Gode råd til køb af vaskemaskine

Gode råd til køb af vaskemaskine

Dette indlæg er sponsoreret og udgivet i samarbejde med en samarbejdspartner. 

Når du skal købe ny vaskemaskine, er der mange ting du skal overveje. En af de ting er vaskekapaciteten. Der er mange størrelsesmuligheder når det kommer til vaskekapacitet, og det er derfor vigtigt at vælge en, der passer til dine behov. Derudover skal du også altid tjekke energimærket, da det giver dig en idé om, hvor meget energi vaskemaskinen bruger samt dermed også, hvor høje dine elregninger kan blive. De bedste maskiner har en A-klassificering, hvilket betyder at de bruger meget lidt energi. Du skal også tænke over, hvilke funktioner du ønsker at have i vaskemaskinen samt hvilke du vil bruge, og hvilke du godt kan leve uden. Vaskemaskiner kan nemlig meget mere end bare at vaske i dag – de kan f.eks. have alt fra automatisk tørring til indbyggede dampere, og nogle kan endda også styres via en app. Inden du vælger vaskemaskine, skal du også beslutte dig for, hvilket mærke der er det rigtige for dig. Nogle mærker er nemlig kendt for deres holdbarhed, mens andre f.eks. tilbyder funktioner, som er vigtigere for dig.

Gode råd til køb af tørretumbler

Når du køber en tørretumbler, skal du også finde ud af hvilken størrelse, du ønsker vaskemaskinen skal være. Derudover skal du finde ud af hvilken hovedtype af tørretumbler, du ønsker. Der findes to hovedtyper af tørretumblere: Ventilerede og kondensatorer. Tørretumblere kan koste alt fra mellem 1500 kroner til over 10.000 kroner. Det er derfor vigtigt at du finder en tørretumbler, der passer til dit budget og opfylder dine behov, så du ikke kommer til at betale overpris. Du skal også tænke over hvilke funktioner der er vigtige for dig. Hvis du gerne vil have en tørretumbler der har en tidsindstillede tørrefunktion, så skal du bruge en maskine med denne mulighed. Derudover skal du kigge på mærket – nogle mærker er nemlig kendt for deres kvalitet, mens andre for deres lave priser. Garantien kan også være en god idé at overveje, da de fleste maskiner leveres med en et- eller toårig garanti, men nogle mærker tilbyder også længere garantier end det. Hvis du ønsker at spare penge på din el-regning, gør du dig klogt i at vælge en tørretumbler der har en Energy Star-klassificering samt har et energimærke A eller B.

Få råd til din nye vaskemaskine og tørretumbler

Når du skal finde den bedste vaskemaskine samt tørretumbler, så er det en god idé at tage de ovenstående råd til dig – samt finde testhjemmesider, hvor nogle personer både har testet vaskemaskiner samt tørretumbler, for at kunne fortælle dig hvilken en de vil råde dig til at vælge. Står du i øjeblikket ikke med et stort økonomisk råderum og derfor ikke har råd til en ny vaskemaskine eller tørretumbler? Så kan du vælge at ansøge om at optage et online lån. Lån 20000 kr. hos f.eks. KreditNU, og få pengene overført til din konto, så snart din ansøgning er godkendt. Vi anbefaler altid at man kigger ind i sin økonomi, for at finde den løsning der bedst matcher ens udgangspunkt. Man skal være opmærksom på omkostningerne herom – i det tænkte eksempel i dette indlæg, vil lånet have en løbetid på 1 til 24 måneder og have et etableringsgebyr på 25%. ÅOP vil være 24,87%. Allierer dig med en økonomisk ansvarlig på dit køb, når du skal finde din nye vaskemaskine eller tørretumbler.

Huskeseddel