Robotplæneklipper test – Find den bedste i 2020

Find den bedste robotplæneklipper i test her

Trænger din græsplæne også til at blive klippet, men orker du ikke at gøre det manuelt? Så er det her, du skal læse med. Vi gennemgår de bedste robotplæneklippere i test.

Alle disse robotplæneklippere har fået gode anmeldelser fra både brugere og ekspertkilder som Råd & Rön og Forbrugerrådet Tænk.

Robotplæneklippere er blevet populære inden for det seneste stykke tid, og der er derfor opstået mange nye modeller og leverandører af robotplæneklippere. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilke robotplæneklippere der er de bedste.

Så er det godt, at vi her har samlet de bedste robotplæneklippere, så du kan finde den bedste i forhold til dit behov.


Wolfgarten Loopo M1500 – En brugervenlig og god robotplæneklipper

Udvalgte fordele ved Wolfgarten Loopo M1500:

 • RoboGribs
 • Lydsvag
 • Mange funktioner

Robotplæneklipper test

9.609,00Homeshop.dk 11.495,00Byghjemme.dk 11.495,00Frishop.dk

Wolfgarten Loopo M1500 er topscorer i Forbrugerrådet Tænk. Den er et godt valg til den mellemstore have, fordi den har et anbefalet klippeareal på op til 800 m2.

Plæneklipperen har en arbejdstid på 55-70 min., og den kan derfor nå at komme langt omkring, inden den skal oplades. Når den trænger til at blive opladet, kører den selv hen til opladeren. Så du behøver ikke selv gøre noget, hvis den løber tør for strøm, inden den er færdig med at klippe.

Loopo M1500 har store hjul og ekstra greb, som sikrer, at vejgrebet bliver så godt som muligt.

Brugervenlig og næsten lydløs robotplæneklipper

Loopo M1500 er meget lydsvag og er helt ideel, hvis du befinder dig meget ude i haven, imens den kører. På den måde bliver hverken du eller dine naboer forstyrret af klipningen.

Brugervenligheden er god, fordi du nemt kan opsætte plæneklipperen ved at finde et ideelt sted til ladestationen, og bagefter følger du blot instruktionerne, og så skulle den være klar til at køre.

Herefter styrer den hele klipningen selv, og du behøver heller ikke at gå efter med en græstrimmer, for Loopo M1500 klarer alle kanter og hjørner selv.

En plæneklipper med mange smarte funktioner

Loopo M1500 har mange forskellige smarte funktioner, der gør, at den er ekstra brugervenlig og smart. Plæneklipperen har blandt andet tyveri- og børnesikring, så du trygt kan efterlade den i haven, uden at nogen stjæler den, eller dine børn kommer til skade på grund af den.

Den har desuden en regnsensor, så plæneklipperen selv søger ly, hvis det begynder at regne. Sidst, men ikke mindst, har den et LED-display, der er nemt og enkelt at bruge for enhver, og så har du mulighed for at styre robotplæneklipperen med din smartphone.


Alko Robolinho 500 E – Alsidig robotplæneklipper og bedst i test

Udvalgte fordele ved Alko Robolinho 500 E:

 • Alsidig plæneklipper
 • Sikkerhedsfunktion
 • Høj brugervenlighed

Bedste robotplæneklipper

4.995,0010-4.dk 5.000,00Homeshop.dk

Alko Robolinho 500 E er blevet kåret bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk. De har givet plæneklipperen topkarakter for plænens udseende efter klipning, håndtering af forhindringer og stigninger op til 45%.

Den har desuden fået topkarakter for sin meget svage lyd, knivenes gode kvalitet og sit sikkerhedsniveau. Derfor mener Forbrugerrådet Tænk, at Alko Robolinho 500 E er en af de bedste plæneklippere, de har testet i 2019.

En robotplæneklipper, der kan bruges i mange slags haver

Alko Robolinho 500 E kan klare græsplæner på op til 500 m2. Den er især god til almindelige plæner, hvor den nemt holder græsset pænt og jævnt klippet. Men plæneklipperen er også god i mere komplekse haver, hvor den nemt finder rundt og kommer ud i alle hjørner.

Plæneklipperen har riller i de bagerste hjul, så den kan nemt komme omkring i mere stejle haver. Plæneklipperens styrke er derfor et klart plus.

Robotplæneklipper med stor sikkerhed

Alko Robolinho 500 E er en meget sikker robotplæneklipper. Den har både en sensor, der gør, at den kører uden om skarpe genstande, hvis den støder på dem i sin kørsel. På den måde er du sikker på, at der ikke lige pludselig kommer et glasskår flyvende.

Plæneklipperen slår desuden knivene fra, lige så snart du løfter den op, så du ikke kommer til at skære dig, hvis du skulle løfte den.

Robotplæneklipper med meget stor brugervenlighed

Alko Robolinho 500 E er generelt meget enkel at bruge. Det ses i mange forskellige aspekter.

Plæneklipperen har blandt andet en meget enkel programmering, så det er nemt at få den sat op og køre efter lige det program, som du ønsker, og som passer til dit behov og din have.

Den er desuden nem at indstille klippehøjden på. En af de ting, den virkelig er i top på, er dens rengøring. Plæneklipperen er nemlig nem at rengøre sammenlignet med andre robotplæneklippere, der kan være lidt besværlige at rengøre, fordi de har mange spidse kanter. Men her er Alko Robolinho 500 E utrolig simpel.


ROBOMOW RS635 PRO S – Plæneklipperen til den store have med smarte funktioner

Udvalgte fordele ved Robomow RS635:

 • Professionel plæneklipper
 • Nyeste teknologi
 • Stabil

Robotplæneklipper bedst i test

16.495,00Homeshop.dk 23.995,00Roboteksperten.dk

Robomow har vundet Forbrugerrådet Tænks bedst i test, hvor der især blev fremhævet plæneklipperens meget gode klipperesultat. Den er desuden kåret bedst i test i magasinet og på hjemmesiden T3.com.

Professionel, stærk og stor robotplæneklipper

Denne version af Robomow er den største version, der er lavet, og den egner sig godt til de større haver eller generelt større områder – både til private og erhverv.

Denne plæneklipper giver god mening at investere i, hvis du har en græsplæne, der er mellem 2000 og 4000 m2.

Du skal altså have en forholdsvis stor grund, hvis du skal købe Robomow RS635, men så får du også en meget professionel robotplæneklipper.

Robomow har erfaring og nyeste teknologi

Robomow har over 20 års erfaring inden for robotplæneklippere, og de er derfor også en af det førende inden for lige netop dette område i det meste af verden.

Fordi Robomow har så meget erfaring, har de også stor mulighed for at integrere meget ny teknologi i deres plæneklippere. Og det er også tilfældet her. Det er blandt andet RoboConnect+, som findes i Robomow RS635.

Det gør, at du kan styre, kommunikere og indstille plæneklipperen direkte på din smartphone. Robotplæneklipperen har desuden et indbygget GPS-modul, så du altid kan holde styr på, hvor din plæneklipper er henne.

Stabil robotplæneklipper

Robomow RS635 har både kraftige og unikke hjul og RoboGrib. Tilsammen er det med til, at den står meget fast og stabilt på din plæne. Den er derfor også meget velegnet til plæner, der er våde. Plæneklipperen kan derfor klare lidt af hvert – uanset underlaget.


ROBOMOW RC308U – Plæneklipper med flot finish

Udvalgte fordele ved Robomow RC308U:

 • Store arealer
 • Tilhørende app
 • Flot finish

Billig robotplæneklipper

7.995,00Roboteksperten.dk 8.524,9510-4.dk 8.995,00Homeshop.dk

Vi har også en anden Robomow i denne test. Denne Robomow RC308U er topscorer hos det anerkendte teknikmagasin M3. Robotplæneklipperen har et stærkt og unikt klippesystem, der gør, at den er super hurtig til at slå græsset på større arealer. Knivene er ovenikøbet meget kraftige, hvilket gør den endnu mere præcis.

Plæneklipper til store arealer og flot finish

Robomow RC308U har både Powerwheels og RoboGribs, hvilket betyder, at den både har meget kraftige og stærke hjul, der kan klare lidt af hvert, og så har den et greb, der gør den meget stabil.

Den kan derfor klare plæner helt op til 1500 m2, men den anbefales til en plæne på omkring 800 m2. Robotplæneklipperen kan nemt navigere rundt på din plæne, og den skaber et pænt og nydeligt resultat.

Robomow RC308U har desuden et helt unikt kantklip, som klipper ud over hjulet. På den måde får plænens kant en virkelig flot finish.

Forbind, og styr plæneklipperen med din smartphone

Med robotplæneklipperen følger en mobil app, hvori du kan styre plæneklipperen uden problemer. Appen kan samtidig vise dig, hvilken status plæneklipperen har, og du kan derfor nemt følge med i, hvad den laver.


Bosch Indego 350 – Intelligent robotplæneklipper

Udvalgte fordele ved Bosch Indego:

 • Sund græsplæne
 • Velegnet til små haver
 • Logicut navigation

Robotplæneklipper tilbud

4.000,00Homeshop.dk 4.976,00Proshop.dk 5.038,00Byghjemme.dk 5.038,00Frishop.dk 5.076,00ComputerSalg.dk 6.412,00Wattoo.dk

Bosch Indego er topscorer ved det svenske teknikmagasin M3. Plæneklipperen er især god, fordi den har det, der kaldes ”Logicut navigation”, hvor den kortlægger hele plæneområdet, inden den begynder at køre og klippe.

På den måde er der planlægning i kørslen, og klipningen bliver mere præcis og knap så tilfældig som ved andre robotplæneklippere.

Det gør, at den kan klippe i parallelle baner, og klipningen bliver pæn og ren. ”Logicut navigation” gør også, at klipningen er hurtigere, fordi den ikke klipper i tilfældig rækkefølge.

Sund og jævn græsplæne

Der er mange fordele ved Bosch Indego. En af dem er blandt andet, at klipningen er sund for plænen, fordi plæneklipperen har varierende klipperetninger, hvilket skåner plænen.

Bosch Indego klipper desuden efter bioklip-princippet, hvor det afklippede græs fordeles jævnt over plænen. Det giver en sund plæne og holder på næringsstofferne.

Med Bosch Indego får du altså en meget jævn og fin plæne, der på en og samme tid skåner plænen og dens græs. Kvaliteten af græsset og dens klipning er derfor i allerhøjeste kvalitet.

Når batteriet er dødt, finder plæneklipperen automatisk selv tilbage til sin ladestation og begynder at oplade, hvorefter den fortsætter, hvor den slap.

Sidst, men ikke mindst, er plæneklipperen udstyret med en kalenderfunktion, som gør, at du ikke behøver at styre den manuelt, men blot skal styre den over en app på din smartphone.

Ideel til små byhaver

Bosch Indego har målene 44,5 x 36,4 x 20,2 cm og er derfor forholdsvis lille. Den er derfor velegnet til mindre og mellemstore haver på op til 400 m2.

Den er ideel til mindre byhaver – også fordi den er kompakt og kan pakkes væk, uden at du skal have masser af plads.


Gardena SILENO city 250 – Funktionel robotplæneklipper velegnet til små haver

Udvalgte fordele ved Gardena Sileno city 250:

 • Mange funktioner
 • Afgrænsningskabel
 • Nem rengøring

Robotplæneklipper bedst til prisen

4.563,00Homeshop.dk 4.999,00Byghjemme.dk 4.999,00Frishop.dk 5.126,00Proshop.dk 5.333,00Roboteksperten.dk 6.857,70ComputerSalg.dk

Denne plæneklipper er topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Topscoreren fra deres test er baseret på plæneklipperens gode brugervenlighed og klippeevne. Plæneklipperen har et SensorCut-system, der gør, at du får en græsplæne, der er slået præcist og pænt.

Plæneklipperen er desuden meget lydsvag og er derfor perfekt, hvis du ikke vil forstyrres af den, mens den klarer klipningen af græsset.

Robotplæneklipper, der er velegnet til små haver

Gardena Sileno city 250 er egnet til små græsplæner på op til 250 m2. Den kan klare stigninger på op til 25%, og det drejelige baghjul gør, at plæneklipperen er yderst manøvredygtig.

Den er derfor helt ideel til små og meget smalle haver, hvor en anden græsslåmaskine ville have svært ved at komme rundt.

Plæneklipper med mange smarte funktioner

Gardena Sileno city 250 har mange tilhørende funktioner, herunder blandt andet automatisk opladning, LCD-display, løftesensor, vippesensor, og så er den sikret mod tyveri.

Den er sikret mod tyveri, fordi den har en pinkode, der skal indtastes, inden den bruges. Gardena Sileno City 250 har desuden et SensorCut-system, der sørger for, at knivene ikke laver striber langs græsplænen. På den måde får du en pæn og tætklippet græsplæne uden mærker og striber.

Nem rengøring og afgrænsningskabel

Robotplæneklipperen er nem at rengøre, idet du kun behøver at spule den med din haveslange. Der er ingen dele, der skal skilles ad, og rengøringen klares derfor på et splitsekund.

Med Gardena Sileno city 250 følger et afgrænsningskabel, som kan sættes ud rundt om det område, som du gerne vil have klippet. På den måde er du sikker på, at plæneklipperen kun slår græsset inden for dit valgte område.


Nogle af de bedste robotplæneklippere

Nu har vi guidet dig igennem de seks bedste robotplæneklippere, ud fra hvilke der har fået de bedste anmeldelser af brugerne og ekspertkilder.

Vi håber, du er blevet inspireret til at investere i en robotplæneklipper, der passer til lige netop dit behov. Hvad enten du sætter fokus på køretid, klippehøjde eller brugervenlighed.