Sådan kan gadgets forbedre din dagligdag

Andreas Thomsen

Skrevet d. 03/12/2018 af Andreas Thomsen

Gadgets

Har du også en forkærlighed for teknologiske produkter og gadgets, der kan være med til at gøre livet lidt lettere?

Så er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel vil vi nemlig kigge nærmere på hvilke produkter, som der kan være med til at forbedre din dagligdag.

Har du klikket lidt rundt her på siden, så vil du også vide, at vi har en stor kærlighed for gadgets og produkter, som gør hverdagen bare dét smartere.

Mangler vores liste nogle produkter, eller er du faldet over noget, som kunne være interessant for os at teste, så tøv ikke med at efterlade en kommentar under denne artikel!

Gør din køreoplevelse til noget specielt

Er du den stolte ejer af en bil, og triller du tit rundt i den, så vil dette lille gadget være ideelt til dig.

Du har måske hørt navnet før, og hvis ikke, så har du uden tvivl set nogle af de mange videoer, der florerer på de sociale medier.

Et dash cam er gået hen og blevet et utroligt populært produkt til bilejere globalt set. I Danmark er det ikke lovpligtigt at køre rundt med, som det er i enkelte andre lande, men alligevel har flere og flere danskere valgt at investere i et dashcam til deres bil.

Et dashcam kan bruges til forskellige ting. Mange bruger det eksempelvis som bakkamera. Det er de færreste biler i Danmark, der har et bakkamera integreret i bilen, og derfor har mange set det som en billigere løsning til at købe en bil med større udstyrspakke.

Gør noget godt for din kropsholdning

Har du en krum ryg og generelt en dårlig kropsholdning? Så har du måske behov for en holdningskorrigerende trøje.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med dette nyere fænomen, der det sidste år er blevet uhyre populært i Danmark.

En holdningstrøje kan ikke kurere smerter og dårlig kropsholdning alene, men kan bruges som et supplement til træning af ryggens muskulatur.

Har du derfor på nuværende tidspunkt en kropsholdning, der ikke er optimal, så kunne man overveje at mixe købet af en holdningstrøje fra MyPosture med et træningsprogram til ryggen.

Smerter i ryggen er noget, som rigtigt mange danskere døjer med. Vi kender ikke til løsningen, men har du haft nogle erfaringer med gode øvelser, produkter eller andet, der kan medføre mindre smerte i ryggen, så må du meget gerne dele det i kommentarfeltet!

Gør dit hjem endnu smartere

Selvom det har været en populær tendens i USA i et par år, så har det endnu ikke helt fået fat i de danske forbrugere.

Stemmestyring i hjemmet er blevet uhyre populært i bl.a. USA og Tyskland. Gadgets såsom Google Home, Amazon’s Alexa m.v. har ændret måden hvorpå vi informationssøger og køber varer.

Ønsker du at få del i denne udvikling, så kan du allerede i dag gøre dit hjem endnu smartere.

Google Home blev i år lanceret i Danmark, og kan i dag fås med dansk tale. Selvom den danske forståelse endnu ikke er i top, så er det imponerende, hvor meget Google Home allerede kan svare på.

En Google Home kan fås i forskellige størrelser, og ønsker du blot at teste den nye teknologi af, så kan vi anbefale en Google Home Mini, som ofte kan fås til 349-500 DKK.