5 trendy gadgets til hjemmet og på farten

tech-datalife

Denne udgivelse er lavet i samarbejde med mediets samarbejdspartner. 

Skal man følge med de nyeste trends indenfor techgadgets, kan man hurtig blive vildledt af nye teknologier. Men vil du være sikker på at få de nyeste gadgets til dit behov, skal du læse med her.

Trådløs oplader til casinospil på farten

Vi kender det godt. Man sidder i toget eller bussen og sidder med en masse spil online, før mobilen pludselig løber tør for strøm. Mobilen kan desværre godt bruge meget strøm på spillet, men det skal jo ikke holde dig fra at spille. Hvis du vil undgå at sidde i en lignende situation, så skal du have anskaffet dig en trådløs oplader, som du kan have med på farten.

I dag findes de i mange forskellige størrelser og ofte med ‘fast charging’, så din telefon oplades på ingen tid. Du lægger bare telefonen på opladeren, og via led-lys, som oftest vil være på siden af opladeren, vil du kunne se, hvornår den er opladt færdigt. Med mange trådløse opladere følger der også ekstra stik med, så hvis du både skal oplade din egen telefon og en andens, kan du gøre det.

Høretelefoner med noise-cancelling

Og når man sidder begravet i sine spil, kan man også have brug for et godt sæt høretelefoner. I dag kan man få høretelefoner af god kvalitet til en billig pris. Det danske mærke Bang & Olufsen sælger høretelefoner med skarp lyd, og det samme gør engelske Marshall, der er kendt for deres forstærkere. Ved hjælp af støjkontrol lukker høretelefonerne alle omgivende lyde ude, så du kan koncentrere dig om dit spil.

Trådløs lampe

Det kan godt være, at mange var trætte af at arbejde hjemme i løbet af coronapandemien. Men et studie fra Pew Research viser, at næsten 90% af de adspurgte gerne vil blive ved med at arbejde fra deres eget skrivebord. Og har du det ligesom dem, kræver et godt skrivebord en god lampe, så man kan se ordentligt.

I dag fås de i smarte, minimalistiske designs, som i øvrigt også kan oplade din telefon. I dag kan man også downloade en app, så du kan styre lyset på lampen. Det er fremtiden!

Elektrisk tandbørste

Investerer du i en god elektrisk tandbørste, er det en investering i dine tænder. Så vil du helst se din tandlæge så lidt som muligt og undgå en dyr regning, er en elektrisk tandbørste det næste på din ønskeliste. I dag fås de med alverdens nye funktioner, så børstningen kan tilpasses dine vaner. Derudover guider en af de nyeste tandbørster fra Oral-B dig også til, hvordan du kan børste tænder, når du forbinder den med Bluetooth.

3-i-1 luftrenser og varmeapparat

En luftrenser, sagde du? Hvad skal jeg dog bruge det til? Men Philips har skabt løsningen på det problem, du ikke havde. For de har udviklet et apparat, som kan holde dit indeklima sundt ved at holde dig varm i vintermånederne og give en kølig brise, når sommeren viser sig. Den renser luften ved hjælp af et HEPA-filter og fjerner samtidig partikler.

Huskeseddel