Elevationssenge kan styres via telefonen

Dette indlæg er sponsoreret

Kristoffer Mohr

Skrevet d. 05/08/2022 af Kristoffer Mohr

Kvinde der ligger paa pude og kigger på sin telefon

Den teknologiske udvikling har haft betydning på mange områder. I løbet af de senere år, er det også noget, der har haft betydning for, hvordan man bruger sin seng. Har man en elevationsseng, er der nemlig en god chance for, at sengen kan styres via telefonen.

I stedet for at bruge en gammeldags fjernbetjening, kan man klare det hele fra sin telefon. Det er naturligvis en fordel, da de fleste har deres telefon med i seng. Ligeledes giver det også flere muligheder, end en traditionel fjernbetjening gør.

Indstil nemt sengens position med en app

En af de muligheder, man har, er, at man kan justere sin position i sengen via en app. I stedet for at skulle finde en fjernbetjening frem, kan man blot bruge en app. Det er naturligvis noget, som mange benytter sig af, da det ofte er en lettere måde at gøre det på.

Hertil er det også værd at huske på, at man får en smule lys fra telefonens skærm. Det gør man ikke, hvis man bruger en fjernbetjening. Af denne grund kan det være svært at se, hvad man laver. Sådan forholder det sig ikke, hvis man i stedet bruger sin telefon til det.

Gem prædefinerede positioner

I og med, at du kan gemme data på din smartphone, er det ofte også muligt at gemme prædefinerede positioner i din app. Det vil sige, at du med et klik på en knap kan indstille sengen til din foretrukne position, når du skal sove.

Det samme kan du gøre, hvis du vil indstille den til at have en god position til, når du skal læse i en bog. Det er derfor med til at gøre det legende let for dig at finde den rette indstilling. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at fumle rundt med din fjernbetjening.

Tænd sengens lys

Der findes også flere senge, der kommer med indbygget lys. Det sidder under sengen, og er ideelt at bruge, hvis man på toilettet om natten. Det er dog ikke altid let at få det tændt med en fjernbetjening. Bruger du i stedet en app på din telefon, er det en del lettere.

Har du planer om at købe en ny dobbeltseng online, er det derfor værd at overveje, om du vil have en seng, du kan styre fra din telefon. Det er bestemt ikke et krav for alle, men der er dog mange, der mener, at det er en fordel.

Huskeseddel