Fem tablets med et godt batteri

Fem tablets med et godt batteri

Der er efterhånden mange ting, som skal oplades i hjemmet. Derfor er der mange, som er glade for at investere i ting til hjemmet, som skal lades mindre op. Her kommer tablets ind i billedet. Hvis du bruger en tablet til at hygge med at se serier, spille spil, læse nyheder eller andet lignende, ønsker du nødigt at komme hjem til en tablet uden batteri. Derfor kigger vi på fem gode tablets nedenfor.

Samsung Galaxy Tab S8 vinder

Samlet set er Samsung Galaxy Tab S8en vinder. Du kan bruge den i op til 10 timer på en opladning. Derfor kan den hurtigt holde i en uge, hvis du fx blot spiller online casino, tjekker nyheder på Berlingske, kigger på Facebook osv. Samsung siger at batteriet på 8000 mAh holder i mere end 14 timer. Dog bliver det i praksis til omkring 10 timer, men det er også meget fint. Desuden tager det kun 80 minutter at lade den helt op.

Apple iPad Pro er den bedste iPad

Den næstbedste på listen er Apple iPad Pro. Batteriet er på 7538 mAh og er altså mindre end ovennævnte. Denne iPad har en Apple M1-chip, og det gør at batteriets effektivt placerer den som den bedste iPad i forhold til batteriet. Det kan nemt holde op til 9-10 timer, hvilket stadigvæk er imponerende.

Dog kommer det meget an på hvad du søger. De færreste personer har brug for en Apple iPad Pro, som er mere til professionelt brug end diverse fritidsaktiviteter. Derfor er Apple iPad Air mere populær til den brede befolkning sammenlignet med Apple iPad Pro. Husk at der findes masser af tilbehør til begge dele med fx trådløse høretelefoner.

Microsoft Surface Go 3

Er du mest til Windows, kan du overveje Microsoft Surface Go 3. Her forbedrede Microsoft batteriet i forhold til forgængeren Surface Go 2. Microsoft påstår at batteriet på 6000 mAh holder i 10-12 timer. Dog virker det ikke helt sådan i praksis. Normalt kan du bruge den i 7 til 8 timer på en opladning. Mens det stadigvæk er fint, kan det være en afgørende forskel fra de to førnævnte tablets og om du skal til at oplade flere gange om ugen.

Lenovo Tab P11 Plus Med Op til 15 Timer

En af de bedste tablets med det længste batteri er Lenovo Tab P11 Plus. Batteriet har en kapacitet på 7700 mAh. Det betyder at det holder i op til 15 timer. Dog hvis du bruger den mest til at surfe, streame musik, Zoom-opkald osv., kan du forvente at batteriet holder i op til 10-11 timer, som altså minder meget om de tablets, som vi allerede har været inde på.

Nokia T20 er en billig løsning

Hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange penge på en tablet, kan du overveje en prisvenlig løsning i form af en Nokia T20. Batteriet har her en kapacitet på 8200 mAH og normalt holder det i op til syv timer. Normalt tager det op til fire timer at lade batteriet, da opladeren har 10W. Dog kan du købe en bedre oplader, da denne Nokia-tablet også understøtter opladning med en oplader på 15W.

Huskeseddel