Trådløs mus Test – Til dig der bruger computeren meget

Hvis man bruger mange timer på at arbejde på computeren eller gamer meget, så kan en trådløs mus være en rigtig god investering.

I dette indlæg gennemgår vi bedst i test trådløse muse, med nogle af de produkter, der får stærke anmeldelser på markedet. Vi har samlet forskellige roste trådløse mus her, så du kan finde den model, der passer til dine ønsker og behov.

Hvad enten det er en Logitech Pro G Wireless mus eller en Razer Basilisk Ultimate mus til seriøse gamere, så kan du lære mere om modellernes egenskaber her.


Logitech G Pro – En trådløs mus bedst i test

 • Optisk Hero-sensor og lynhurtig Lightspeed-forbindelse
 • Justérbar DPI-opløsning
 • Slidstærk og holder til mange klik
 • RBG-lys
 • God til gamere

Trådløs mus test

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

Ifølge The Independent, så er Logitech G Pro’s trådløse mus et af de bedste køb, man som forbruger kan gøre sig. Den har ifølge eksperterne en optimal sensor og et simpelt, men flot design. Den sorte trådløse mus har en lynhurtig Lightspeed-forbindelse, som gør det nemmere at arbejde hurtigt og effektivt.

Samtidig er den god at game med, da man kan spille op til 60 timers kampe, før den løber tør. Hvad enten det er til gamere eller mere almindelige hverdagsbrugere, er den en af eksperternes favoritter.

Den har en behagelig form og er udstyret med en optisk Hero-sensor, justerbar 16.000 DPI-opløsning, som gør, at den fungerer smertefrit på de fleste underlag.

Med en Logitech G Pro undgår man derfor forsinkelser eller forstyrrelser i arbejdet eller spillet på grund af langsom kommunikation mellem mus og computer.

Musen har kun få knapper og er yderst nem at bruge. Den har et ergonomisk godt design, hvilket betyder, at belastningen på håndleddet lettes, når man bruger den til at manøvre rundt på skærmen med. Musen vejer kun 80 gram.

Arbejder man meget på computer, er det vigtigt at tænke over, at man passer på sin krop. Ønsker man en nøjagtig og præcis sporing af bevægelser og samtidig en enkel og ergonomisk rigtig trådløs mus, så er Logitech G Pro Wireless et rigtig godt bud.

The Independent mener, at det er en af de trådløse mus på markedet, der bedst kan konkurrere med en computermus med kabel.

Modellen er også yderst slidstærk og vil holde længe – også selvom man som forbruger gamer meget. Den har 50 millioner klik slidstyrke og 40 G maks. acceleration. Derudover er der en onboard-hukommelse, så du kan gemme dine personlige indstillinger.


Razer Atheris En stærk og solid trådløs mus

 • Lav vægt på 66 gram (uden batterier).
 • Optisk sensor med 7.200 dpi.
 • Op til 350 timers levetid på batterierne.
 • Stabil frekvens selv med forskellige signaler tæt ved.

Trådløs mus bedst i test

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

Ifølge eksperter fra Independent kommer den trådløse mus Razer Atheris også ind på toplisten over de bedste modeller på markedet lige nu.

De kalder musen den perfekte blanding mellem transportabel bekvemmelighed og optimal gaming performance. Musen vejer kun 66 gram uden batterier og 90 gram med, så den er let at bruge og transportere med sig uden problemer.

Modellen er utrolig god at game med, fordi den har en optisk sensor med 7.200 dpi. Det er en af de højeste på markedet for en trådløs mus.

Razer Atheris-modellen får også ros for sin stabile ydeevne. Selv når man sidder på en cafe eller i et lokale med mange gamere, så går andre signaler ikke ind og påvirker musens frekvens. Det gør den utrolig fleksibel at arbejde med i forskellige situationer.

Batterierne holder længe, så du kan bruge musen på farten. Det er AA-batterier, som holder godt 300-350 timer, hvor du kan spille i streg.

Modellen har seks knapper, 30 G maksimum acceleration og kører med 1.000 Hz og 220 tommer per sekund. Den har både rullehjul, gummisidegreb og hyper respons-knapper, som letter spiloplevelsen og giver dig hurtig reaktionsevne.

Mens musen er ideel til gamere, kan den bestemt også anvendes af folk, der arbejder meget foran computeren. Den er lille og nem at have i lommen, samtidig med at den giver ergonomisk støtte.


Razer Basilisk Ultimate – Anbefales i test

 • Vild Focus+ 20.000 DPI-sensor.
 • 14 tilpassede Razer Chroma RGB belysningszoner.
 • Hyperspeed-teknologi.
 • Funktionel på forskellige typer af underlag.

Bedste trådløs mus

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

Hos Trustedreviews.com anbefales Razer Basilisk Ultimate-musen som en af de bedste trådløse udgaver til gamere.

Den har en Focus+ 20.000 DPI-sensor, som fungerer upåklageligt ifølge eksperterne. Forbindelsen virker hurtigere end Bluetooth og kommer næsten op på niveau med en mus med trådforbindelse.

Musen har 11 programmérbare knapper – inklusiv en multifunktions-padle. Modellen er en af de absolut hurtigste på markedet, som det er nu. Den har 14 tilpassede Razer Chroma RGB belysningszoner. Med op til 100 timers batterilevetid er musen stabil uden at være i toppen.

Den trådløse Hyperspeed-teknologi gør, at musen kommunikerer utrolig effektivt med computeren på trods af det manglende kabel.

Du kan derfor synkronisere dine bevægelser smertefrit. En af modellens helt store forcer er, at den fungerer på forskellige typer af underlag – selv på glas. Det gør, at man kan bruge den til at game med i mange forskellige lokationer.

Man skal dog regne med at betale for den høje kvalitet – modellen er bestemt i den dyre ende af skalaen, når man sammenligner med andre bud.

Den 20.000 DPI stærke sensor giver en helt unik mulighed for at spinne hurtigt rundt og bevæge sig om hjørner for eksempelvis at dræbe fjender i et computerspil.

Razer Basilisk Ultimate er derfor god til dedikerede gamere, som leder efter en unik og medrivende spiloplevelse, hvor de kan agere hurtigt. Det iøjnefaldende lys, som fungerer i 14 forskellige zoner, får også rosende ord med på vejen. Modellen anbefales dog til seriøse gamere på grund af den relativt høje pris.


ASUS ROG SPATHA Få en testvinder inden for trådløse mus

trådløs gamer mus

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

På testsiden t3.com kommer den trådløse mulighed ASUS ROG SPATHA ind på en flot fjerdeplads over de bedste spille-computermus i 2020.

Modellen fås både med tråd og i en trådløs udgave. Begge får ros for deres behagelige greb og mange knapper, som sikrer en høj performance for spillere, der kaster sig ud i online rollespils-spil i virtuelle verdener. Bluetooth bruges som trådløs kobling.

Musen vejer 179 gram, men er til gengæld komfortabel og let at manøvrere rundt med.

Materialet er magnesium, og musen har en 8.200 DPI sensor med 1000 Hz i trådløs tilstand. Der er 12 knapper og en nem omskiftning af klik-modstand.

Du kan selv tilpasse RGB-lyset på denne model. Dens helt store force er helt klart de fleksible knapper, som gør det ekstra spændende og legende let at styre din karakter på komplekse måder inde i spillet. Derfor er denne trådløse mus en vaskeægte fryd for seriøse gamere, ifølge eksperter. Seks af knapperne er til tommelfingeren.

Musen passer rigtig godt i hånden, og den er kløgtigt designet til at give hurtigt og god feedback og respons, når man spiller. Der er også en indbygget flash-hukommelse, så man kan gemme den profil, man foretrækker. Prismæssigt er det ikke den dyreste model på markedet, men bestemt heller ikke den billigste.

Det er nemt at tilpasse indstillingerne, knapperne har en fornuftig levetid på 20 millioner klik. Med denne model kan man skifte mellem den trådløse udgave og den, der er koblet til computeren. Det giver en god fleksibilitet. Magnesiumlaget giver en øget holdbarhed.

Leder du efter en trådløs mus til at spille online virtual reality-spil med på den mest optimale måde, så er ASUS ROG SPATHA et fremragende bud ifølge t3´s eksperter.


ASUS ROG Gladius II Wireless Flot og farverig trådløs mus

 • Omron knapper til fleksibel spiloplevelse
 • Fremragende niveauer af RBG-belysning.
 • 000 DPI-sensor og 50 g. acceleration.

Billig trådløs mus

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

Er man i forvejen inden for ASUS-universet af trådløse mus, så kan modellen ASUS ROG Gladius 2 Wireless også være et godt bud, ifølge eksperterne fra t3.com. De fremhæver den især for dens stilede look og farvekombinationer.

Derudover har den en konkurrencedygtig 12.000 DPI-sensor og 50 g. acceleration og udskiftelige knapper. Ligesom SPATHA-modellen er denne oplagt til seriøse gamere.

Den kan levere høj kvalitet af lys med fleksibelt Aura Synch RBG-lys, som kan synkroniseres på tværs af platforme. Der er seks programmerbare knapper på modellen og en 400-ips optisk sensor, som giver exceptionel performance og øger kvaliteten af spiloplevelsen.

Den er ideel for personlige spil og rummer også onboard-hukommelse. For spillere, som går meget op i farve, er det en af de stærkeste spillere på markedet, vurderer eksperterne. Især Omron-knapperne fremhæves.


Microsoft Arc Bluetooth Trådløs Mus – Yderst transportabel

 • Ekstremt flad (1,4 centimeter) med kurveformet design.
 • Vejer kun 82 gram inklusiv to AAA-batterier.
 • Let og funktionel.

Trådløs mus tilbud

 

 

i samarbejde med PriceRunner 

Hos The Independent fremhæves Microsoft Arc Bluetooth trådløs mus til computerbrugere på farten.

Den har et lækkert og kurveformet design og kan foldes fladt, så den kun er 1,4 centimeter tyk. Det gør den rigtig nem at proppe i en taske hurtigt. Modellen er let og vejer 82 gram inklusive to AAA-batterier.

Den er ideel for forretningsfolk eller kreative brugere, som arbejder meget med deres computer på forskellige lokationer.

Bøjemekanismen sørger selv for henholdsvis at tilslutte eller afbryde Bluetooth-forbindelsen. Den har en bevægelsesopløsning på 1.000 dpi og indeholder Microsoft BlueTrack-teknologi. Driftstiden ligger på op til seks måneder for Microsoft Arc Bluetooth-modellen.

Den har to knapper og er ret let og funktionel at bruge. Prismæssigt ligger den i den lavere ende og er derfor god til mobile hverdagsbrugere, som vil bruge en trådløs mus til at arbejde med.


Mange valgmuligheder når det kommer til trådløs mus

Vi har her gennemgået nogle af dine førende modeller på markedet, når det kommer til trådløse mus.

En trådløs mus gør det nemmere og mere fleksibelt at navigere på skærmen – hvad enten man er gamer eller bruger computeren i arbejdsregi. Er man meget på farten til enten spillesammentræf eller møder/konferencer, kan en trådløs mus være en rigtig god investering.

Nogle af de modeller, vi har gennemgået, er rigtig godt til seriøse gamere, som ønsker stor bevægelse og sensorisk oplevelse via lys og knapper. Andre udmærker sig, fordi de er lette og vejer mindre.

Alle de ovenstående modeller har fået ros med på vejen fra anerkendte ekspertkilder såsom Trustedreviews.com, t3.com eller medier som The Independent i England. De fleste af modellerne figurerer flere gange på tværs af de forskellige ekspertkilder.

Derfor kan du roligt stole på, at de kan levere noget helt særligt på markedet. Guiden her kan hjælpe dig med at finde gode bud til dit behov, når det kommer til investering i en trådløs mus. Hvad enten du har mange penge at købe for eller gerne vil holde det meget budgetvenligt.