Tjek nummerplader med smart app

Andreas Thomsen

Skrevet d. 04/07/2018 af Andreas Thomsen

Tjek nummerplader

Skal du købe ny bil, og overvejer du at købe en brugt en af slagsen for eksempelvis at spare penge?

Hvis det er tilfældet, er der en række faktorer, du bør være opmærksom på, inden du endeligt beslutter dig for at købe en specifik bil.

Brugte biler kan blandt andet købes af andre privatpersoner gennem diverse internetsider, som er skabt til formålet eller hos en brugtvognsforhandler.

Uanset hvor du har tænkt dig at anskaffe dig din brugte bil, er det en god idé at være på vagt og undersøge sagen nærmere, inden du beslutter dig og investerer.

Man kan nemlig komme økonomisk galt af sted, hvis man ikke foretager den korrekte research inden købet.

Før i tiden har det været besværligt at sikre sig fuldstændig, men med appen TjekBil er den proces blevet betydeligt nemmere og hurtigere, med denne nye Nummerplade app.

Hvad kan TjekBil hjælpe dig med?

TjekBil er en app, som er udviklet som en hjælp til dig, som er potentiel bilkøber eller til dig, som er bilejer.

Appens formål er overordnet set at hjælpe dig med at undgå gæld og fusk med bilens kilometertal.

Appen fungerer nærmere bestemt således, at du enten indtaster eller scanner den relevante bils nummerplade eller stelnummer, hvorefter du vil få en række oplysninger om den specifikke bil. Med disse oplysninger vil du kunne tjekke:

  •         Restgæld
  •         Synsrapporter og synshistorik på kort
  •         Eventuelt snyd med kilometertallet
  •         Afgift
  •         Om bilen er stjålet
  •         Om bilen er leaset

Disse oplysninger kan alle være yderst relevante at have kendskab til, inden man anskaffer sig en bil.

Når du blandt andet sikrer dig, at der ikke eksempelvis er restgæld i bilen eller snydt med kilometertallet, kan du også sikre dig, at du ikke kommer til at lave en dårlig investering, som på sigt kan komme til at koste dig flere penge end, hvad nødvendigt havde været.

Appen er altså både hurtig og nem at bruge. Brugervenligheden er i top, hvorfor appen også kan benyttes af mindre garvede smartphone-brugere.

Det anbefales altid at undersøge en brugt bil nærmere, inden man investerer, og med TjekBil kan dette altså gøres både hurtigt og nemt, og du kan derved straks afgøre, hvorvidt en given bil er relevant at købe for dig eller ej.

Hvordan kan du få TjekBil?

Hvis du står og skal købe en brugt bil og synes, at det lyder relevant for dig at benytte dig af fordelene ved TjekBil, kan du hurtigt downloade appen til din smartphone, så du har den med dig, når du skal ud og kigge på biler.

Du downloader TjekBil på præcis samme måde, som du normalt downloader dine apps til din smartphone.

Appen kan både downloades i App Store til iPhones eller iPads og i Google Play, hvis du har Android.

Appen er både gratis og downloade og gratis at benytte. Det er derfor både omkostningsfrit en rigtig god idé, som på sigt kan spare dig for mange penge at downloade appen, inden du anskaffer dig en ny bil.

Huskeseddel