Bedste In-ear høretelefoner til prisen i test

Andreas Thomsen

Skrevet d. 29/08/2020 af Andreas Thomsen

Bedste in-ear høretelefoner til prisen

I denne guide får du gode råd til valg af de bedste in-ear høretelefoner i 2021. Det kan helt klart anbefales, at du skifter dine standard høretelefoner ud – Med et par rigtig gode høretelefoner fra et anerkendt mærke.

Alligevel vælger mange simpelthen ikke at gøre mere ud af lyden, og nøjes en standard model der følger samme med din nye smartphone. Ofte er lydkvaliteten ikke særlig god, men for det almindelige øre er det først noget man opdager når man har prøvet nogle gode høretelefoner.

Du kan finde rigtig mange in-ear-høretelefoner på det danske marked. Af denne grund kan det være svært at finde de bedste. Det er der flere årsager til, men det handler især om, at der er forskel på, hvad folk betragter som værende de bedste.

Hvis du skal købe et par in-ear-høretelefoner, er det derfor vigtigt at huske, at det er dine egne behov og ønsker, der skal diktere dit valg. Det handler ikke om at finde en testvinder eller en topmodel. Det handler ene og alene om at finde noget, der matcher dine krav.

Dette ændrer dog ikke på, at der findes høretelefoner, der er bedre end andre. Der er nemlig forskel på lydkvalitet, komfortniveau m.m. Af denne årsag er det vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, når du skal købe høretelefoner – uanset hvad du skal bruge dem til.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte med at lede, når du går på jagt efter nye høretelefoner? I så fald er du havnet det rette sted. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for en række af de bedste in-ear høretelefoner, hvorfor der naturligvis også er et par, der tiltaler netop dig.

In-ear høretelefoner er for alle

Om du bare bruger dine in-ear høretelefoner til mobilsnak eller musik under træningen, så er pengene for et par ekstra gode in-ear rigtig godt givet ud.

Konstruktionen på de høretelefoner der fulgte med din smartphone, vil ofte kun være “middelmådigt”, og forskellen er rigtig stor på de bedste in-ear høretelefoner og standard modellerne.

Du behøver ikke betale en formue for et par gode In-ear høretelefoner – Da nogle af de overkommelige giver en overraskende god lyd.

LÆS OGSÅ: Trådløse høretelefoner – Her er de 9 fedeste on-ear hørebøffer 

Her er de 7 bedste In-ear høretelefoner på markedet

Her får du overblikket over de 7 bedst i test in-ear høretelefoner til prisen 2021. Her finder du både dyre og billige høretelefoner, som giver en super god lydoplevelse.

Vi giver dig et frisk pust i udvalget fede høretelefoner på markedet lige her og nu.


Sony WF-1000XM4

 • Klar topmodel til dig, der ikke vil gå på kompromis
 • Lækker hi-fi-lyd og avanceret ANC

sorte ear-buds

i samarbejde med PriceRunner

Med Sony WF-1000XM4 får du et par True Wireless-høretelefoner, der bryster sig af ANC (støjreduktion) i særklasse. Du er sikret, at du får lækker hi-fi-lyd samt alle fordelene ved ANC, selvom der er tale om 100% trådløse in-ear-høretelefoner.

Desuden er alle dele nyudviklede, hvilket omfatter deres Integrated Processor V1. Denne processor er i stand til at udelukke mere støj end tidligere, ligesom de byder på forbedre ydeevne, nye  støjopfangende mikrofoner samt komfortable, støjisolerende earbud tips.

Udstyret med DSEE Extreme-teknologi

Sony har valgt at udstyre deres WF-1000XM4 med DSEE Extreme. Det er en teknologi, de selv har udviklet, som ved hjælp af intelligent opsampling er i stand til at give en markant forbedring af lyd, der stammer fra komprimerede musikfiler.

Hertil kommer den med LDAC, der er en anden specialudviklet lydteknologi fra Sony, som sikrer, at du kan streame lyd via Bluetooth, uden at opleve tab af kvalitet. Du skal derfor ikke være bekymret for, at lyden i disse høretelefoner er dårlig, selvom de er 100% trådløse.

Strøm til hele dagen

Det er bestemt ikke alle høretelefoner, der kan bryste sig af en lige do batteritid. Det er dog et punkt, hvor Sony WF-1000XM4 udmærker sig. De har nemlig hele otte timers spilletid samt yderligere to x otte timers spilletid lagret i det medfølgende ladeetui.

Derfor er du sikker på, at du kan nyde musik i høj kvalitet hele dagen med disse in-ear høretelefoner. Når du lægger dine ørestykker ned i det medfølgende etui, bliver opladningen helt automatisk startet. Desuden kan du give dem en timers yderligere spilletid på kun fem minutter.

Specifikationer:

 • Frekvensområde: 20-20.000 Hz
 • Batteritid: Otte timer
 • Bluetooth: LDAC, AAC, SBC
 • IP-certificering: IPX4
 • Vægt: 29 gram

Sennheiser Momentum True wireless 2 (pricerunner)

 • True Wireless-høretelefoner med ANC
 • Op til syv timers spilletid

sennheiser earbuds i metalgraa

i samarbejde med PriceRunner

Beslutter du dig for at købe et par MOMENTUM True Wireless 2 fra Sennheiser, får du et par eksklusive og 100% trådløse in-ear høretelefoner. De kan bryste sig af at have både Noise Cancelling (ANC), suveræn lydkvalitet såvel som brugervenlig touch-kontrol.

Du får derfor både en lækker musikoplevelse og en støjfri hverdag med ANC, uden at gå på kompromis med den trådløse frihed. Sennheiser har endda formået at gøre denne version mere kompakt, end den tidligere version, hvorfor de lette at have med i dagligdagen.

Fokus på suveræn lyd

Det er uden tvivl lyden, der er det helt store fokus i MOMENTUM True Wireless 2 fra Sennheiser. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at de er blevet udstyret med fornemme drivere, der løfter præstationerne op på et niveau, som man ikke tidligere har kunnet opleve på høretelefoner i denne kategori.

Desuden har de også tilføjet ANC og øget batteritiden dramatisk, selvom de har gjort dem mere kompakte end forgængeren. Dertil har de understøttelse for både aptX og AAC, hvorfor du er garanteret at få optimal lydkvalitet, uanset hvilken enhed, du streamer fra.

Op til syv timers musik på en opladning

Der er ikke nogen, der har lyst til at købe et par in-ear høretelefoner, der kommer til at tilbringe mere tid i opladeren end i ørerne. Det skal du dog ikke være bekymret for bliver aktuelt, hvis du beslutter dig for at købe et par MOMENTUM True Wireless 2.

Her er der nemlig tale om et par høretelefoner, der kan spille i helt op til syv timer på en enkelt opladning. Du kan endda oplade dem yderligere tre gang i det medfølgende etui. Derfor kan du have i alt 28 timers afspilning med dig i lommen.

Specifikationer:

 • ANC: Ja
 • Bluetooth: Version 5.1
 • Batteritid: 7 timer
 • Ladeetui: 21 timer
 • Frekvensområde: 5-21.000 Hz
 • IP-certificering: IPX4
 • Ladetid: 90 minutter
 • Vægt: 20 gram

Apple AirPods Pro

 • Aktiv støjreduktion, der giver altomsluttende lyd
 • Finjusterer musikken til udformningen af dit øre

i samarbejde med PriceRunner

Apple har udstyret deres AirPods Pro med to mikrofoner, hvilket skaber en uovertruffen støjreduktion. Den ene af de to mikrofoner vender ud af hovedtelefonerne, og har til formål at opfange den støj og de lyde, der er omkring dig.

Derudover er der også en mikrofon, der vender indad og skaber en helt særlig lyd, der fjerner støj fra omgivelserne. Det er medvirkende til, at du kommer til at opleve en nærmest magisk stilhed, hvorfor du får de bedste forudsætninger for lytte til, hvad du vil lytte til.

Få en fintunet lydoplevelse

Ikke alle får det samme ud af musik, når det bliver afspillet. Det er de godt klar over hos Apple. Derfor er deres AirPods Pro udstyret med Adaptive EQ, hvilket er en teknologi, der afspiller og finjusterer musikken baseret på din øreform.

Det er ensbetydende med, at du er garanteret, at du får en helt særlig lydoplevelse, når du lytter til musik gennem Apple AirPods Pro. Vil du gerne lukke lyd ind, kan du blot tænde for deres Transparency-tilstand, hvorefter de vil begynde at lukke lydene udefra ind igen.

Problemfri opsætning på Apple-enheder

Hvis du overvejer at købe et par AirPods Pro, er der en god chance for, at du i forvejen har et eller flere produkter fra Apple. Er det tilfældet, vil du kunne glæde dig over, at du kan klare opsætningen på få sekunder. Det skyldes, at de nemt kan genkende diverse Apple-produkter.

Hertil er det også værd at påpege, at den har IPX4-certificering, hvorfor du ikke skal bekymre dig om vand og sved. Det vil sige, at du sagtens kan bruge dem, selvom det regner. Det betyder dog ikke, at de er vandtætte, så hop ikke en tur i poolen med dem.

Specifikationer:

 • Batteritid: 4,5 timer
 • Forbindelse: Bluetooth
 • Farve: Hvid
 • Vægt: 5,4 gram pr. stk.
 • Vægt (Etui): 45,6 gram
 • IP-certificering: IPX4

JBL Reflect mini 2 – Bedste In-ear høretelefoner til sport og motion

  • God til prisen
  • Fantastisk til sport

Blaat traadloest headset

i samarbejde med PriceRunner

JBL Reflect er et par høretelefoner som høre til i letvægter gruppen. Denne type egner sig både til hobby motionister, og sportsfolk på et højere plan.

JBL Reflect mini BT er med indbygget bluetooth og er sved/vandafvisende hele vejen rundt.

Den levere en kraftfuld stereo lyd og med kraftig bas, som enhver motions har brug for under træningen.

Faktisk er de lige nu de bedste in-ear høretelefoner til sport med bluetooth funktion. Og prisen ligger også på et rimeligt fornuftigt niveau i forhold andre modeller.

Udover sport kan du også bruge dem til hverdag, og til din tablet enhed. JBL er med integreret mikrofon – Så du kan håndtere opkald fra direkte fra en iphone eller Android mobil.

Pasformen kan desuden reguleres via de ergonomiske sports ørespidser, som er inkluderet i pakken.

Pasformen er et af de vigtigste faktorer, som både er med til at isolere støjende elementer ude, og som giver et langt bedre lydoplevelse.

Designet er super lækkert og moderne, som fås i flere forskellige farver. En fuld opladet JBL reflect mini giver en samlet batteri driftstid op 8 timer – Hvilket er ganske tilfredsstillende for et par bluetooth høretelefoner.

Køb JBL Reflect mini 2 fordi

 • 3 forskellige passtørrelser
 • Opbevaringshylster
 • Har bluetooth 3.0 funktion
 • Vand og sved afvisende hele vejen rundt
 • Batteri holder op til → 10 timers musikafspilning


Klipsch T5M Wired

 • Kan bruges til alle enheder
 • God værdi for pengene

Sort in-ear headset med ledning

i samarbejde med PriceRunner

Klipsch T5M er ikke trådløse høretelefoner, hvilket har indflydelse på prisen. Søger du et prisvenligt alternativ, hvor du ikke også er nødt til at gå på kompromis med kvalitet og komfort, er T5M fra Klipsch et rigtig godt bud, hvis du kan acceptere et kabel.

Disse høretelefoner er baseret på de mere end 60 års erfaring, som Klipsch har med at lave højttalere. Derfor er du garanteret, at du får et par høretelefoner med fortrinlig lyd. Samtidig er de også udviklet med fokus på, at de skal være behagelige at have i ørerne.

Baseret på samme teknologi som biografhøjttalere

Klipsch er bl.a. kendt for deres biografhøjttalere til hjemmebrug. De er blevet hædret verden over, og det er den avancerede teknik herfra, der danner grundlaget for høretelefonerne i T5-serien. Det giver en sikkerhed for, at du får lyd i særklasse i disse høretelefoner.

De er udviklet og konstrueret med henblik på ren ydeevne. De er desuden designet til at være blandt de mest komfortable in-ear høretelefoner på markedet. Af denne grund er der ikke meget negativt at sige om disse, foruden at man acceptere, at de ikke er trådløse.

Egner sig til alle enheder

Disse høretelefoner er blevet udviklet specifikt til at blive brugt sammen med mobile enheder, men du kan bruge dem sammen med enhver enhed. Hvad enten din smartphone er iOS-, Android- eller Windows-baseret kan du få fuldt udbytte af disse høretelefoner fra Klipsch.

Desuden er de blevet udstyret med en simpel kontrol til at styre volumen, sangskift og mikrofon. Det medfører, at det er let at bruge dette sæt høretelefoner. Spiller du ofte på farten på Nintendo Switch e.l., vil dette headset også være glimrende i den forbindelse.

Specifikationer:

 • Drivere: 5 mm
 • Frekvensområde: 10 Hz – 19 kHz
 • Følsomhed: 98 dB
 • Vægt: 11,6 gram
 • Farve: Sort eller hvid

B&O Beoplay H5 – Bedste In-ear høretelefoner til musikelskere

 • Funktionsdygtige
 • Top lydkvalitet

B&O Beoplay H5

i samarbejde med PriceRunner

Denne model er den populæreste in-ear høretelefoner fra Bang & Olufsen med bluetooth funktion.

Batteridrift tiden ligger på 5 timer ved almindelig brug, og Beoplay H5 er helt fantastisk til hverdagsbrug, der levere et gedigent lydkvalitet, som giver mange konkurrenter baghjul.

Beoplay H5 har et super performance, og du kan konfigurere forskellige lydprofiler – Alt efter hvilken genre musik du lytter til.

Med en unik lydprofil kan du både indstille diskant, bas og dybe toner. Udover musik så er Beoplay H5 et par fantastiske tale headset, hvor støj samt unoder holdes helt ude under samtaler.

Designet er virkeligt smart, som har fået utroligt meget positivt respons. Og det samme kan man sige om den magnetiske lukning, som slukker for den, når de 2 øresnegle mødes.

Beoplay H5 kan også forvandles til en halskæde – Når den ikke er i brug, og det er super praktisk på mange fronter.

Kort fortalt er Bang & Olufsen Beoplay H5 helt klart en af de bedste in-ear høretelefoner med det fedeste lyd på markedet lige nu – Også på trods af den høje pris i forhold til mange andre in-ear høretelefoner.

Køb B&O Beoplay H5 mini fordi

 • Bedste in-ear høretelefoner hvad angår lydkvalitet
 • Har unikke lydprofler som kan tilpasses med Beoplay App
 • Har bluetooth 3.0 funktion
 • Ekslusivt design for musikelskere


Marshall mode EQ – Høretelefoner unikt design og bas-boost indstilling

Marshall mode EQ

Her har vi et par super seje rock høretelefoner i et klassisk velkendt Marshall design.

De minder rigtig meget om deres forstærkere, og trådløse højttalere, der skiller sig en hel del mere ud i forhold til alle andre.

Enten kan man lide looket eller ej, og det må være op til den enkelte brugere at vurdere.

Lad os anslå med det samme, at Marshall mode EQ ikke er de bedste høretelefoner til sport og motion, men derimod er de helt perfekte til byen, under transporten eller hverdagsbrug.

Det fede ved Marshall mode EQ er, at man kan indstille, hvor meget bas-boost man ønsker til musikken, og denne feature er der ikke mange andre headsets der har.

Uanset om man er til rock, house, mainstream eller klassisk musik, så kommer Marshall mode EQ godt ud af det hele vejen rundt.

Designet og byggekvaliteten er rigtig godt og er helt klart, det mest fremtrædende, som man lægger mærke til ved første øjekast.

I forhold til den lave pris – Så kan man næsten ikke få bedre høretelefoner i samme prisklasse, der lydmæssigt overgår Marshall mode EQ. Vil du ikke ofre flere penge end højst nødvendigt, så er disse Marshall de bedste du kan købe lige nu for under 500,00 kroner.

Køb Marshall mode EQ fordi

 • Sejt design i bedste Marshall stil
 • Bas-boost indstilling der passer til alle musikgenrer
 • Lav pris som er til at betale for
 • Har indbygget mikrofon og fjernbetjening

Sony WF-1000XM3

 • Fremragende lydkvalitet
 • Avanceret støjreduktion

WF-1000XM3 fra Sony er et par lækre True Wireless-høretelefoner med støjreduktion (ANC) i sin helt egen klasse. Derfor er du sikker på, at du får både lækker lydkvalitet og alle fordele ved ANC i et par ørepropper, der er 100% trådløse, og derfor meget mobile.

Det er høretelefoner, der er skabt til dig, der vil have den bedste lyd, men også et nydeligt design. Dertil er det høretelefoner dig, der gerne vil have, at de er nemme at have med i lommen. De udmærker sig på så mange punkter, at du får svært ved at finde bedre.

Optimal funktion hele dagen

Selve støjreduktionen i WF-1000XM3 er baseret på en række avancerede teknologier, der gør høretelefonerne i stand til at skræddersy lyden, som den passer til dig og dine aktiviteter. Hvis du ønsker at tilpasse og justere yderligere på det, kan det ske via en app.

I denne app er det bl.a. muligt at tilpasse dine høretelefoner til brug i tog, bus, fly, kontor eller andet. WF-1000XM3 er i stand til selv at finde ud af, om du befinder dig i den ene eller anden situation. Når det registreres, skifter den automatisk til den mest passende tilstand.

Op til seks timers spilletid

Vil du gerne være sikker på, at du ikke ender med at købe høretelefoner, der tilbringer mere tid i sit ladeetui, end i dine ører? I så fald bør du tage et kig på WF-1000XM3, da disse høretelefoner kan bryste sig af at have op til seks timers spilletid på en enkelt opladning.

Ikke nok med det, så har du også altid yderligere tre gange seks timer lige ved hånden i form af det medfølgende etui. Derfor kan du være helt sikker på, at du har strøm nok til at kunne lytte til musik i høj kvalitet hele dagen, hvis du skulle have et ønske om dette.

Specifikationer:

 • Frekvensområde: 20-20.000 Hz
 • Aktiv støjreducering: Ja
 • Batteritid: Op til seks timer
 • Ladeetui: 18 timer
 • Driver: 6 mm neodym driver
 • Vægt: 8,5 gram pr. stk.

Sony MDR-XB50AP – Billige høretelefoner med god lyd

Sony MDR-XB50AP

i samarbejde med PriceRunner

Sony MDR-XB50AP er et af de billigste høretelefoner på markedet, hvor det ikke går udover lydkvaliteten.

De er kompatible med alle smartphone og tablet enheder med jackstick indgang.

De er desuden ultra lette og nemme at have med på farten. Som næsten de eneste på markedet kan Sony MDR-XB50AP fås i 5 forskellige farver – Hvilket gør det meget attraktivt for børn og unge drenge og piger.

Selvfølgelig er lydkvalitet ikke på samme høje niveau, som nogle af de andre dyre headset i artikel, og alligevel er der ikke den store forskel.

Denne model er udstyret X-Bass, som gengiver en klublignende lyd, og giver lige dét pust ekstra – Hvis man er tilhænger af den elektroniske musik genre.

Ellers er lyden ret afbalanceret, som overgår andre standard modeller. Designet er ligeledes ganske pænt med et sporty look, og lever op til Sonys standard.

Mikrofonen sidder præcis, hvor den skal, og er meget praktisk under samtaler, som lader dig styre funktionen utrolig let.

Disse Sony høretelefoner er super gode til hverdagsbrug, og egner til dem, som bare ønsker sig et godt headset til billige penge – Hvor samtaler og afspilning af musik giver en acceptabel og optimal lyd.

Køb MDR-XB50AP fordi

 • Du får en optimal lyd både i musik og mobilsnak
 • X-Bass til elektronisk musik
 • Sporty design der giver et cool look
 • Meget billig i anskaffelse (Under 300,00 kroner)

Sony MDR-ex650ap – Bedst i test vinder hos lyd & billede 2016

Sony MDR-XB50AP

i samarbejde med PriceRunner

Sony er for mange det foretrukne mærke indenfor elektronik, og netop valg af fede høretelefoner giver det også god mening.

Sony MDR-ex650ap vandt faktisk i foråret 2016 en flot pris – For året bedste in-ear høretelefoner marts 2016. Sony har virkeligt gjort det godt, og det skal de have en stor ros for.

Det fede ved netop disse Sony headset er, at de kan købes til en billig pris for den nette sum af cirka 400,00 kroner.

Sonys headset levere en ren musikalsk lyd i overraskende god kvalitet. Og det gælder også ved brug af almindelig mobilsnak, hvor lyden går helt klart igennem uden unoder eller støj. Kontrollen eller fjernbetjening er desuden meget enkel, som indeholder kun 1 knap – Men kan kombineres ved hjælp af en særlig Applikation, der hentes gratis ned til din smartphone.

Eneste minus er at Sony MDR-ex650ap ikke har en volume kontrol, og det kan trække det samlede karakter en smule ned. Høretelefonerne er udført i messing kabinet, der ud over det stilfulde design går ind og undertrykker uønsket vibration.

Det giver klar og behagelig lyd, som er et kæmpe plus. Både jazz, radio nyheder og akustisk musik har en dejlig, og yndig lyd uden at være for voldsomt.

Når det kommer til det elektroniske genre så fungere det stort set lige så godt. Sony MDR-ex650ap er virkelig en arbejdshest med power, som kan tåle at blive presset med tungt elektronisk musik.

Kort fortalt kan man sige, at Sony virkeligt imponere på mange fronter i forhold til den lave pris. Og der er slet ikke sige noget til, at Sony MDR-ex650ap headset nok har været det mest solgte høretelefoner i 2016.

Køb Sony MDR-ex650ap fordi

 • Billig pris som alle kan være til
 • Messingkabinet der minimere forvræning
 • Fremragende lydkvalitet i alle genre
 • Rillet ledning for forhindring af krølning

Hvordan vælger jeg de bedste in-ear-høretelefoner?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange in-ear-høretelefoner på det danske marked. Af den grund kan det også være svært at finde frem til netop de høretelefoner, der er den bedste løsning for dig, set i forhold til dine krav og behov.

Når du skal købe nye høretelefoner, skal du derfor lægge ud med at finde ud af, hvad dine behov og præferencer er. Det er nemlig dem, der er afgørende for, hvilke af de mange forskellige høretelefoner, der vil være det bedste valg for dit vedkommende.

Hvis det er første gang du skal købe et sådant par høretelefoner, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du egentlig skal holde fokus på. Heldigvis kan du herunder læse om, hvilke parametre, der bør være i fokus, når du skal vælge blandt de mange in-ear høretelefoner.

1. Trådløs eller kablet?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du vil have et trådløst headset. Det er langt fra alle høretelefoner, der er trådløse, hvorfor det er noget, du bør gøre dig overvejelser om, inden du kaster dig ud i at lede efter et par høretelefoner.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor du skal vurdere, hvad du finder vigtigst. At du slipper for et kabel, er selvfølgelig en fordel i sig selv. Vælger du derimod et par høretelefoner med kabel, vil du – i de fleste tilfælde – kunne spare penge.

Der bør dog ikke være nogen tvivl om, at du hurtigt kommer til at sætte pris på, at du vælger en trådløs løsning. Det giver dig nemlig en helt anden frihed, når du bruger dine høretelefoner, ligesom det medfører, at du kan bruge dem i et hav af sammenhænge.

Hvis du har i sinde at bruge dem, når du dyrker motion, træner i et fitnesscenter eller når du rejser med offentlig transport, vil det være fordelagtigt, at de er trådløse. Dermed undgår du nemlig, at du får viklet kablet ind i noget, hvilket naturligvis kan være til stor irritation.

2. Vær opmærksom på batteritiden

Har du planer om at skulle købe et par trådløse høretelefoner, er det vigtigt, at du holder øje med batteritiden på dem. De vil nemlig ikke være meget værd for dig, hvis de hele tiden skal være i deres ladeetui, fordi de er løbet tør for strøm, efter at du har gjort brug af dem.

I denne forbindelse er det vigtigt, at det er gjort klart, at det er langt fra alle høretelefoner, der kan bryste sig af den samme batteritid. Faktisk vil du komme ud for, at der kan være op mod 4-5 timers forskel på batteritiden på de forskellige høretelefoner på det danske marked.

Ved du på forhånd, at der er tale om et par høretelefoner, der kommer til at være rigtig meget i brug, skal du ikke tøve med at betale en kende ekstra for et par høretelefoner med bedre spilletid. Det vil du nemlig prise dig lykkelig for at have gjort, når du begynder at tage dem i brug.

Heldigvis bliver batteriteknologierne kun bedre og bedre, og i dag finder du rigtig mange in-ear høretelefoner, der er forsynet med kraftfulde batterier med god spilletid. Mange af dem kan du endda købe til lave priser holdt op imod, hvad du får for pengene.

3. Skal de have støjreduktion (ANC)?

I dag bliver det mere og mere normalt, at høretelefoner er udstyret med støjreduktion. Det er især noget, som er gældende for over-ear høretelefoner. Der findes dog talrige eksempler på in-ear modeller, der også kan bryste sig af at være udstyret med aktiv elektronisk støjreduktion.

Det er en fordel at vælge høretelefoner med ANC. Det betyder nemlig, at dine høretelefoner automatisk vil dæmpe støjen fra dine omgivelser, så du kan koncentrere dig om, hvad du lytter til. Det gør sig gældende, hvad enten du lytter til musik, lydbog, podcast e.l.

I dagligdagen er det bestemt noget, du vil sætte pris på, men det vil særligt være en funktion, som bliver værdsat, hvis du ofte rejser med tog, bus eller fly. Det giver dig nemlig mulighed for at frasortere støj fra motor, andre passagerer og deslige.

Det bedste af det hele er, at der ikke er nogen bivirkninger ved at bruge ANC. Det eneste, det har af konsekvenser er, at dine høretelefoner sluger en smule mere strøm. Det er dog godt givet ud, da det er med til at give dig en helt anden musikoplevelse.

4. Skal de bruges til sport og motion?

Hvis du har planer om at bruge dine nye høretelefoner, når du dyrker sport eller motion, skal dette inddrages i dine overvejelser forud for købet. Det er nemlig langt fra alle in-ear høretelefoner, der egner sig til at blive brugt i en sådan sammenhæng.

Det er vigtigt, at der er tale om et par høretelefoner, der som minimum har en IPX4-certificering. Det sikrer nemlig, at der er tale om høretelefoner, der er resistente overfor vand og sved. Det er selvsagt et aspekt, der er vigtigt, hvis du skal bruge dem, når du dyrker motion, da du vil ende med at svede.

Ikke nok med det, så er det også vigtigt, at de har en god pasform. Når de bliver brugt til en form for sport eller motion, skal de nemlig sidde godt i dine ører, så de ikke falder ud. Derfor skal de kunne modstå, at du f.eks. laver lettere atypiske bevægelser med hovedet mv.

5. Forskel på komfortniveauet

I og med, at dine høretelefoner skal sidde inde i dine ører, er det vigtigt, at du har fokus på komfortniveauet, når du skal vælge. Det er nemlig ikke alle modeller, der kan bryste sig af at være lige komfortable. Derfor er du selvsagt nødt til at være opmærksom på dette.

Det er en god idé at gå efter et par høretelefoner, hvor der er brugt god tid på at udvikle selve ørepropperne. Det er nemlig noget, der giver dig langt bedre forudsætninger for, at de er komfortable at have i ørerne. Det gælder især, hvis de skal sidde der i lang tid.

Du kan dog også overveje at købe et par, hvor der er ekstra ørepopper med i forskellige størrelser. Dermed kan du nemlig vælge den størrelse, der er den bedste for dit vedkommende. Det er dog langt fra alle høretelefoner, der kommer med flere ørepropper.

Hvorfor vælge in-ear høretelefoner?

Når du skal købe høretelefoner, har du mange muligheder. Du kan vælge mellem både in-, on- og over-ear høretelefoner. De har hver især deres egne fordele og ulemper, hvorfor der ikke er ét valg, der kan tolkes som værende det bedste valg af høretelefoner.

Det betyder naturligvis, at der også er en række fordele forbundet med at vælge in-ear modeller. En af de klare fordele er, at du her får et par høretelefoner, der lader lyden strømme direkte ind i din øregang, hvilket – for mange – giver en helt anden oplevelse, når de lytter til musik.

Derudover er det også et oplagt valg for dig, der ikke har lyst til at bære rundt på et stort headset. De fleste in-ear høretelefoner kan du nemlig blot have med i lommen. Det er endda også gældende, hvis du vælger et par, der bliver leveret med et ladeetui.

På trods af, at de ikke dækker dine ører helt, kan de alligevel give dig en god lyd og støjreduktion. Det skyldes naturligvis, at de er udviklet til at sende lyd direkte ind i øregangen. For at sikre den bedst mulige oplevelse, er det dog vigtigt, at ørepropperne passer til størrelse og formen på dine ører.

Endvidere er det også værd at nævne, at de er bedre end både on- og over-ear høretelefoner, når det kommer til fitness, løb, cykling mv. Her kan det virke for bøvlet og nærmest ubehageligt at være iført et stort headset, hvad end det er on- eller over-ear.

Hvad koster gode in-ear høretelefoner?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad du skal betale for et par gode høretelefoner. Den primære årsag til dette er, at der er stor forskel på, hvad folk betragter som værende gode in-ear høretelefoner. Derfor er der naturligvis også forskel på, hvad folk skal betale.

Hvis du stiller høje krav til lydkvalitet, ANC mv., så skal du naturligvis også være indstillet på, at du skal betale en højere pris. Dog betyder det ikke, at du blot kan købe dig et par billige høretelefoner, hvis ikke du har specielt høje krav.

Vælger du en af de helt billige løsninger, kan du nemlig vide dig sikker på, at du ikke får et hverken komfortabelt, kvalitetsrigtigt eller velspillende headset. Derfor ender du sandsynligvis også med at fortryde, hvis du går på kompromis.

At du kan ende med at gå på kompromis er især gældende, da du kan få nogle af de bedste in-ear høretelefoner på markedet for mindre end 2.000 kr. Vil du blot være sikker på, at de leverer en god lyd og er komfortable at bruge, kan du ofte slippe med halvdelen af det.

Datalife har anvendt disse kilder:

[su_divider top=”no”]

 1. PCMAG: Bedste earbuds (in-ear høretelefoner) 2018 – April 2018
 2. Techradar: De bedste in-ear høretelefoner i 2018 – Marts 2018
 3. Whathifi: Bedste in-ear headphones– April 2018
 4. CNET: Bedste in-ear høreteleofoner for 2018 – Marts 2018
 5. Headphonesaddict: 15 bedste earbuds til pengene – Marts 2018
 6. Søndagsavisen: Bedste in-ear høretelefoner vi har råd til – April 2016
 7. Lyd og billede: Test af 8 in-ear høretelefoner – Februar 2015
Huskeseddel