Smartphones test | De bedste smartphones - eksperternes favoritter

Skrevet d. 02/10/2021 af

Smartphones test

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Vimedigital.


Den smartphone der er bedst for dig, behøver ikke være hverken den dyreste eller nyeste du kan finde, for at den passer perfekt til dig. Hvis du kigger på markedet lige nu, er de bedste smartphones ofte mindre populære end de nyeste smartphones fra de populære og dyre mærker. Mobil.dk har en test med kvalitetskrav som hjælper dig med at finde den bedste smartphone til netop dine behov. Steen Jørgensen der er mobilekspert ved Mobil.dk har et par råd du kan tage med på vejen, når du skal vælge ny smartphone. Han siger ”de bedste smartphones er ofte meget billigere og bedre end de mest populære mobiler” Han anbefaler at ”man lægger mærke til følgende faktorer: design, brugervenlighed, batteri, skærm, kamera, brugerflade, data-hastighed, spiloplevelse, samtalekvalitet og mobilantenne”.

Nu hvor teknologien tilbyder os et stort udvalg af underholdning til vores smartphones, fra spil med gratis prøveperioder og gratis tests af apps vi kan bruge i vores daglige liv, en høj visuel kvalitet og så videre. Så lad os prøve at se, hvad de nye versioner tilbyder os i år, og om de ældre modeller kan følge med.

Techradar.com har testet Samsung Galaxy S21 Ultra til at være den bedste smartphone i verden lige nu, lad os se på hvorfor. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med Wi-Fi 6e, 6,8 tommer QHD+ 120Hz AMOLED skærm, Dual-Sim 5G 5000 mAh batteri, trådløs opladning og et kamera der tilbyder op til 108 MP-opløsning. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer en pæn stilfuld æske, der udover telefonen indeholder et USB-C kabel og en sim-nål. Der er hverken oplader eller in-ear hovedtelefoner med, så det viser at Samsung har valgt at tænke på miljøet.

smartphone

Hvis Samsung Galaxy S21 Ultra ikke er noget for dig, er der andre topvalg, der kan passe dine behov og dit ønskede prisleje, herunder de bedste iPhones og en række andre Android telefoner. Som for eksempel iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max som er iPhones der har pt, har de fleste funktionerlige nu, og de kan være værd at overveje, hvis du for eksempel synes, at iPhone 12 ikke holdertilstrækkeligt på strømmen. Disse smartphones har den samme systemchip, men iPhone 12 Pro og 12 Pro Max and mere hukommelsesplads. Der er tre kamerasensorer på bagsiden, så du kommer tættere på de objekter, du prøver at fange, med den skarpe 2x optiske zoom. Noget andet der er værd at tage med i overvejelserne er, at telefonen også har en LiDAR-sensor, det betyder at du får endnu flere valgmuligheder, når det kommer til fokus og alle de digitale opgaver vi bruger vores smartphones til i hverdagen. Der er helt sikkert fordele ved den nyere model.

iphone 12

Lad os se på en sidste smartphone på top-listen, nemlig Samsung Galaxy Note 20 som er den første Samsung smartphone nogensinde, der har fået en ramme af rustfrit stål, mens bagsiden og forsidener beskyttet af en ny udgave af Gorilla Glass, også kendt som Victus. Dette nye Gorilla Glass siges atvære endnu stærkere og endnu mere modstandsdygtig overfor skader og ridser. Hovedkameraet har 108 megapixel f/1.8, 0.8 micrometer pixels, OIS, laser autofokus og PDAF ultra vidvinkel12 megapixel f/2.2, 120 grader. Telefoto 12 megapixel f/3.0, 5 x optisk zoom, 50 x maks. zoom, OIS og PDAF. Frontkameraet har 10 megapixel f/2.2, dual Pixel PDAF og video 8K ved 24 fps. Eksperterne kalder den ”årets vildeste telefon” og virker meget imponeret.

Nu har vi kigget på 3 af de bedste smartphones du kan købe, men husk at det at købe en mobiltelefon er en kompliceret beslutning, og du har brug for flere valgmuligheder. Du skal overvejefordele og ulemper ved hver model, baseret på ydeevne, kamera, pris og andre metrics. Hvert køb er individuelt så vi anbefaler at du læser op på de forskellige modeller og eventuelt tager testen på mobil.dk. Det er trods alt et af de mest brugte redskaber vi har i vores hverdag og uundværligt for os. Det er essentielt at vores smartphone fungerer til både vores arbejde og fritidsaktiviteter, så vælg den rigtige.

 

Huskeseddel