Spar penge på din nye gamer computer med rabatkoder

Skrevet d. 21/06/2022 af

Spar penge på din nye gamer computer med rabatkoder

Sponsoreret indhold. 

Gaming er kommet langt i løbet af de sidste to årtier. Det, der startede som simpel, pixeleret grafik på vores skærme, er blevet til en medrivende oplevelse, der kan tage flere timer af vores tid – og nogle gange penge. Et af de mest populære spil i vores tid er ikke overraskende Counter Strike Global Offensive, eller CS:GO forkortet.

Hvis du endnu ikke selv er kommet i gang med at game og ønsker at kaste dig ud i CS:GO (eller andre PC-spil for den sags skyld), bliver du måske afskrækket af de høje priser på nogle af de bedste computere og tilbehør. Så her får du nogle tips til, hvordan du kommer i gang uden at sprænge banken.

Counter Strike er som sådan ikke et krævende spil, hvis du blot skal spille lidt casual i ny og næ, men hvis du gerne vil forbedre dit spil, så giver du dig selv en markant fordel ved at have det rette udstyr. Det er nemlig ikke helt underordnet hvilket udstyr du benytter.

Det rigtige udstyr giver dig en fordel

Den første ting, du har brug for, er en god computer. Du har ikke brug for det bedste af det bedste for at spille de fleste spil, men du skal bruge noget, der kan håndtere den grafik og processorkraft, der kræves. Hvis du er på et budget, skal du kigge efter en computer, der har et godt grafikkort og en god processor, men som ikke er for dyr. Du kan finde rabatkoder til mange populære butikker på nettet, så sørg for at lave lidt research, inden du køber.

Hvis du ikke er helt ny inden for gaming, så har du måske før hørt folk tale om begrebet FPS, som dækker over det antal billeder pr. sekund, som din skærm kan vise.

En høj FPS er vigtig, hvis du vil have et flydende og reaktivt gameplay, og det er noget, som mange konkurrencegamere tager meget alvorligt.

Den gennemsnitlige forbrugerskærm kører med 60 Hz, hvilket meget forenklet betyder at din skærm kan vise 60 FPS. Dette er godt til almindelig brug, men hvis du ønsker at hvis du vil spille i konkurrence sammenhæng, skal du have en skærm, der kan klare mindst 144 Hz, og helst endnu højere.

Jo højere FPS, jo dyrere bliver skærmen naturligvis.

FPS er dog ikke ubegrænset og kommer som output af hvor stærk din computer er, herunder mere specifikt din processor. Hvis din computer ikke kan håndtere mere end 70 FPS, så får du næppe megen glæde af en 240 Hz skærm. Det hele går hånd og hånd og kan være en bekostelig omgang.

Priserne på både skærme og computere er steget betydeligt i de seneste år, så hvis du vil købe nyt, kan det blive ret dyrt.

Undervurder ikke en god mus og musemåtte

Et andet vigtigt stykke udstyr er en gaming-mus. Mange undervurderer vigtigheden af en god mus, men hvis du gerne vil give dig selv en fordel, er en almindelig mus ikke nok til at være præcis i et spil med højt tempo. Kig efter en gaming-mus og ikke blot en almindelig.

Ud over en god mus har du også brug for en behagelig musemåtte. En god gaming-mus er intet uden en god musemåtte. Hvis du skal bruge mange timer på at spille spil, har du brug for en musemåtte, der er er behagelig. Der er mange forskellige muligheder på markedet, så undersøg det for at finde den rigtige for dig.

Når det kommer til tastaturer, foretrækker mange gamere mekaniske tastaturer, fordi de er mere holdbare og har en bedre fornemmelse end almindelige tastaturer.

De er også generelt dyrere, så hvis du er på et budget, er et almindeligt tastatur helt fint.

Du har ikke brug for det bedste af det bedste for at komme i gang, men hvis du er seriøs med gaming, bør du med tiden opgradere til bedre udstyr.

Spar penge hvis det er muligt

De stigende priser skyldes flere faktorer, men manglen på chips og andet hardware har gjort at udbuddet er faldet, hvilket er med til at presse priserne op. Især grafikkort har været en mangelvare, hvorfor mange har valgt at købe en komplet computer og gået væk fra drømmen om selvbyg.

Derfor er det helt naturligt at man undersøger muligheden for at spare lidt når der skal handles ny computer eller generelt nyt udstyr. Som tidligere nævnt, så er det faktisk muligt at finde nogle rabatkoder, hvis du blot lige sætter lidt tid af til at søge disse frem. En god måde at få lidt ekstra for pengene hvis du skal have nyt.

Du kan også overveje at afsøge muligheden for at købe brugt computer. Der kommer jævnligt mange til salg på både Facebook og DBA.

Huskeseddel