret om, hvorvidt det kan holde til, at du har det med i din taske til dagligt. Der er dog ikke gået på kompromis med komforten af denne årsag.

De holdbare ørestykker kan nemlig også bryste sig af at være yderst behagelige at have på. Derfor er der tale et par høretelefoner, man sagtens kan have på i længere tid ad gangen.  Det medfører, at disse høretelefoner er et godt valg, hvis de skal bruges i flere timer i streg.

Specifikationer:

 • Frekvensrespons: 15Hz – 28kHz
 • Impedans: 38 ohm
 • Indgangseffekt: 1600mW @ 1kHz
 • Følsomhed: 102dB
 • Drivere: 45 mm
 • Vægt: 200 gram

Skal jeg vælge over- eller on-ear høretelefoner?

Når du skal købe nye høretelefoner, er der flere ting, der skal være i fokus. Derfor er det et valg, du skal tage dig god tid til at træffe. Du skal nemlig sikre, at du ender med at købe det helt rette par høretelefoner, hvilket du bedst kan vurdere ud fra dine egne krav og behov.

En af de ting, du skal sørge for at finde ud af er, om du skal købe et par on- eller over-ear høretelefoner. Der er både fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor du skal vurdere, hvad du vægter højest, da der er stor forskel på, hvad folk mener er det vigtigste.

Skal du kun bruge dine høretelefoner i ny og næ, og har du ikke planer om at bruge dem i lang tid ad gangen? I så fald kan du sagtens nøjes med at købe et par on-ear høretelefoner. Forholder det sig derimod modsat, er et par on-ear høretelefoner næppe det bedste valg.

I stedet vil man i en sådan forbindelse være bedre stillet med et par over-ear høretelefoner. De er nemlig mere komfortable at have på end on-ear høretelefoner. Det er noget, man især vil få at føle, hvis man skal have dem på i flere timer i streg – og måske endda hver dag.

Når alt kommer til alt, er det dog op til dig selv at vurdere, hvad du mener, der er det rette valg for dig. Langt de fleste vil dog sætte pris på at have ofre en kende mere for at få et par over-ear høretelefoner. Det skyldes ganske enkelt, at den generelle oplevelse er bedre.

Derfor bør du vælge trådløse høretelefoner

Når du har besluttet dig for at gå på jagt efter et par nye høretelefoner, rådes du til at holde dig til de trådløse modeller. Det giver dig nemlig en betydeligt bedre oplevelse, at du ikke er tvunget til at have et kabel mellem dine høretelefoner og din enhed.

Til trods for, at du skal betale en kende ekstra, hvis du vil have en trådløs model, er det dog alle penge værd. Af denne grund bør du heller ikke tøve med at vælge trådløse høretelefoner. Dem er du heldigvis blevet præsenteret for en masse af i denne artikel.

I og med, at det i dag er de færreste, der ikke vil have et par trådløse høretelefoner, er det også de færreste modeller, der kommer på markedet, der ikke er det. Det er kun en fordel, da det sikrer, at du har et større udvalg af høretelefoner, du kan vælge mellem.

Desuden er de trådløse teknologier i dag så avancerede, at du ikke skal være bekymret for, at det medfører, at du taber lydkvalitet, hvis du lytter til musik trådløst. Sådan var det før i tiden, men de nyere teknologier leverer trådløs lyd uden det store kvalitetstab.

Derfor kan det ikke betale sig, at du ikke går efter et headset, der er trådløst. De fleste af dem har kabler med alligevel, så hvis du ikke får ladet dine høretelefoner op, betyder det ikke, at du ikke kan bruge dem. I et sådant tilfælde kan du nemlig blot bruge kablet.

Vælg høretelefoner med støjreduktion

Hvis du kigger rundt på nettet, når du skal købe dine høretelefoner, vil du med garanti støde på begrebet støjreduktion. På engelsk hedder det noise-cancellation. Det er ikke en funktion, som alle høretelefoner byder på, hvorfor det er noget, du skal være opmærksom på.

Vil du være sikker på, at du ender med at få den bedst mulige oplevelse, når du lytter til musik, ser en film eller på anden vis lytter til noget i dine høretelefoner, rådes du til at vælge et par høretelefoner med støjreduktion. Det gør nemlig rigtig meget for din oplevelse.

Det vil nemlig medføre, at de er i stand til at holde støj ude. Selvom du sidder på en travl café, hvor der bliver spillet musik, larmet og snakket, kan du koncentrere dig om det, du lytter til. Det kan også give dig en form for ro, hvis du f.eks. ofte kører med offentlig transport.

I dag har langt de fleste høretelefoner på markedet støjreduktion. Der er dog forskel på, hvor effektivt det er, hvorfor det er noget, du er nødt til at være opmærksom på, når du skal købe dig et par høretelefoner. Du skal nemlig sikre dig, at det er så effektivt, som muligt.

God idé at vælge høretelefoner med justerbar støjreduktion

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er altid, at støjreduktion er brugbart. Hvis du f.eks. gerne vil lytte til musik, men samtidig ønsker at kunne føre en dialog med en ven eller en kollega, er det ikke just behjælpeligt at have støjreducerende høretelefoner på.

Af denne grund bør du vælge et par høretelefoner med justerbar støjreduktion. Det vil nemlig medføre, at du kan skrue op og ned for støjreduktionen i dine høretelefoner. Hvis du skal tale med nogen eller bevæge dig ud i trafikken, kan du dermed blot skrue ned for det.

Vil du gerne lukke støj ude, mens du kører i offentlig transport eller skal du koncentrere dig om arbejde eller studie, mens du sidder på en larmende café? I så fald skruer du blot op for det. Derfor kan det på flere punkter vise sig at være en god idé med dette.

Hvad skal du bruge dine høretelefoner til?

Der er stor forskel på, hvad folk skal bruges deres høretelefoner til. Af den grund er der også stor forskel på, hvad der vil være det mest optimale valg for folk. Vil du være sikker på, at du ender med at købe et par høretelefoner, du bliver glad for, skal du vælge ud fra dine egne behov og formål.

Det vil sige, at du f.eks. ikke skal købe et tungt headset, der egentlig er lavet til at producere musik, hvis du skal bruge det på dine løbeture. Omvendt skal du heller ikke købe et sportsvenligt over-ear headset, hvis du blot skal bruge det hjemme ved skrivebordet.

Inden du går i gang med at lede efter din kommende høretelefoner, bør du derfor bruge lidt tid på at gøre op med dig selv, hvad du egentlig leder efter. Hvis du gør det, så gør du det også lettere for dig selv at finde frem til noget, der faktisk lever op til de krav, du har.

Skal du blot bruge det til at lytte til musik, se film mv., er der mange høretelefoner, der kan dække dine behov. Det kunne f.eks. være et Bose QC35 II eller et par Apple AirPods Max. Skal de derimod bruges til mere specifikke formål, bør du finde høretelefoner, der er lavet til dette.

Hvis du f.eks. skal bruge dem, når du producerer musik, er det vigtigt, at du anskaffer dig et par høretelefoner i en vis kaliber, der er lavet til dette. Skal du bruge dem, når de løber, skal du sikre, at de kan tåle sved, regn mv., og at de bliver siddende på hovedet, når du giver den gas.

Hvad koster et par gode høretelefoner?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad et par gode høretelefoner koster. Det er der op til flere gode grunde til, men det skyldes dog primært, at der er stor forskel på, hvad folk ser som være gode høretelefoner. Derfor er der også forskel på, hvad de koster.

Høretelefoner fås i et hav af prisklasser. De fleste af dem, der appellerer til masserne, koster et sted mellem 2.000 kr. og 3.500 kr. Der er nogen af dem, der er dyrere, mens andre er billigere. Skal man f.eks. have høretelefoner i studiekvalitet, vil prisen dog være en helt anden.

Det er igen noget, der vidner om, at der er stor forskel på, hvad de skal bruges til. Hvis du blot skal bruge dem i dagligdagen, og ikke til et specifikt formål, vil et headset fra f.eks. Sony eller Bose være glimrende. Skal du producere musik, er der andre og bedre muligheder.

I stedet for at have et stort fokus på, hvad dine nye høretelefoner koster, så hold i stedet fokus på at finde en model, der passer til dine krav og behov. Hvis blot du får opfyldt dine krav og dækket dine behov, har det ikke den store betydning, hvad de har kostet.

Datalife har anvendt disse kilder:

[su_divider top=”no”]

 1. Lifewire: 8 bedste on-ear headphones i 2018 – April 2018
 2. Thewirecutter: Bedste høretelefoner med støjreduktion – April 2018
 3. PCMAG: De Bedste høretelefoner i 2018 – April 2018
 4. CNET: Bedste on-ear høretelefoner for 2018 – Marts 2018
 5. Mobilnu: De bedste headset til musik – Marts 2018
 6. Jylllands-posten: Test af 10 trådløse hovedtelefoner