15 smarte cover til iphone Xs

Opdateret maj 2024. 

Andreas Thomsen

Skrevet d. 12/02/2020 af Andreas Thomsen

Cover til iphone Xs

Din slanke og trendy iPhone Xs er en skrøbelig sag – det ved du allerede!

Er du bange for, at et beskyttende cover vil gøre det af med al iPhonen’s æstetik og lækre design og få den til at se lidt kluntet ud?

Et cover til iPhone Xs kan sagtens være stilfuldt, elegant og samtidigt godt beskyttende.

Der findes covers i syntetiske materialer og covers i naturlige materialer, og hver type materiale har sine egne fordele. Nogle covers har praktiske lommer til kort og sedler og kan bruges som tegnebog, andre kan foldes om til støttefod for iPhonen.

Vi har udvalgt 15 af de lækreste, mest stilfulde, innovative og praktiske covers til iPhone Xs. Alle er af god kvalitet og samtidigt vidt forskellige, så du har mulighed for at finde et cover til iPhone Xs, som passer til din helt personlige stil.

Husk også at se efter en Qi oplader og en powerbank til din smartphone, som kan redde din dag.


Luca flipcover i PU læder med kortholder

Luca flipcover i PU læder

Se flere iPhoner X covers her

Praktisk cover til iPhone Xs, som både er Pung og iPhone cover i samme.

Luca flipcover er lavet af sort, slidstærkt PU læder. PU læder består af garvede oksehuder, som er behandlet med plastikmaterialet polyuretan og derved opnår en ekstra resistent overflade.

På indersiden har coveret tre små lommer til kort og en større lomme til sedler.

Der er åbninger til kameraet, til opladerstikket og til de øvrige knapper og indgange, som findes på en iPhone Xs.

Coveret kan flippes bagover, så iPhonen får en støttefod, der holder den i en skrå landskabsposition, perfekt til at se videoer eller billeder på.

Flipcoveret beskytter iPhonen både bagved og langs alle kanterne. Skærmen beskyttes også, når coveret er lukket sikkert sammen med den usynlige magnetlukning.


Fedt retro TPU iphone Xs cover

Fedt retro TPU iphone Xs cover

Se flere iPhoner X covers her

Dette fede cover til iPhone Xs er printet, så det fuldstændigt ligner et klassisk kassettebånd, – måske bare en anelse større. 

Coveret er lavet af TPU, som er en blanding af silikone, plastik og gummi. Det er utrolig elastisk og derfor nemt at tage på og af iPhonen, uden at det mister sin form.

Samtidigt er det, på grund af sit store indhold af plastik, meget stærkt og har desuden en lang levetid.

Retro coveret giver en god gribesikkerhed om den ellers glatte iPhone Xs. Coveret har åbninger til oplader, kamera, højtalere og alle andre indgange og knapper på denne model.


Hybrid hard case cover til iphone Xs

Hybrid hard case cover til iphone Xs

Se flere iPhoner X covers her

Her får du et cover til iPhone Xs med et cool look i sorte nuancer. Coveret har et dobbelt lag beskyttelse men er alligevel ikke meget tykkere end iPhonen i sig selv.

Hybrid hard case coveret består af ét lag fremstillet af TPU, som er en blanding af silikone, plastik og gummi. Og et andet lag, som er fremstillet af hård plastik.

Ved at sætte de to lag sammen, opnår iPhonen den ultimative beskyttelse, som både er elastisk og gummiagtig og samtidig hård, modstandsdygtig og slidstærk.

Når iPhonen tabes på gulvet, vil den i mange tilfælde støde et af sine hjørner ned i gulvet først. Derfor er coveret også ekstra tykt lige netop i de fire hjørner, så slaget ikke skader iPhonen på nogen måde.

Hybrid hard case coveret har alle de nødvendige åbner og indgange til iPhone X og Xs.


Håndværker coveret til alle handymen med iphone Xs

Håndværker coveret til alle handymen med iphone Xs

Se flere iPhoner X covers her

Her er coveret til de personer, som ikke altid befinder sig i et støvfrit rum og har nyvaskede hænder, når de bruger deres iPhone.

Dette cover til iPhone Xs er det ultimative håndværker cover, som giver din iPhone mere resistens i ethvert arbejdsmiljø.

Coveret er lavet af TPU og PU, som sørger for en fleksibel og stødsikker beskyttelse. Håndværkercoveret sidder ekstra stramt ind til iPhonen ved hjælp af en indsat stiver.

Stiveren sørger også for, at iPhonen ikke risikerer at blive bøjet, hvilket er den arbejdsskade, som typisk sker for smartphones.

Dette cover til iPhone Xs dækker både bagsiden og siderne af iPhonen. Den tykke kant, som stikker op over skærmen, tager imod slaget, så skærmen ikke bliver smadret, hvis iPhonen skulle blive tabt på gulvet.      

Coveret har åbninger til kamera og højtaler, mens opladerindgangen kan dækkes til, så der ikke ryger støv og skidt ind. 

Trods stor beskyttelse er coveret relativt slankt.


Tyndt silikone cover til iphone Xs i god kvalitet

Tyndt silikone cover til iphone Xs i god kvalitet

Se flere iPhoner X covers her

Er du vild med din iPhones enkle og tidløse aspekt?

Så er her coveret, som ikke går på kompromis med Apple’s design og beskytter på bedst mulig vis uden at ændre din iPhone’s udseende. 

Coveret er lavet af ultratyndt, blødt og gennemsigtigt kvaliltetssilikone. Selv med coveret på kan din iPhone let glide op og ned af lommen på et par jeans uden at sætte sig fast.

Normalt sætter gummicovers sig ellers fast og fylder som regel også for meget til at passe ind i en bukselomme.   

Coveret har åbninger til alle indgange samt kamera i en iPhone Xs.


Super sejt cover til iphone Xs i gennemsigtig polypropylen

Super sejt cover til iphone Xs i gennemsigtig polypropylen

Se flere iPhoner X covers her

Det tyndeste cover du overhovedet kan finde til din iPhone Xs. Polypropylen er det kunstfiber, som har den laveste vægt overhovedet blandt kommercielle fibre, og dette cover til iPhone Xs vejer kun 6 gram.

Det gennemsigtige materiale giver mulighed for at værdsætte det lækre Apple design samtidigt med, at telefonen beskyttes mod ridser og mindre slag.

Det ekstremt bløde materiale sikrer desuden, at skidt, som lægger sig mellem coveret og iPhonen, ikke bliver gnedet mod iPhonen’s overflade og derved ridser.

Coveret er ultra fleksibelt og måler mindre end en millimeter i tykkelsen.

Der er åbninger til kamera, indgange og højtalere, og der er trykpuder til alle knapper på iPhone Xs.


Sort gennemsigtig silikone cover iphone Xs

Sort gennemsigtig silikone cover iphone Xs

Se flere iPhoner X covers her

Super lækkert cover fra producenten Tofu.

Dette cover til iPhone Xs er fremstillet af TPU silikone, som er noget af det blødeste og mest fleksible, man kan få til covers.

Det bløde materiale gør, at stød og slag bliver fordelt over en større flade i stedet for at koncentrere sig på et enkelt sted, hvor det kan gøre mere skade.

Coveret er ekstremt tyndt og let, og den slanke iPhone mister ikke nogle af sine design-kvaliteter ved at have dette cover på.

Silikone-coveret er transparent og fås både i gennemsigtig sort og i gennemsigtig farveløs. På bagsiden er Apple’s logo skåret ud.

Der er åbninger til alle indgange, højtalere og kamera, og knapperne er dækkede af trykpuder, så de reagerer ved et let tryk.


Puro slide læder cover med plads til kreditkort

Puro slide læder cover med plads til kreditkort

Se flere iPhoner X covers her

Dette smarte cover til iphone Xs er fremstillet af eco læder og fås både i sort, blå og pink.

Eco læder er en mere miljøvenlig form for læder, hvor læderet bliver vegetabilsk garvet og derved skåner både miljøet og de folk, som arbejder med læderet.

IPhonen fastsættes til Puro slide coveret, som beskytter bagsiden og, når coveret er lukket sammen, forsiden af telefonen.

Når iPhonen skal tage billeder, skubbes den op, så den øverste del med kameraet på glider op over coveret.

På forklappens inderside har coveret lommer til tre hævekort, buskort eller lignende og en større lomme med plads til sedler. 

Det lækre etui i eco læder beskytter effektivt din iPhone Xs mod stød og ridser. Når coveret lukkes sammen, kan det sikres med en magnetlukning.


Luksus series mirror cover i rød guld farve

Luksus series mirror cover i rød guld farve

Se flere iPhoner X covers her

Rigtig flot og luksuriøst cover til iPhone Xs med gennemsigtig frontklap.

Den gennemsigtige frontklap medvirker til, at iPhonen’s stilfulde aspekt bevares, og samtidigt er det ikke nødvendigt at slå klappen til side, for at følge med i, hvilke informationer der bliver modtaget. På bagsiden er coveret en flot rødguld farve.

Coveret kan foldes tilbage i en trekant, som støtter iPhonen i en vandretstående position til at se videoer i.

Mirror coveret har åbninger til kameraet, højtaleren og alle indgange i en iPhone Xs. Der er også en rund udskæring på bagsiden, så Apple’s logo tydeligt kan ses.


Dux Ducis skin pro cover til iphone Xs i mørkegrå

Dux Ducis skin pro cover til iphone Xs i mørkegrå

Se flere iPhoner X covers her

Dette cover til iPhone Xs er lavet af smuds- og fedtafvisende polyuretan af bedste kvalitet.

Det elastiske polyuretan er både tyndt og let, og det gummiagtige materiale fordeler effektivt eventuelle stød og slag ud over et større område, så iPhonen skånes bedst muligt.

Selvom coveret bliver brugt meget, vil ridserne ikke være synlige, og coveret vil holde sig pænt i rigtig lang tid.

Flip coveret kan åbnes og foldes til en støttefod, som holder iPhonen i en skråt stående vandret position, ideel til at se videoer på.

På indersiden af frontflappen er der plads til et hævekort.

Det lækre skin pro cover fra Dux Ducis holder sig lukket ved hjælp af skjulte magneter.


Saii premium skridsikker gennemsigtig iphone Xs cover

Saii premium skridsikker gennemsigtig iphone Xs cover

Se flere iPhoner X covers her

Et lækkert Apple design fortjener at blive set, og det er lige netop, hvad man kan med dette gennemsigtige TPU cover til iPhone Xs.

Materialet TPU er ekstremt elastisk og blødt, ligesom silikone, men det mister ikke sin form på samme måde og holder sig pænt, også selvom det bliver brugt meget.

Coveret er ultra tyndt, så iPhonen ikke mister sit slanke aspekt, selv når det er beskyttet.

TPU-coverets flade glider let op og ned ad en bukselommen men er alligevel mere skridsikkert at holde imellem hænderne end iPhonen i sig selv, når den ikke har cover på.

Saii Premium cover har åbninger til alle porte og indgange i iPhone Xs, mens knapperne er dækkede til med trykpuder, så støv og smuds ikke ryger ind.


Kvalitets iphone Xs cover i lysebrunt læder

Kvalitets iphone Xs cover i lysebrunt læder

Se flere iPhoner X covers her

Rigtig lækkert cover til iPhone Xs i ægte læder.

Læderet er vegetabilsk garvet og er derved en mere miljøvenlig form for læder, som desuden sikrer et sundere arbejdsmiljø.

På indersiden består coveret af polykarbonat, som er dækket med et mikrofiber-for, så iPhonen ikke bliver ridset. Polykarbonatet bliver også kaldet for ”hammerglas”, og det er næsten umuligt at slå i stykker.

For at give coveret et flot og mere attraktivt udseende er polykarbonatet betrukket med ægte læder, som dækker hele bagsiden af iPhonen samt hjørnerne.

Dette solide iPhone cover har åbninger til kamera, højtalere og alle porte og indgange i en iPhone Xs.


Kirkby iphone Xs cover med ekstra lomme

Kirkby iphone Xs cover med ekstra lomme

Se flere iPhoner X covers her

Hvis du er vild med naturlige materialer af god kvalitet, så er Pack&Smooch’s Kirby cover til iPhone Xs lige i øjet.

På indersiden er coveret beskyttet med smuk merinould i gråsorte nuancer. På ydersiden er coveret beklædt med vegetabilsk garvet mørkebrunt læder.

En praktisk lomme i læder med plads til et hævekort og pengesedler er syet på den ene side af coveret.

Syningerne er udvendige, så coveret udover at opnå et mere rustikt look, samtidigt bevarer en slank form og passer ned i en lomme uden problemer.


Ecocase kevlar cover i valnød til iphone Xs

Ecocase kevlar cover i valnød til iphone Xs

Se flere iPhoner X covers her

Massivt valnøddetræ og stærke kevlar-fibre er den perfekte kombination til et elegant og ekstremt beskyttende cover til iPhone Xs.

Kevlar er lavet af para-aramid-fibre, som er 5 gange stærkere end stål men langt lettere rent vægtmæssigt. Kevlar er det foretrukne materiale, som bliver anvendt til at fabrikere skudsikre veste med.

På ydersiden er coveret betrukket med massivt valnøddetræ, som dækker hele bagsiden samt kanterne af iPhonen.

Det smukke træs åremønstre samt farve og struktur er unikt for hvert cover, så ikke to af coverne er ens.

Coveret har åbninger til kamera, knapper og alle indgange på iPhone Xs.


Premium Ecowallet udført i kvalitets træ og læder

Premium Ecowallet udført i kvalitets træ og læder

Se flere iPhoner X covers her

Dette cover til iPhone Xs er lavet af ægte læder og valnøddetræ. Det er både ekstremt praktisk og samtidigt ultra elegant.

Ecowallet coveret har rum både indvendigt og udvendigt til kort, sedler og lignende.

Hermed er Ecowallet Premium mere end bare et iPhone cover og nærmere en moderne tegnebog med plads til nutidige brugeres behov.

Det ægte læder beskytter bagsiden af iPhonen mod stød og ridser. Når frontklappen er lukket sammen, er iPhonen’s skærm også sikret.

Flotte detaljer i valnøddetræ pryder coverets yderside.

Premium coveret kan foldes ud som en støttefod til iPhonen, så den står af sig selv i landskabsposition, perfekt til at se videoer og billeder på.

Huskeseddel