Bedste powerbank test - Her er de 8 bedste powerbanks (2024)

Opdateret februar 2024. 

Andreas Thomsen

Skrevet d. 13/10/2020 af Andreas Thomsen

Powerbank test
Bedste powerbank i 2024
 • Testvinder
  1
  Powerbank test - Datalife.fk
  GreyLime Power Stone 2 - Testvinder 

  Priser på vej

 • 2
  Powerbank test - Datalife.fk
  Greylime power pl 04 - Stærkt batteri kapacitet til prisen

  Priser på vej

 • 3
  Powerbank test - Datalife.fk
  Trust Primo Compact Powerbank 15000mAh

  Priser på vej

 • 4
  Powerbank test - Datalife.fk
  Anker PowerCore Metro 20000 - Høj batterikapacitet

  Priser på vej

 • 5
  Powerbank test - Datalife.fk
  Anker PowerCore III Sense 10000mAh

  Priser på vej

 • 6
  Powerbank test - Datalife.fk
  Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh

  Priser på vej

 • 7
  Powerbank test - Datalife.fk
  Anker PowerCore Essential 20000 PD

  Priser på vej

 • 8
  Powerbank test - Datalife.fk
  SACKit CHARGEit Power Bank and Wireless Charger

  Priser på vej

Bedste powerbank test 2024

En god powerbank er uundværlig, især hvis du ikke har adgang til en fast strømkilde. Det kan være, at du er til Roskilde festival eller bruger din smartphone så meget, at du har behov for mere strøm.

Måske er din smartphone af ældre dato, og batteriet ikke længere holder så længe på strøm. En powerbank kommer rigtig for sin ret, hvis du er på hyttetur, camping, fisketur eller festival.
Der er mange ting der taler for, at en god powerbank er praktisk til mange situationer, og derfor har vi lavet denne powerbank test.

Da efterspørgslen på powerbanks generelt bliver større, kommer der hele tiden nye modeller på markedet, hvilket er hvorfor vi har lavet denne powerbank test. For den enkelte forbruger kan det virke som en jungle, og uoverskueligt at finde frem til den bedste powerbank, men med nedenstående powerbank test, gør vi det hele mere overskueligt for dig.

LÆS OGSÅ: Mobilguide: Bedste oplader til iphone

Vores powerbank test 2024

Vi har lavet en grundig bedste powerbank test, hvor vi gennemgår i alt 8 forskellige powerbanks, som vi synes er de bedste på markedet lige nu.

Vi har været dybtgående i vores test, og gennemgået alt der er at vide om powerbanks online, og derudfra udvalgt de bedste powerbanks i 2021.

Nedenfor har vi opstillet et par bulletpoints med det mest essentielle som man bør kigge efter, når man skal vælge den rigtige Powerbank:

 1. Hvor lang tid tager det, at oplade en iphone?
 2. Hvor mange gange kan en fuldt opladet powerbank lade en iphone 100%
 3. Hvor mobil og handy er powerbanken?
 4. Pris kontra design

1. GreyLime Power Stone 2 - Testvinder 

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Testvindende powerbank
 • Quick Charge via USB-C PD
Powerbank test - Datalife.fk

Power Stone 2 fra GreyLime er en af de mest populære powerbanks på det danske marked. Det er ikke uden grund, at dette gør sig gældende. Både prismæssigt, designmæssigt og funktionelt er det nemlig et rigtig godt bud på en powerbank, der dækker de flestes behov.

Kapaciteten på denne powerbank (10.400 mAh) er nok til 4,6 fulde opladning til f.eks. en iPhone 8. Derfor er det en powerbank, der kan dække de fleste behov, eftersom de færreste har brug for en større batterikapacitet, når de køber en powerbank.

Kan oplade to enheder på en gang

En klar fordel ved Power Stone II er, at det er muligt at lade to enheder op på én gang. Den har en samlet opladeeffekt på op til 10W, som fordeles over 5V 1A og 5V 2A. Netop derfor er det muligt at oplade to enheder på samme tid, såfremt dette skulle være muligt.

Power Stone II er en videreudvikling af den testvindende Power Stone. Et af de punkter, der adskiller de to enheder er, at den nye variant har både USB-A og USB-C. Derfor er det muligt at bruge den til at oplade enhver enhed, der bruger enten USB-A eller USB-C.

Har du en enhed, der er kompatibel med USB-C, er det muligt at bruge Quick Charge til at foretage en hurtig opladning. Her vil den oplade med en opladeeffekt på op til 18W. Køber du dette produkt, er du med til at støtte op om organisationen ‘Trees for the Future’.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.400 mAh
 • Input: USB-C 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
 • Output 1: USB-C PD 5V /3A, 9V/2A, 12V/1,5A
 • Output 2: USB-A 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
 • Output 3: USB-A 5V/2A
 • Mål: 130 x 81 x 38 mm
 • Vægt: 240 gram

2. Greylime power pl 04 - Stærkt batteri kapacitet til prisen

Priser på vej

Vi fremhæver:

Powerbank test - Datalife.fk

Designmæssigt minder Greylime power pl04 meget om GB Powerbank. Størrelsen er næsten ens, og her er forskellen kun et pr millimeter, som man alligevel ikke lægger mærke til.

Greylime power pl et en smule lettere, og det bemærkede vi ikke rigtigt under vores bedste Powerbank test.

Tilgengæld føles grebet en del bedre, og det læderlook, agtige overflade giver en mere ru flade, som er en del bedre, at stå med i hænderne.

Led indikatoren der blinker i siden, giver dig et fornuftigt overblik over, hvor meget strøm der er tilbage, og når du helt nede på 1 lys diode, så er det på tide med en ny omgang strøm opfyldning.

Under vores bedste Powerbank test fik gennem testet begge USB indgange, hvor vi kunne lade vores iphone 7 op hele 4,5 gange, hvilket er et rigtigt, flot resultat. USB igang 1 gik fra 0-100% på 2 timer og 57 minutter, og USB indgang 2 klarede en hel opladning på 1 time og 54 minutter.

Greylime power pl04 er med andre ord ikke den hurtigste på markedet, men til gengæld ligger prisen så fornuftigt sådan, at alle kan med på den.

3. Trust Primo Compact Powerbank 15000mAh

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Udstyret med tre output-forbindelser
 • Stor batterikapacitet
Powerbank test - Datalife.fk

Primo Compact fra Trust er et bevis på, at man ikke behøver at betale en høj pris for en powerbank med stor kapacitet. For en beskeden sum leverer Trust nemlig denne powerbank med en kapacitet på hele, hvilket er en kapacitet, der er mere end nok for de fleste.

Hvis du har denne powerbank med dig, skal du ikke være bekymret for, at du ender med at løbe tør for strøm. Med dens høje kapacitet er det muligt at oplade en smartphone op til fem gange, hvis den er fuldt ladet op.

Tre output-forbindelser

Primo Compact fra Trust adskiller sig også fra flere andre powerbanks på markedet, da den er forsynet med hele tre output-forbindelser. Det vil sige, at den faktisk kan oplade hele tre forskellige enheder på én gang, såfremt man måtte have et behov for dette.

Der er både to USB-udgange samt en enkelt USB-C-udgang. Har du en enhed, der er kompatibel med både USB og USB-C, anbefales det at bruge sidstnævnte. Teknologien er nemlig mere udviklet, og kan derfor oplade din enhed på kortere tid.

Har du en enhed, du kan lade op med USB-C, kan du også glæde dig over, at denne powerbank byder på en såkaldt Fast Charge-funktion. Det er en særlig teknologi, der skruer op for opladeeffekt, så du på kort tid kan oplade en del af batteriet på din enhed.

Specifikationer:

 • Udgangsforbindeleser: 2 x USB, 1 x USB-C
 • Batteritype: Litium-polymer
 • Batterikapacitet: 15.000 mAh
 • Fast Charge: Ja
 • Mål: 13,8 cm x 7,2 cm x 2 cm
 • Vægt: 330 gram

4. Anker PowerCore Metro 20000 - Høj batterikapacitet

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Høj konverteringseffektivitet
 • Gigantisk batterikapacitet
Powerbank test - Datalife.fk

Vil du vide dig helt sikker på, at du ikke ender med at løbe tør for strøm? I så fald er Anker PowerCore Metro 20000 en powerbank lige for dig. Den kan nemlig bryste sig af at have en enorm batterikapacitet. Den indeholder nemlig intet mindre end 20.000 mAh til benyttelse.

Den enorme kapacitet medfører, at det er muligt at bruge den til at oplade batteriet i din smartphone mellem seks og otte gange. I alt vil du kunne pumpe hele 96 timers ekstra batteritid på dine enheder, hvilket ikke nødvendigvis behøver at være en smartphone.

Oplad to enheder på samme tid

Anker har forsynet denne powerbank med to USB-udgange. Det betyder, at du kan bruge den til at oplade to enheder på én gang. Det kan f.eks. være din smartphone og et kamera. Det kan også være, at du vil give lidt strøm til en kammerat eller kollega.

Desuden er udgangene forsynet med deres Power IQ 2.0-teknologi. Det er en særlig teknologi, der gør det muligt at oplade dine enheder endnu hurtigere. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle enheder, der er kompatible med denne teknologi fra Anker.

På trods af, at du får en powerbank med en stor kapacitet, betyder det ikke, at det rent fysisk er en stor powerbank. Derimod er det en kompakt enhed, der er nem at have med på farten, da du kan have den liggende i din taske sammen med din bærbare PC eller lignende.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 20.000 mAh
 • Udgange: 2 USB-A porte (maks. 15W)
 • Indgang: USB-C og Micro-USB
 • Opladningstid: Cirka 8 timer med USB-C
 • Mål: 16 cm x 7,4 cm x 2 cm
 • Vægt: 400 gram

5. Anker PowerCore III Sense 10000mAh

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Integreret hurtigopladningsteknologi
 • Kompakt og meget transportabel
Powerbank test - Datalife.fk

Anker er kendt for at lave nogle af de bedste powerbanks på markedet. Derfor er dette også en powerbank, du roligt kan investere i. Det er ganske vist ikke den model, der har den største kapacitet, men skal den blot bruges i dagligdagen, er det glimrende valg.

PowerCore III Sense fra Anker byder på en batterikapacitet på 10.000 mAh. Det er nok til at lade en telefon op flere gange. Derfor er det også en fin kapacitet for ham eller hende, der kun skal bruge en powerbank, fordi de vil sikre, at de ikke løber tør i dagligdagen.

Kompakt powerbank med Anker PowerIQ

Til trods for, at der er tale om en kompakt model, der er nem at have med på farten, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. Anker har nemlig sørget for, at enheden er forsynet med Anker PowerIQ, der er deres hurtigopladningsteknologi.

Denne teknologi medførere en hurtigere opladning via USB-A, om end opladningshastigheden fortsat er hurtigst via USB-C. Heldigvis er powerbanken blevet udstyret med begge dele, hvorfor begge dele kan benyttes til opladning af dine enheder.

Det er en powerbank, der udmærker sig på flere punkter, men PowerCore III Sense udmærker sig dog især med sin størrelse. Enheden måler nemlig kun 14,95 cm i bredden og 6,85 cm i højden, mens tykkelsen lyder på beskedne 1,45 cm. Dens vægt er kun 212 gram.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 10.000 mAh
 • Genopladningstid: 3,5 timer
 • Input: USB-C
 • Output: USB-A og USB-C
 • Quick Charge: Ja
 • Mål: 14,95 cm x 6,85 cm x 1,45 cm
 • Vægt: 212 gram

6. Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Kan oplades via indbyggede solceller
 • Robust konstruktion, der kan modstå det meste
Powerbank test - Datalife.fk

Der er især én årsag til, at Outdoor Solar Powerbank fra Sandberg adskiller sig fra andre powerbanks på markedet. Den primære årsag er, at den er udstyret med en solcelle. Det betyder, at den via solcelleenergi kan genoplades, så du igen kan få strøm på dine enheder.

Det er dog også muligt at oplade den på almindelig vis via USB, såfremt dette foretrækkes. Fordelen ved, at den kan lades op via solenergi er, at du ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt, hvis du har brugt al den strøm, der er lagret i denne powerbank.

Op til seks opladninger

De fleste bruger deres powerbank til at oplade en smartphone. Er det også, hvad du skal bruge din til, kan du glæde dig over, at Outdoor Solar Powerbank har kapacitet nok til at foretage op til seks opladninger. Det afhænger dog af, hvilken smartphone, der er tale om.

Desuden er den i stand til at oplade to enheder på én gang. Har du flere smartphones, der skal lades op, eller skal du lade en smartphone og et DSLR-kamera op, er dette muligt. Begge udgange er USB, hvorfor det ikke er muligt at oplade via eksempelvis USB-C.

Som navnet på denne powerbank også antyder, er det en enhed, der er lavet til at kunne holde til udendørs brug. Derfor er du selvfølgelig garanteret, at der er tale om en robust én af slagsen. Det vil sige, at du ikke skal være bekymret for at tage den med på camping, vandreture mv.

Specifikationer:

 • Vand- og støvtæt: IP67
 • Batteritype: Li-Ion
 • Batterikapacitet: 16.000 mAh
 • Output: 2 x USB
 • Opladningstid: 6-8 timer
 • Solpanel: 1,4 W / 280 mA

7. Anker PowerCore Essential 20000 PD

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Lille powerbank med stor kapacitet
 • Elegant og moderne design
Powerbank test - Datalife.fk

En powerbank behøver ikke at være en stor klods, man mest af alt har lyst til at gemme væk i tasken. Det beviser Anker med deres PowerCore Essential 20000 PD. Her får du nemlig en solid powerbank, der kan bryste sig af et moderne og elegant design.

Blot fordi der har været fokus på designet, betyder det ikke, at der ikke har været fokus på kapacitet og funktionalitet. Der er nemlig ikke gået på kompromis med nogen af delene. Derfor er dette en powerbank for ham eller hende, der ikke er villig til at gå på kompromis.

Imponerende kapacitet på 20.000 mAh

Vælger du denne powerbank, skal du ikke være bekymret for, at du løber tør for kapacitet lige foreløbig. Den indbyggede kapacitet lyder nemlig på 20.000 mAh, hvorfor det er muligt at oplade din smartphone e.l. op til otte gange, alt afhængigt af, hvilken enhed, der er tale om.

Desuden er det muligt at bruge denne powerbank til at oplade to enheder på én gang. Er I flere afsted, kan I derfor få opladet jeres smartphones på samme tid. Anker har udstyret den med en USB-A- og en USB-C-udgang. Bruger begge USB-A, er det ikke muligt at oplade på samme tid.

Anker har også forsynet deres PowerCore Essential 20000 PD med deres egenudviklede teknologi, der har navnet Power IQ 2.0. Denne teknologi medfører, at Ankers powerbanks generelt er hurtigere til at oplade dine enheder, end andre powerbanks er.

Specifikationer:

 • Kapacitet: 20.000 mAh
 • Udgange: 2 USB-porte  (1 x USB-C PD, 1 x USB-A QC)
 • Indgang: USB-C
 • Opladningstid: Ca 6,5 timer med USB-C
 • Mål: 16 cm x 7,4 cm x 2 cm
 • Vægt: 400 gram

8. SACKit CHARGEit Power Bank and Wireless Charger

Priser på vej

Vi fremhæver:

 • Trådløs opladning med Qi
 • Dansk design
Powerbank test - Datalife.fk

Ikke alle går kun op i, at de skal have fat i en powerbank med en høj kapacitet. For mange er det også vigtigt, at det er en flot og stilren enhed. Er du en af dem, der går meget op i dette, bør du tage et kig på CHARGEit Power Bank and Wireless Charger fra danske SACKit.

Her får du nemlig en powerbank, der kan prale af et nydeligt og stilrent udseende. Samtidig kan du vide dig sikker på, at der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Det ses blandt andet ved, at den er kompatible med Qi-opladning.

Nem, trådløs opladning

Såfremt du har en enhed, der er kompatibel med trådløs opladning, skal der ingen tvivl herske om, at dette er den rette powerbank for dig. Du skal nemlig blot placere din enhed på toppen af powerbanken. Når den er placeret her, starter den helt automatisk opladningen.

Hvis din smartphone ikke er kompatible med trådløs opladning, er det ikke ensbetydende med, at det ikke er muligt at gøre brug af CHARGEit. Du kan nemlig også sagtens lade via USB. Faktisk kan du lade både trådløst og via USB på én og samme tid.

Det indbyggede batteri har en kapacitet på 6.000 mAh. Derfor er det ikke den powerbank, der har den største kapacitet, men til brug i dagligdagen er det mere end nok for de fleste. De fleste smartphones kan nemlig oplades tre gange, hvis din CHARGEit er fuldt opladet.

Specifikationer:

 • Batterikapacitet: 6000 mAh
 • Input: DC5V/2A, 9V/1.67A
 • Output 1: Trådløs opladning: 10W/7.5W/5W
 • Output 2: USB A: 5V/2.1A
 • Produktmål: 105 mm x 105 mm x 17,5 mm
 • Produktvægt: 200 gram

Denne video kan også være behjælpelig med, at forstå hvordan en powerbank fungerer og hvad du bør kigge efter:

Generelt om powerbanks:
En powerbank er med andre ord et rigtig smart lomme batteri til mange situationer. Foruden vores bedste powerbank test 2024 har vi også lavet en guide til dig over de vigtigste kriterier, så du kan finde den netop den powerbank, der passer mest til til behov.

Strømkapacitet (mAh)

mAh betyder milliAmpere og kan også med andre ord kaldes for power. Helt præcis fortæller mAh os, hvor meget energi batteriet indeholder.

Jo højere mAh (10.000 mAh) jo større er effektiviteten på powerbanken.

Det skal heller forstås sådan, at jo større kapacitet, en powerbank har, jo bedre, er den.

Det kan f.eks være upraktisk at have en en 20.000 mAh tung powerbank presset ned i en lille taske.

En powerbank på 8.500 mAh eller 10.000 mAh vil i de fleste tilfælde være rigeligt, hvis der blot er tale om smartphone.

Vægt

For de fleste, der skal ud og købe en powerbank, har vægten en afgørende betydning. Mange foretrækker en lille og handy model, der ikke fylder ret meget og lige kan stoppes ned i lommen.

Du skal være opmærksom på, at jo mere strøm kapacitet powerbanken er født med, jo tungere vil den være.

Skal du på campingtur, er vægten ikke så afgørende, og så vil kapaciteten være den vigtigste parametre, men omvendt har behov for en mindre model til arbejdet eller skolen, spiller batteri kapaciteten en mindre rolle, og en powerbank på 10.000 mAh vil være rigeligt.

Designet

Et pænt design kan have en afgørende betydning for dit valg af bedste powerbank. Nogle modeller har en helt glat overflade, som kan være ulempe, hvis du har svedige eller fugtige hænder, og powerbanken kan i visse tilfælde nemt smutte fra hænderne.

Der findes også typer med en mere ru overflade, som næsten føles som læder, og de kan helt klart anbefales istedet. 

Der findes også en række powerbanks som alle oplades med solceller. Hvis du ønsker at blive klogere på disse, så vil jeg anbefale at du læser en specifikt guide til valg af powerbank med solceller. Sådan en test har de netop lavet hos Outdoorfri.dk – den kan du læse ved at klikke her.

Udgang

Det kaldes med andre ord også for output og betyder, hvor mange enheder du kan lade op på samme tid.

Det kan være du og din kæreste deler samme powerbank. I har måske behov for oplade begge telefoner op på samme tidsrum.

Et tredje scenarie kan være, at du under et ferieophold har behov for både at oplade dit kamera og tablet.

På den måde slipper du for at medbringe 2 powerbanks. Du kan blot nøjes med en enkelt i stedet, men det kræver også, at powerbanken har 2 outputs f.eks 1A og 2A.

Du skal også være opmærksom på, at der er forskel på opladningshastighed på begge udgange. Typisk vil udgang 2A være en del hurtigere.

I en situation, hvor du er på festival er det også vigtigt at have god dækning. Kommer du for langt væk fra byen kan dit valg af teleudbyder have indflydelse på om du har dækning på din telefon. Tjek dækningskortet her.

Vores test er blevet afprøvet på flere forskellige smartphones, som du kan læse meget mere under hver powerbank.

Huskeseddel