Bedste In-ear høretelefoner til prisen

I denne guide får du gode råd til valg af de bedste in-ear høretelefoner i 2020. Det kan helt klart anbefales, at du skifter dine standard høretelefoner ud – Med et par rigtig gode høretelefoner fra et anerkendt mærke.

Mange vælger simpelthen ikke at gøre mere ud af lyden, og nøjes en standard model der følger samme med din nye smartphone.

Ofte er lydkvaliteten ikke særlig god, og der mangel på en del dybde i basen. Ved en opgradering kan få meget mere glæde og en væsentlig forbedret lydkvalitet.

In-ear høretelefoner er for alle

Om du bare bruger dine in-ear høretelefoner til mobilsnak eller musik under træningen, så er pengene for et par ekstra gode in-ear rigtig godt givet ud.

Vi anbefaler altid at udskifte de billige modeller, som følger med en smartphone.

Konstruktionen vil ofte kun være “middelmådigt”, og forskellen er rigtig stor på de bedste in-ear høretelefoner og standard modellerne.

Du behøver ikke betale en formue for et par gode In-ear høretelefoner – Da nogle af de billige giver en overraskende god lyd.

LÆS OGSÅ: Trådløse høretelefoner – Her er de 9 fedeste on-ear hørebøffer 

Her er de 7 bedste In-ear høretelefoner på markedet

Her får du overblikket over de 7 bedst i test in-ear høretelefoner til prisen 2020. Her finder du både dyre og billige høretelefoner, som giver en super god lydoplevelse.

Vi giver dig et frisk pust i udvalget fede høretelefoner på markedet lige her og nu.


JBL Reflect mini BT – Bedste In-ear høretelefoner til sport og motion

JBL Reflect mini BT

669,00Proshop.dk

JBL Reflect er et par høretelefoner som høre til i letvægter gruppen. Denne type egner sig både til hobby motionister, og sportsfolk på et højere plan.

JBL Reflect mini BT er med indbygget bluetooth og er sved/vandafvisende hele vejen rundt.

Den levere en kraftfuld stereo lyd og med kraftig bas, som enhver motions har brug for under træningen.

Faktisk er de lige nu de bedste in-ear høretelefoner til sport med bluetooth funktion. Og prisen ligger også på et rimeligt fornuftigt niveau i forhold andre modeller.

Udover sport kan du også bruge dem til hverdag, og til din tablet enhed. JBL er med integreret mikrofon – Så du kan håndtere opkald fra direkte fra en iphone eller Android mobil.

Pasformen kan desuden reguleres via de ergonomiske sports ørespidser, som er inkluderet i pakken.

Pasformen er et af de vigtigste faktorer, som både er med til at isolere støjende elementer ude, og som giver et langt bedre lydoplevelse.

Designet er super lækkert og moderne, som fås i flere forskellige farver. En fuld opladet JBL reflect mini giver en samlet batteri driftstid op 8 timer – Hvilket er ganske tilfredsstillende for et par bluetooth høretelefoner.

Køb JBL Reflect mini BT fordi

 • De levere en super god lydoplevelse
 • Har bluetooth 3.0 funktion
 • Vand og sved afvisende hele vejen rundt
 • Batteri holder op til → 8 timers musikafspilning


B&O Beoplay H5 – Bedste In-ear høretelefoner til musikelskere

B&O Beoplay H5

768,00ComputerSalg.dk 881,00Skiftselv.dk 908,00Proshop.dk 908,00CDON.dk

Bang & Olufsen Beoplay H5 er skabt til musikentusiaster, som sætter en stor pris på prestige, design og lækker lyd oplevelse.

Denne model er den populæreste in-ear høretelefoner fra Bang & Olufsen med bluetooth funktion.

Batteridrift tiden ligger på 5 timer ved almindelig brug, og Beoplay H5 er helt fantastisk til hverdagsbrug, der levere et gedigent lydkvalitet, som giver mange konkurrenter baghjul.

Beoplay H5 har et super performance, og du kan konfigurere forskellige lydprofiler – Alt efter hvilken genre musik du lytter til.

Med en unik lydprofil kan du både indstille diskant, bas og dybe toner. Udover musik så er Beoplay H5 et par fantastiske tale headset, hvor støj samt unoder holdes helt ude under samtaler.

Designet er virkeligt smart, som har fået utroligt meget positivt respons. Og det samme kan man sige om den magnetiske lukning, som slukker for den, når de 2 øresnegle mødes.

Beoplay H5 kan også forvandles til en halskæde – Når den ikke er i brug, og det er super praktisk på mange fronter.

Kort fortalt er Bang & Olufsen Beoplay H5 helt klart en af de bedste in-ear høretelefoner med det fedeste lyd på markedet lige nu – Også på trods af den høje pris i forhold til mange andre in-ear høretelefoner.

Køb B&O Beoplay H5 mini BT fordi

 • Bedste in-ear høretelefoner hvad angår lydkvalitet
 • Har unikke lydprofler som kan tilpasses med Beoplay App
 • Har bluetooth 3.0 funktion
 • Ekslusivt design for musikelskere


Libratone Q Adapt in-ear – Bedste In-ear høretelefoner til iphone

Libratone Q Adapt in-Ear

332,00Proshop.dk 332,00Skiftselv.dk 337,00ComputerSalg.dk 341,00Wattoo.dk

Dette headset er afgørende det bedste in-ear høretelefon til din iPhone mobil.

Og dét er der flere grunde til. Libratone Q Adapt kan nemlig styre støjreduktionen fra en applikation der fungere rigtig godt.

Med appen kan du faktisk slå støjreduktionen helt fra – Så du kan høre, hvad der sker omkring dig, og det er de færreste høretelefoner, som kan det.

Designet er ligeledes rigtig lækkert, og som matcher alle iphone mobiler. Lydmæssigt levere Libratone Q Adapt en enestående lydkvalitet med dyb bas som rigtig mange musikentusiaster er vilde med.

Pasformen er virkelig god og der medfølger fire forskellige ørepropper størrelser med i pakken.

Selvom Libratone Q Adapt kan virke dyrt i forhold til mange andre mobil høretelefoner, så er pengene rigtig givet ud for et kvalitetsprodukt, der virker hver gang. Mange er måske nervøse for, at de går i stykker i tasken eller jakkelommen – På grund af de er lavet i let metal og plastik.

Det skal man ikke være synderligt bekymret over, da Libratone Q Adapt er bygget til at have med på farten.

De fungere også fremragende til almindelig mobilsnak, og uden hverken nogen former på støj eller reduceret lyd.

Er du stor Apple fan og ønsker 100% match til din iphone – Er Libratone høretelefoner lige dét, din iphone skal forkæles med.

Køb Libratone Q Adapt fordi

 • Passer 100 % sammen med alle iphones
 • Lækkert metal design og stil
 • Støjreduktion kan styres via en Applikation
 • Lyden både god til mobilsnak og musik afspilning


Marshall mode EQ – Høretelefoner unikt design og bas-boost indstilling

Marshall mode EQ

494,00ComputerSalg.dk

Her har vi et par super seje rock høretelefoner i et klassisk velkendt Marshall design.

De minder rigtig meget om deres forstærkere, og trådløse højttalere, der skiller sig en hel del mere ud i forhold til alle andre.

Enten kan man lide looket eller ej, og det må være op til den enkelte brugere at vurdere.

Lad os anslå med det samme, at Marshall mode EQ ikke er de bedste høretelefoner til sport og motion, men derimod er de helt perfekte til byen, under transporten eller hverdagsbrug.

Det fede ved Marshall mode EQ er, at man kan indstille, hvor meget bas-boost man ønsker til musikken, og denne feature er der ikke mange andre headsets der har.

Uanset om man er til rock, house, mainstream eller klassisk musik, så kommer Marshall mode EQ godt ud af det hele vejen rundt.

Designet og byggekvaliteten er rigtig godt og er helt klart, det mest fremtrædende, som man lægger mærke til ved første øjekast.

I forhold til den lave pris – Så kan man næsten ikke få bedre høretelefoner i samme prisklasse, der lydmæssigt overgår Marshall mode EQ. Vil du ikke ofre flere penge end højst nødvendigt, så er disse Marshall de bedste du kan købe lige nu for under 500,00 kroner.

Køb Marshall mode EQ fordi

 • Sejt design i bedste Marshall stil
 • Bas-boost indstilling der passer til alle musikgenrer
 • Lav pris som er til at betale for
 • Har indbygget mikrofon og fjernbetjening

Sony MDR-ex650ap – Bedst i test vinder hos lyd & billede 2016

Sony MDR-XB50AP

432 kr.Proshop.dk

Sony er for mange det foretrukne mærke indenfor elektronik, og netop valg af fede høretelefoner giver det også god mening.

Sony MDR-ex650ap vandt faktisk i foråret 2016 en flot pris – For året bedste in-ear høretelefoner marts 2016. Sony har virkeligt gjort det godt, og det skal de have en stor ros for.

Det fede ved netop disse Sony headset er, at de kan købes til en billig pris for den nette sum af cirka 400,00 kroner.

Sonys headset levere en ren musikalsk lyd i overraskende god kvalitet. Og det gælder også ved brug af almindelig mobilsnak, hvor lyden går helt klart igennem uden unoder eller støj. Kontrollen eller fjernbetjening er desuden meget enkel, som indeholder kun 1 knap – Men kan kombineres ved hjælp af en særlig Applikation, der hentes gratis ned til din smartphone.

Eneste minus er at Sony MDR-ex650ap ikke har en volume kontrol, og det kan trække det samlede karakter en smule ned. Høretelefonerne er udført i messing kabinet, der ud over det stilfulde design går ind og undertrykker uønsket vibration.

Det giver klar og behagelig lyd, som er et kæmpe plus. Både jazz, radio nyheder og akustisk musik har en dejlig, og yndig lyd uden at være for voldsomt.

Når det kommer til det elektroniske genre så fungere det stort set lige så godt. Sony MDR-ex650ap er virkelig en arbejdshest med power, som kan tåle at blive presset med tungt elektronisk musik.

Kort fortalt kan man sige, at Sony virkeligt imponere på mange fronter i forhold til den lave pris. Og der er slet ikke sige noget til, at Sony MDR-ex650ap headset nok har været det mest solgte høretelefoner i 2016.

Køb Sony MDR-ex650ap fordi

 • Billig pris som alle kan være til
 • Messingkabinet der minimere forvræning
 • Fremragende lydkvalitet i alle genre
 • Rillet ledning for forhindring af krølning

Sony MDR-XB50AP – Billige høretelefoner med god lyd

Sony MDR-XB50AP

212,00Proshop.dk 245 kr.ComputerSalg.dk 291 kr.CDON.dk

Sony MDR-XB50AP er et af de billigste høretelefoner på markedet, hvor det ikke går udover lydkvaliteten.

De er kompatible med alle smartphone og tablet enheder med jackstick indgang.

De er desuden ultra lette og nemme at have med på farten. Som næsten de eneste på markedet kan Sony MDR-XB50AP fås i 5 forskellige farver – Hvilket gør det meget attraktivt for børn og unge drenge og piger.

Selvfølgelig er lydkvalitet ikke på samme høje niveau, som nogle af de andre dyre headset i artikel, og alligevel er der ikke den store forskel.

Denne model er udstyret X-Bass, som gengiver en klublignende lyd, og giver lige dét pust ekstra – Hvis man er tilhænger af den elektroniske musik genre.

Ellers er lyden ret afbalanceret, som overgår andre standard modeller. Designet er ligeledes ganske pænt med et sporty look, og lever op til Sonys standard.

Mikrofonen sidder præcis, hvor den skal, og er meget praktisk under samtaler, som lader dig styre funktionen utrolig let.

Disse Sony høretelefoner er super gode til hverdagsbrug, og egner til dem, som bare ønsker sig et godt headset til billige penge – Hvor samtaler og afspilning af musik giver en acceptabel og optimal lyd.

Køb MDR-XB50AP fordi

 • Du får en optimal lyd både i musik og mobilsnak
 • X-Bass til elektronisk musik
 • Sporty design der giver et cool look
 • Meget billig i anskaffelse (Under 300,00 kroner)

Sennheiser Momentum in-ear G – God stereolyd til rytmisk og elektronisk musik

Sennheiser Momentum in-Ear G

Sennheiser Momentum in-ear G er helt klart et af markedets absolut bedste in-ear høretelefoner til house, dance, techno og generelt elektronisk musik.

Stereo lyden er virkeligt cool, hvor basgengivelsen er helt fantastisk, og gør en kæmpe forskel, når man lytter til rytmisk musik.

For nogle vil bassen måske være en anelse for voldsomt, og derfor anbefales den ikke – Hvis du kun lytter til akustisk, klassisk eller jazz musik.

Ser man på designet er det tydeligt at se, der er blevet brugt mange timer på at gøre dem så attraktive som overhovedet muligt. Det taler en klar, og konsistent sprog, som næsten overgår alle andre høretelefoner i samme prisklasse.

De er virkelig lækre og kompromisløse, og materialet er i højeste klasse, som taler for sig selv.

Sennheiser Momentum in-ear G kan også bruges, som et almindeligt headset og volumen kan styres via fjernbetjeningen, der gør det hele meget lettere.

Pasformen er også tilpas god, og ergonomisk med en justerbare vinkel. Propperne tilpasser sig så godt til ørerne, at man rent faktisk ikke bemærker, at man har dem på. Du slipper derfor helt for overophedning og irritation med Sennheiser Momentum in-ear G.

Høretelefonerne kan bruges til alle smartphone og tablet enheder med jack stik 3,5 – Så på den front er der ingen begrænsninger, uanset om du Apple eller Samsung tilhænger.

Så konklusionen er, at Sennheiser Momentum in-ear G er de bedste in-ear høretelefoner alt slags elektronisk musik, og kommer helt klart med det fedeste byggekvalitet til prisen.

Køb Sennheiser Momentum in-ear G fordi:

 • Bedste in-ear høretelefoner til elektronisk musik
 • Ergonomisk med lille nano lydtunnel der giver bedre pasform
 • Brugervenlig med multifunktions fjernbetjening
 • Robust byggekvalitet og lækkert design

Datalife har anvendt disse kilder:

 1. PCMAG: Bedste earbuds (in-ear høretelefoner) 2018 – April 2018
 2. Techradar: De bedste in-ear høretelefoner i 2018 – Marts 2018
 3. Whathifi: Bedste in-ear headphones– April 2018
 4. CNET: Bedste in-ear høreteleofoner for 2018 – Marts 2018
 5. Headphonesaddict: 15 bedste earbuds til pengene – Marts 2018
 6. Søndagsavisen: Bedste in-ear høretelefoner vi har råd til – April 2016
 7. Lyd og billede: Test af 8 in-ear høretelefoner – Februar 2015