Har du fået en ny telefon og skal skifte simkort?

Andreas Thomsen

Skrevet d. 15/07/2020 af Andreas Thomsen

Har du fået en ny telefon og skal skifte simkort?

ANNONCE: Publiceret i samarbejde med den/de partnere der linkes til

Hvis du står i denne situation, er du havnet det helt rigtige sted. Når du skifter din telefon, er det oftest ikke bare telefonen, der skal udskiftes. Sommetider kræver et mobilskifte også et nyt abonnement samt derfor også et nyt simkort. Vi ser nærmere på, hvilke løsninger der er nogle af de bedste på markedet lige nu. For med de nyere telefoner er det ikke længere nødvendigt at indsætte et fysisk simkort, i stedet kan man bruge et eSIM.

Et eSIM i nogle af de nyeste telefoner

Typisk, når man køber en ny telefon, vælger man også ud fra modellen, og vi kan nok ikke løbe fra, at de nyeste modeller også er dem, der kan allermest. Dette gælder også, når vi taler om simkort. Både de nyeste modeller fra Samsung og iPhone er nemlig lavet med et eSIM, hvilket betyder, at du ikke skal indsætte et fysisk simkort.

eSIM er meget nyt, hvorfor det også kun er de nyeste telefoner, der bliver lavet med et eSIM fremfor et almindeligt simkort. Men skal du alligevel ud at have en ny telefon, så kan du trygt vælge eSIM, da det fungerer på præcis samme måde – det er bare nemmere og derfor uden en masse bøvl.

Du kan finde et billigt eSIM-mobilabonnement ved Greentel, der blandt andet vægter en bæredygtig forretning højt.

Vælg det abonnement, der passer til dine vaner

Hvis din egen udbyder ikke tilbyder eSIM, kan du være nødsaget til at skifte udbyder og derfor også skifte til et nyt mobilabonnement. eSIM er meget nyt og innovativt, hvorfor det ikke er alle udbydere, der endnu har det i deres sortiment.

Mange abonnementer minder om hinanden, hvorfor det ikke er svært at finde et abonnement, der matcher dine behov. Vi vil altid anbefale, at du vælger et abonnement, hvor der også er EU-data. Det er en kæmpe frihed at kunne logge på internettet uden bekymringer, når du er på ferie.

Har du et abonnement nu, hvor du mener, at du betaler alt for meget, så er det en god idé at lave et pristjek. Der findes mange forskellige udbydere og udviklere inden for dette felt, og prisen er sommetider meget varierende, alt efter hvilket selskab du har.

Du kan også bruge eSIM i dit smartwatch

Både Samsung og iPhone har lanceret forskellige modeller inden for smartwatches, og du ejer måske allerede en af slagsen. Hvis du i forvejen har et smartwatch, er du nok allerede klar over, at disse også har eSIM fremfor et fysisk simkort, hvilket er det samme koncept, der bliver ført videre til telefonerne nu.

Både Apples og Samsungs modeller – smartwatches og telefoner – bliver nu lavet med eSIM. Modellerne fra iPhone XS frem til iPhone 11 pro er med eSIM, og modellerne Samsung Galaxy Fold til Samsung Galaxy S20+ er også lavet med eSIM. Denne løsning er derfor en løsning, der er kommet for at blive – og det var da også på tide, at det gamle, fysiske simkort er blevet erstattet med noget mere digitalt.

Huskeseddel