Stationær PC test - Find den bedste stationære computer her

Andreas Thomsen

Skrevet d. 04/10/2021 af Andreas Thomsen

Pc

Er du gået på jagt efter en ny stationær PC? I så fald har du næppe kunne undgå at observere, at udvalget er både stort og differentieret. Derfor kan det være svært at finde den rette stationære PC for dig, uafhængigt af, hvad dine behov er.

Det kan være vanskeligt at finde den rette løsning blandt det store udvalg. Der er nemlig stor forskel på de mange modeller, hvorfor det ikke vil være alle modeller, der harmonerer med dine ønsker. For at finde den rette stationære PC, er du derfor nødt til at sortere i udvalget.

For at hjælpe dig med at finde den mest ideelle stationære PC for dit vedkommende, finder du herunder en række af de bedste modeller på markedet. Derfor er der også en god chance for, at du blandt udvalget herunder kan finde en ideel stationær computer.

Testvinder
imac

Apple iMac 2021 - Testvinder

Apple iMac 2021 – Bedst i test af stationær PC. Her får du en stationær med en af de hurtigste CPU’er på markedet, visuelt flotte billeder med AMD Radeon PRO Vega 48, op til 2 TP-hukommelse og en lækker stilren skærm. 

Gå direkte til forhandler

De bedste stationære PC’s lige nu

Herunder ser du en liste med de mest populære stationære lige nu, ikke nødvendigvis de bedste, men de mest populære (kilde Pricerunner). Tryk på sammenlign pris og gå til en butik, så kan du læse endnu mere om den enkelte model. Vi er herunder gået lidt mere i dybden med et par udvalgte modeller.

Bedste produkt
Pris
Billigst hos
Link
 • imac
  1. Apple iMac 2021
  11.174 kr.
  Merlin
 • Sort HP stationaer pc
  2. HP Omen 30LGT13-1488no
  19.999 kr.
  Power
 • surface pc
  3. Surface Studio 2
  31.898 kr.
  Hapii
 • Sort Lenovo Legion
  4. Lenovo Legion T5 26AMR5
  10.498 kr.
  Wupti
 • Graa asus ROG Strix
  5. ASUS ROG Strix GL10DH-NR080T
  6.999 kr.
  Expert
 • Sort asus gaming pc
  6. Acer Predator Orion 5000
  16.999 kr.
  Euronics
 • Macbook Mini i graa
  7. Apple Mac mini (2020) M1
  9.719 kr.
  Dustin Home

Læs os vores test af bedste studie computer.


1. Apple iMac 2021 – Bedst i test af stationær PC

 • En af de hurtigste CPU’er på markedet
 • Visuelt flotte billeder med AMD Radeon Pro Vega 48.
 • Op til 2 TP-hukommelse.
 • Lækker og stilsikker skærm i to størrelser.

iMac 2019

Leder du efter en ny stationær computer, som er hurtig, funktionel og kommer i lækkert design, så er Apple iMac 2021 bedste bud ifølge Trustedreviews.com. Modellen har måske kun få opdateringer i forhold til forgængerne, men det er nok til, at Apple forbliver i toppen, ifølge eksperterne.

Computeren har en stærk processor (CPU) samt en effektiv behandling af grafikdata (GPU). Der er rig mulighed for figurering og opbygning med innovativt design. Modellen er en af de hurtigste for forbrugere på markedet.

Derfor anbefales den også til kreative mennesker, som eventuelt arbejder med design eller video i fritid eller til hverdag. Den har en Retina 5K-skærm med fremragende farver, og man kan vælge mellem to forskellige størrelser af skærmen.

Teknologien er både brugervenlig og kraftfuld, så man kan få flotte billeder med masser af detaljer op på skærmen. Der er 8 GB GDDR5-hukommelse. Skærmpanelet fremhæves – ligesom mange af Apples produkter – for at være utrolig stilsikkert med sølvfarve og en tykkelse på 1,4 mm. Den kan nemt tiltes, så man som forbruger oplever fleksibilitet, når man arbejder.

Skal man tilslutte eksempelvis sin printer (læs her vores printer guide), iPhone eller USB-nøgle, er der to Thunderbolt 3-porte og fire USB 3-porte. Eksperter roser Apple iMac 2021 til skyerne, fordi den har ”hele pakken”. Det er derfor heller ikke overraskende, at den ligger i den dyre ende af hardwarespektret.

Vil man have en computer, der opfylder kriterierne for hurtig performance, flot og stilsikkert design samt den kraftigste CPU, der er testet på Trustedreviews.com, så må man punge ud. Bruger man sin computer meget – især til arbejde – kan det dog snildt være det hele værd med den nye Apple iMac 2021.

Brugere, som ønsker en hurtig og solid PC uden at bruge alt for mange penge, kan overveje at investere i en Intel Pentium G4560.


2. HP Omen 30LGT13-1488no – Kraftig PC

 • Særdeles stærk gaming computer
 • Kan klare selv den hårdeste opgave

Sort HP stationaer pc

HP Omen 30LGT13-1488no er en stationær PC, der er forsynet med Intels Z590-chipsæt, som byder på en fantastisk 11. generation octa-core Intel Core i7-11700K-processor. Den nye processor er baseret på den nye Rocket Lake-arkitektur.

Derudover har han også udstyret den med et flydende kølesystem, der sørger for at holde din PC kølig. Dertil kommer den også med et GeForce RTX 3090-grafikkort, 16 GB RAM samt en SSD med 1TB hukommelse, der sammen giver computeren en helt ekstrem ydelse.

Giver dig den bedste gamingoplevelse

HP har desuden sørger for, at denne stationær gamer pc er udstyret med den nye raytracing-kerne og DLSS AI-gengivelse, hvilket især er en fordel for dig, der vil bruge den til gaming. Det gør nemlig, at den er i stand til at give dig en gamingoplevelse, der er noget helt unikt.

Raytracing sørger for, at den giver et realistisk gamingbillede, da den simulerer lysets fysiske opførsel. Dertil muliggør DLSS-gengivelsen, at du får højere billedfrekvenser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er du sikret en helt fortrinlig oplevelse.

Leverer utrolig grafisk ydelse

Denne PC kan også bryste sig af at have en helt utrolig grafisk ydelse. Den høje ydelse leveres af Ampere-arkitekturens GeForce RTX 3090, der byder på både forbedret raytracing, Tensor-kerne og meget mere, der sikrer, at du får styrke nok til at køre et hvilket som helst spil.

RTX 30-serien er en serie af grafikkort, der er blevet udviklet specifikt til at bryde tidligere præstationsrekorder. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du har den kraft, du har brug for. Du får nemlig kraft nok til både. gaming, videoredigering, livestreaming m.m.

Specifikationer:

 • Processor: Intel Core i7 11700K 8 ST
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX 3090
 • Hukommelse: 1024 GB SSD
 • RAM: 16 GB DDR4
 • Mål: D: 165 x B: 422 x H: 433 mm

3. Stationær PC, der er god til visualisering – Surface Studio 2

 • 28 PixelSense touch screen
 • Zero Gravity Hinge og Studio Mode, der er fantastisk at tegne på
 • Bred skærm, som er oplagt for kunstnere og visuelt kreative.
 • Høj opløsning og stor farvekontrast i billeder og video.

bedst i test stationær computer


Arbejder man meget med visuelt layout og tegninger og ønsker et godt alternativ til Apples computere, så er Surface Studio 2 et oplagt bud ifølge Trustedreviews.com.

Den anbefales til kreative sjæle, der har brug for en ekstremt alsidig touch screen. Computeren har en 28 PixelSense touch screen, som er nem at tegne på, og som kan flippes i forskellige positioner.

Hvad modellen måske mangler i performance og hastighed har den i kreativt potentiale, ifølge eksperter. Den har et godt Nvidia grafikkort, der hjælper med at skabe flotte billeder med detaljer på.

På Trustedreviews.com bliver modellen kaldt for ”en kunstners drøm”. Det er primært, fordi computeren fungerer som en slags avanceret tablet, man kan tegne på.

Skærmen kan drejes i alle vinkler ret smertefrit, og derudover er den meget rummeligt sat op.

Den har en atypisk 3:2 ratio, hvilket gør den bred og god at have flere faner åbne samtidigt på. For en illustrator er det guld værd, mener eksperterne. Man kan nemt skifte til tegnebord eller Studio Mode, fordi modellen er udstyret med en Zero Gravity Hinge.

Computerens Surface Pen, touch kontrol og Surface Dial (tilgængeligt separat) gør den utrolig nem at arbejde på.

Surface Studio 2 har en 7-generations Intel Core i7-processor, som kan køre tung videoredigering eller arbejde med modeller i 3D.

Her er det muligt at skifte til en hurtigere tilstand på op til 3,9 GHz, hvis der skal arbejdes med tunge projekter. Samtidig er der mulighed for 32 GB DDR4 RAM.

Skærmen fremhæves for dens flotte lystkontraster, som gør billederne mere levende og betagende, end hvad man normalt ser på en stationær PC.

https://youtu.be/RmVAbB3M-4Y


4. Lenovo Legion T5 26AMR5 

 • PC med prisvindende performance
 • Stilrent, men gamerinspireret look

Sort Lenovo Legion

Hvis du vælger en PC som Lenovo Legion T5, er du garanteret, at du får banebrydende gameplay. Lenovo har nemlig udstyret PC’en med verdens mest avancerede processor, der har en imponerende ydeevne, der ikke kan sammenlignes med meget andet.

Den høje ydeevne medfører, at du kan bevæge dig hurtigere, sigte bedre og spille på højeste niveau. Samtidig får du mulighed for at fordybe dig i spillets grafik og lydhørhed. Alt dette garanteres, da Lenovo har udstyret enheden med AMD Ryzen 7 3000-serien.

Udstyret med moderne kølesystem

Et andet punkt, hvor denne enhed udmærker sig, er i forhold til dens kølesystem. PC’en er nemlig udstyret med det forbedrede Legion Coldfront 2.0-kølesystem. Det sikrer, at den er i stand til at yde på sit højeste, da den giver en forbedret køling af komponenterne.

Det nye kølesystem byder bl.a. på en 150W CPU-køler samt større blæsere, der medfører, at luften holdes i cirkulation i det 26 liter store kabinet. Med Q-Control er det endda muligt at skifte mellem flere forskellige blæserhastigheder, så du f.eks. kan minimere støjniveauet.

Moderne gamerlook

Det er naturligvis ikke alle, der går op i udseendet af deres stationær gamer pc, men er du en af dem, er dette et oplagt valg. Den kommer nemlig med et moderne og gamerinspireret look, der medfører, at man ikke er i tvivl om, at det er en PC, der er blevet skabt til gaming.

Den bryster sig af en robust og solid ramme, og har en kapacitet på hele 26 liter. Derudover er den også blevet forsynet med et stort antal porte samt et bærehåndtag bagpå. På fronten er der et blå LED-logo, der oplyser det flotte kabinet som prikken over i’et.

Specifikationer:

 • Processor: AMD Ryzen 7 3700X
 • Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3070
 • RAM: 16 GB DDR4-3200
 • Hukommelse: 512 GB PCIe

5. ASUS ROG Strix GL10DH-NR080T

 • Bygget til avanceret gaming
 • Slankt og moderne design

Graa asus ROG Strix

Hvis du er på jagt efter en stationær computer, der skal bruges til gaming, er det en god idé at vælge en model, der er skabt til dette. Her er ASUS ROG Strix GL10DH-NR080T et godt bud. Det er nemlig en stationær gamer PC, der er bygget med fokus på avanceret gaming og langvarige gaming-sessioner.

Den byder på et kompakt kabinet, som har avanceret køling uden hørbar støj. Det hele er blevet testet grundigt for at sikre, at det kan modstå vibrationer, dråber og kraftig belastning. Den har et termisk design med to kamre, der sikrer uforstyrret lufttilførsel af hele systemet.

Ydeevne i top

Der skal ikke herske tvivl om, at dette er en PC, der har en ydeevne, der er helt i top. ASUS har udstyret den med op til en 3. generation AMD Ryzen 7 3800X-processor, ligesom den er forsynet med op til NVIDIA GeForce RTX 2070-grafik samt nyeste Intel Gigabit Wi-Fi-teknik.

Ikke nok med det, så byder den også på hele 8 GB DDR4-RAM, som giver mulighed for effektiv multitasking. Den kommer også med et 512 GB M.2 SSD-drev, som sikrer hurtig indlæsning af både spil og programmer, hvorfor ydeevne bestemt ikke bliver et problem.

Moderne kabinet

Det er også værd at påpege, at ASUS har sørget for, at PC’en kommer med et kabinet, der er konstrueret til at være robust. For at sikre, at det rent faktisk er dette, er det blevet udsat for en lang række strenge tests. Derfor kan du være sikker på, at holdbarheden er i top.

Hertil er det også værd at påpege, at det er en stationær PC, der giver en pålidelig afkøling. Derfor kan den også sagtens holde til lange gamingsessioner. Computeren har en forholdsvis kompakt størrelse, da den måler 43 cm x 18 cm x 42,8 cm, og vejer blot 11 kg.

Specifikationer:

 • Processor: AMD Ryzen 5 3400G
 • Grafik: NVIDIA Geforce GTX 1650
 • Hukommelse: 512 GB M.2 SSD
 • RAM: 8 GB 2666 MHz DDR4

6. Acer Predator Orion 5000 – Vandkølet gamer PC

 • Kraftfuld PC, der kan klare det meste
 • Råt udseende med transparent panel og RGB

Sort asus gaming pc

Med Predator Orion 5000 fra Acer er du sikker på, at du ikke går på kompromis. Det er en kraftfuld enhed, der kan klare selv de hårdeste opgaver. Det skyldes bl.a., at den har understøttelse for dual-channel DDR4-konfigurationer, hvorfor den kan få 4 x 8 GB RAM.

Dertil byder den også på Intels suveræne Z490-chipsæt såvel som en 10. generations Intel Core i7-processor og en GeForce RTX 3080 GPU. Hertil byder den endda også på 10 GB GDDR6X-hukommelse, hvorfor der ingen tvivl skal være om, at det er en kraftfuld maskine.

Perfekt kølingssystem

Når en PC arbejder for fuld skrue, er det vigtigt, at den bliver holdt nedkølet. Det ved de godt hos Acer, og derfor denne maskine også blevet udstyret med en AIO (All-in-One) Cooler Master CPU Liquid Cooler. Den sikrer god nedkøling og har en god pasform.

Ikke nok med det, så kan den også bryste sig af at være udstyret med både indsugnings- og udstødningsventilatorer samt en indhyllet PSU med et aftageligt støvfilter. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at det er en dræbermaskine, du her har fået fat i.

Sidepanel i hærdet glas

Ikke nok med, at det giver dig en god udsigt til de lækre komponenter, så er det valgfrie sidepanel i hærdet glas også EMI-kompatibelt. Det er en fordel, da det betyder, at det er i stand til at reducere mængden af indkommende elektromagnetisk interferens.

Desuden byder den på RGB, som du selv kan styre, så du kan vælge et mønster, der passer til din smag eller smelter sammen med dit spil. Både lysstænger og kabinetventilator byder på hele 16,7 millioner forskellige farver, hvorfor du har rigtig mange muligheder.

Specifikationer:

 • Processor: Intel Core i7 10700K / 3.8 GHz
 • RAM: 32 GB
 • Hukommelse: 1.024 GB SSD
 • Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3080

7. Apple Mac mini (2020) M1 – Kompakt stationær PC

 • Udstyret med Apples nye M1-chip
 • Kompakt design

Macbook Mini i graa

Den seneste udgave af Apples Mac mini er blevet udstyret med den nye M1-chip fra Apple. Det er en banebrydende chip, der føjer helt nye dimensioner til den i forvejen alsidige computer. Blandt andet sikrer den en CPU-ydeevne, der er tre gange hurtigere end hidtil.

Ikke nok med det, så giver den også op til seks gange hurtigere grafisk ydeevne. Apple har også udstyret den med den avancerede Neural Engine, der giver dig en 15 gange hurtigere maskinlæring. Mac mini er perfekt, hvad enten du skal programmere, være kreativ eller noget tredje.

Smuk grafik

M1-chippen er udstyret med en 8-kernet GPU, der kan bryste sig af at være den mest avancerede grafikprocessor, der nogensinde er blevet lavet af Apple. Derfor giver den også Mac mini verdens hurtigste integrerede grafik for en personlig computer.

Som tidligere angivet, er det med til at sikre, at du får en grafisk ydeevne, der er hele seks gange større end før. Og al den imponerende kraft er blevet samlet i et utrolig kompakt og nydeligt kabinet, der sagtens kan stå fremme på dit skrivebord.

Kompakt design

Mac mini er i stand til at udkonkurrere computere, der er langt større end den selv. Det skyldes, at den er udstyret med den nye M1-chip. Den gør den bl.a. i stand til at klare krævende opgaver, samtidig med, at den bruger 60% mindre energi end forrige generation.

Maskinen udmærker sig især ved sin kompakte størrelse, uden at gå på kompromis med ydeevnen. Det gør den velegnet til flere forskellige formål. Kabinettet måler blot 19,7 x 19,7 cm, hvorfor det ikke just er en PC, der er svær at finde plads til på eller under skrivebordet.

Specifikationer:

 • Processor: Apple M1 8-core
 • RAM: 16 GB
 • Hukommelse: 512 GB SSD
 • Grafik: Apple M1 8-core
 • Mål: B: 19,7 x D: 19,7 x H: 3,6 cm
 • Vægt: 1,2 kg

En stationær PC, der passer til dit formål

Når du skal købe en PC, er der flere ting, der skal være i fokus. Det er netop derfor, at det ikke altid er nemt at finde en ideel PC blandt det store udvalg. I stedet for blot at vælge en vilkårlig model, skal du forsøge at vælge ud fra det tiltænkte formål.

Skal du eksempelvis primært bruge din nye computer til gaming, er det eksempelvis næppe en Mac mini, du skal vælge. Den har ganske vist kraft nok til de fleste spil, men den drives af Mac OS, som ikke alle spil er kompatible med.

Det kan også være, at du har brug for at kunne køre et helt særligt program, der kun kører på enten Windows eller Mac. Dette er et rigtig godt eksempel på, at det er vigtigt, at man har et godt kendskab til sit behov og computerens formål, inden man vælger blandt dem.

Stationære til ethvert forhold

Har du besluttet, at du ønsker at købe en ny PC, skal du ikke være bekymret for, om det er muligt. Udvalget har nemlig både en størrelse og en diversitet, der sikrer, at det indeholder noget for alle. Derfor findes der også en model, der er perfekt for netop dig.

For at finde frem til netop denne model, er du dog nødt til at finde ud af, hvad dine behov er, og hvilket formål din PC skal tjene. Der er stor forskel på, hvad du bør stille af krav, hvis den blot skal bruges til at besvare e-mails sammenlignet med, hvis du skal bruge den til tung videoredigering.

Du skal sikre, at du finder en PC, der har kraft nok til at udføre de opgaver, du skal bruge den til. Omvendt er det dog også vigtigt at sikre, at du ikke ender med at købe en PC, der er for kraftfuld, da du blot kommer til at betale for kraft, som du ikke får brugt.

Hvilken stationær PC skal jeg købe?

Der er en lang række forskellige faktorer, der bør være i fokus, når du skal købe en ny PC. Det gør sig gældende, uanset om du skal købe en stationær eller en bærbar PC. I begge tilfælde skal du nemlig sikre, at den er i stand til at opfylde dine behov.

Hvis du ikke har den store erfaring med at købe PC’er, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du egentlig skal fokusere på for at sikre, at du finder en stationær PC for dig. Der er nemlig en lang række forskellige ting, der har betydning i denne forbindelse.

Er det noget, du er i tvivl om, skal du blot læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de faktorer, som du skal have med i dine overvejelser. Det er selvfølgelig gældende, uanset hvad du skal bruge din PC til.

 1. Processor
 2. RAM
 3. Grafikkort
 4. Hukommelse
 5. Porte
 6. Styresystem

Hvordan ved jeg, hvad mine krav er?

Hvis du ikke har den store viden om computere, er det ikke sikkert, at du ved, hvordan du vurderer, hvad dine krav til specifikationer er. Det kan du finde ud af på op til flere forskellige måder, men der er dog især én løsning, der er værd at gøre brug af.

Du bør nemlig finde ud af, hvilke programmer og/eller spil din nye computer skal kunne klare. Typisk kan du finde kravene til disse programmer og/eller spil på nettet. Dermed er det forholdsvis nemt at finde ud af, hvad dine krav til specifikationerne er.

Skal du blot bruge din nye PC til at surfe på nettet, besvare lidt e-mails m.m., kræver det ikke det store. Derfor kan du også bruge de fleste computere til dette formål. Det er kun i tilfælde af, at du skal bruge den til tunge programmer eller spil, at der stilles høje krav.

Du rådes til hver en tid til at vælge en PC, der er en tand bedre, end det du har brug for. Dermed er du sikker på, at du ikke står i en situation, hvor din nye PC kun lige kan håndtere de programmer eller de spil, som du kræver, at den kan trække.

Hvad koster en stationær PC?

Det er svært at give et svar på, hvad det vil koste dig at købe en PC. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige modeller koster. Derfor er det ganske enkelt ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det vil koste dig at investere i en stationær PC.

Computere er generelt ikke billige, hvorfor du naturligvis skal være indstillet på at investere en vis sum penge i din nye PC. Hvis du stiller høje krav til din PC, er det endnu vigtigere, at du er indstillet på at betale. Jo højere dine krav er, desto højere en pris skal du betale.

Som du også kan se på de modeller, der er beskrevet herover, er der stor forskel på både specifikationer, udseende og pris. Det er dog ikke altid, at en højere pris er ensbetydende med bedre specifikationer. I nogle tilfælde betaler du nemlig også ekstra for brand.

Budget til stationær computer

I og med, at der er stor forskel på, hvad de mange PC’er koster, er det en god idé at lægge et budget. Dermed ved du nemlig, hvor høj en pris, du er villig til at betale. Det er på flere punkter nemlig en klar fordel, hvis du ved på forhånd, hvad du er klar til at betale.

Når du skal vurdere, hvilken pris, du er villig til at betale for din nye PC, er det vigtigt, at du er realistisk. Du skal derfor sørge for at tage højde for, hvad du stiller af krav til din PC. Det er nemlig vigtigt, at der er en vis sammenhæng mellem dit budget og dine krav til PC’en.

Rigtig mange begår den fejl, at de forsøger at finde en computer til en alt for lav pris i forhold til, hvad de stiller af krav. Det ender som regel med, at de leder efter en PC i lang tid, uden at finde en passende løsning, da deres krav enten er for høje eller deres budget er for lavt.

Det behøver ikke at være et fast og konkret budget. Det kan sagtens være et flydende budget, hvilket vil sige, at du ikke skal holde dig tilbage fra at købe en PC til 7.000 kr., der lever op til alle dine krav, selvom du egentlig havde besluttet at holde dig til 6.500 kr.

Er du sikker på, at du skal have en stationær PC?

Det er også en god idé at bruge lidt tid på at vurdere, om det reelt set er en stationær PC, der er det rette for dig. Det kan godt være, at du tænker, at du ikke skal have din nye PC med på arbejde e.l., men sommetider kan det være rart at have den med rundt i hjemmet.

Skal du f.eks. svare på de sidste e-mails eller vil du læse lidt nyheder, inden det er tid til at lave aftensmad, kan du blot sætte dig på sofaen med bærbar PC. Det er ikke tilfældet, hvis du har valgt en stationær PC, da du dermed er nødt til at sidde ved dit skrivebord.

Af denne grund er det en god idé, at du bruger lidt tid på at overveje, om det er det rette valg for dig. Har du meget høje krav til din nye PC, er det dog ikke sikkert, at du kan nøjes med en bærbar PC. Det er især gældende, hvis du skal redigere video eller spille tunge spil.

Har du overvejet en alt-i-en-PC?

Det er ikke alle, der har lyst til at have en stor PC stående under deres bord. Er du en af dem, der helst ikke vil have for meget rod på og ved dit bord, bør du overveje, om det vil være et bedre valg for dig, at du køber en såkaldt alt-i-en-PC.

Her er der nemlig tale om en PC, der bedst kan beskrives som en skærm med en PC indbygget. Hvis du vælger en sådan løsning, er du sikker på, at du ikke skal have et stort kabinet stående under dit bord. I stedet skal du blot have en skærm på bordet.

Der findes op til flere gode eksempler på en sådan type PC. En af de mest kendte, er dog iMac fra Apple, som er et ideelt valg for dig, der også går op i, at du får fat i en PC, der tager sig godt ud. Er du ikke til Mac, eller vil du gerne spare penge, er der også andre muligheder.

Du kan bl.a. finde modeller fra både HP, Lenovo og Acer. Er Mac ikke noget for dig, bør du i stedet tage et kig på, hvad disse brands har at byde på. Der er en god chance for, at du blandt deres udvalg kan finde frem til en model, der falder i din smag og lever op til dine krav.