Bag om datalife

Bag om datalife

Om Datalife

Størstedelen af den danske befolkning har et elektronikprodukt derhjemme, på arbejdet eller med på farten. Det gælder unge såvel som ældre, er elektronik blevet en del af hverdagen.

Vi lever i et samfund hvor det hele kan gå lidt for stærkt og hvor vi mennesker hverken har tid eller overskud til, at sætte os ind i hvordan tingene fungere og alt de tekniske egenskaber.

Verdenen er så langt fremme indenfor computere, mobiler, hifi, gadget og hitech udstyr at det er svært at følge med i udviklingen fordi det går så stærkt.

De fleste mennesker kan nok godt genkende den situation, hvor der skal købes et nyt produkt og ikke ved hvad man skal se efter og hvilke egenskaber man i virkeligheden har behov for

Det er her at Datalife kommer ind i billeder og hjælper med, at finde de rigtige produkter til dit reelle behov.

Datalife – Digital online magasin

Vi vejleder forbrugerne til, at finde det rigtige produkter til hjemmet, jobbet eller på farten. Datalife blev oprettet i 2015 og har en lang årrække erfaringer indenfor forbrugerelektronik.

Vi er uafhængige og skriver derfor om mange forskellige produktgrupper indenfor elektronik. Vi gør vores bedste for, at skrive nemme og forståelige tekster så alle forbrugere kan være med. Service og vejledning er en de ting Datalife arbejder med.

For at vi kan tilbyde dette som en gratis forbrugertjeneste, samarbejder vi med en række forhandlere, hvor vi får en provision, såfremt der bliver købt noget igennem links i vores artikler. Vi arbejder som sagt selvstændigt og uafhængigt af forhandlerne, så vi bestemmer selv indhold og hvem vi samarbejder med. Og vi henviser selvfølgelig kun til reelle forhandlere, som du kan stole på.

Priser og anmeldelser

Datalife sammenligner anmeldelser, udtalelser, og tests fra flere forskellige pålidelige kilder og gennemgår en lang række større elektronik magasiner fra hele Europa.

Udefra vores oplysninger vurdere vi hvad der relevant for vores hjemmeside der i sidste ender som en produkt anbefaling.

Vi gør opmærksom på, at priserne er gældende hos forhandleren vi henviser til. Vores priser er kun vejledende og der kan derfor være situationer, hvor Datalife enten ikke har opdateret priserne eller en webshop pludseligt har ændret en pris, hvor vi på forhånd er ikke har været opmærksomme på det.

Vi har ingen indflydelse på priserne hos forhandlerne og kan derfor heller ikke stilles for ansvar de pris ændringer en forhandler eller webshop skulle have foretaget.

Mere om Datalife

Vi oplever glædeligt flere interesserede læsere der skriver til os med mange forskellige spørgsmål.

Datalife er altid glade for positiv omtale og opmærksomhed, og såfremt du har spørgsmål om vores emne eller gerne vil vide mere om os, er du mere end velkommen til, at skrive til os under kontakt.

Vi er blandt andet omtalt på: Ritzau

Vi støtter

Datalife.dk støtter desuden en bæredygtig indpakning og miljøvenlig emballage.

csr-maerket logoStop Papirspild mærket