Gamer stol test - Din guide til den bedste gamer stol

Andreas Thomsen

Skrevet d. 03/10/2021 af Andreas Thomsen

stor-gamer-stol-test

Der er flere parametre, der har betydning for, hvorvidt en gamer-stol er god eller ej. Når du skal købe en sådan stol, er det vigtigt at have i baghovedet, at du sandsynligvis kommer til at tilbringe mange timer i den.

Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg af stol. Ikke blot for komfortens skyld, men i særdeleshed for kroppens skyld. Sidder du i en stol, der ikke er optimalt og ergonomisk udformet, kan det få konsekvenser for din ryg.

Til trods for, at du sandsynligvis vægter udseendet af din nye gamer stol højt, er der andre parametre, der bør tillægges en større betydning. Det bør nemlig i høj grad være komfort og ergonomi, der er i fokus, når du skal vælge, hvilken gamer stol, du skal have hjem og stå.

Føler du, at du er på bar bund i forhold til dit valg af gamer stol, er du heldigvis havnet det rette sted. Her på siden bliver du præsenteret for en række af markedets bedste modeller. Derfor er du garanteret, at du også vil kunne finde en, der harmonerer med dine tanker.

Du kan her finde vores guide til bedste gaming headset.


1. Arozzi Vernazza Gaming Chair – Black

bedste gamer stol test

i samarbejde med PriceRunner

Den bedste gamer stol til prisen. Gennem vores gamer stol test fandt vi, at denne lever op til alle de krav, man kan have til en gamer stol, selvom det ikke er helt samme oplevelse som ovenstående, men prisen er selvfølgelig det, der gør udslaget.

Det her er den bedste gamer stol på tværs af pris og kvalitet. Fantastisk at sidde i, og den er ikke overdrevet dyr. Den koster stadig en del, men hvis man spenderer blot nogle timer i sin stol på daglig basis, er det vigtigt at sidde ordentligt, og når vi overvejer, hvad man betaler for en seng, er det nok ikke så voldsom en investering.

Lad os se på nogle af gaming stolens specifikationer:

 • Justerbar Sædehøjde: 46-53cm
 • Stolhøjde: 139-146cm
 • Indre sædebredde: 33cm
 • Sædedybde: 58cm
 • Ryglæn Højde: 93cm
 • Max Belastning: 145kg
 • Kassedimensioner: 86 x 69 x 35cm

Som WebDanes selv skriver, er der ingen skam i at vælge en klassiker, og her må vi give dem fuldstændig ret!

Det er typisk for gamer stole, at de har mange farver og er helt vilde at se på, men det er ikke tilfældet med Arozzis Vernazza gaming stol. Det er en mere stilren stol, som alle kan have stående.

Inden for mode er sort farven, der aldrig går af. Denne gamer stol er ret stor, men i et rum virker den alligevel diskret, fordi den ikke har alle de vilde farver, man ofte ser i gamer stole og generelt i hele gaming verdenen.

 • Bedste gamer stol af god kvalitet
 • Den bedste gamer stol på tværs af pris og kvalitet.

2. Nobelchairs Hero gaming stol

 • Designet i samarbejde med professionelle e-sportsfolk
 • Kan tilpasses fuldstændig til individuelle behov

Sort gamer stol med rod traad

HERO er den mest funktionskomplette ergonomiske stol fra noblechairs. Den er designet og udviklet i et tæt samarbejde med flere professionel e-sportsfolk. Derfor er det et ideelt valg for dig, der bruger mange timer foran skærmen, hvad enten det er kontorarbejde eller gaming.

Stolen har nemlig et diskret design, der medfører, at den også kan tjene som almindelig kontorstol. Den nydelig og moderne stol er præget af diamantmønster-syninger på ryglænet og sædet, der giver et lækkert touch. Desuden byder den på noblechairs-krone på hovedstøtten.

Integreret, justerbar lændestøtte

Det er en stol i høj kvalitet, der især udmærker sig ved at have en unik og helt ny integreret justerbar lændestøtte. Den er udviklet på baggrund af feedback fra noblechairs’ kunder, og medfører, at du som bruger kan tilpasse den fuldstændig til dine individuelle behov.

Justeringen foregår ved brug af en knop, hvilket medfører, at det er nemt klaret. I og med, at det er integreret i stolen, undgår man også at skulle have en eller flere separate puder på sin stol. Da alt kan tilpasses ned til mindste detaljer, kan du få en næsten skræddersyet stol.

Udviklet i samarbejde professionelle e-sportsfolk

I forbindelse med udviklingen af denne stol, allierede noblechairs sig med flere professionelle e-sportsfolk. Det blev gjort for at garantere, at stolen er i stand til at levere den støtte, der er påkrævet under selv længere sessioner foran skærmen.

Stolens ryglæn tilpasser sig naturligt til formen af brugerens rygsøjle, hvilket giver komfort og støtte. Samtidig indeholder hovedstøtten memoryskum, hvilket tilpasser sig brugeren ganske automatisk. Derfor sidder du også komfortabelt, selvom du har i siddet i stolen i flere timer.

Specifikationer:

 • Maks. belastningsvægt: 150 kg
 • Mekanisme: Butterfly
 • Garanti: 24 måneder
 • Farver: Sort og rød
 • Betræk: PU-læder og ægte læder
 • Polstring: Koldskumskerne

3. AndaSeat Throne gaming stol

 • Konstrueret med materiale i høj kvalitet
 • Stilrent design

i samarbejde med PriceRunner

Denne stol er en del af Throne-serien fra AndaSeat. Det er en serie af luksuriøse og robuste gaming-stole fra. Modellen kalder producenten selv for en premium-model, da den er produceret i materialer i højeste kvalitet, hvilket bl.a. omfatter deres brug af kulfiber.

Det er dog ikke blot kulfiber, der er blevet brugt til denne stol. Den kan også bryste sig af at være betrukket med et luksuriøst og elegant læderlignende materiale. Det er desuden et materiale, der er rarere at sidde på, end naturligt læder.

Lændestøtte med hukommelsesskum

Der findes et utal af skumtyper, der bliver brugt til gaming- og kontorstole. Vil du vide dig sikker på, at du får en fortrinlig komfort, skal du vælge en stol med hukommelsesskum. Heldigvis er det netop denne type skum, der er brugt i lændestøtten på denne stol fra AndaSeat.

Det vil sige, at du får en lændestøtte med en skumtype, der er i stand til at tilpasse sig til din anatomi og rygkurve. Det højner ikke blot din komfort, men forhindrer også, at du får smerter i ryg, nakke og skuldre, når du sidder ned i lang tid, hvilket ofte er tilfældet, når man gamer.

Justerbarhed i højsædet

Justerbarhed er vigtigt, når man skal vælge sin gaming stol. Det er nemlig afgørende, at du kan indstille den på en sådan vis, at den er som skræddersyet til dig. Det har de heldigvis tænkt på hos AndaSeat, hvorfor du er garanteret, at du vil kunne indstille denne stol til perfektion.

De 4D-justerbare armlæn kan justeres i et hav af positioner, og er udviklet til at lindre pres på håndleddet samt muskelbelastning. Desuden kan du justere ryglænet fra 90 til 160 grader, alt afhængigt af, hvad du foretrækker, og hvad der giver dig den bedste position.

Specifikationer:

 • Farve: Sort
 • Max. kg: 180 kg
 • Nakkestøtte: Ja
 • Antal armstøtter: 2

4. HyperX stealth gaming stol 

 • Ryglæn med komfortabel lændestøtte
 • En alsidig gaming-stol til alle

Sort HyperX gaming stol

i samarbejde med PriceRunner

HyperX Stealth er en stol for alle. Den byder på en lang række muligheder for at justering og tilpasning. Derfor er det muligt at opnå en position, der får stolen til at virke som skræddersyet til dig. Hertil er den endda et ganske prisbilligt valg.

Stolen kan ikke blot positioneres, som du foretrækker. Det er også muligt at låse den indbyggede tiltmekanismen, som du vil. Hvis du har en klar præference for at sidde mere tilbagelænet, er der mulighed for dette. Omvendt kan du selvfølgelig også sidde helt ret.

Omfattende komfort

Hvis der er én ting, som HyperX ikke er gået på kompromis med i forhold til denne stol, så er det komforten. Den kan derfor bryste sig af så omfattende en komfort, at du ikke har lyst til at rejse dig, når du først har sat dig i stolen. Du kan derfor nemt blive siddende i flere timer.

Derudover har de sørget for, at stolens skumpolstringen er betrukket med et særligt PU-læder, der er meget åndbart. Det medfører, at du sidder bedre, men også, at du sveder mindre. Derfor vil selv de mest intense øjeblikket foran skærmen ikke skabe svedproblemer.

Giver dig ergonomisk velbehag

Du kan også være helt sikker på, at der er blevet tænkt over ergonomien i forbindelse med udviklingen af denne stol. Beslutter du dig for at købe en Stealth fra HyperX, vil du dermed kunne bringe både komfort og ergonomisk velbehag ind i din dagligdag.

Som følge af den indbyggede, justérbare lændestøtte får du her en stol, der er i stand til at beskytte din rygrad i flere år fremover. Det kan du takke den støttende og buede form på lændestøtten for. Dertil er det også muligt at positionere stolen efter dine præferencer.

Specifikationer:

 • Lændestøtte: Ja
 • Base: Aluminium
 • Nakkepude: Velour med memoryskum
 • Farve: Sort
 • Vægt: 26 kg

5. AndaSeat Kaiser gaming stol

 • Stor stol med høj bæreevne
 • Polstret med hukommelsesskum

Vil du gerne have en robust og solid gamer stol? I så fald har du fundet den. Det er nemlig netop, hvad Kaiser fra AndaSeat kan bryste sig af. Ikke nok med, at den er robust, så byder den også på justeringsfunktioner, der sikrer, at du kan sidde komfortabelt i timevis i den.

Stolen er designet og udformet som et racersæde. Det sikrer dig en god komfort og ergonomi. Derudover har AndaSeat valgt at betrække stolen med PVC-læder, der er både blødt, holdbart og åndbart materiale. Dertil er det også et materiale, der er modstandsdygtigt overfor både pletter, ridser og vand.

Polstret med hukommelsesskum

Stolen er blevet polstret med hukommelsesskum. Det er en klar fordel, da det betyder, at stolen er i stand til at tilpasse sig til din kropsform. Samtidig er denne type skum også i stand til at lindre de vigtigste og mest udsatte trykpunkter på kroppen.

Derudover består den også af en robust og stærk stålramme, som også er medvirkende til, at din stol giver god støtte. Derudover sikrer den stærke konstruktion også, at den byder på en høj bæreevne. Faktisk lyder dens bæreevne på helt op til 200 kg, hvorfor de fleste kan bruge den.

Medfølgende lænd- og nakkestøtte

En fordel ved Kaiser fra AndaSeat er, at der medfølger både en nakke- og lændestøtte. De er udviklet til at kunne tilpasse sig din kropsbygning. Dertil kan de også sikre, at du opretholder en god kropsholdning, hvilket er vigtigt, når du sidder mange timer i din gamer stol.

Stolen er også blevet udstyret med 3D-justerbare armlæn, der er betrukket med kunstlæder. Indvendigt er de blevet polstret med skum, der former sig efter din arm. Derfor er de komfortabel at støtte dine arme på – også selvom du sidder i din stol i flere timer i streg.

Specifikationer:

 • Bæreevne: 200 kg
 • Max. højde: 220 cm
 • Betræk: PVC-læder
 • Polstring: Hukommelsesskum

6. Razer Iskur gaming stol

  • Indbygget justerbar lændestøtte
  • Hovedpude med hukommelseskum

i samarbejde med PriceRunner

Razer Iskur er en stol for dig, der ikke vil gå på kompromis med komfort og ergonomi. Det er en stol, der særligt udmærker sig ved at være forsynet med en indbygget lændestøtte, da den sikrer en optimal kropsholdning. Dertil medvirker den også til at højne dit komfortniveau.

Når du sidder i din stol i mange timer, er det vigtigt, at du har den bedst mulige kropsholdning. Det kan den ergonomisk opbyggede Iskur fra Razer hjælpe med. Da det indbyggede lændestøtte er justerbart, kan du tilpasse det, så det passer til netop dig.

Syntetisk læderbetræk i flere lag

Razer Iskur kan ikke blot prale af en fantastisk ergonomi. Den kan også bryste sig af en god holdbarhed, der forbedres af Razers valg af syntetisk læderbetræk i flere lag. Det har ikke blot en længere holdbarhed end traditionelt imiteret læderbetræk, men føles også bedre.

Hertil bryster den sig også af en tæt skumpolstring. Det kan lyde betydningsløst, men det er faktisk ikke tilfældet. Denne polstring er nemlig i stand til at tilpasse sig din krop, når du sidder i stolen. Det giver en bedre ergonomi, og er med til at forbedre din siddeoplevelse.

Alsidig justerbarhed

Razer Iskur kan bryste sig af at have en lang række justeringsfunktioner. Det er en klar fordel, da det er funktioner, der gør det nemt at find den rette og mest ergonomiske indstilling for dig. Derfor er der også mange, der benytter en Razer Iskur som kontorstol i hverdagen.

Både sædehøjde, tilt og armlæn er nemme at justere, hvis der er behov for dette. Ryglænet kan lænes hele 139 grader tilbage, mens 4D-armlænene kan justeres i et hav af positioner. Til sidst skal det selvfølgelig også nævnes, at Iskur har et nydeligt og stilrent udseende.

Specifikationer:

 • Bæreevne: 130 kg
 • Maksimal vippegrad: 139 grader
 • Vægt: 38 kg
 • Polstring: Skumpolstring

7. Good Game Junior Gamerstol – Sort

Good Game Junior Gamerstol - Sort

i samarbejde med PriceRunner

En gamer stol test uden en god stol til dine børn? Nej, selvfølgelig ikke. Vi fandt også den bedste gamer stol til børn, som selvfølgelig er en nødvendighed, da det er vigtigt at give dem gode vaner fra starten af.

Her er gamer stolen nemlig for de små. Lad os bare starte med specifikationerne, men hvis du leder efter en gamer stol til dig selv, bør du ikke læse om denne stol. Den er til børn!

Specifikationer:

   • Materiale: PU-læder
   • Kapacitet: 100 kg
   • Hæve/sænke: Ja
   • Ryglænshøjde: 57cm
   • Sædebredde: 46cm
   • Stolens bredde: 57cm

Stolen er til børn, der er i alderen 6-10 år, så hvis du er på udkig efter en gamer stol til dit barn eller dine børn, er dette det helt perfekte valg!

Du kan vælge stolen i forskellige farver, og det går altid rent ind, hvis den ser lidt sej ud!

Men nok om designet. Den er samtidig ergonomisk og med slidstærkt læder. Samtidig er den polstret, så man har en komfort, man ikke blot kan købe sig til gennem en almindelig kontorstol.

Derfor er det godt for dine børns krop, hvis de skal sidde ved deres skrivebord i længere tid. Samtidig fås den til en god pris!

 • Bedste gamer stol til børn:
 • Prisen spiller en rolle, og stolen skal passe til børn.

8. Paracon ROGUE Gamer Stol – Sort

Paracon ROGUE Gamer Stol - Sort

i samarbejde med PriceRunner

Den bedste gamer stol af de billige. Det er en stol i den billigere ende, men den er stadig længder over de typiske kontorstole. Vores gamer stol test viste, at den havde god støtte og komfort.

Samtidig viste vores gamer stol test også, at man får en udmærket gamer stol til ikke ret mange penge.

Igen starter vi blot med nogle specifikationer. Det er den nemmeste måde at gennemgå en gamer stol på.

Specifikationer:

   • Sæddebredde: 53cm
   • Sædedybde: 50cm
   • Justerbar sædehøjde: 50cm-61cm
   • Ryglænshøjde: 82cm
   • Ryglænsbredde: 57cm
   • Justerbare armlæn
   • 2 justerbare puder
   • Stærk konstruktion
   • Vægtkapacitet: 105 kg

Paracon er et dedikeret gaming brand. Det betyder, at de bruger alle deres kræfter på at producere ting til gaming.

Paracons gamer stol er hamrende god, og du kan få den til en meget god pris!

Stolen er med multifunktionelt armlæn, hvilket giver dig en masse muligheder for tilpasning af stolen, så det matcher dit behov. Armlænene er ret geniale – hvis vi skal sige det. De kan selvfølgelig justeres i højden, men derudover kan de også drejes, så de kan pege både indad og udad. Altså, om de skal have en åben eller lukket vinkel.

Med stolen får du lækre puder, som støtter både lænd og nakke. Puderne er med klik-montering, så du nemt kan tage dem af og smide dem på, som det passer dig. Desuden kan du placere puderne, så de samtidig passer til det, du har brug for.

 • Billigste og bedste gamer stol:
 • Den bedste af de billige.

9. DXRacer IRON Gaming Chair – I11-N

DXRacer IRON Gaming Chair - I11-N

Denne gamer stol kunne næsten lige så godt have vundet vores gamer stol test. Den er simpelthen en fornøjelse at sidde i!

For her er vi nemlig igen oppe i de bedste gamer stole, der absolut tilhører toppen af poppen. Det kan vi se gennem specifikationerne:

   • Justerbart ryglæn op til 135 grader.
   • Justerbare 4D armlæn.
   • Tiltmekanisme med låsefunktion.
   • Polstringsmateriale: PU læder.
   • Gas lift klasse 4.
   • Poleret aluminiums bund.
   • Integrereret hovedstøtte.
   • Modelnummer: GC-I11-N-S4
   • Sæddebredde: 40cm
   • Sædedybde: 51cm
   • Justerbar sædehøjde: 48cm-56cm
   • Ryglænshøjde: 84cm
   • Ryglænsbredde: 56cm
   • Vægtkapacitet: 130 kg

Serien, der er kommer for at blive. DXRacers Iron Series er helt fantastisk, og den bliver nok aldrig outdated. DXRacers valgte at fokusere på gaming produkter, og det vælter ud med godt gamer udstyr. Og deres gaming stole er ikke at tage fejl af.

Den populære Drifting Series er blevet bedre og større end før, og samtidig har der været et tydeligt fokus på komfort og den generelt gode oplevelse for forbrugeren.

Racers typiske design har de ikke ændret, men den ergonomiske støtte er blevet meget bedre, og komforten er virkelig i top!

Den kan indstilles på næsten alle måder, og det er uden tvivl en fantastisk stol. Den eneste grund til, den ikke vandt den bedste gamer stol, er, at den “kun” kan klare 130 kg. Det er stadig enormt godt for en gamer stol, men den førnævnte, som vi valgte, kan holde til 160 kg.

Men hvis vægten ikke er et spørgsmål for dig, kan du lige så godt vælge denne stol. Den er fantastisk, og du kan sidde i den i mange timer uden at få ondt nogle steder – ej, det kan vi selvfølgelig ikke love, men det er i hvert fald ikke på grund af denne fantastiske gamer stol fra DXRacer.


10. DXRacer KING Gaming Chair – K06-NW

Gamer stol test - DXRacer KING Gaming Chair - K06-NW

i samarbejde med PriceRunner

Endnu en DXRacer. Og det er ikke tilfældigt, at de ses en del på vores liste. Men som med de andre bedste gamer stole, bør vi starte med specifikationerne:

   • Justerbart ryglæn op til 135 grader.
   • Justerbare armlæn.
   • Tiltmekanisme med låsefunktion.
   • Polstringsmateriale: PU- og PVC læder.
   • Gas lift klasse 4. – Poleret aluminiums bund.
   • Integrereret hovedstøtte.
   • Modelnummer: GC-K06-NW-S3
   • Sæddebredde: 40cm
   • Sædedybde: 48cm
   • Justerbar sædehøjde: 51cm-61cm
   • Ryglænshøjde: 84cm
   • Ryglænsbredde: 61cm
   • Vægtkapacitet: 150 kg

Som du nok allerede har opdaget, kan den klare 150 kg. Yep – en ægte king chair. Det er en del af den royale serie, som DXRacer lavede, og den er fantastisk. Den er – ifølge os – bedre end den førnævnte. Det er faktisk en helt majestætisk stol, fordi den er høj, bred og dyb nok til stort set alle.

DXRacer fokuserer på ergonomi, og de går aldrig på kompromis med deres K-serie. Der er ingen risiko for ondt i ryggen og irritation i nakke, ryg og lænd, fordi stolen simpelthen er så ergonomisk korrekt udarbejdet og testet.

Ryglænet er samtidig ret vildt. Det kan lænes tilbage 170 grader, og det betyder, at det praktisk talt er muligt at tage en lur på den.

Det her er simpelthen en fantastisk stol, men den er heller ikke gratis. Hvis du dog gerne vil bruge omkring 3.000 kroner på en ordentlig oplevelse, når du gamer, er det her den helt rigtige gamer stol!

Det eneste, vi ser som en udfordring, er egentlig designet. Det passer ikke ind i alle hjem, og man skal være lidt dedikeret gamer, hvis den skal være en del af hjemmet. Dermed ikke sagt, at den ikke er pæn – det er blot meget tydeligt, at den er skabt til og for gaming!


11. Arozzi Vernazza Soft Fabric – Light Grey

i samarbejde med PriceRunner

Nu er det tid til at hive fat i Arozzis hamrende fede gamer stol. Den er simpelthen bare smuk! Det er den bedste gamer stol rent designmæssigt i hvert fald.

Men lad os starte med at se på nogle specifikationer:

   • Materiale: Stof
   • Armlæn: Justerbare 3D armlæn
   • Ryglæn: Justerbart ryglæn (op til 165 graders vinkel)
   • Tilt funktion: Ja
   • Medfølgende puder: Nakke- og lændepuder
   • Kapacitet: 145 kg

Den er fantastisk at side i! Materialerne er lækre, og den er helt unik i, hvordan den er betrukket. Men lad os blot nævne noget. Hvordan siger vi det her? I får den sgu bare helt ucensureret. Hvis du har tendens til at svede lidt i røven, når du gamer, er det nok ikke den bedste stol. Den er nemlig ret lukket bagpå.

Dog er den helt store fordel ved netop denne stol, at den kan stå i alle rum, og det betyder, at kæresten også kan leve med den!

Du er dog sikker på, at du ikke falder sammen, når du sidder i denne gamer stol. Den er ergonomisk god, og der er overvejet nærmest alle aspekter. Desuden kan den klare 145 kg, hvilket i de fleste tilfælde er rigeligt. Desuden er det ret godt, når man ser på prisforskellen mellem denne og stolen, der kan klare 160 kg.


12. Arozzi Vernazza Gaming Chair

Arozzi Vernazza Gaming Chair - Black

i samarbejde med PriceRunner

Arozzi har her lavet en stol, der fås i en del forskellige farver. Det er en fantastisk gamer stol, og den kan alt, du har brug for. Forskellen på denne gamer stol og de ovenstående er dog, at den ikke helt er lige så nem at få til at passe perfekt.

Dermed ikke sagt, at man ikke sidder godt i den – for det gør man! Vi er stadig i den meget gode ende af skalaen, og det vil du også tydeligt opleve, når du første gang placerer bagenden i sædet.

Hov, lad os se på nogle specifikationer!

Specifikationer:

   • Justerbar Sædehøjde: 46-53cm
   • Stolhøjde: 139 – 146cm
   • Indre sædebredde: 33cm
   • Sædedybde: 58cm
   • Ryglæn Højde: 93cm
   • Max Belastning: 145kg
   • Kassedimensioner: 86 x 69 x 35cm

Igen har vi fat i en stol, der kan klare en del vægt. Samtidig er det en ret stor stol, som giver dig mulighed for virkelig at sidde med den helt korrekte position, så du undgår at få ondt i ryg og lænd, når du sidder mange timer foran skærmen.

Desuden giver denne gaming stol dig mulighed for at både have og sænke højden, tilpasse armlæn og justere ryglænet. Den kan alt, en gamer stol skal kunne!


13. DXRacer RACING Gaming Chair – R288-NEW

Sort og roed gaming stol

i samarbejde med PriceRunner

Her ser vi en klassisk, god gamer stol! DXRacer er bare et fantastisk brand inden for gamer stole. De kan altså bare noget, længere er den ikke.

Men lad os lige se på nogle specifikationer for denne fantastiske gaming stol.

Specifikationer:

   • Justerbart ryglæn op til 135 grader.
   • Justerbare 3D armlæn.
   • Tiltmekanisme med låsefunktion.
   • Polstringsmateriale: PU læder.
   • Gas lift klasse 4.
   • Poleret aluminiums bund.
   • Integrereret hovedstøtte.
   • Modelnummer: GC-R288-NEW-Z1
   • Sædebredde: 36 cm
   • Sædedybde: 47 cm
   • Justerbar sædehøjde: 42,5 cm-52,5 cm
   • Ryglænshøjde: 85,5 cm
   • Ryglænsbredde: 54 cm
   • Vægtkapacitet: 110 kg

Det her er – i modsætning til nogle af de andre gamer stole – en ægte gamer stol! Tjek lige designet ud en gang. Det ligner jo noget fra et rumskib. Hvis du vil embrace din indre gamer, er det her en måde at gøre det på!

Eller hvis du har en stationær computer i et lokale, som er lavet til gaming. Det her er bare gamer stolen til en ægte gamer!

Den er desuden vildt god at sidde i, og den fås i forskellige farver. Selvfølgelig er den ikke kun til gamere, for man kan sagtens have god brug af den, hvis man blot vil sidde godt og samtidig skal have piftet stemningen lidt op.

Du har mulighed for at indstille alting på denne stol. Du kommer til at sidde, præcis som du ønsker! Det er derfor, denne stol er så fantastisk. Men den skinner også bare gaming til hele det rum, den står i. Vi er kæmpe tilhængere af designet – det kan vi vist roligt sige – men vær opmærksom på, at du vælger en stil, der ikke er for alle.


14. DXRacer FORMULA Gaming Chair – F11-N

DXRacer FORMULA Gaming Chair - F11-N

i samarbejde med PriceRunner

Nu bevæger vi os ned i de mere basic gamer stole. Du får ikke helt det samme, som du gør ved at investere i de tidligere nævnte. Men lad os nu se på nogle specifikationer.

Specifikationer:

   • Justerbar ryglæn op til 135 grader.
   • Justerbar 3D armlæn.
   • Tiltmekanisme med låsefunktion.
   • Polstringsmateriale: PU-læder og Stof.
   • Gas lift klasse 4.
   • Sort aluminium-hjulbase.
   • Integreret hovedstøtte.
   • Modelnummer: GC-F11-N-H1
   • Sæddebredde: 37cm
   • Sædedybde: 45cm
   • Justerbar sædehøjde: 42cm-53cm
   • Ryglænshøjde: 82cm
   • Ryglænsbredde: 56,5cm
   • Vægtkapacitet: 100 kg

F-serien fra DXRacer er en moderne og elegant serie, hvor der er fokus på bedre støtte til kroppen end den traditionelle kontorstol.

Denne gamer stol er udviklet med fokus på dem, der bruger meget tid foran skærmen. Den kan bruges af alle – om du er gamer, om du skriver mange tekster eller om du blot bruger computeren meget, er stolen god!

Desuden er designet så “rent” – hvis man kan kalde det det – at den passer ind i alle rum. Det er selvfølgelig stadig en gamer stol, så det ligner lidt et sæde til en racerkører, men den her stol er altså bare flot!

Du har mulighed for både at indstille nakkestøtte og armstøtte, så det passer til dig.

Et mindre problem, vi stødte på, var dog, at vægtkapaciteten er 100 kg. Derfor skal du selvfølgelig være opmærksom, hvis du vejer på den gode side af 100.

Stolen har samtidig hjulbase i stærkt aluminium.


15. Nordic Gaming Racer Gamer Stol – Sort

Nordic Gaming Racer Gamer Stol - Sort

i samarbejde med PriceRunner

For lidt over 1.000 kroner får du en ganske fin gamer stol. Den er selvfølgelig en anelse mere begrænset, hvad angår komfort, men det er uden tvivl en god gamer stol!

Men igen skal vi starte med at se på nogle specifikationer.

Specifikationer:

   • Materiale: PU-læder
   • Medfølgende nakke- og lændepude
   • Justerbare armlæn: Ja
   • Justerbare ryglæn: Ja
   • Sædehøjde: 35 – 43 cm
   • Sædedybde: 52 cm
   • Sædebredde: 53 cm
   • Højde på ryglæn: 92 cm
   • Bredde på ryglæn: 57 cm
   • Kapacitet: 120 kg

Men hey! Du skal lige bide mærke i, at den kan klare 120 kg, og det er jo en markant forskel i forhold til den tidligere nævnte stol.

Det er en full-feature gamer stol, og den er naturligvis designet med stort fokus på ergonomi og komfort. Denne gamer stol har selvfølgelig justerbare armlæn, og den kan indstilles i højden, og samtidig gør det justerbare ryglæn, at stolen kan indstilles efter, hvordan du ønsker at sidde. 

Designet er relativt simpelt, og det ligner lidt det typiske sæde fra en racerbil, som vi også tidligere har nævnt.

Stolen udstråler ikke blot gaming, men den viser også, at du er seriøs omkring det, du laver, mens du sidder i stolen. Om det er til gaming, eller om det er til kontorarbejde er igen irrelevant, for det er vigtigt at sidde ordentligt, når man bruger meget tid i en bestemt stol.

Denne gamer stol er enormt god til prisen, og den er godt nok billig!


16. Nordic Gaming Charger Gamer Stol V2 – Hvid

Nordic Gaming Charger Gamer Stol V2 - Hvid

i samarbejde med PriceRunner

Det her er den billige gamer stol. Den har dog nogle gode punkter. Den kan klare en masse vægt, og den er billig. Dog kan den ikke indstilles lige så godt som de andre.

Specifikationer:

   • Materiale: PU-læder
   • Justerbare armlæn: Nej
   • Justerbart ryglæn: Nej
   • Tilt funktion: Ja
   • Stolens højde: 110 – 120 cm
   • Sædehøjde: 38 – 48 cm
   • Sædedimensioner: 50 x 60 cm
   • Gaslift: Klasse 4 Kapacitet: 150 kg

Hvis du dog leder efter en billig stol og samtidig er ret tung, er det en fantastisk løsning! Den fungerer, som den skal, men den er selvfølgelig begrænset i sine egenskaber.

At den ikke har justerbare armlæn og justerbart ryglæn, er dog et ret stort minus, når vi fokuserer på komfort og den ergonomiske udfordring, der skal løses.

Dog er det en god, billig gamer stol, som kan holde til de tungere gamere.


Når du har fundet den rigtige gamer stol

Der er lige et par ting, du måske kan overveje at investere i, når du har købt din gamer stol.

Hvis du eksempelvis har trægulv på værelset, og du tænker at placere din stol der, er det en god idé at beskytte gulvet, så gulvet ikke bliver ødelagt, når du kører frem og tilbage på din gamer stol.

Her har vi selvfølgelig også fundet en god løsning.

Underlag

Den rigtige stol kræver også det rigtige underlag! Vi har selvfølgelig fundet det perfekte stoleunderlag til din gamer stol.

Nordic Gaming Guardian Stoleunderlag

Nordic Gaming Guardian Stoleunderlag - Blå

 

[maxbutton id=”129″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=12196&htmlurl=https://webdanes.dk/shop/nordic-gaming-guardian-140366p.html” text=”299″ text2=”WEBdanes” ]

 

Stoleunderlaget fås i fire forskellige farver, og det er selvfølgelig et spørgsmål om præferencer, men det er selvfølgelig en god idé at overveje designet i rummet. Eller måske finde en farve, der matcher din nye gamer stol?

Hvis din kontorstol laver mærker i dit gulv, er dette en god løsning, som har det, vi vil kalde den helt rigtige størrelse.

Med målene 120×100, er dette underlag det helt perfekte til din gamer stol. Det er begrænset, hvor langt man skal bevæge sig rundt i lokalet, mens man enten gamer eller sidder ved skrivebordet af andre årsager, så der er ikke grund til at bruge mere gulvplads en højst nødvendigt.

Materialet er PVC, hvilket giver dig en behagelig oplevelse, når du enten skal køre stolen ind under dig – eller omvendt – hvis du skal rejse dig.

Den er fremstillet i plast af høj kvalitet og kommer i flere farver. Mere behøver du vel ikke at vide.

Og til sidst kan du selvfølgelig overveje, om du selv vil bestemme, hvilke hjul der skal på

Paracon Rubber Casters Hjul

gamer stol test hjul

 

[maxbutton id=”129″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=12196&htmlurl=https://webdanes.dk/shop/paracon-rubber-casters-140021p.html” text=”299″ text2=”WEBdanes” ]

 

Vi har naturligvis fundet de helt rigtige hjul at smide på din gamer stol også! Det smarte ved netop disse hjul er, at de ikke ridser og ødelægger gulvet, som kan være tilfældet ved nogle af de andre. Så hvis du alligevel overvejer en måtte, kan løsningen også være at finde nogle andre hjul til din gamer stol alligevel.

Men igen. Lad os se på nogle specifikationer:

   • Det ultimative greb og lydløs rullefunktion.
   • Store 3 “gummihjul. Passer til alle stole
   • Industriel kvalitetsstål og gummikonstruktion
   • Nemme at installere. Kræver intet værktøj
   • Hjullejerne kan bære op til 300 kg.

Disse hjul passer både til alle gamer stole fra L33T gaming serien og almindelige kontorstole, og de er super nemme at smide på din gamer stol.

Desuden kan du også vælge den farve, du helst vil have på din gamer stol. Hjulene fås i både sort, blå, rød og grøn – så der er med garanti noget for dig!

Gode hjul på din gamer stol er enormt rart at have, så du kan bevæge dig mere eller mindre frit uden at skulle tænke over, om det ødelægger gulvet eller ej. Trægulv er nemlig meget sart, og flere af de forskellige muligheder, der er på markedet, er simpelthen ikke skånsomme nok til et almindeligt trægulv.

Derfor kan det være en god idé at overveje, om det ikke er fornuftigt at investere i nogle ordentlige hjul til din gamer stol. Det er væsentligt billigere end et nyt trægulv! Ja, vi taler af erfaring…

Hvorfor er det vigtigt at finde den rigtige gamer stol?

Mange danskere lider af rygproblemer, og det er ikke et tilfælde. Vi sidder meget ned. Både når vi er på arbejde, når vi er hjemme, og når vi er sammen med andre. Vi sidder ned på arbejdet, vi slår bagdelen i sædet, når vi kommer hjem, og vi sætter os højst sandsynligt foran computeren eller TV’et når vi kommer hjem.

Vi bruger nemlig rigtig mange af vores vågne timer på at sidde ned, og derfor er det så vigtigt, at vi gør det ordentligt. Det er blandt andet også derfor, at design af et godt bilsæde er i “højsædet” (no pun intended), når bilproducenterne innoverer.

En typisk dag kan jo se således ud:

Man står op om morgenen og sætter sig ved spisebordet, hvorefter man sætter sig ud i bilen. Derefter kommer man til enten undervisning eller ud på kontoret, hvor man så sidder ned i knap 8 timer. Til sidst kommer man hjem, og hvis vi dyrker sport i fritiden, bruger vi måske et par timer på det, inden vi kommer hjem igen og sætter os ned.

Og det er en hverdag. Hvis vi så lige overvejer lørdage og søndage også, bruger vi hurtigt enormt mange timer på at sidde ned. 

Hvorfor skal du bruge penge på en god gamer stol?

Vi plejer at sammenligne det med en seng. Hvis du blot bruger 2 eller 3 timer dagligt, er det en meget stor del af dine vågne timer.

Hvis man benytter en gamer stol til arbejde, bruger man i gennemsnit lige så lang tid – hvis ikke længere tid – som man gør i sin seng. Og en ordentlig investering er derfor helt essentielt.

En gamer stol er altså et sted, hvor mange bruger meget tid, og derfor er det så vigtigt at sidde ordentligt. Derfor er det direkte sammenligneligt med en seng. Vi investerer også ordentligt i at ligge ordentligt i vores seng, og en gamer stol er for mange lige så vigtig, fordi positionen er en anelse sværere at gøre “sund.”

Det er en større udfordring at sidde ordentligt end at ligge ordentligt. En god gamer stol er derfor noget, du ikke må gå på kompromis med.

Det samme gælder, når du skal købe en gamer stol til dine børn. Det er en god idé at give dem gode vaner, fra de er helt unge, så de vænner sig til det tidligt i livet. De gode vaner er guld værd senere i livet!

En god gamer stol er derfor meget vigtig, hvis vi blot bruger nogle timer dagligt på at sidde i den.

Vi håber, du finder den bedste gamer stol herunder, som samtidig er økonomisk fornuftig for dig. God fornøjelse og velkommen til din guide for den bedste gamer stol!

Få en bedre gaming oplevelse

En god gamer stol er helt essentiel for din oplevelse foran skærmen. Du garanterer, at der ikke er udfordringer med ryggen, og du sikrer, at du kan sidde i samme stilling i lang tid ad gangen.

Samtidig har en gamer stol det helt rigtige udtryk, og designet fortæller alle, at du gerne vil sidde ordentligt foran skærmen. Dog er designet efterhånden kommet så langt, at en gaming stol sagtens kan indgå i alle hjem, ud det virker helt overvældende.

Producenterne af disse gaming stole henter inspiration fra racerbiler og racersæder, som er bygget til at sidde helt korrekt. Også selvom man skal sidde i stolen i meget lang tid ad gangen.

En racerbils sæde er trods alt bygget til at kunne modstå skader, hvis uheldet skulle være ude og man kører galt. Derfor er du sikret helt perfekt positur, mens du sidder foran skærmen.

Du får altså øget komfort og performance ved at investere i noget ordentligt at sidde i. 

Gamer stol guide: Hvordan finder du din stol?

Du skal overveje enormt mange parametre. Der findes en del præferencer, og derfor er det også en individuelt baseret beslutning.

Der er en del forskellige producenter på området, og vi har udvalgt nogle for at give dig de bedste muligheder for at vælge en gamer stol, som passer lige præcis til dig!

Dog findes der selvfølgelig også nogle forskellige præferencer, når du undersøger mulighederne. Desuden kan producenten også spille en rolle for dig – det kan vi ikke udelukke.

Sådan tilpasser du din gamer stol

Gamer stole er produceret, så de har nogle helt unikke features. Derfor får du den bedste oplevelse af komfort, mens du gamer.

De fleste gamer stole kommer med justerbare arm- og ryglæn, som gør det muligt for dig at indstille stolen på lige præcis den måde, du har brug for.

Derfor kan du tilpasse stolen, så den matcher dine præferencer, og det er ligegyldigt, om du skal sidde helt tæt på skærmen eller være lidt længere væk i en mere afslappet stilling.

Der er nemlig en stor forskel på, hvad du spiller!

Det kan være, du enten skal helt op til skærmen, fordi du er i arena i WoW, men det kan også være, du bare er ved at grinde til level 60 i Vanilla, så du gerne vil slappe lidt mere af. Det spiller selvfølgelig også en rolle, om du spiller CS:GO og skal klistres op ad skærmen, eller om du bare er ved at starte et spil i LoL.

Dog skal det siges med LoL, at det er rart at slappe af, hvis man er jungler og bare farmer, men så snart de større teamfights begynder, er det meget rart at kunne komme tættere på skærmen.

Derfor er det vigtigt med en ordentlig gamer stol! Du kan indstille lige efter, hvad du har behov for!

Fandt du så den rigtige gamer stol?

Der er simpelthen så mange muligheder, men den bedste måde at starte på er, at du skal beslutte, hvor mange penge du vil bruge på en gaming stol.

Prisen definerer selvfølgelig, hvor god en stol du får. Sådan er det vist i næsten alle tilfælde. Pris og kvalitet hænger mere eller mindre uløseligt sammen.

Du skal blot finde den gamer stol, der giver bedst mening for dig! Men hvis du virkelig savner noget ordentligt at sidde i, skal du nok ofre lidt mere end blot 1.000 kroner på din gamer stol. De bedste stole fås nemlig i det lidt højere prisleje.

Nå jo! Selvfølgelig spiller designet også en rolle, og det er jo op til dig, hvad du foretrækker.

Derfor vil vi slutte af med at snakke lidt om priserne på de forskellige gamer stole.

Pris på en gamer stol

Der er så uendeligt mange muligheder, og der er samtidig et hav af aspekter, som betyder noget for dit valg af gamer stol. Men en ting er sikker – fastlæg dit budget!

Du kan sagtens komme langt for 1.000 kroner, og du kan måske endda gøre det billigere endnu, men hvis du gerne vil have en gamer stol, som kan lidt mere og som samtidig er fra et kendt brand, skal du nok op omkring de 1.500-4.000. Dog skal det siges, at pengene er enormt godt givet ud, hvis du blot bruger en time eller to om dagen foran skærmen.

Du sikres ikke blot god komfort og flot design, men du sikres samtidig, at du ikke bliver skadet, når du sidder i stolen. Med skader, snakker vi både om skuldre, lænd, ryg og arme, som alle er under hårdt pres, når man dag efter dag sidder i stolen. Det bliver hurtigt til mange timer, og i slemme tilfælde, kan dårlig positur betyde diskusprolaps på sigt.

Samtidig findes der mange supermarkeder og byggemarkeder, som sælger billige gamer stole, og det er i og for sig fint, at man kan finde noget på meget stramt budget. Dog hænger kvaliteten sammen med komforten og prisen, og det skal du være opmærksom på. Det kan være svært at teste, om man sidder ordentligt i en stol, mens man er i butikken, da du ofte sidder flere timer i streg i den, når du kommer hjem.

Det kan ende meget skidt, hvis du investerer for lidt i din gamer stol. At købe billigt kan derfor i sidste ende med at blive dyrere, end hvis du blot investerede ordentligt fra starten. Desuden holder en stol af god kvalitet væsentligt længere end de billigere modeller.

Undgå smerter og skade med ergonomiske gamer stole

Som du nok har fornemmet, har vi nævnt ergonomien løbende gennem guiden. Ergonomien er nemlig enormt vigtig, og det spiller en meget stor rolle for din komfort, at producenterne har så meget erfaring på området.

Hvis du er seriøs gamer, er det simpelthen en nødvendighed at investere en masse i en god gamer stol! Du skal nemlig vælge en stol, som både tager højde for din højde (no pun intended) og samtidig kan klare din vægt. Samtidig skal du vælge en stol, som passer til din kropsholdning, hvilket står i forlængelse af højden.

Men det helt essentielle er dog, at nakke- og lændepuderne hjælper dig med at sidde helt korrekt. Hvis du allerede har problemer med lænden, er det en enormt god idé at investere i en god gamer stol med det samme. Den skal have en lændepude med – selvfølgelig, hvis det er der problemet er.

Du kan sagtens nå at gøre noget ved din positur, selvom du allerede har oplevet problemer med enten lænden, nakken eller ryggen. Du skal blot sørge for at finde en gamer stol, der passer til din krop og kropsholdning.